Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
realist
őstag
válasz
realist #10859 üzenetére
Sok használhatót/megbízhatónak látszót nem találtam. Így a fájljaim védelmére maradt egy fapados és nem túl százas megoldás.
Az AndroZip tud zip féle AES 256 bit titkosítást. Ennél jobbat is el tudtam volna képzelni...Olyan progit ami gps helyzetre vonatkozó infokat töltene le (vagy agps nélkül gyorsítaná a jel keresést) viszont nem találtam
-
realist
őstag
válasz
Szabikaa20 #10866 üzenetére
Az Astro pl. egy egészen használható fájl menedzser.
-
realist
őstag
Tudtok olyan programot ami az SD kártyán lévő fájlokat (txt, doc, hang, egyebek) tud titkosítani?
Legjobb lenne olvasás-szerkesztés-másolás ellen, de az olvasás-szerkesztés is elég. Ill. 256 bit menne az lenne az igazi.Végső esetben egy kb. hasonló is elég lenne mintha pl. egy winzip csomagolást kapna. Amit SD kártyán is ki tudok csomagolni fájlkezelőből is és vissza.
Még egy dolog, android alá nincs olyan program mint win alatt a pl. a quickgps?
Ez amikor wifi/net közelbe kerül akkor letölti pár napra előre a gps helyzeteket. Így agps nélkül is nagyon gyorsan talál holdat a tel.kösz előre is a segítséget!
-
realist
őstag
Tudtok olyan alkalmazást ajánlani amelyik txt formátumból húz be a adatokat(név, telszám, e-mail cím, jegyzetek stb.) a névjegyzékbe ill. ugyan úgy txt formátumban lehet menteni vele?
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Proxmox VE
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- További aktív témák...
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3080 , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- SAPPHIRE PULSE Radeon RX 7800 XT GAMING 16GB
- Eladó INTEL i9-13900KF processzor + ASUS TUF Gaming H770-Pro WIFI alaplap
- SJCAM SJ11 Active eladó
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Takamine GD20CE elektroakusztikus gitár keménytokkal együtt. Kb 10 alkalommal használt,nem hordoztam
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest