- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- R.I.P. Aláírások
- Toyota Corolla Touring Sport 2.0 teszt és az autóipar
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
Ööö egy kis segítséget szeretnék kérni még!
Nem tudjátok,hogy aGo lancher-el ki lehet lőni a screenlockot?Tehát azt a húzogatós rossebet.Mert a rendszerből alapba nem tudom kilőni.Elixirrel ki tudom,de restart után újra aktív.
Csak azért kérdem,mert nálam az angol Elixir van,és elég gyér az angolom!Előre is köszi a segítséget.
-
Speeedfire
félisten
Miért van az hogy az angry birds nekem mindig megfagy a második résznél?
2.1 és 2.2 alatt is? Megfagy a képernyő és nem megy. Utána természetesen agresszívan kilépek és nincsenek mentések. -
default.
őstag
sziasztok!
PowerAmp-on kívül tud valaki zenelejátszót amiben van equalizer ?
Akár fizetős is.
köszi! -
schmo07
tag
válasz
canniball #8853 üzenetére
Handcent: hát eddig tartott a nagy öröm, hogy a magyar pack reinstallja megoldotta az ékezetes gondot. Ismét eljött a karakterszám csökkentő probléma, úgyhogy most leszedem a magyart és úgy is hagyom, hátha akkor jó marad. Majd jelentek, hátha valakinek egyszer ugyanez lesz.
-
rum-cajsz
őstag
Találtam egy érdekes alkalmazást, gondoltam megosztom veletek. Egyelőre még csak letöltöttem, tapasztalataim nincsenek.
BATTERY DOCTOR -
r4z
nagyúr
válasz
molnarpeter #8883 üzenetére
Igen, ingyenes.
-
St3ven
addikt
Ez ugye attól függ, milyen mélységben mented le a térképet, meg nem kis részben a lementett térkép típusától, részletgazdagságától.
Én egy kényelmesen olvasható szintig mentettem le, ami Győr esetében 6 MB-ot foglalt. (Ez marha kevésnek tűnhet, de navigálni pont elég. A google maps amúgy sem egy túlcsicsázott típus, gondolom marha jól lehet tömöríteni is.)
Ha egy szinttel mélyebbre mentem volna, ahol már az összes google maps címke látszik (éttermek, üzletek stb.), az 22 MB lett volna. Ezen túl már sztem nem is érdemes nagyítani, mert látszik az adott utca kb. 100 méteres szakasza, meg esetleg egy-egy párhuzamos utca még rövidebb szakasza, szóval tájékozodódásra nem éppen alkalmas.
-
St3ven
addikt
Na, kipróbáltam a Locus Free-t, elvileg lehet vele útvonalat tervezni, gyakorlatilag meg nem tudtam letesztelni, mert a telóm képtelen volt kellő számú műholdat találni a helymeghatározáshoz.
De tetszik a progi, ebben is lehet offline cache-elni. Wifi-n becache-eltettem vele az egész várost (értelmes szintig), ez később offline módon is elővehető. Szerencsére online módban is használja az egyszer már lementett térképet, akkor a még nem eltárolt kockákat szedi csak le mobilnetről.
Ami még jó a Maps(-) -szal szemben, hogy lehet utca/házszámra keresni, és az így megtalált helyek (vagy akármilyen pont, amire rábökök a célkereszttel) POI-ként külön elmenthetők, később kategóriánként előhívhatók. Na ezekhez a pontokhoz lehet elvileg odanavigálni.
Tudom ajánlani azoknak, akik nem hardcore navigálók, de szeretnék, ha egy minimál helyigényű progi segítségével bárhol tudjanak hirtelen navigálni, címet keresni. Tud kezelni egy rakat térképtípust, nem csak google maps-et.
[ Szerkesztve ]
-
bepe79
addikt
Gyerekek! Feltelepítettem ma a Crusade of Destiny nevű (talán) legelső igazi 3D-s RPG game-et a Defy-omra, egyszerűen tátva maradt a szám!
Nem 1000 éves, felülnézetes, ZX Spectrum időket idéző cucc, gyakorlatilag olyan, mint az Oblivion vagy Fallout 3 PC platformon, csak nyilván nem olyan összetett, és nem tudtak annyi mindent belepréselni a programozók. Eszméletlen jó inventory, eszméletlen jó spell-tree, és igazi 3D-s felület, karakter, stb. Itt egy yt videó róla:
( http://www.youtube.com/watch?v=h4aZllbFIfM )
Aki teheti, próbálja ki, eszméletlenül ott van a szeren!
Üdv: Bepe
-
noxon
őstag
Hello!
Ki használ Go Launchert? Van akinél hibák jelentkeztek?
Nekem mostanában csinálja azt, hogy ha bemegyek az alkalmazásokhoz behal, fekete kép.. vagy beenged az alkalmazásokhoz, de vissza már nem a homescreenre stb.. érdekes.
-
llaszlo
veterán
De nincs egy találat sem.
Ezek szerint nincs is ilyen? Ááááá nagyon sz@r ez az android.
hahahahahaaa
-
lanagi
csendes tag
Van olyan app amivel ingyen tölthetek le számokat netről? Egyszerűbb lenne mintha gépről töltöm át
-
schmo07
tag
Opera Mini:
A 9 gyorslink képe nem aktualizálódik?
Már hogy mindig az a kép marad ott, amit a link felvételekor betöltött? -
sto1911
veterán
válasz
sto1911 #8849 üzenetére
Nem kellett messzire mennem, a 2.3-as GB bill. tudja a nyilakat, es mivel ez all legkozelebb a rendszerhez, ez marad. Koszonom a segitseget!
[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
Hol tudok alapértelmezett launchert választani?
-
Godesz2
csendes tag
Van egy valami.apk, azt kitömörítettem, módosítottam benne egy jpeg-t, hogyan tudom visszatömöríteni apk-ba?
-
schmo07
tag
Handcent: tudja valaki esetleg, hogy mi a különbség a handcent saját és a szolgáltató igazolása között? Merthogy ezt a kettőt lehet beállítani a handcentben. Nekem mindkettő be van pipálva, és van amikor nincs pipa az üzenet mellett, de a delivery Riport listában meg jónak tűnik. A címzett megkapta, rákérdeztem
-
sto1911
veterán
Tudnatok segiteni billentyuzet ugyben? Volt egy bill., amiben volt copy paste gomb es nyilak egy kulon oldalon, defaultbol feher-szurke szine volt, es tobbfele kiosztas (qwerty, 2 betu egy gombon stb), mas nem nagyon jut eszembe rola.
-
St3ven
addikt
Locus Free-t használ valaki? Tud útvonalat tervezni?
Arra gondoltam, lecserélem vele a Maps-t, ha igen.
-
sssz
őstag
handcent sms -ben van olyan hogy kézbesítési jelenés kérése. orr konfigurálhatod, hogy hogyan jelezzen ha megkapta valaki az üzenetedet, pl. rendelhetsz hozzá hangot, rezgést, beállíthatod hogy kiiírja az értesítési sávban hogy elment az üzenet és ezeknek bármely kombinációját be tudod állítani
nálam pl. egy sima rövid rezgés van csak visszajelzésnek hogy elment az sms illetve hogy meg is érkezett a másik telóra.
valamint van egy olyan beállítási pont illetve nézet, ahol meg tudod nézni a kézbesítetlen üzeneteket.
-
St3ven
addikt
Az alap sms progi "kézbesítési jelentések" funkciójánál én sem tudok jobbat.
Illetve köztes megoldásnak nekem ott a GO SMS, amiben addig nincs ott a kis boríték az üzi mellett, amíg a címzett meg nem kapta. (Lényegében ugyanaz a funkció, mint a fenti, csak máshogy vizualizálva.)
-
canniball
nagyúr
válasz
Speeedfire #8806 üzenetére
Nálam sem fog(ott) meg mindent (még szerencse hogy alap mobilnet csomagom azért van). Tegyél fel egy forgalommérő progit (pl. 3g watchdog), akkor legalább észreveszed ha gond van.
Mod. Aki Opera Minit használ: lehet frissíteni!
[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
Találtam egy nagyon jó kis játékot:
Shift Puzzle Game
Csak az én Spicámon sajna nem tudom kihasználni multitouch hiányában. Nem tudok egyszerre menni meg ugrani. Kár érte. Mert a számítógépes változatát imádtam. -
hodostamas
addikt
válasz
Speeedfire #8828 üzenetére
jonak tunik pedig. erdekes, igy egy bitnek sem szabadna kimennie, kiveva a bongeszo. Abbam ugye kezdolapnak a facse van beallitva? tehat nem nyitja meg elobb a google-t, aztan potyogod be.
-
delbarta
senior tag
válasz
Speeedfire #8828 üzenetére
A facebook0 csak addig ingyenes, amíg rá nem kattintasz egy olyan linkre, ami kifele mutat, az már a normál adatcsomagod használja!
-
Speeedfire
félisten
válasz
hodostamas #8824 üzenetére
Fentebb linkeltem a beállításokat, tehát ennél jobban nem tudom beállítani.
[link] -
erikke17
őstag
válasz
RootRulez #8799 üzenetére
Bubble nevezetű app kifejezetten vízmérték, lehet kalibrálni, ha akarod mutatja a fokokat lehet fixálni, meg azt hiszem középpontnál rezzen ilyen beállítások vannak, és ha telefon fekteted akkor fektetve mutatja ha állítva teszed akkor vízmérték végét látod, egyszóval ahogy fordítod azt az oldalát mutatja.
-
Phami
tag
Hali skacok, olyan kerdesem lenne, hogy valahogy elerheto Az, hogy a YouTube app ne csak a mobil videok kozott keressen, hanem a full YouTube search menjen? Valahogy megcsinaltam, csak le lett gyalulva a telom es nem tudom mit allitottam be hozza. Help me pls
-
hodostamas
addikt
válasz
Speeedfire #8817 üzenetére
ha a droidwall jol volt beallitva, kizart hogy az alapertelmezett bongeszon kivul mas is hasznalta volna a netet.
-
rum-cajsz
őstag
válasz
kicsit sokba került neked ez a facebook0, ennyi pénzért már kaptál volna netes előfizetést 500 MB letöltéssel.
Na, látom más is ezt tanácsolta....
Ha nem akarsz ilyen meglepetést, szerintem kapcsold ki a mobil netet a fenébe, nem hiszem, hogy a facebook megér neked ennyi szenvedést...[ Szerkesztve ]
-
erikke17
őstag
Üdv, zeneletöltő programot keresek van egy halom Marketen melyiket ajánljátok? Mert van olyan ami csak wifin képes működni, nos nálam kilőve wifi csakis mobilnet lehetséges.
Még valami azok a programok honnan töltik a zenéket? A szoftver fejlesztőjének saját szervereiről vagy össze vissza internetről? Mert ha netről szedi össze vissza gondolom valamelyikhez jár vírus is ajándékba, ami lehet droidon nem csinál semmit de ha telót rá dugom gépre akkor ez kezdi a dolgát tenni :S Előre is köszi. -
zozyk
addikt
válasz
Annyiból már egy normális netcsomag is kijött volna...
-
iwtss
tag
Sziasztok!
Tudna valaki ajanlani egy jo kis hataridonaplo appot ? Valamit van olyan sms app ami jelzi hogy ha az illeto megkapta az sms t ? ( pl ha kuldok valakinek egy sms t de az illetonek nincs bekapcsolva a telefonja akkor vissza jelzi hogy meg nem kapta meg az sms t ) -
sssz
őstag
válasz
Speeedfire #8815 üzenetére
a beàllìtàsokon belül van olyan hogy account &sync vagy vmi hasonlo. ott van hogy sync background data. na innen meg az alatta lèvö auto sync mellöl kell kivenni a pipàt.
-
HH25
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #8813 üzenetére
köszi
-
CoolBoy323
nagyúr
halihó!
melyik a legjobb hívó nevét bemondó progi szerintetek? (fizetősök között is...)
@HH25: lsd SGS topikját!
[ Szerkesztve ]
-
HH25
csendes tag
Lehet amatőr kérdés, de tud vki segíteni, hogy a Samsung Galaxy S telefonon, hogyan lehet beállítani, hogy a letöltött programokat egyből mem.kártyára mentse?
-
sssz
őstag
válasz
delbarta #8808 üzenetére
igen, de azért biztos ami biztos
Speeedfire: de nemcsak a programokat szinkronizálja a teló. ha pl van időjárás vagy hírek widgeted, akkor azt, vagy ha a névjegyzékhez facebook profilok vannak hozzárendelve akkor azt,meg van még pár ilyen apróság, meg rengeteg widget ami szinkronizálást igényel.
[ Szerkesztve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
hodostamas #8802 üzenetére
Játszani jók esetleg, de annyira olcsó egy komoly vízmérték is..[link] pláne, ha elejted......
-
sssz
őstag
válasz
Speeedfire #8806 üzenetére
és kivetted mindezek mellett a pipát a háttérben való szinkronizálásból?
mert képes a rendszer "csodákra" -
Speeedfire
félisten
Kezdek kicsit bepöcceni az androidra. Felraktam a droidwall. Egy programnak sem engedem meg, hogy kimenjen a netre csak az alapértelmezett böngészőnek, de ott is csak a facebook zero-t használom. Más oldalt nem nézek. A többi program meg csak wifin mehet ki, mégis ma is levett 500ft-ot a kártyámról. Mit csináljak még vele?
Pár kép a beállításokról.
[link] -
Srácok valakinek megvan a Vplayer nevű app eredeti apk-ja?A free,nekem csak a keretprogram kell.Megvettem a licenszet,de nincs meg a progi sehol!
-
RootRulez
félisten
köszi mindenkinek, pelróbálkozok :-)
-
hodostamas
addikt
válasz
philoxenia #8800 üzenetére
legtobbet lehet kalibralni. szoval egyszer ha megvan a biztos helyzet, utana mar hasznalhato annak is