- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
- R.I.P. Aláírások
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke farmerzsebe
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Cholard
tag
válasz
schmo07 #8370 üzenetére
Üdv!
Azért csak az Opera Mini-nél fordul elő ez a "probléma", mert a megjelenített adatokat egy külső proxy"felhőn" keresztül kapod meg, ahol átalakítják kisebb/gazdaságosabb méretűre a képeket, oldalakat, ezért nem töltődnek be a képek azonnal. Ennek az az előnye, hogy jóval kevesebb lehet az adatforgalmad, ha ezt használod (olyan mint az Opera Turbó, az asztali Operában). Ha zavar, használd az Opera Mobile-t, ugyanez, csak a kiegészítő szolgáltatás nélkül. -
Jeanne99
csendes tag
válasz
RootRulez #8393 üzenetére
Ez is jó kis proginak néz ki...
Én csak azért telepítettem a Volum Ace-t, mert ha kint van parancsikonként vagy Widget-ként vmelyik kezdőképernyőn, egy nyomásra lehet szabályozni, mert a hangszinthez érve az általunk megérintett szinthez ugrik...
Van még ilyen is: SilentMode On/Off
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
válasz
RootRulez #8390 üzenetére
Na meg is találtam a nekem valót:
Lehet választani előre legyárttot profilok közül (én is létrehozhatom/módosíthatom őket) és kitehetem widgetnek.
Jeanne99 Köszi, de ennyire meg nem akartam belemerülni, hogy minden ficsőr hangerejét külön lehessen. A lényeg az volt, hogy a lehető legkevesebb "gombnyomásra" átállítódjon a hangereje a telefonnak.[ Szerkesztve ]
-
Jeanne99
csendes tag
válasz
RootRulez #8390 üzenetére
Szia!
Hangerő-szabályozáshoz én a Volume Ace-t használom....
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Profilmenedzselőket keresgélek, ti mit ajánltok? Végül is a célom annyi lenne, hogy ki lehessen pakolni ikon vagy widgetként és bejönne valami amiből lehetne legalább 3 (akár előre beállított) hangerő közül választani. Tehát nem akarnám hogy profilonként más csengőhangom legyen, csak legyen egy néma, egy közepes és egy hangos profilom, ugyanazokkal a hangokkal, de ne kelljen az oldalon nyomkodnom a hangerőgombot 5x hozzá.
Megnéztem ezt a profile managert jó lenne, de nem lehet átnevezni benne a profilokat.
-
morfondőr
addikt
Üdv!
GO Lanucher Ex-ben ki lehet kapcsolni az apps menüt, hogy a gyári egyszerű fekete hátteres jöjjön be? Egyedül ott akad meg a telefon, és nincs szükségem a GO-féle elrendezésre... -
Jeanne99
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül, hogy hogyan lehet beállítani, (Froyo-n), hogy azoknak az app-oknak az ikonja eltűnjön a menüből, amelyeket kitettem a kezdőoldalakra?
Egyáltalán be lehet ilyet állítani?
Köszke -
Jeanne99
csendes tag
-
St3ven
addikt
GO rajongóknak, és az egyéb érdeklődőknek: ma kiadták az új GO SMS Plus-t. Természetesen ez is ingyenes.
Én még nem tudom, feltegyem-e, mert nekem most a sima GO SMS utolsó (2.19-es) verziója nagyon jól muzsikál, ennél jobb/gyorsabb nem is lehetne, de lehet, hogy valakinek pont kellenek az újítások (emotikonok, még jobb testreszabhatóság, stb).
[ Szerkesztve ]
-
LordD
csendes tag
Sziasztok! Van egy androidos tábla pc-m, és szeretnék rajta a böngészőn keresztül facebookon flash játékokat játszani! De valamiért nem lehet! Tudna valaki segíteni?
(a gépemen froyo van meg elég erős a hardver is tehát az nem lehet akadály: Pov. Mobii. Tegra 10'')Segítségetek előre is köszönöm!
-
schmo07
tag
válasz
Jeanne99 #8373 üzenetére
Vagy négyet-ötöt próbáltam, úgy rémlik, Dolphint is.
Az volt a gondom, hogy a gyári browserrel bizonyos fórumokon nem tudtam a hozzászólás ablakba írni, nem lett aktív. Igy aztán letöltöttem egy csomó böngészőt és teszteltem.
Az Opera volt az, aminél működött... és hát végülis nem is rossz, gondoltam, megtartom, ez lesz az alapértelmezett. Csak ez a "kép-dolog" nagyon idegesít, úgyhogy gondolkozom rajta, hogy talán mégse kap alapértelmezett státuszt, csak vésztartalékost... -
Jeanne99
csendes tag
válasz
schmo07 #8370 üzenetére
Most telepítettem én is az Operát, és nekem is fáziskéséssel jelennek meg a képek..
Sajnos beállítást még nem találtam...
A Dolphin Browser Mini -t próbáltad már?
-
kungzi
veterán
tudna valaki segíteni ennek a használatában? egy rövid leírás jó lenne
-
schmo07
tag
válasz
Jeanne99 #8365 üzenetére
Csak félig előztelek meg, telóról írtam, és azért ott még nem annyira megy nekem ez a másolós, linkelős dolog, szóval csak a nevére futotta, linkre nem
Opera Mini kérdésem lenne: amikor olyan oldalt tölt be, amin képek vannak, a képek helyén színes kockák vannak, és csak pár mp-cel később lesz ott a kép.
A gyári böngésző rögtön képekkel együtt tölti be.
A kérdés az lenne, hogy az Operában be lehet azt állítani valahol, hogy ugyanígy csinálja?[ Szerkesztve ]
-
RaZroX
addikt
Hello. Felraktam VirtualBox -al az Android Live rendszert pc-re. Nemmondom, hogy rossz, de van meg mit javitani rajta
-
Jeanne99
csendes tag
Sziasztok!
Nem tom kit érdekel, de ANGRY BIRDS RIO fent van a MARKET-en!Hop-hopp: most látom, hogy már megelőztek!
[ Szerkesztve ]
-
_Oscar
tag
Van esetleg ötletetek olyan progira, ami makrózott excel fájlokat képes kezelni? Az se baj, ha fizetős.
-
schmo07
tag
Bocs, béna volt a böngésző...
Szóval akkor visszateszem én is az im-et, hátha most jó lesz.Más: Angry Bird rio fenn van a marketen
-
volvoguy
addikt
A hiba nem egyedi. Nálam is ugyanez volt. Amikor megvettem a 2.1-es Blade-m, 20 SMS után már dobálta a hibaüziket, hogy nincs több hely. Hiába töröltem ki minden SMS-t, akkor sem volt jó.
A megoldás, a Handcent SMS nevű app. Ez SMS kezelő. Én is feltelepítettem, és most már minden okés, vagy 600 SMS van a telómban.
Üzenetkezelésre továbbra is a gyári Androidos progit használom. Hogy akkor minek a Handcent? Szerintem lehet vmiféle bug az oprendszerben, és azzal hogy feltelepítesz egy SMS kezelőt, mind pl. a Handcent "felülvezérled" az Android üzenetkezelőjét.
A lényeg, hogy nálam bevált!
-
törölt tag
Olyan problémám lenne, hogy egyik ismerősöm androidos telefonja a következő üzenetet írja ki: "a hőmérséklet kisebb, mint a telefon üzemi hőmérséklete, a működés korlátozott"
Ezzel mit lehet kezdeni?
-
dokee78
félisten
válasz
Shrike7973 #8326 üzenetére
Apámnak vettem és neki akarom tiltani a 3g-t.
-
Jarod1
veterán
válasz
hodostamas #8348 üzenetére
restart megvolt, telóba menti az smseket, 2-3 megás progikat töröltem
-
St3ven
addikt
válasz
hodostamas #8353 üzenetére
Köszi, meglesem majd.
-
hodostamas
addikt
akkor ez az iras Neked is hasznos lehet
-
sssz
őstag
-
delbarta
senior tag
Banki ügyeket intézni, nem a bank által biztosított programokon keresztül, szerintem nagy felelőtlenség. Azután ha eltűnik a pénz a számláról jön a sírás, hogy történhetett. Nem kifejezetten erről beszélek, csak úgy általánosságban.
---
(#8343) sssz: Tudtommal, a skype már senkinek sem engedélyezi a rendszerének a használatát, mióta kijött a saját alkalmazása. -
sssz
őstag
keresett valaki itt olyan üzenetkezelő progit, ami a skype-t is tudja a többi szokásos mellett.
az im+ elvileg tudja: IM+próbálni még nem próbáltam, de a leírás és a hozzászólások szerint jó kis app.
-
-
Jarod1
veterán
amiket letölt a marketből telapítő fileokat azt törli a teló vagy bent ragad? kiírja nekem hogy text massage full, pedig 20 mega hely van még.. sms ek is törölve lettek..
-
sssz
őstag
pontosabban nem alkalmazás hanem optimalizált honlapra mobilra
[ Szerkesztve ]
-
Jeanne99
csendes tag
Sziasztok!
Valaki hallott már a ROM Manager programról?
Kiknek ajánlható, vagy inkább ne használjuk?Köszi, és botsánat, még mindig csak tanuló fázisban vagyok...
)
-
aggleány
addikt
válasz
volvoguy #8328 üzenetére
Ha nem a Marketből telepíted, akkor általában le kell törölni a régit, de biztosan lesz, aki tutit is tud mondani. Én ilyen esetben mindig leszedem az előzőt, hogy még véletlenül se kavarjon be a régi verzió.
Kari1 régebben futólag említett itt egy progit, FileBro a neve, Marketről tölthető. Ez egy fájlkezelő, nagyon klassz
Tudja a szokásos dolgokat, plusz akár könyvtárat, akár egy doksit vagy más fájlt ki lehet vele tenni shortcutnak az asztalra. Nekem nagyon hasznos, hátha másnak is jó lesz valamire
-
Cholard
tag
Bocsi a láma kérdésért, de hogyan lehet "kilőni" egy folyamatot? az apps kezelésénél nincs futó folyamat, a cache-t ürítem... fel van rakva a myprofiles lite, és nem tudom kikapcsolni...
-
volvoguy
addikt
Üdv. A LauncherPro fut a telómon. Most jött ki a legújabb változata. Hogy updateljem? Töröljem le a régit, és újra fel az újat, vagy egyből mehet rá a régire?
-
TRob1
veterán
Na, pont mikor épp hagyom ott a fenébe az OTP-t
(Na de ez se tart ott, az is tuti
)
(#8326) Shrike7973:Áá, majd csak szeptemberben
És akkor megkapjuk újra az összes kérdést, mert addigra mások lesznek a jók, mert ugye lesznek új verziók, meg új appok, ... stb.
[ Szerkesztve ]
-
l33tus
csendes tag
válasz
dokee78 #8322 üzenetére
Szerintem próbáld ki és egyből rájössz magadtól is
Akárcsak az APNdroidot. Felrakod és kipróbálod. Ez minden leírásnál és magyarázatnál pontosabb választ ad minden kérdésedre.Ha meg nincs min kipróbálnod akkor légy türelmes! És akkor a tapasztalatok mellé rózsád is fog teremni.
-
dokee78
félisten
ha telepítek egy keyboardot,azt hol tudom alapértelmezetté tenni?
-
-B-
senior tag
-
sssz
őstag
válasz
dokee78 #8316 üzenetére
ha ennyira bizonytalan vagy ebben az app-ban, akkor ajánlom neked az elixirt. marketen ingyenes. ott egyetlen widget van a mobiladatra. ha az zöld akkor kinn van az értesítési sávban a 3G ikon, ha nem, akkor nincsen kinn. ugyanis ez a program nem letiltja az adatforgalmat, hanem az apn beállításoknál beszúrja az elixir szót és így nem tud fellépni a netre a teló.
egyszerű és nagyon hatékony, én ezt használom régóta.
-
dokee78
félisten
Az Apn droid mikor aktív?
Ha zöld a kapcsolója? -
Cholard
tag
Üdvözlet!
Azt hogyan lehet megcsinálni, hogy a videokat/filmeket olyan "csomagokba" rendezze saját ikonnal a teló, mint a galériában a képeket? Vagy ugyanezt zenealbumokkal? Van valamilyen speciális mappanév a galériában? Vagy progi kell hozzá... -
thesound
addikt
válasz
petipetya #8297 üzenetére
próbáltam ezt az sms backup+ -t ,de nem jött össze nekem, ott szállt el amikor kéri a felhasználónevet/jelszavat a gmail fiókhoz... beírom... és feldobja az engedélyezés gombot.... ne ezt az engedélyezés gombot hiába nyomogatom mindig ugyanide jut vissza (engedélyezés-tiltás)
ötlet?
-
spanyoll
addikt
Van valami lehetőség, hogy a telefont gépről irányítsuk? Olyan mint a teamviewer, csak azzal ez nem megoldható, mivel ott csak telefonról lehet a gépben turkálni.
-
RootRulez
félisten
válasz
schmo07 #8300 üzenetére
Jobb klikk a másik oldalon a képre és "kép címének másolása" ekkor megvan a kép URL-je. Lent kép gomb -> Felugró ablakba linket beilleszt és itt a kép.
Utána írod a progi nevét és a mielőtt linkre kattintasz a progi nevével a kép kódját is kijelölöd:
[IMG:http://lh4.ggpht.com/Ql7Syc-JHfIEh--RdVtaDV0o9IirODcPs_iw6Drhb2de_LzGLfFQ8_QbpqUpecq_rDMbLBybTPMy6kRHTw=s48][/IMG] Go!Chat, ezt kijelölve link gomrba kattintasz és linkeled az oldalt.Az egész kódja:
[L:http://www.appbrain.com/app/go-chat-for-facebook-%28ads%29/com.spartancoders.gtok][IMG:http://lh4.ggpht.com/Ql7Syc-JHfIEh--RdVtaDV0o9IirODcPs_iw6Drhb2de_LzGLfFQ8_QbpqUpecq_rDMbLBybTPMy6kRHTw=s48][/IMG] Go!Chat[/L]A lényeg, hogy a képet is jelöld ki, mielőtt csinálod a már eddig ismert linkelést...
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Asszociációs játék. :)
- EA Sports WRC '23
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- iPad topik
- Video digitalizálás
- Dune Awakening: Megjelenési dátumot kapott a PC-s kiadás
- SCUF Valor Pro kontroller teszt
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VP278H 27 FHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24G2SPAE 24 FHD 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S7 S27A700NWP 27 UHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VP28UQG 27 UHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung LU28H750U 28 UHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel