- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- R.I.P. Aláírások
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- gerner1
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Rosep
senior tag
Kipróbáltam jó pár telefonkönyv, tárcsázó, sms alkalmzást, de nem találtam meg a számomra ideálisat. Ami mindegyikben zavar, hogy ha indítóképernyőnek a hiváslista van adva, ne foglalja már el a tárcsázó a fél képernyőmet és mindig le kelljen csukni. Ez baromi zavaró.
Az elképzeléseimhez legközelebb a Youlu Adress Book áll. Mivel egyben kezeli az sms-eket is. Viszont a GO SMS-ben nagyon tetszett, hogy mappa nézet is volt, de idegesített, hogy nem lehetett beállítani, hogy azzal is induljon mindig (csak ha a home gombbal léptem ki).
Szóval mit tudtok még ajánlani?
- egybe kezelje a telefonkönyvet, híváslistát, sms-t, tárcsázót
- híváslistánál ne legyen tárcsázó
- sms-nél legyen mappanézet -
kyle_
tag
Sziasztok!
Nem pont ide illik a kérdés, de hátha tudtok segiteni.
android marketre mentem fel notin keresztül, egyik appz letöltésénél kiirta send to phone.
Telóra akarná küldeni, ugye? csak nincs hozzádva a telom, tehát gondolom sokmindent nem tud igy csinálni?
köszönöm előre is a segítségeteket -
baandii
senior tag
Hogy lehet kitenni az idjőjárásnál 5 napra előre az előrejelzést?
-
sssz
őstag
tippem szerint ez az első androidos telód
menj be pl az smsekhez, új üzenet és bökj hosszan a szövegfeviteli mezőre. utána input method és válaszd ki az anysoft keyboardot. a többi billentyűzetet meg gondolom nem gyári. ha nem gyári akkor tudod törölni az alkalmazások kezelésénél. ha gyári akkor marad. hacsak nem rootolod a telót és törlöd úgy.
-
€uro
őstag
A telefonom beállításainál a Settings \ Language & Keyboard menüben a Keyboard settings címszó alatt három menüpontom van: Chinese keyboard, Default input és Japanese keyboard.
Hogy lehet eltávolítani a japán és kínai billentyűzeteket?
Illetve telepítettem az AnySoftKeyboard-ot, hozzá a magyar csomagot. Erre az történt, hogy a billentyűzetem továbbra is angol maradt, és a jobb és bal alsó gombokon (nem emlékszem már milyen gombok vannak ott) kínai vagy japán írások jelennek meg. Valamint szintén kínai vagy japán szavakat ajánl fel a mobil, ha elkezdek begépelni valamit.
És az AnySoftKeyboard beállításainál a billentyűzeteknél hiába választom ki a magyart, vagy bármelyik másikat, a billentyűzetem nem változik.
Segítsetek légy szíves! Újra kellene indítanom a telefont?
[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
-
baandii
senior tag
Még egy kérdés
...az mért van hogy SiMi Clock widgetet felrakom és utánna sehol nem találom :S
-
ntomi0730
senior tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni? Van egy I9003 galaxim, és akár milyen hívásrögzítő progit rakok fel nem működik! (létrejön a kapcsolat, elindítom a progit abban a pillanatba némaság van, nem hallani semmit a hívásból, ennél fogva persze nincs mit rögzíteni)
Olvastam,hogy van valami ami ezt tiltja... A párom galaxi minijén tökéletesen működik mindegyik. Mind a kettőnkén 2.2.1 van. Megköszönném ha tudna valaki segíteni!!! -
dcenter
csendes tag
hm, egy kicsit komplexebb progit keresek már régóta, félig android téma csak.
szóval valami olyan dolgot szeretnék, hogy ha jegyzetelek valamit a telefonon (widget formájában), akkor az jelenjen meg a gépemen is (egy gadget formájában)
na kibontva:
van pl csomó widget alapú progi droidra (akár a gyári), amiben ugye jegyzetelni lehet.. ez oké.
van olyan, amit megspékelnek azzal, hogy szinkronizál is valami online acc-ra. (pl csomó android widget képes használni a google tasks rendszert, ez is tökjó)
de nem találtam eddig olyat, amihez gépen is tök könnyen hozzáférhetnék (pl a google tasks-nak nincs normális desktop gadget változata..[hack nélkül], hanem be kell mennem a böngészőbe, hogy írjak valamit. ez persze feleseges hisztinek tűnhet, de általában pont az ilyen apróságok miatt vetettem el az eddigi megoldásokat 2-3 nap után..)
szóval tudtok valamit, ami kb annyi, hogy írok valamit egy androidos jegyzet widgetbe (ez szinkronizál valami online tárra) és amint bekapcsolom a gépem, már látom is a szinkronizált jegyzeteket az asztalomon?
előre is köszi az ötleteket
-
baandii
senior tag
Tudnátok mondani olyan progit ami nem fogadott hívásokra/smsekre...emlékeztet...HTC Desire S-re lenne...
1-2 kipróbáltam már de nem sikerült működére bírni...:S -
kaller1
veterán
punky10 és sssz köszi a tippeket. Az elixirt már használtam, a mappa kirakásnak meg HR lett a vége.
Más: Olyan app van, amivel a képernyő elforgatást lehet programokhoz és egyebekhez (billentyűzet) rendelni? Tehát csak akkor forgasson, amihez beállítom.
-
zsoltyyy
senior tag
Hello!
Adatforgalom számláló/letiltó alkalmazást tud vki ajánlani?
üdv Zsolt
-
sssz
őstag
válasz
basaja #11854 üzenetére
milyen programra raktál frissítést? csak gyári, beépített programok esetén van uninstall update. mivel azokat nem lehet teljesen eltávolítani.
ha valami olyasmire raktál fel frissítést amit a marketről töltöttél le, akkor ott csak uninstall lehet és akkor eltávolítja az egészet. ha az előző verziót akarod megtalálni (mármint a frissítésed előttit) akkor nézz szét a neten (google a barátod)
-
basaja
senior tag
sziasztok!
Érdeklődnék,hogy ha felraktam egy frissítést,de nem tetszik,akkor megoldható,hogy eltüntessem és az eddigi verzió maradjon?
Bocs ha láma vagyok...:-) -
bozont
veterán
válasz
Dark Archon #11828 üzenetére
Valószínűleg a SIM kártyán lévő kapcsolatokat használod, azokba nem tudsz ilyeneket szerkeszteni. Tedd át őket telefonra és a SIM-en lévőket rejtsd el hogy ne legyen duplázva és úgy már mindenféle infót tudsz hozzáadni a nevekhez.
-
sssz
őstag
válasz
sunahunter #11829 üzenetére
az eredeti akksi kikelzö helyère csak rootolàs utàn,custom rommal tusz akkukijelzöt módositani. gyàri rom esetèn vagy igy vagy battery widgetkènt lehet szàzalékos kijelzést kirakni.
-
TRob1
veterán
válasz
Szerintem a te mondatod elég gáz 2011-ben (mivel könnyedén utána tudtál volna nézni, mielőtt hülyeséget írsz, már bocsi), ugyanis az alap Contacts is tudja ezeket, és persze a GoContacts is.
szerk: Sőt, megmutatják térképen is a címet, jegyzeteket írhatsz a Kontaktokhoz, becenevet adhatsz meg, webcímet írhatsz... stb.
[ Szerkesztve ]
-
thesound
addikt
válasz
az alap android telefonkönyv is tudja
-
-
girnyau
tag
Sziasztok!
Létezik olyan hotspot app ami a mobilnetet megosztja és nem ADHOC kapcsolatként, ugyanis szeretnék több géppel egyszerre csatlakozni a telómra és ugyebár ez ADHOC módba nem lehetséges. Vagy rosszul tudom?
Előre is köszi!
Csáó!
-
-
ngabor2
nagyúr
galaxy spicám van. át lehet a gmail alkalmazást állítani magyarra? vagy ehhez új romot kellene feltennem? valamint pps mellékletet akarnék megnézni, erre közli, hogy kell neki az sd-kártya. benne is van, de nem jeleníti meg. mit kellene feltenni rá?
i570exxjd1, 2.6.29.6, banjo@banjo-VirtualBox #120, HoneycombMod[Eclair v2.1.1]
-
r4z
nagyúr
válasz
sunahunter #11829 üzenetére
Az eredeti akksikijelzést csak framework hackeléssel lehet módosítani.
(Dupla lett, bocsánat)
[ Szerkesztve ]
-
Darahian
tag
Nem tudom mit szedett össze a telefonom, de átlag naponta / kétnaponta ilyen üzenet pattan fel egy csillaggal a status bar-on:
"A második játék ingyenes! Klikk ide!"
Rákerestem a neten, és a Gamelofttal kapcsolatban hozta fel ezt a karaktersort... Nincs valakinek ötlete, hogy szabadulhatnék meg tőle?
-
Van valami Kapcsolatok alkalmazás, amibe be lehet írni a delikvens címét, születésnapját, egyéb infókat és nem csak a telszámokat? A Go Contacts se különb, s hát ez elég gáz 2011-ben.
-
petipetya
nagyúr
Köszi mindenkinek, aki kipróbálta a traffic widgetet.
-
meili
tag
Tudnátok ajánlani olyan alkalmazást, ami az akku töltöttségét százalékban jelzi ki a mostani akksi jelzés helyén? Vagy hogy a legegyszerűbb ezt megoldani?
Az ilyen kis plusz alkalmazások nem merítik jobban az akksit? -
zozyk
addikt
válasz
róland #11820 üzenetére
Én is kipróbáltam,nálam zöld lett mivel Győrt irtam be célnak,majd az ikora bökve bejött a térkép,rajta több zöld,kevesebb piros vonallal....
Még 1 próba,most BP a cél,a lámpa narancssárga,1:37p menetidő,térképen ismét a zöld/piros vonalak..
Gondolom a piros vonalas rész kerülendő...
[ Szerkesztve ]
-
zzz03
őstag
Azt hiszem megvan a nyertes.
Ha esetleg valakinek egy teljesen 1szerű zenelejátszó kell, ami ismeri a FLAC kiterjesztést akkor próbálja ki: -
zzz03
őstag
Sziasztok!
Tud valaki, FLAC lejátszására valami egyszerű programot?
Vagy esetleg ezek közül melyik a jobb?
MortPlayer Music (beta)
Astro Player Nova -
punky10
addikt
válasz
kaller1 #11813 üzenetére
Pl az Elixir.felteszed,majd olyan widgettet raksz ki,amilyet akarsz.Ha nincs pont olyan darabszámu,amilyet Te akarsz,akkor kiválasztod a Neked tetszö méretü,és a szükségesnél nagyobb számu ikon-készlettel rendelkezö widgetet,és nem töltöd ki az egészet,raksz bele üreset is.Ekkor a megadot méreten kevesebb ikon lessz,és természetesen nagyobbak.Ez igy kicsit bonyolult,de probáld ki,mivel magyar alkalmazás,igy egyszerüb kezelni,ráadásul nem csak widget...
-
sssz
őstag
válasz
kaller1 #11813 üzenetére
milyen telód van?általában az androidoknál ki lehet rakni mappát. abba meg be tudsz pakolni amit akarsz. ha pedig pl adw ex vagy go ex launchert használsz akkor olyanra állítod be a homescreenen a mappaikont amilyenre akarod.
De ha ez nem működik nálad akkor a simi folder appot ajánlom a marketről. ingyenes és szerintem elég jó.
-
Breki
veterán
Van volan országos menetrend Androidra?
-
kaller1
veterán
Mondjatok már valami értelmes app gyorsindító widgetet, ami 1x1 méretű, és pár appot bele lehet pakolni.
-
petipetya
nagyúr
Amiket eddig olvastam a témával kapcsolatosan, arra tippelek hogy:
- Ha a kapcsoló zöld és a cellaadatok engedélyezve vannak, akkor a telefon a helyváltoztatásával részt vesz a nyomkövetésben, melynek a lényege hogy a Google a mozgásunk alapján pontosítja a forgalom figyelési részt a térképén.
- Ha piros, akkor mindez le van tiltva - Orwell rajongóknak kötelező.[ Szerkesztve ]
-
SZATA
senior tag
Hi!
Feltűnt vkinek még rajtam kívül, h a Google Maps új 5.6.0 verziójával megjelent egy Traffic Widget?
Semmi hivatalos infót nem találok róla mit tud. Ha ki akarom rakni, feldob egy ablakot két szövegmezővel. Egyik a név, másik a desztináció ahova bármit be lehet írni, de ahogy írsz, keres is a kontaktok és egyéb nevezetes helyek között. Többet kipróbáltam, de mindig csak egy fekete lámpa lett a vége, benne egy szinkronizálásra utaló ikonnal ami pár óra után átvált alvást jelző "Zzz" ikonra, de bökésre visszavált.
Mit tudtok erről mire jó ez? -
ERPY
őstag
-
janes74
senior tag
válasz
Dark Archon #11797 üzenetére
Smart keyboard-al
-
€uro
őstag
Köszi a tippeket!
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bittorrent topik
- Ukrajnai háború
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- ASUS notebook topic
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple II, kompakt Macintosh javítása
- LENOVO THINKPAD E16 G1 - Ryzen 5 7530U, 16, 512 GB, 16GB, Fémházas üzleti laptop 16" kijelzővel
- AMD Konfig - MSI X470, Ryzen 7 3800x, Vega 56, 32 GB RAM, 512 GB SSD