- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
erikke17
őstag
Most azon gondolkodtam el hogy mekkora bevételük lesz a program fejlesztői
, mert ugye bár eddig nem sok országból lehetett venni programokat de tegnaptól igen. Gondolom sokan vannak úgy hogy van egy kedvenc programjuk amit szívesen használnának, tegyük fel PowerAMP full verzióját reklámmentesség stbstb.... Igy harapnak az alkalmon és megveszik.
Esetleg ez hogy már több országból is lehet fizetni motiválja az új fejlesztőket, mert így nagyobb összeghez jutnak mint ezelőtt, ha fizető alkalmazással akarnak belevágni. Esetleg jobban oda figyelnek a program minőségére is.
Ez az egész csak jó útra terelheti Android sorsátMeg ugye bár nekünk is jó nem kell markettal bohóckodni
-
petipetya
nagyúr
válasz
hmiki28 #10298 üzenetére
Nyugodtan vedd meg, az a lényeg hogy mindegyik rom-nál az a gmail címed legyen az elsődleges, amivel megvásároltad. Ha ez megnyugtat akkor elmondhatom, hogy például az általam megvásárolt alkalmazást több rom-on (ho!no, miui, froyomod, gyári) és másik androidos telón is egyaránt tudom használni.
-
hmiki28
tag
Sziasztok!
Azt hiszem megveszem a marketről a powerAmp-ot,azt szeretném tudni hogy ha pl romot cserélek akkor újra letudom tölteni a progit?vagy kapok hozzá key-t?nem tudom hogy működik a dolog,először szeretnék tisztába lenni vele. -
Dyrtyho
őstag
Van olyan Android app amivel online lehet tvzni ?
-
metaldog
senior tag
Hi, azt lehet tudni hogy a dell venue-t mikor lehet Magyarországon kapni? Az androidos-ra gondolok ami nem qwerty-s.
-
sssz
őstag
Na akkor legalább tudom mi lehet a gond
Holnap megy rá pénz, addig majdcsak kibírom
-
sssz
őstag
hm..mondjuk éppen mínuszban van a számlám
de ez már a regisztrálás akadálya is lenne? nemcsak a vásárlásé?
-
sssz
őstag
probáltam beregisztrálni a kártyámat a google-en, viszont mindig elutasítja.
mi lehet az ok??
VISA Electron kártya, semmi extra.
-
Pubszon
veterán
A market a megvásárolt programot mivel köti össze? IMEI számmal vagy gmail profillal?
-
sir fg
aktív tag
Sziasztok. Használtam a fórum keresőt, de nem találtam választ kérdésemre.
Olyan adatforgalom számlálót keresek, amivel pontosan tudom mérni az adatforgalmamat. Arra gondolok, hogy T-Mobile-nál van 100MB-os internet előfietésem, és 3G watchdoggal mérem a forgalmat. A T-Mobile rendszeresen többet mér, mint amennyit a 3G watcthdog. Szerintem azért van, mert a T-Mobile 10 KB-os egységben számláz. (Minden megkezdett 10 KB-ot elszámol). A T-Mobile eltérése akár 10-20 MB-os is lehet + irányban a hónap végére...
Elvileg a 3G watchdog PRO tudná a blokkos számolást, de a felhasználók eléggé lepontozták, így nem merem megvenni. A pontosságát meg nyilván nem tudom felmérni 15 perc alatt. -
Agent T
tag
Üdv!
Lehet nem rootolt telefonon manuálisan frissíteni a Marketet (magát a Market programot). Egy force cloe után elszállt a dolog, és a régi market verzió jön most nekem be.Bár a fizetős appok már látszanak....
-
DonMedve
addikt
Köszönöm szépen mindkettőtöknek a segítséget.
Amúgy nagyon jó lenne ez a call blocker gold,nagyon sok mindent lehet finomhangolni.De miért csak egy csörgés után dobja?!Ez az egy bajom vele.
-
DonMedve
addikt
Azt nem próbáltam,csak megláttam,hogy megjelent.Telón tuti le tudod kapni.
Más: Kis segítséget szeretnék kérni.Tudtok olyan Call Blocker progit ami a nem egy csöngés után dobja el a hívást?Mert megvettem ezt a Call Blocker Gold-ot,de az annál aki hív,1x kibúg és csak utána bontja a hívást,tehát nem alapból foglaltat jelez neki.
Ez az egy ami tökéletes volt a Badán,pedig az gyári volt!Előre is köszi.
-
pok.tom
aktív tag
Létezik olyan program ami telefonbeszélgetés közben jelez,ha perc 55msp- nél tart a hívás, illetve ezt az msp állítani lehet?
(régebbi telefonokban volt ilyen beállítás, nem értem mért vették ki)
gondolom nem csak engem idegesítenek az 1:01-es hívások. -
sssz
őstag
-
Lala6
őstag
A fizetős markethez kell valami speckó beállítás? Galaxy ACE-n nem látom a paid menüt.
szerk: már megvan, kilőttem a market-et és újraindításnál megjelent
-
róland
veterán
Milyen víruskeresőt ajánlanátok Androidra? (Egy ismerősöm keres ilyet a telefonjára.)
-
racerx
őstag
válasz
llaszlo #10246 üzenetére
Van rá 15 perced, és visszautalják.
JA és ide is:Hehe, ez ku..va érdekes. NÁlam is vannak fizetős appok, DE!! Amiket már eddig megvettem azok nem látszódnak
Tehát ha rákeresek pl. a Root Explorer-re, nem találja. Viszont ha Marketacces-el megyek akkor igen. Az olyan appokat amiket nem vettem meg, de fizetősek, azokat egyből látja
-
törölt tag
Ez az Android Market megtekinthető valahol Androidos telefon nélkül? Érdekelnének, hogy milyen szoftverek érhetőek el, mert esetleg beruháznék egy ilyen telefonra, ha vannak rá olyan szoftverek, mint a mostanimra.
Köszönöm!
-
llaszlo
veterán
Az, hogy működik, hogy megveszek egy appot, de ha nem tetszik akkor vissza kapom a pénzem???
-
FeRkE
őstag
-
Csapoati
nagyúr
Azt hittem csak én vagyok hülye, hogy összegeket látok a Marketen, meg Top paid-et.
Az a vicc, hogy pont a 2.2-es frissítés után láttam meg ZTE Blade-en, azt hittem attól van. -
helixP
nagyúr
Kis lépés ez az androidnak, nagy lépés ez Magyarországnak
Egy hosszú lépést meg nekem.
-
RootRulez
félisten
Vki hekkelje meg az oldalt és rakja ki címlapra... Amúgy meg akit érdekel az most itt van és olvassa.
-
erikke17
őstag
Jepp fizetős lett most nézem én is
Top paid új menüpont, szlovákiából.
Hogyhogy mobilarénán nincs róla hír?
-
parkr
őstag
válasz
CoolBoy323 #10235 üzenetére
nálam már megy
-
sssz
őstag
válasz
CoolBoy323 #10235 üzenetére
jelentem, nàlam a marketben 3 fül van, top paid, top free, just in:-D
de elötte a market, menü gomb settingsben àtàllitottam, hogy show all ès utàna ujrainditottam a marketet:-D
el sem hiszem! fizetös market nàlunk:-D -
CoolBoy323
nagyúr
VAN FIZETŐS MARKET!!! elvileg, némely emberkénél
-
Jarod1
veterán
válasz
flushman88 #10231 üzenetére
ahoz infrának kell leni a telefonba, de nemhiszem hogy ezt az elavult adatátviteli technológiát beépítik az új telókba
-
r4z
nagyúr
válasz
flushman88 #10231 üzenetére
A Maps kilőhetetlen. Ne foglalkozz vele.
-
flushman88
tag
Próbáltátok már hogy a Menü Alkalmazások eltávolítása menün belül ott van hogy jelenleg Üzemelő Programokon belül nekem autómatikusan Ott "terem" a Maps Pedig a GPs jelek + minden le van tiltva... Task killerrel kilövöm de 10-15 perc múlva megint ott van valakinek vmi ötlet...?(gondolom zabálja az akksit....)
Jah és találkozott már vki olyan droid programmal amivel TV-t lehet kapcsolgatni???
Előre is köszi
-
pety27
tag
Tudnátok ajánlani valami nagyon jo játékot vagy alkalmazást?
-
Darahian
tag
(csak nekem jelentek meg a fizetős android appok? nincs rootolva a telefonom, majd' hanyattestem. Lemaradtam valamiről?)
-
DonMedve
addikt
válasz
Daniel Alves #10219 üzenetére
Moboplayert próbáld meg.Nagyon jó.
-
r4z
nagyúr
-
Szajo
őstag
Sziasztok, segítség kellene!
Még pedig:
Olyan programot keresek, (ingyenes,marketes) amivel ki és BE (ez a legfontosabb) be is tudjam kapcsolni könnyen az adatforgalmat (szóval hívni stb lehessen, de így a net meg ilyesmi ne menjen)
És esetleg ha tudtok még olyan progit is, amivel lehet az akkut kímélni (kikapcsol ezt azt meg mit tudom én) akkor azt is megköszönném!
(gyári energia gazdálkodás sem rossz, de azért jobb lenne egy profibb) -
r4z
nagyúr
válasz
Daniel Alves #10215 üzenetére
RockPlayer, MoboPlayer, mVideoPlayer. Amit az egyik nem játszik le, azt a másik igen. Utóbbi kettő a legnépszerűbb.
-
Daniel Alves
őstag
Sziasztok!
Folyamatosan olvasok visszafele a topikba de egy lényegre törő választ szeretnék! Legjobb videó lejátszó progi?! -
Istv@n
aktív tag
válasz
kopapy #10192 üzenetére
Ez jó lehet neked: Flashcards
Letölthetőek hozzá szavak, ill. google docs táblázatból (excel) saját adatbázist is használhatsz.
-
Keraa
aktív tag
Sziasztok!
Rootolt androidos telót hogyan lehet újra root-talanná tenni?
Ha rootolva van az normális, hogy nem jelennelk meg a flash animációk egyik böngészőben sem?
Előre is köszönöm! -
schmo07
tag
Használ valaki Palmary Weather Pro-t?
Az automatikus frissülés érdekelne. Próbálgatom, de a beállitott fél óra helyett van hogy órákig eszébe se jut... -
pety27
tag
Hali.tegnap vettem meg az első okos telefonomat..
Egy Samsung i5510 galalxyról lenne szó.Nagyon tetszik minden okés.
De: mivel első okosom ezért nagyon nem vágom ezeket az alkalmazásokat.. például ez a samsung appstore mi akar lenni? továbbá ha letöltöm az alkalmazásokat abból nem lesz baja?ez mind hivatalos progi ,cucc?
Ha tudnátok valami alkalmazást mondani amit mindenképp tegyek fel egy gyári állapotában lévő telefonra megköszönném.. ja és.. játék nincs a telón alapból? mert sehol nem találtam. -
(jan)
őstag
Sziasztok!
Nézegettem tablet videokat és láttam rajta egy olyan menünt mint ami a windowsban az "alt+tab" hatására ugrik elő!
ez csak a tabletek kiváltsága vagy előlehet csalni telefonokon is ?
Aktív témák
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Spórolós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Fogyjunk le!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3196
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- HP 15 Pavilion FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest