- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
Aktív témák
-
F-ECT$
titán
válasz
Cholard #28699 üzenetére
Én folyamatosan frissítem a skype-ot, az esetek 99%-ban nincs vele gond, viszont eddig már 2x előfordult, hogy fc-zett, és az újraindítás után a hangminőség is rossz volt, szaggatottan hallottam a másik felet, csak a telefon restart oldotta meg a dolgot.
Szóval ha Neked az adott verzió működik, akkor szerintem ne cserélj.
-
citkar
addikt
válasz
Cholard #10971 üzenetére
Nálam is vacakol a naptár mai nap.
Nem tudom ugyanaz e a gond, nálam az a baj nem mutatja a korábbi eseményeket a naptárban, hiába szinkronizálom. (Business, Jorte)
Nem tudom h a telómon van vmi gond, mert a google naptárban még ott van, visszanéztem a számítógépen, de a mobilos naptárra hiába szinkronizálom nem változik semmi.
Annyi h elég rövid ideig szinkronizál a korábbihoz képest, lehet vmi rendszerprobléma van vhol és nem a telóm vacakol? vagy vhol nem e cachebe lementi s azt érdemes lenne üríteni? -
keeo
tag
válasz
Cholard #10691 üzenetére
ez nem lenne megoldás a problémádra?! [connectify]
-
Nono76
tag
válasz
Cholard #10562 üzenetére
Köszi, átnéztem megint, nem volt bepipálva az összevonás. Látszólag mindent egyértelműen állítottam be, nincs semmi extra, egy tarifám van mindíg minden irányba, 1 féle sms díj, csak pár szám amit ingyen hívok, amit persze továbbra is beleszámol. Próbálgattam mindent de nem jó. Végül nulláztam a számlálókat, ettől sem változott. 2 féle tarifát meg csak napokra meg órákra lehet beállítani. Majd lehet kipróbálom a 3G-t hátha az jó.
Köszi mégegyszer!
-
-
Prien
addikt
válasz
Cholard #10448 üzenetére
Hát nem tudom,nekem is fent volt az SPB a Defyn, egy darabig akadásmentesen futott,de aztán valamiért az egész telefon iszonyúan szaggatni kezdett. Nem futtattam más alkalmazásokat. Csak az uninstall után lett jó a teló, pedig nem olcsó. Szóval nekem vegyesek az érzelmeim ezzel a launcherrel kapcsolatban.
Aktív témák
- LAMZU Maya X 8K - Fekete + Artisan MIZUGUMO FUTAE P8 Gari: Mysoft.hu 2027.03.08 -ig - Ár alatt!
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Napirajz könyv
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Quadro FX 570 eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest