Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 20230101_102713676_iOS
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
Aktív témák
-
spiritex
veterán
A legtutibb! Alarm Clock Xtreme
Mindent tud! Szám, lista, előadó, stb. Mindig ébreszt, még nem csalódtam benne! -
aggleány
addikt
Szívesen.
Örülök, hogy sikerült megoldani a dolgot. Az olyan alkalmazásokat, amiknek nincsen widgetje, nyugodtan a kártyán hagyhatod, egyedül akkor érdemes visszapakolni, ha használod a widgetet.Azt remélem, hogy viszonylag tűrhetően ismerem az android rendszert (azt a részét, amire felhasználói szinten szükség van), ezért rettenetesen piszkálja a csőröm, ha valamit nem tudok megoldani ilyen téren.

Jó ötlet, beleírom. Köszönöm az ötletet!

-
aggleány
addikt
Akkor tényleg nem értem.
Nekem anno az App2SD nevű progi csinált olyat, hogy automatikusan áthelyezte az SD-re a progit, ezért nem jelentek meg a widgetek. Ha jól tudom, gyárilag nem tesznek fel ilyet. Nézd meg a Beállítások / Alkalmazások / Alkalmazások kezelése menüben (nálam így hívják, Nálad lehet, hogy más a neve és máshol van), hogy van-e valami az SD-kártyán nevű fülön. Nekem ott van egy csomó cucc, pedig semmit nem tettem oda, valahogy a teló magától oda telepítette. 
korpicschess:
Ha a "nagy öregeknek" is tudnék újat mutatni, felettébb meg lennék hatódva magamtól.
Azért remélem, hogy hasznos lesz mindenki számára, akit érdekel a téma.
Valahogy úgy szeretném megoldani, hogy ha ismeretlen oknál fogva elveszne minden adatom, akkor a cikk alapján újra tudjam rakni az egészet, úgy, hogy minden meglegyen. -
r4z
nagyúr
HS Image Cut (Market link), kisebb méretben bevált, lehet, hogy nagyban nem jó már.
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Örülök, hogy sikerült megoldani a dolgot. Az olyan alkalmazásokat, amiknek nincsen widgetje, nyugodtan a kártyán hagyhatod, egyedül akkor érdemes visszapakolni, ha használod a widgetet.

Nekem anno az App2SD nevű progi csinált olyat, hogy automatikusan áthelyezte az SD-re a progit, ezért nem jelentek meg a widgetek. Ha jól tudom, gyárilag nem tesznek fel ilyet. Nézd meg a Beállítások / Alkalmazások / Alkalmazások kezelése menüben (nálam így hívják, Nálad lehet, hogy más a neve és máshol van), hogy van-e valami az SD-kártyán nevű fülön. Nekem ott van egy csomó cucc, pedig semmit nem tettem oda, valahogy a teló magától oda telepítette. 
Azért remélem, hogy hasznos lesz mindenki számára, akit érdekel a téma.