- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- R.I.P. Aláírások
- Toyota Corolla Touring Sport 2.0 teszt és az autóipar
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
sssz:
Értem, akkor ez az oka. Azért köszi neked és llaszlo-nak is.lordfreyr:
Meglestem neked, röpke 14MB-ot zabál fel - fotóEgyébként 550-en és 800-on is egyaránt lomha a gyári 2.2-vel. Van benne pár pofás widget, meg látványos a forgatási animáció, de nem nagy szám.
[ Szerkesztve ]
-
Rickazoid
addikt
Próbálta már valaki Motorola Milestone-on hivatalos Froyo-val? Mármint az SPB Shell 3D-t. Fent van Marketben, de se ott, se az SPB oldalán nincs demó belőle, nehogy véletlenül ki lehessen próbálni.
(#8498) TRob1: mennyi RAM-ot eszik meg a Blade-en? Csak mert Milestone-on nincs szerencsém a memóriaéhes programokkal.
[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
Valaki használja a SPB Shell 3D progit?
Mi a lényege? -
sssz
őstag
válasz
petipetya #8484 üzenetére
ha ahogy elindítod a power control plus appot, ráböksz az 'ad notification ba'-ra , ott megjelenik egy olyan hogy buttons. ott olyanokat válasz ki, ahol csak annyi van a leírásokhoz írva, hogy pl wifi: toggle: wifi on and off.
akkor nem kell nyomkodni a plusz lenyíló ablakon semmit.
de ezen az egy "hibán" kívül még mindig az egyetlen program szerintem, ami berakja az értesítési sávba ezeket az opciókat és kapcsolóként, nem pedig úgy, hogy az adott beállítási felületre visz rá a settingsben.
llaszlo: megnézem azt is. azt nem ismerem.
[ Szerkesztve ]
-
sssz
őstag
válasz
petipetya #8482 üzenetére
akkor valamit nem jól magyaráztam el.
igaz hogy előjön egy másik ablak, de ott már nem kell kattintanod. legalábbis akkor ha kétállású bállítást használsz. pl. a wifinél:lehúzom az értesítési sávot, ott rákattintok a wifi ikonra, előjön az újabb ablak, ott látom, hogy már zöld a wifi ikonja alatt, így nincs mit csinálnom, nyomok egy vissza vagy egy home gombot hogy eltűnjön ez a plusz ablak. ha ki akarom kapcsolni, akkor ugyanez, szintén csak az értesítési sávban lévő wifi ikonra kattintok, megint megjelenik a pusz ablak, látom eltűnt a zöld jelzés a wifi alól,,,,stb.ennyi. legalábbis nálam így működik.
én on/off-ra állítottam ezeket, így nem kell nyomogatnom a plusz egy ablakban megjelenő ikonokat. ha 3 vagy négyállásúakat csinálsz akkor nyomni kell. -
atiska007
senior tag
hali!
Tud valaki olyan progit blade-re (egyáltalán létezik?), amivel ha usb-n összekapcsolom pc-vel, akkor a pc kábeles netét használja?[ Szerkesztve ]
-
schmo07
tag
válasz
Speeedfire #8475 üzenetére
Speedfire,
Köszi !!!Luissimo,
Nem tudom az okot. Nálamnál hozzáértőbbek már kivesézték vagy itt vagy a Defy topikban - keress rá, hátha megtalálod. Én csak a lényeget jegyeztem, meg, a "Handcent jó "[ Szerkesztve ]
-
Kofetto
tag
válasz
Speeedfire #8467 üzenetére
Az oké, de nem lehet csinálni vele semmit? Valami beállítás kérdése, vagy ez már csak ilyen? Mer akkor használom inkább az alapot, mert az rendesen küldi.
-
Kofetto
tag
Sziasztok!
Attól kérdezném aki használ GO sms-t, hogy ékezetes szövegre vmi megoldás van? Ha az alap üzenetküldővel küldök sms-t akkor 160 karaktert enged, ha a go sms-el és ékezetes betüket írok, akkor 2-3 smsbe tudom csak elküldeni.Köszi előre is.
-
n_stolz
tag
válasz
Speeedfire #8463 üzenetére
Köszi!
A kérdés az, hogy miként alakítom át vcf-be, milyen programmal?
Üdv -
n_stolz
tag
Hali!
Kezdő androidos vagyokSegítséget szeretnék kérni névjegy importálás ügyben. Nokia telóm volt ezelőtt, abból kimentettem a névjegyeket csv formátumban, átalakítottam txt-be, tabulátorokat helyeztem el benne, stb.
Hogyan tudom megfelelő formátumba hozni, és az új telómba importálni?
440 számról van szó, egyenként bajos lenne áttölteni...
Kösz! -
sssz
őstag
válasz
kissandras20 #8460 üzenetére
adw launcher és ahhoz sense téma
-
kissandras20
aktív tag
Hahó!
NEm tudtok valami olyan launchert ami olyan mint a htc sense?
-
sssz
őstag
válasz
Speeedfire #8455 üzenetére
én a pro verziót használom, abban vannak.
-
sssz
őstag
válasz
Balázs1621 #8453 üzenetére
én ezt használom. konfigutálható, hogy mi kerüljön be az értesítési sávba.
-
Balázs1621
senior tag
Van valami program, amivel a statusbar-ba kilehet tenni wifi, gps, stb. ki-be kapcsolót?
-
netdevil666
csendes tag
Hello!
Azt szeretném kérdezni, hogy lg aréna mobilomrol hogyan tudom áttölteni a telefonkönyvem tartalmát a frissen vett samsung galaxy ace-be?
Elöre is köszi a segitséget! -
-
dokee78
félisten
Mielőtt szétoffoljuk a topikot.
Tudom,hogy az Anroid az egy oprendszer,szerintem mindenki érti miről írtam.Feltétlen jelezned kellett,hogy nem kis X8-ad van hanem felsőkategóriás Galaxy-d.
Mi örülünk egy kissebb tudású okostelefonnak is,ez is kiszolgálja az igényeinket.[ Szerkesztve ]
-
zool1
őstag
Androidom nekem nincsen "csak" galaxy s.....!
[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
-
schmo07
tag
-
dokee78
félisten
Valami jó keyboard kellene ami magyarul is tud és elég nagyok a gombok.
-
aggleány
addikt
Köszönöm sssz, köszönöm petipetya
Összedolgoztam a válaszaitokat, és a kettőből együtt jött ki a jó megoldás. Megvan a szép hagyományos billentyűzetem
Igaz ugyan, hogy csúnya bilikék, de hát annyi baj legyen
-
petipetya
nagyúr
válasz
aggleány #8434 üzenetére
Pedig az anysoftkeyboard-ban benne van:
- Beállítások / nyelv és billentyűzet / anysoftkeyboard / billentyűzet / 16 billentyűs angol bepipál
- Szövegmezőben megjelenik a qwerty, itt kattints a billentyűzet jobb felső sarkában található ABC-gombra, és előjön az általad kívánt hagyományos billentyűzet, amely a fizikai gombos telefonokra hasonlít.A könyveket én is köszönöm, már szedem is le mindet.
[ Szerkesztve ]
-
aggleány
addikt
-
aggleány
addikt
Megjelenik a SmartKeyboard, be is tudom állítani a beállításoknál, amit akarok, de ha sms-t akarok írni, akkor már a qwerty-t látom, és nem is tudom átállítani. Már mindenféle felkínált billentyűzetet beállítottam, kipróbáltam, de nem tudok előcsalni azt, ami nekem kellene. Megpróbáltam még az AnySoftKeyboard-ot is, ott sem tudom megcsinálni
Köszönöm, hogy segítesz
-
Jarod1
veterán
picasára próbálok képet feltölteni de mindig kéri a gmailes bejeletkezést, amikor bejeletkezek akkor visszalép a képhez és megint kéri a gmailes nevet jelszót..
ötlet valakinek mi a fenéért van ez? -
Speeedfire
félisten
válasz
llaszlo #8430 üzenetére
Ha már úgy is ott van a hiba akkor azt le is szedem. Néztem a wordpress blogodat. Gyanúsan egyszerűnek tűnik a custom rom módosítása.
Ezeket mellesleg kilehet valahol próbálni ha én otthon gányolok egyet? Fent van az adroid sdk. Kicsit szeretnék elmélyülni az androidban, appot azért nem akarok készíteni. Bár kitudja mi lesz. A linux része az megy.
-
llaszlo
veterán
válasz
Speeedfire #8429 üzenetére
fölösleges a 2 együtt egyszerre. nem mellesleg meg: DISABLE ALL APNs -> PEBKAC
[ Szerkesztve ]
-
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire #8427 üzenetére
-
Balinov
titán
sracok, valaki itt a topikban honapokkal ezelott ajanlott egy epub lelohelyet. istennek nem talalom, valaki belinkelne ujbol?
-
r4z
nagyúr
válasz
Speeedfire #8425 üzenetére
Az APNdroid nem maradt bekapcsolva? Amatőr dolog, de elő szokott néha fordulni
-
r4z
nagyúr
válasz
Speeedfire #8423 üzenetére
Én a DroidWall-t használom. Root jogosultság kell hozzá.
-
llaszlo
veterán
válasz
Speeedfire #8421 üzenetére
Ha tiltod az apn-t akkor semmi sem megy netre a fézbúk sem. Ha meg engedélyezed akkor minden megy, tűzfal kell hozzá. de nem tudom mi a neve
Azért nem találtál benne, mert nem állítható csak moddolt rommal. -
llaszlo
veterán
válasz
Speeedfire #8419 üzenetére
"hogy a netre ne menjen ki feleslegesen"
És a billek egyéb használatához is root kell.
Eddig ezeket vagy csak custom romokban láttam vagy legalább rootolva.[ Szerkesztve ]
-
sssz
őstag
érdekesség. jó lesz vigyázni
[link] -
llaszlo
veterán
válasz
Speeedfire #8411 üzenetére
Ezeket csak rootolással lehet megoldani. Keresd meg a telefon topicját.
-
aggleány
addikt
Köszönöm
Feltettem, de valamiért nem akarja
Akárhogy állítottam be, nem úgy jelenik meg. Kikapcs-bekapcs megvolt. Nem tudom, mi lehet a baja. A beállítások, nyelv és billentyűzet, Smart Keyboard Pro van bepipálva, és alatta a Smart Keyboard Pro beállításainál a T9-et jelöltem meg. Mi lehet a baj? (A telefon XPeria X8. Lehet, hogy nem kompatibilis vele? Nem a Marketről szedtem le a Smart Keyboard-ot.)
[ Szerkesztve ]
-
Speeedfire
félisten
Üdv!
Tegnap óta és is androidos lettem. Egyelőre a launchereket nézegetem, nem tudom eldönteni melyik lenne a legjobb nekem. Keresem még a megfelelő zenelejátszót és gps programot is.
Eddig nagyon tettszik minden, tettszik hogy akár pc-s böngészőből is tudom a telóra telepíteni az alkalmazásokat.Ami viszont jobban érdekelne, hogy valaki használja-e trémobilosok közül a facebook zero alkalmazást? Ha igen hogy oldotta meg, hogy a netre ne menjen ki feleslegesen a telefon, de mégis elérhető legyen az alkalmazás?
Illetve hallottam olyant is, hogy a 2.2-es alatt akinek nincs fizikai fel- és lerakó gombja a menu vagy a home gombra rá tudja rakni.
[ Szerkesztve ]
-
molnarpeter
nagyúr
-
sssz
őstag
válasz
Balázs1621 #8406 üzenetére
magában a telefonbeállításokban nem lehet kikapcsolni?
az elixir nevű appban, a szenzorok résznél szerintem van ilyen amugy.
-
aggleány
addikt
Olyan billentyűzetet keresek, ami számgombos - tehát olyan, mint a nem érintős, nem qwertys telefonokon volt. Van valami ötletetek?
-
Balázs1621
senior tag
Üdv!
Létezik olyan program, amivel a telefonban lévő szenzorokat ki tudom kapcsolni? Ilyenekre gondoltam, hogy iránytű, cpu hőmérséklet, g-sensor..
Vagy rootolt telefonnál meglehet oldani, hogy ne figyelje a cpu hőmérsékletét?
[ Szerkesztve ]
-
-conrad-
addikt
Sziasztok,
feltettem a skype-ot a telefonomra is, és van vele egy kis gondom. Úgy van beállítva a gépemen, hogy a logot nem tartja meg, hanem ugye ha kilogolok akkor minden eltűnik. Ha kilogolok de még rámír valaki, aztán a telefonon meg belogolok, akkor hetekre visszamenőleg bevágja a régi logot. Ez így nekem nem jó, lehet tenni valamit ellene? A telefonon nem találta lehetőséget a log törlésére vagy valami.
Köszi