- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Ivqkzy-: 2. gépem
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ivqkzy-: Eddig
Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz
Dark Archon #41343 üzenetére
Es az Endomondo el tud navigalni arra, amerre mar jartal, (vagy valaki mas jart,) vagy a Sports Tracker is tudja, es en vagyok a stupid, es nem talalom benne a funkciot?
-
AXisBOLD
addikt
válasz
Dark Archon #41343 üzenetére
Köszi, ezt is kiprobálom.
tvamos: igen, ha beleásnék biztos megtalálnám a válaszokat, de én se vagyok tökéletes, koránt sem
. Köszi még egyszer.
-
F-ECT$
titán
válasz
Dark Archon #41230 üzenetére
Nem kellett eddig se: a a fejezetek alatti görgetősávon lehetett kattintani, és egyből cranky-hez ugrott. De persze ez a megoldás nekem is jobban tetszik.
-
Altbrucke
tag
válasz
Dark Archon #41105 üzenetére
-
Deck
titán
válasz
Dark Archon #41105 üzenetére
hehehe
-
vlevi
nagyúr
válasz
Dark Archon #41071 üzenetére
"Szvsz 100Mb mailezésre, FB-re elég."
Nekem nincs FB-om, de mailezésre, és az időjárás widget frissítéseire NEM volt elég a 100Mega, csak szűkösen. Szoftverfrissítés be volt állítva, hogy kizárólag wifin történhez. Oda kell figyelni, hogy csak akkor kapcsolod be a mobilnetet, amikor éppen szükséged van rá. De úgy meg nem kapod meg azonnal az emaileket, szóval pont a mobilságának jó oldala vész el az egészből.
Másik dolog, hogy ha olyan az a 100M-s előfizetés, hogy nincs túlforgalmazási díj, csak lassít, akkor kit érdekel, ha túlléped? -
Melack
veterán
válasz
Dark Archon #41076 üzenetére
Azt tudom, hogy be lehet úgy állítani, de a frissítést vhogy magamtól indítottam el, a képek feltöltése meg menjen - nem azért van okos telefonom, hogy korlátozzam, mit és honnan töltök fel a netre. Nem szeretném, ha ez korlátozná le a használhatóságát....
Netezni persze otthon is meg melóban is tudok, de sok mindent GTalkon beszélek meg/le a családdal. Sokat segít nah. -
Melack
veterán
válasz
Dark Archon #41071 üzenetére
E havi tapasztalat: reggel Foursquare, hírek, böngészés, napközben melóban semmi, hazafelé egy-két oldal, cikk elolvasása, mailek megválaszolása, GTalk folyamatos futása mellett az 500Mbos keretemből ellőttem 385Mbot, 31 nap alatt. Ebbe becsúszott egy instagramm frissítés, meg a képek feltöltése Instagrammal. És ennyi. Az első hónap húzósabb volt, ott miden frissítés meg miegymás miatt 560MBra kúsztam fel. Teszem hozzá, otthon autómatice wifire megy a telefon. Ha ehhez még hozzáveszem a Vibert mondjuk 1-2 alkalommal nap közben 3Gn, akkor is benne maradok az 500Mbban azért. De a 100Mb az gyorsan el fog fogyni. Páromnak a GTalk folytonos futása generál alaphangon 50Mb körüli havi adatforgalmat, vagy vmivel többet. Azt még nem tudtam pontosan megmérni sajnos. És maga az Android adatszinkronizálásával nem is számoltál...
-
F-ECT$
titán
válasz
Dark Archon #40991 üzenetére
Hmmm. Akkor lehet, hogy nem a Play-ről van, és ezért nem frissült még
(Nem warez az tuti.)
-
stefi68
addikt
válasz
Dark Archon #40451 üzenetére
Nem a gombok átdefiniálására írom, de ha csak a kameragomb hiány a gond akkor LG Camera. Beállítható a volume +/- fókuszálásra/exponálásra.
-
fatal`
titán
válasz
Dark Archon #40451 üzenetére
Nem lehet gombokat globálisan felüldefiniálni.
-
vétó
aktív tag
válasz
Dark Archon #31081 üzenetére
köszi, épp az előbb találtam végre működő cuccot (screenshot it), ezzel már elleszek.
korábban nem is igazán kerestem, csak néha jutott eszembe, hogy jó lenne, de az utolsó rúgást a Petipetyával történt mai kommunikációs zavar adta
úgyhogy ha bárki kíváncsi, most már tudok neki lőni képernyőmentéseket a teflonomról.
tessék, itt van pl. a homescreenem
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Dark Archon #30750 üzenetére
Nem tudom, hogy melyik díjcsomagot vetted alapul, de a példa kedvéért azt elmondhatod - ha nem titok - hogy mennyit költesz feltöltőre egy hónapban?
Bocsánat, azt még meg akartam kérdezni, hogy Domino nap díjcsomagod van?
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Dark Archon #30718 üzenetére
Ez már tényleg nagyon off, de ezt kifejtenéd:
Telefonra sincs előfizetésem, nem véletlenül vagyok feltöltőkártyás (szeretem tudni, hogy tényleg lebeszélem, amiért fizetek és ez nem nullázódik havonta)
Képes vagy kétszer annyit fizetni 1 perc beszélgetésért, csak, hogy tudd, hogy lefogyott? Otthon is állandóan megy a TV, mert ha már fizeted az előfizetést, nehogymá' ne menjen?
-
Drenadar
veterán
válasz
Dark Archon #30718 üzenetére
Sok munkahelyen nem is adnának wifit... mondván adatvédelmi kockázat.
Ízlések és pofonok. Nekem se a FB miatt kell, de előfizetéses vagyok, mert havonta olcsóbban kijövök vele. Jah én használom isAmúgy meg, ezek a beállítások alap SW-vel is elérhetőek. Illetve akkor még nem próbáltál ki egy HTC Sense felületet
szerintem kenterbe veri a sony felületét. a defyét meg...
(#30719) frensys: Könyörgöm mielőtt ide beírsz egy kérdést, próbáld már megtalálni rá a választ! Lépj be szépen a Gmailbe PCről és a beállításoknál keresgélj. Ott a google is ami segít. Vagy írhatnál privátot is (semmi garancia nincs rá hogy észreveszem). De meg lettél kérve hogy ne offold szét a fórumot mindenféle kérdéssel ami tök alapvető és ufóként már körbejártad...
-
Drenadar
veterán
válasz
Dark Archon #30704 üzenetére
De azóta már kiderült, hogy van neki internet előfizetése... csak napi 2x kapcsolja be a widgetei miatt.
és a telefonra fizetsz díjat? pedig gondolom munkahelyeden és otthon is van telefon amiről tudnál olcsóbban beszélni. akkor a feletted levő hsz: minek okostelefon?
gondolom nem munkára kaptad a wifi hozzáférést a munkahelyeden. mert akkor be lenne állítva egy exchange elérés és akkor mondjuk azért a mobilnet, hogy vállalati emaileden elérhető legyél, stb.
(#30706) frensys: felmész a freemailedbe vagy midbe... megkeresed hol van leírva a pop3 beállításához szükséges infók. és beállítod. Értelemszerűen. Ennyi.
Most őszintén. bevallhatod, hogy HSZ vadász vagy. -
TazLeacher
nagyúr
válasz
Dark Archon #30704 üzenetére
Ezt már sokszor túltárgyalták, de én sem értem, hogy minek okostelefon net nélkül. Tök jó, hogy itt is van Wi-fi, meg ott is van Wi-fi...de akkor minek mobiltelefon?
Otthon is van telefon, a munkahelyeden is...nem az lenne a lényege mobilnetnek, hogy akárhol vagy, netközelbe legyél? Kapsz egy emailt, arról tudjál, és ne fél vagy 1 óra múlva értesülj róla, amikor bemész a munkahelyedre, mert ott már minek, amikor ott a számítógép. Ahhoz, hogy megnézz egy moziműsort, ne kelljen már hazamenni, vagy telefonálgatni...múltkor kerestem egy boltot. Felmentem google-ra, megnéztem hogy hol van üzletük, beütöttem a naviba, és indultam is...erre jó, hogy van net. Tényleg nem értem minek valakinek okostelefon net nélkül. Otthon akarsz rajta emailezni, vagy minek? Arra van a számítógép.
-
szalasz87
csendes tag
válasz
Dark Archon #30522 üzenetére
AHA értem köszi!!!
-
Tyer
őstag
válasz
Dark Archon #30522 üzenetére
Énis megszivtam, miota igy hazsnálom... hát hogy is mondjam... kicsit gyorsabb, egyszerűbb, és kiterjedtemm a fejlesztése a cimlistának... lévén 700nál több contact-om van, igy elég tré lenne elveszteni az adatot
Beautiful Widget-röl meg annyit, hogy:
Nekem az egyetlen, amelyik nem akadoztatja az órát
Millió1-et kiprobáltam, amugy épp ICS skin-em van, ezt tudja valamelyik másik? -
.:LoMAX:.
aktív tag
válasz
Dark Archon #30418 üzenetére
jelen esetemben a "game" mappa tartalma került ki
nincs semmi speckó a névben
(#30417) TRob1
nekem nem volt szerencsém, de nem sűrű az eset szerencsére
Defy CM7.1 rendszeren fut nálam a GoLEx(#30420) F-ECT$
Legalább nem vagyok egyedül -
bigrock
addikt
válasz
Dark Archon #30277 üzenetére
De még jobb volna, a iPhone-t venne, és az iOS userek idegein pengetné a Felkelő Nap Házá-t...
-
TRob1
veterán
válasz
De igaz, mert ő azt szeretné hogy minden (MINDEN) appja automatikusan úgy rendeződjön egymás mellé, amilyen fajta, saját magától... A nagyságos Úr nem hajlandó egyesével ikonokat rendezgetni egymás mellé, és mappát se akar, meg rejtést se.
-
tomlac14
tag
válasz
Ilyet ne mondj neki, mert a végén átjön hozzánk magyarázni!
mellesleg pont azon gondolkoztam, h a sokak által ekézett blur tud olyat amit más rendszerek nem, vagy nem úgy, ahogy frensys barátunk szeretné
-
válasz
ui.: most néztem X8-on a Go Launcher-t, abban is meg van oldva mappákkal. Kicsit bénább, mint a MotoBlur, de legalább van.
-
atillaahun
veterán
válasz
Dark Archon #30205 üzenetére
Anysoftot nemrég frissítették ilyenre. Megfelelő beállításokkal egy kiosztásról írok ékezetes betűket dupla érintésre, számok alapkiosztás tetején vannak, és az összes írásjelet is tudja többszörös érintésre.
Egyetlen hátránya, hogy nem tudja ragozni a javaslatokat. -
r4z
nagyúr
válasz
Dark Archon #30205 üzenetére
Tölts le egy APK-t, majd telepítsd fel. Kész.
Akármilyen forrásból származó verziót letölthetsz, a Google accountod tartalmazza az adatot, miszerint megvetted, így nem fog hibát dobni telepítés közben.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Dark Archon #17178 üzenetére
Engem nem zavar, de arról volt szó, hogy tudja-e követni a rendszer, hogy éppen ki merre jár. És hát tudja. Nem is akár hogy
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Dark Archon #17173 üzenetére
Szerinted, ha be van kapcsolva a képek címkézése és csak WiFi jelem van, GPS nincs, nem is volt, akkor hogy kerül a képek metainformációira a pontos helyem?
-
canniball
nagyúr
válasz
Dark Archon #17169 üzenetére
Erre gondoltam én is.
Breki!
Meg az is hogy "vagy egy külső eszköz", ami egy mobil esetében lehetne akár belső is...
De ezek szerint akkor megint egy felesleges felhajtás, gondolom nem sokan vannak köztünk aki folyamatosan bekapcsolva tartják a GPS-t... -
Polllen
félisten
válasz
Dark Archon #15533 üzenetére
Ha valóban biztonságos jelszavakat akarsz használni és különbözőeket, elég necces mindet fejben tartani...
Persze ez nem azt jelenti, hogy
1. kétes eredetű szoftverre kell bízni az információkat
2. mindenféle jogosultságot kell neki adni -
chab7
addikt
válasz
Dark Archon #15533 üzenetére
Azért én a gépen is tárolom egy mélyre ásott elérési úton egy semmit mondó fájlnév alatt, rengeteg sor random karakter között ahol csak fejben annyit kell megjegyezni hol van ez a fájl és hanyadik sorában van az a kód részlet ami kell, mert jobban bízok a gép memóriájában mint az agyamban ami lehet egy karaktert elfelejt a sokból idővel de a gépé tudni fogja a pontos kódot akkor is
-
Dzsuri89
őstag
válasz
Dark Archon #12519 üzenetére
Tudom, hogy nem nagy kunszt. Anno rootoltam a Galaxy ACE telómat amitől szerintem kicsit lassabb lett meg sűrűbben le is fagyott sajnos. :S
Mióta eredeti állapotba raktam vissza egy unroot meg resettel azóta sokkal jobban működik. -
TRob1
veterán
válasz
Dark Archon #12505 üzenetére
Egyről beszélünk (van ugyanezen a néven másik app is)? Mert ebből nem találtam fizetős verzát: Sports Tracker --> Tegnap ki is próbáltad? Én majd ma.
-
RootRulez
félisten
válasz
Dark Archon #12408 üzenetére
A jorte miért nem jó rá? kiteszed widgetnek 2x2-esbe és heti nézetesre álítod, máris látod az aktuális hetet és az eseményeket... nicsak: [link]
-
stefi68
addikt
válasz
Dark Archon #12339 üzenetére
Lesz saját ftp tárhelye az ilyen programoknak, ahol szerintem megoldható lesz a QR-kódos letöltés is...
-
sssz
őstag
válasz
Dark Archon #12123 üzenetére
miért? én nem ezt írtam?
-
TRob1
veterán
válasz
Dark Archon #12030 üzenetére
Tudom
Csak írtam hogy ott páran panaszkodnak (habár van néhány emberke aki mindig panaszkodik vmire), miközben folyamat ezt ajánlják adatmentésre mindenhol, külföldi fórumokon is, (pl. a CM romok fórumában)
Nekem spec. a kedvenc appom (enélkül kimaradt volna jópár újabb Rom kipróbálása/használata)
Pl. a Netcounter (forg. számláló) appom február óta használom (és a TB-nak hála, onnantól meg is vannak az adatok benne, pedig akkor még javában 2.2-es romot használtam, azóta meg 2.3.4-et)szerk: Az a lényeg, ha mentesz meg visszaállítasz, csak felhaszn. appokat és adatokat ments vele, rendszeradatokat ne (akkor valszeg nem lesz gondod). Jah, és persze rootolt tel. szükséges hozzá (de gondolom erre rájöttél az általad írt progi névből is
)
-
TRob1
veterán
válasz
Dark Archon #12028 üzenetére
Nem is 1 játékra használom (perpill 60 appról van mentésem)
Tudja a "sima" verzió is (legalábbis azt beszélik, habár xy-embernek állítólag csak bekavar, és nem müxik megfelelően-->Blade topic). -
TRob1
veterán
válasz
Dark Archon #11996 üzenetére
Akkor ott már tényleg vmi bibi van.
Én még sose buktam egyik Angry B. adataim (meg semmi mást se), pedig volt már kb. 20-22 féle Rom(Megoldás: TitaniumBackupPro)
-
TRob1
veterán
válasz
Dark Archon #11993 üzenetére
Ne export-importálj összevissza (most nem keresdkedünk
) Törölj telefonról minden kontaktot (simről is), törölj gmail-ból is minden kontaktot.
Gmail címtárba importáld a mentett vcf-ed, szerkeszd meg amit akarsz, és hagyd hogy a telefon szinkronizáljon vele. Ennyi. -
TRob1
veterán
válasz
Dark Archon #11987 üzenetére
Beállítások/megjelenési beállítások/Névjegy részletek kiválasztása --> Ha magyar verziót használsz, akkor itt utdod állítani, hogy mivel nézd a kontaktok adatait (és ha ez megvan, akkor a névjegy részleteinél a jobb felső sarok a szerkesztés ikon, de "sajna" így is csak az alap szerkesztés jön be) Szülinap sor nincs, de ahogy mondtam, ha a gmail fiókodban megszerkeszted a kontaktokat, akkor már itt is külön sorba megjelenik hogy Születésnap: ......
(Igyekszem ám a lehető legkevesebb infót a Google számára átadni --> Ez meg eleve kizárva, ha Androidod van, és még netre is kimegy) Több okból is érdemes használni a gmail szinkronizációt és a gmail-ben a szerkesztést (tuti sosem vesznek el a névjegyeid, jóval egyszerűbb szerkeszteni/törölni/csoportosítani... stb)
-
TRob1
veterán
válasz
Dark Archon #11915 üzenetére
Használd a legújabb GoContacts-ot (ott lehet választani, hogy az alap vagy a Go nyíljon e meg)
Szvsz legegyszerűbb viszont, ha gmail-ben (pc-n) szerkeszted meg a névjegyeket, és leszinkronizálja telefonra.
-
válasz
Dark Archon #11914 üzenetére
kieg.: ha a Go Contacts-ban megnyomom a szerkesztést, akkor az alap kapcsolatok szerkesztője nyílik meg... ez is normális?
-
bozont
veterán
válasz
Dark Archon #11828 üzenetére
Valószínűleg a SIM kártyán lévő kapcsolatokat használod, azokba nem tudsz ilyeneket szerkeszteni. Tedd át őket telefonra és a SIM-en lévőket rejtsd el hogy ne legyen duplázva és úgy már mindenféle infót tudsz hozzáadni a nevekhez.
-
TRob1
veterán
válasz
Szerintem a te mondatod elég gáz 2011-ben (mivel könnyedén utána tudtál volna nézni, mielőtt hülyeséget írsz, már bocsi), ugyanis az alap Contacts is tudja ezeket, és persze a GoContacts is.
szerk: Sőt, megmutatják térképen is a címet, jegyzeteket írhatsz a Kontaktokhoz, becenevet adhatsz meg, webcímet írhatsz... stb.
-
thesound
addikt
válasz
az alap android telefonkönyv is tudja
-
janes74
senior tag
válasz
Dark Archon #11797 üzenetére
Smart keyboard-al
-
TRob1
veterán
válasz
Dark Archon #11439 üzenetére
-
válasz
Dark Archon #11433 üzenetére
Több ilyen is van, én a SeekDroid-ot vettem meg...
Most hogy ránéztem, találtam egyet, ami többet tut és ingyenes:
Android Lost -
sssz
őstag
válasz
Dark Archon #11095 üzenetére
küldtem privit
-
sssz
őstag
válasz
Dark Archon #11084 üzenetére
ez tutira fenn van marketen. ne kódot olvass be, hanem egyszerűen írd be a market keresőjébe az app nevét.
-
Skynet258
veterán
válasz
Dark Archon #11042 üzenetére
Fakenamegenerator mond valamit..?
-
válasz
Dark Archon #11041 üzenetére
Tárgytalan, a f*szom fogja megadni ezeknek a kártyaszámot, csak erre megy ki az egész. Hiába ingyenes, attól még egy 0 pénzes tranzakciót kell csinálni. Ha ezt mondod, ki se próbálom. PayPal luxus?
-
schmo07
tag
válasz
Dark Archon #11018 üzenetére
Dark Archon,
Többen kerestek ilyen "régimódi nézetes" sms app-ot
Keress rá itt a topikban, de úgy rémlik,végül a GO SMS Pro lett a megoldás(Többiben egyetértek az előttem szólóval
)
Jarod,
duplikált naptár: google-ben könnyebb mint a telefonon, más módszer szerintem nem nagyon van. Hogy lett duplikált? -
punky10
addikt
válasz
Dark Archon #11020 üzenetére
Mivel az a2sd egy hack,mindenképp kell a root.
-
sssz
őstag
válasz
Dark Archon #11018 üzenetére
- nem ismerem az x8-at de szerintem ahhoz külön program kell a marketből, hogy a klasszikus nézetben lásd az smseket, mert az android rendszerben magában nincsen ilyen beállítás. valaki javasolt már itt egy ilyen programot, remélem olvassa és kisegít
- bemész az alkalmazások kezelésébe, kiválasztod a handcentet , ráböksz és utána alul kikapcsolod az alapértelmezést.
- nem sokan használják a gyári e-mail klienst, mert van annál jobb is, pl a k9. abban megtalálsz mindent. -
bubi92
őstag
válasz
Dark Archon #10836 üzenetére
nyomd le teljesen rezzenésig és akkor majd müködni fog, de ez le van írva a használati útmutatóban...
-
petipetya
nagyúr
válasz
Dark Archon #10836 üzenetére
X8-nál a kamera gombra elindul a fényképező.
Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged