- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ivqkzy-: Eddig
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Ivqkzy-: 2. gépem
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
Aktív témák
-
Kami11
őstag
Sziasztok!
Miért van az, hogy nem tudom szinkronizálni a google naptárat a telefon naptárával?
A telefonon lévő bejegyzések nem töltődnek át, ellenben ha a google naptárában hozok létre egy bejegyzést, az a telefonon megjelenik.
Ugyan ez van a tel. számokkal is, felfelé nem megy, de a google oldalán létrehozott névjegy szintén megjelenik a telefonon.
Ha valakinek lenne valami 5lete azt megköszönném! -
DiceBlade
aktív tag
Nem tudtok valami progit amivel névjegyekhez lehetne rendelni a facebook profilokat?
-
DonMedve
addikt
Jah!Megcsináltam.
Próbaképp.
Csak a bootanimáción gondolkoztam,hogy lecserélem,de mondták,hogyha csak simán rootolva van a teló,akkor jön az update,lehet frissíteni is,csak ugrik a root,vagy újra kell csinálni.De állítólag ha már bele van piszkálva,tehát pl,animáció csere,akkor akadhatnak problémák.Úgyhogy végül is erről letettem. -
kopapy
tag
Sziasztok!
Gondolkodom androidos teló vásárláson. Egy progi ha lenne, akkor el is dőlne a kérdés.
Van-e szótanuló progi androidra? Nem kell semmi extra, csak az általam elkészített txt, vagy xls, vagy bármi fájlból random hozza elő a szavakat. Nem kell értékelni sem, persze jó lenne, ha egy kicsit azért összetettebb lenne a progi, pl. olyasmi lenne, mint pc-re a Voca, vagy a KwordQuiz. -
DonMedve
addikt
Köszönöm a válaszokat.
Valóban,ha a "fake this provider now"-t választom,átállítja,működik is tökéletesen,megjelennek a fizetős appok is.Restart után pedig visszaáll minden.
Mégegy kérdés,láttam telókon,hogy ha a kikapcs gombot nyomják,van restart menüpont is.Azt mivel lehet belepakolni?Néztem ezt a Root Explorer progit,nem olcsó.
-
Kakumix
senior tag
válasz
DonMedve #10187 üzenetére
Nincs roaming, ha nem állítod vissza, akkor sem. Ez nem egy teljes emuláció, csak a Market-et és talán még pár másik alkalmazást ver át - ez utóbbiról nem tudok semmit, viszont több mint egy éve használok MarketEnabler-t. A javaslatához tartva magam, nem állítom be a boot-kori automatikus emulációt.
RazorGTR1: hát ez tök jó
A MarketEnabler meg a MarketAccess utódjaként volt bevezetve újonnanEgyébként pont ugyanezek a funkciók vannak a MarketEnabler-ben is, legalábbis a képek alapján.
-
r4z
nagyúr
válasz
DonMedve #10187 üzenetére
Húha, én a MarketAccess-t használom, sokkal jobb, mint a MarketEnabler - annak az utódja. De a MarketEnablerben is lehet egyedi értéket beállítani, úgy emlékszem.
-
DonMedve
addikt
Lenne egy nagy kérésem.
Leszedtem a Market Enabler nevű programot.A használatba vétellel nincs probléma,az elég egyszerűnek hat,de ha rányomok mondjuk a T-Mobile USA-ra,lerendezem a vásárlást,utána nem kell valamit visszaállítani,hogy megint T-Mobile H legyen?Nem ám nyomja itt nekem a roamingot.Előre is köszönöm a segítséget.
-
hossszú
őstag
Van olyan progi amivel meg lehet nézni, hogy a feltelepített progik mennyi áramot fogyasztanak?
Olyan kellene ami programonként mutatja a fogyasztást. -
bubi92
őstag
holnap vagy h.után jön meg a telom. se x10 mini pro. miket érdemes egyből felrakni ill letakarítani róla, gondolok itt minden területre: híváskezelés, fájlkezelő, task kezelő stb stb...
a választ előre is köszi -
student
őstag
melyik a leggyorsab pdf ill. doc reader? amlyikkel leggyorsabban lehet lapozni görgetni
-
morfondőr
addikt
Üdv!
Létezik ingyenes "lopásgátló" app? Leginkább olyan érdekelne, ami sim cserénél sms-t küld, valamint sms-ben távolról zárolhatnám a készüléket, esetleg gps alapon megtalálható lenne.
Tudom, hogy több is van ilyen, de mindegyik fizetős, amit találtam.
Előre is köszi! -
asdasdasd
tag
Én az FBReader-t szeretem. Epub, FB2,...
PRC-t meg a Kindle olvassa. Mondjuk és inkább leszedem a DRM-et róla és Calibre-vel átalakitom FB2-re.
Calibre minden mást is tud konvertálni, ha nincs rajta DRM.
PDF-et meg nem olvasok (ezPDF reader jó hozzá), azt is lehet Calibre-vel vagy ABBYY FineReader-el konvertálni rendes ebook formátumba. -
canniball
nagyúr
válasz
canniball #10102 üzenetére
Erre valaki? Annyival kiegészíteném, hogy ezt sms írásnál (Handcent) tapasztaltam, webes levélírásnál (Opera Mini) eleve kisbetűzik, de K-9 Mail-lel pöpecül működik a nagybetűre váltás.
-
sssz
őstag
én ezt használom és nagyon sok jó dolog van benne. A teljes szoftver és harver info a tools/system infoban tudod lekérdezni.
-
noxon
őstag
Hello!
Tudtok valami progit ami minden rendszer infót kiír? Régen volt ilyen csak már nem emlékszem melyik volt az...
-
Ronyn
senior tag
Valakinek van tapasztalata ebook olvasók terén?
Mert én kipróbáltam vagy tiz félét, de nem találtam meg az igazit, az a baj hogy elég válogatósak, van olyan könyv, amit csak az egyikkel tudom olvasni, van amelyiket csak a másikkal!
(MotoDefy) -
Ronyn
senior tag
válasz
klepto #10161 üzenetére
Opera 10 mini képes minden létező
weboldalt tömöríteni, és 90%-al kisebb
adatmennyiség generálásával megnyitni, vagy ez
csak azokra a weboldalakra vonatkozik, amelyek
alapból le vannak tömörítve, és el vannak
tárolva az Opera szerverén?Ugy gondolod hogy a, opera indulaskor letárolta az internetet,és azóta mindenki azt kapja?
Egyébként, igen képes )))
-
ulmikukac
tag
Sziasztok!
ZTE blade-hez milyen navigációt ajánlotok?
-
Z0C!
őstag
válasz
klepto #10161 üzenetére
-Opera tárolja a szerveren.
-Ingyenes app? kismillió...
-Hardware igényes? milyen appról van szó? játék, vagy widget vagy miről van szó?
-vannak magyar nyelvűek. Marketbe írd be : Magyar/ Hungary/Hungarian.
-új témánál elvileg marad a magyar nyelv.
-fizetős app nem, de google és minden van ami szem szájnak ingere...
-Route66. nemismerem. MotoNavot használok.kb ennyi.
-
klepto
addikt
Sziasztok ismét!
Ismét volna pár kérdésem hozzátok
Az Opera 10 mini képes minden létező weboldalt tömöríteni, és 90%-al kisebb adatmennyiség generálásával megnyitni, vagy ez csak azokra a weboldalakra vonatkozik, amelyek alapból le vannak tömörítve, és el vannak tárolva az Opera szerverén?
Az ingyenes Android Apss-on kb. hány alkalmazás érhető el manapság?
Az ingyenes alkalmazások átlagban mennyire hardver igényesek, milyen szintű telefonokon képesek elfutni többségében akadás mentesen?
Az Apps-on vannak magyar nyelvű alkalmazások is, vagy csak Angolok?
Ha vannak magyar nyelvűek is, azok milyen jellegű alkalmazások, és kb. mennyi van belőlük?
Ha új témákat töltök le egy telefonra, akkor megmarad a menük magyar neve, vagy a téma alapnyelvére (pl. Angol) változik a telefon, és a menük nyelve?
A fizetős Apps ha jól tudom, még mindig nem létezik kis hazánkban, de ha nekem egy navigációra lenne szükségem, akkor megvehetem mondjuk az IGO-t számtek boltban cd-n, vagy SD kártyán, és az működni fog bármelyik Androidos telefonon? Egyáltalán létezik ilyen verzió kereskedelmi forgalomban?
A Route66 navigációról mi a véleményetek? Mennyire pontos, és megbízható idehaza? Samsung telefonnal, ha a telefonon van előtelepített Route66 demó navigáció, akkor „csak” 30.-€ az örökös verzió, ami BADA-ra biztosan elérhető, de gondolom létezik Androidos verziója is
A két navigáció közül melyik a pontosabb, és a jobban optimalizált megoldás?
Esetleg a sokat emlegetett NDrive-hoz, hogy lehet legálisan hozzájutni, mennyibe kerül, és mennyivel jobb az IGO, valamint a Route66-nál? -
TRob1
veterán
válasz
default. #10158 üzenetére
Ez esetleg?
Google Sky Map
-
default.
őstag
sziasztok.
van olyan app androidra (iphone-on skyview a neve) ami GPS jelek alapján (tehát internet kapcsolat nélkül) kiírja az egyes csillagok nevét, ha ráirányítod a kamerát?haverom mutatta és nagyon profi.
-
Tottu
senior tag
Üdv!
Olyan programot keresek, aminek segítségével a telefonomat mikrofonként tudom használni a számítógépen. Ehhez tudtok ajánlani vmilyen programot?
-
f1alonso
aktív tag
Hát amióta frissitettem a google mapsot azóta belassult és az akut is zabálja
megselepődők már
-
Jarod1
veterán
piccassára miért nem tudok feltölteni képet? folyton gmail jelszót kér majd amikor beírom megint kéri.és így körbe körbe
-
Fireman67
aktív tag
Tud valaki olyan progit, vagy csodakódot, amivel a droid külső hangszórójának full hangerejét lehet feljebb venni? Valamikor a win. mobilok kóddal hozzáférhetővé tették a "belső kulisszák" állítási lehetőségét. Itt nincs egy trükk?
-
legiaap
félisten
Létezik olyan wp7 felület, ami szinte egy az egyben ugyanaz, mint a rendes wp7 és ez mind 1 .apk fájlként fellelhető?
Már néztem párat a marketen, de egyik sem az igazi. A home felületek mind el vannak találva, de a hatást rontja, hogy pl. az androidos státuszbár meg ott fityeg. Vagy ha belépek a menübe előjön. -
Brianiac
aktív tag
Hmm, nem hiszem hogy az a célnak megfelel, bár nem is próbáltam még, meg gondolom ott elég sok minden kellene állítgatni ha működne is... Igazából azért kellett volna hogy tudjunk lan-ban játszani wifiről. De már sikerült megoldani, kiderült hogy a barnacle is alkalmas erre, csak a settingsben be kellet állítani hogy local, csak erre először nem jöttem rá, csak miután beleraktam a mobilnetet a telóba.
-
sssz
őstag
válasz
bozont #10145 üzenetére
igen, az töröl mindent.
de ha nem akarsz mindent keresgélni meg egyenként újra telepítgetni, akkor töltsd el az appbrain appot, telepítsd szonronizáld vele az appjaidat és a factory reset után elég lest ezt az egy appot letöltened és ott megtalálod az összes progidat és tudod őket telepíteni is, nem kell krersgélni
-
bozont
veterán
Úgy számoltam össze, szóval legalább 50Mb szabad helynek lennie kell. Na meg mint mondtam az Opera Mobile is folyamatosan eszi a helyet, de nem találtam semmi arra utaló beállítást vagy könyvtárat ahol ezt kikapcsolhatnám, törölhetném. De szerintem nem szenvedek inkább, csinálok egy factory resetet, ha jól tudom az a gyári állapotba állítja vissza a telefont és mindent töröl. Már úgy is többnyire megvan milyen alkalmazásokat használok, nem fogok összevissza telepítgetni.
-
bozont
veterán
Igazából már mindent letöröltem ami nem fontos. Egy Samsung Galaxy Ace telefonom van, arra már nem emlékszem alapból mennyi szabad hely volt a telefonon (legalább 80Mb de lehet több), de a telepített alkalmazások** összesen 24Mb-ot kellene hogy foglaljanak, minden más az sd kártyán van.
** Camera360, GO SMS pro, Gemini naptár, Minimalistic text, Anysoft keyboard+magyar kieg., andLess, Quickpic, Launcher Pro, Fancy widget
-
Kami11
őstag
-
Kami11
őstag
Sziasztok!
Van egy Video mappám az SD kártyán amiben értelemszerűen video fájlok vannak, viszont nem szeretném ha ezekről a fájlokról thumbnail-ek látszódjanak a galériában. Hogy lehetne ezt megoldani?
-
Brianiac
aktív tag
Hali!
Tud valaki olyan progit androidra amivel wifi routert lehet csinálni a telefonból? Itt most nem arra gondolok hogy mobilnetet megosztani wifin mint pl. a barnacle-el lehet, hanem hogy egy helyi hálózatot csinálni a telfonnal amihez nem kell net, a lényeg hogy két gép feltudjon rá csatlakozni és közöttük lehessen adatot cserélni. Van egyáltalán ilyen progi
-
sssz
őstag
válasz
V.Stryker #10130 üzenetére
különbözö lockscreen appok tudják hogy kirakják a lock screenre a várost és a szolgáltatót.
azt hiszem ilyen pl a simply lockscreeen
amugy tényleg az a legegyszerűbb ha lehúzod az értesítési sávot
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #10127 üzenetére
Ne menjünk az erdőbe.
Nekem már az is elég ha kiírja,hogy T-Mobile. Megyek külföldre és jó lenne ha tudnám,hogy épp melyik hálózaton roamingolok.
-
Rekro
aktív tag
Sziasztok
Vettem egy Zte blade telót és érdeklődni szeretnék, hogy melyik ingyenes(vagy kedvező árú) navigációs programot ajánljátok hozzá(ami megy net nélkül is és mondjuk az a.marketen be lehet szerezni)?
köszi
-
sssz
őstag
-
bozont
veterán
Létezik hogy az alkalmazások törlése után marad egy kis "szemét" a telefonon? Csak mert elég szűkösen vagyok és csak a legfontosabb alkalmazások vannak a telefonra telepítve (launcher, egy-két widget nem sok, meg egy-két olyan alkalmazás ami jó ha sd kártya nélkül is futtatható maradna). Már csak 20Mb szabad hely maradt ami elég szűkös és többnek kellene maradni. Létezik valami temp könyvtár, vagy alkalmazás ami a felesleget törölné? Vagy marad a factory reset?
A másik pedig szintén hasonló eset, az Opera Mobile mintha folyamatosan enné a telefon memóriát, kicsit neteztem és egyszer csak jött a jelzés hogy nincs elég hely töröljek valamit. Megnéztem és a 20Mb-ból maradt 17Mb. Keresetem de nem találtam semmi cache-t vagy "temporarly internet files" könyvtárat amit üríthetnék. Ez ellen mit tehetnék (mivel elég sokat foglal az opera az sd kártyán van)?
-
droti25
őstag
Sziasztok!
Mi annak a programnak a neve amelyik segítségével tudom a számítógépemről vezérelni a telefonomat? -
V.Stryker
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #10119 üzenetére
Hogyne, a kártyásan 9k-s céges Nokia is tudja.
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
Milyen widget tudja kiírni a szolgáltatót és az adókörzet információt?
-
TRob1
veterán
-
darál0w
Jómunkásember
üdv.
átálltam másik romra és itt nincs a lehuzhato értesítési területen widget gomb
a switchpron kívül mivel lehet még probálkozni?
-
FeRkE
őstag
Ha valaki esetleg szét akarja kapni a telót, itt egy video: ZTE Blade szétszedése
-
Szajo
őstag
Sziasztok.
Tudnátok nekem mondani olyan ingyenes marketes játékot.
(Esetleg tört, de az ingyenes jobb lenne.)
ami ilyen "mmorpg" feelinges? Láttam múltkor egy ilyet. Szóval mész valaki/valamivel és ölsz/varázsolsz stb de közben van manna poti stb, azt hiszem az valami ...hunter volt. Tudtok hasonlókat?
Esetleg egyéb jó játék tippek is jöhetnének. -
Cholard
tag
THX a programok ajánlásáért, a Call Meter 3G abszolút nyerő!
A parancsikon kihelyezésére a Shortcut Makert hagytam fenn végül, ami képfájlokhoz tud a kijelzőre parancsikont rakni (pl. én az órarendemet fotóztam le, és ahhoz van így direkt link), a pro változata egyéb fájlokhoz is tud linket csatolni. Nekem ugyan nincs szükségem rá, de sztem sokaknak rendkívül hasznos program lesz az Easy shortcut, ami minden apró beállításhoz (tényleg sztem mindenhez) tud linket kitenni, nekem sok is volt...
-
jorden06
senior tag
Sziasztok!
Miért van az, hogy az androidos Galaxy minin a felső infósávnál akkor is villog a zöld és piros adatforgalmi ikon, amikor minden program be van zárva (a feladatkezelőből), és az "adatkapcsolat a háttérben" sincs engedélyezve !?
Leszedtem a topik elején ajánlott "network monitor" programot, és 16MB-ot jelez kapásból, pedig még semmit sem csináltam...
-
St3ven
addikt
válasz
Tesztelo.hu #10090 üzenetére
Létezik vmi kód, már sajna nem emlékszem rá, mi az, amit a telszám elé (és talán mögé is) beírva kiadja, hogy melyik szolgáltatónál van az adott szám.
A T-Mobile-nál legalábbis ez nekem múltkor még működött, sztem fent van a honlapjukon ez a módszer.Ha pedig máshol van a szám, mint ahogy azt a Call Meter 3G „gondolná”, csak megadom egy külön csoportként, hogy ezentúl ezt a telenorost pl. t-mobile-os irányú tarifa szerint számolja. Ami persze ha naponta 47 különböző telszámot hívok, akkor nem biztos, hogy járható út, de nekem átlag mobilosként tökéletesen működne.
-
danih
veterán
Ki mely e-mail klienst tartja a legjobbnak? K9 mail?
Van egy újabb progi, a Kaiten mail (k9-re épül), próbálta már valaki? -
canniball
nagyúr
válasz
petipetya #10095 üzenetére
Nekem az előző színvilág jobban bejött...
Más. Az mitől lehet, hogy be van állítva hogy a kezdőbetű nagy; ha elkezdem az sms-írást, bebökök a szövegdobozba akkor nagybetűs a kiosztás, de ha elforgatom a telefont (anélkül hogy még bármit írtam volna) akkor átvált kisbetűsre?
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Mini-ITX
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Sorozatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- További aktív témák...
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest