- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
canniball
nagyúr
"...lehet hogy az miatt, hogy benn van a kontaktok között?"
Az nem baj, sőt kifejezetten jó, mivel én egy olyan számot hívtam ami nincs a kontaktok között (ekkor derült ki), aztán hívattam magam egy olyan kollégával akinek nem volt meg a számom (de neki is Defyje van így az nem mérvadó), tehát így már minden lehetőség ki lett próbálva. Ezek szerint Android tulajdonság..."Egye fene, kipróbáltam (de CSAK a TE kedvedért
)"
Köszönet! -
canniball
nagyúr
Ehh, pedig nekiadtam volna az összeset...
-
TRob1
veterán
válasz
Shrike7973 #10458 üzenetére
Fruit Ninja elérhető: kb.238,-Ft
-
droti25
őstag
Sziasztok!
Olyan program létezik ami váltogatni tudja a telefon háttérképét beállított időközönként?Tudom h a mobil shell 3dben van ilyen lehetőség,de nekem egy külön erre specializálódott program kellene!
-
noxon
őstag
Hello! Valaki fizetett màr a gamelofton keresztül game-t ? Meg akarom venni a dungeon huntert. megbízható? nem hackelik meg a bankkártyám?
-
GSpecter
tag
Szeretném megnézni a Forma 1 Spanyol nagydíjat élőben a telefonon. Tudtok ilyen lehetőséget ajánlani? Nem baj, ha nem magyar.
-
TRob1
veterán
válasz
Luissimo #10475 üzenetére
Én microSD-re gondoltam, mivel arról volt szó. Egyébként normál SD-ből is 2GB volt eredetileg, és azért alkották meg a HC-t hogy tudjanak nagyobb kapacitást, aztán utólag kiderült, hogy normál-t is tudnak nagyobbat csinálni (4GB). Persze előfordulhat hogy micro-ból is létezik 4GB-os nem HC (de nagyobb tuti nem)
"microSDHC
Kifejezés:microSDHC
Szinonimák: Nincs szinonim kifejezés!Jelentés: 2 GB feletti kapacitással rendelkező Flash memória alapú kártya, melyen FAT32 állományrendszer található. Fontos mindig odafigyelni, hogy egy microSD befogadására képes eszköz, nem biztos hogy boldogul az új rendszerű és nagyobb kapacitású kártyákkal…" - [link]
-
TRob1
veterán
2 GB felett csak SDHC van!
És egy idézet Edenyke fórumtárstól, hátha segít dönteni 1-2 embernek:
"memóriakártyából érdemes maximum class 6-ost venni, mert a class 10, bár nagyobb sebességű, de a kicsi file-ok másolásánál nagyon belassul, és többségében ilyen műveleteket végez a telefon"
-
t72killer
titán
Tud valaki +oldást DTS hangsávok lejátszására galaxy s II-n? sajna alapból nem megy, és nincs kedvem konvertálni
-
aveos
tag
Sziasztok!
Szeretném bővíteni a telefont, > melyik jobb és kompatibilis kártya, microSD vagy microSDHC?
Mert a mobilarénán [Mobilaréna] a specifikáció 32 GB microSDHC ajánlja, ahol vettem a GSM boltban, pedig microSD ![GSM]!
Most egy 2 GB microSD kártya van benne.
/ DEFY /
-
@ndroid88
csendes tag
Tudna ajánlani valaki valami jó tv-s progit??? kizárólag magyar nyelvű adók érdekelnének.... köszi
-
-B-
senior tag
Tud valaki ajánlani valami jó cache cleanert?
Most a 1Tap Cleaner Free-t használom, de hiába. Napról napra fogy a memóriám. -
Goatman
aktív tag
-
Goatman
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Kicsit lehet OFF jellegű a kérdés, de érdeklődnék, hogy 2.2.1 Galaxy S-re tudtok olyan böngészőt ajánlani, ami megnyitja az MTV Videótár anyagait?
Előre is köszi
-
bubi92
őstag
válasz
bubi92 #10450 üzenetére
na megnéztem, és elindítás nélkül ezek mennek advanced task killer szerint: opera mini, road sync, böngésző, kapcsolatok, power amp, smooth calendar.
ezek általában mindig mennek ha megnézem, az utolsó kettő gondolom a widget miatt. de a többi se olyan hude nagy dolog, hogy ennyire leszívja az akksit.
-
volvoguy
addikt
Üdv! Android 2.2 elvileg a facebook-os képeket leszedi a kontaktokhoz. Ehhez nekem kell vmit csinálnom, beállítanom, vagy megcsinálja maga?
-
Cholard
tag
Nézegettem ezeket a contact widgeteket, de nem találtam olyat, amilyet keresek: Simán felirat nélkül, lehetőleg csoportokba rendezve a kicsi képek áttetsző keretben (glass). Az elixir tud ilyet, de sokminden mást is felrak, és az ikonjai nem tetszenek... Valaki használ ilyen contact-widgetet? Javaslat?
-
Shrike7973
senior tag
Lehet tudni, hogy a különböző programok mikor lesznek elérhetőek a magyar marketen?
Érdekelne a JetStuntsCar, meg a FruitNinja... -
t72killer
titán
válasz
DonMedve #10446 üzenetére
A sygicot tesztelni fogom, mihelyst megjön a telóm.
Apropó, a sygic oldalán lehet szavazni újításokra, és ott van a TopMap térképek használata. Kérlek benneteket, támogassátok. Tök jó lenne, ha lenne némi verseny a kelet-EU piacon... (+az amigo mellett lenne még szoftver TopMap térképekkel)
-
Prien
addikt
válasz
Cholard #10448 üzenetére
Hát nem tudom,nekem is fent volt az SPB a Defyn, egy darabig akadásmentesen futott,de aztán valamiért az egész telefon iszonyúan szaggatni kezdett. Nem futtattam más alkalmazásokat. Csak az uninstall után lett jó a teló, pedig nem olcsó. Szóval nekem vegyesek az érzelmeim ezzel a launcherrel kapcsolatban.
-
Luissimo
veterán
sehogysem lehet kiktatni a romból, hogy15%-os akkutöltöttség alatt ne lármázzon és ugorjon fel állandóan, ha nemdugom töltőre ??
mértnemtudok én itt hatérértéket állítani ?? -
Cholard
tag
Üdv mindenkinek!
Csak meg szeretném osztani Veletek, hogy akinek bejönnek a csili-villi home-appok, az feltétlenül nézze meg az SPB Shell 3D 1.1-et. Az 1.0-t is néztem, de az icipicit akadt néha a 3d-s "forgatáskor", de ez teljesen röccenésmentes, szép launchernek tűnik, megfelelően válogatott widgetekkel.
Ehhez kapcsolódik a kérdésem (azaz azoktól kérdem elsősorban, akik már látták), hogy tetszik belőle a kedvencek és az eszközök widget, amik összecsoportosítják pofás ikonok használata mellett a főbb funkciókat. Ezeket le lehet valahogy külön szedni valahonnan, és feltelepíteni?
Előre is THX! -
canniball
nagyúr
Hívok egy számot #31#-tel az elején, nem veszik fel, később újra hívom a híváslistából de ekkor már a #31# nélkül tárcsáz (pedig a régebbi (nem Andriodos) telefonjaim ezt is megjegyezték). Ez Android ficsúr (vagy csak a Defyn ilyen)?
-
DonMedve
addikt
Valaki meg tudja mondani,hogy a My Market Account-ba a marketen,tudom törölni valahogy a progikat amik nem kellenek?Nem találtam rá megoldást,és van pár olyan amit csak kipróbáltam.
Zsolt_72: Köszi a választ.Kipróbálom.Frissítik rendesen a térképeket?
Remélem más is megszán egy kis segítséggel akinek van tapasztalata több fajtával. -
-
petipetya
nagyúr
Segítséget kérek.
A digitalstand telepítőjére lenne szükségem. Ha valaki feltenné, kimentené (/data/app) és átküldené emailben, azt megköszönném.
-
bubi92
őstag
az miért van, hogy task killerrel kilövöm majdnem az összes progit, és rá egy fél percre már újból mennek ilyenek, hogy kapcsolatok, üzenetek, sync. ezeket kilehet valahogy iktatni, hogy ne induljanak el újból?
más: az reális, hogy éjszaka 12%-ot csökken az akkutöltöttség - kb. 5 óra alatt, 0 használat mellett
-
mar1boroman
tag
Sziasztok!
Miért akad egy-két játék a htc desire s-en, mikor amikor még teljesen új volt még simán ment?
Üdv -
akos727
senior tag
Adw ex-ben be lehet allitani valahogy,hogy ramban maradjon es ne induljon ujra valami nagyobb muvelet utan? Ha igen, hogyan?
-
droti25
őstag
Sziasztok!
Olyan program létezik ami váltogatni tudja a telefon háttérképét beállított időközönként?
-
DonMedve
addikt
Urak!
Melyik a jobb navi?Amit meglehet venni androidra?Sygic,Copilot,Navigon?Vagy van még?Végül is az érdekelne melyik tartja legfrissebben a térképeket? -
kisszepi
csendes tag
Hi!
JPM-re frissítettem a galaxy3-asom és olyan problémám lenne, hogy néhány 2.2-es appot nem látok marketen. Konkrétan MR2 akusztik - AIR pakolnám fel. Adobe AIRből találtam olyan apk-t ami felment, de ebből nem. Valaki foglalkozott esetleg ezzel a témával? Esetleg van olyan rom amivel nem ütközöm ilyen problémába?
Köszi -
sssz
őstag
ezt most nem egészen értem.
nem lehet kiválasztani illetve megváltoztatni a naptár jelzőhangját?
Nekem Desire-em van és abban ha a naptárt megnyitod, menügomb, settings, azon belül reminder settings és ott be tudod állítani milyen hangon emlékeztessen. ebből kifolyólag be tudsz állítani egy hosszabb emlékeztető hangot is ami tovább szól majd.
-
Fiery
veterán
Me'g csak par napja ismerkedek az Androiddal (Galaxy S2, v2.3.3), de maris talaltam egy komoly problemat, amire me'g nem leltem meg a megoldast.
A naptarban beallitott esemenynel mikepp lehet a legegyszerubben elerni, hogy a figyelmeztetes hosszabb es feltunobb legyen? Mondjuk minimum 30 masodpercig visitson a telefon, es csak utana adja fel?
A Calendar Notifier-t probaltam, de valamilyen oknal fogva nem mukodik a dolog, ugyanugy csak 1 rovid pittyanas, es kesz. Van alternativ megoldas erre, aka'r alkalmazas, aka'r widget formajaban?
Szerk.: A Calendar Notifier egyebkent sem lenne tokeletes megoldas, ugyanis abban csak vegtelenitett figyelmeztetes vagy nehany ismetles van -- olyan megoldas nincs abban sem, ami X ideig riasztana csupan, es az X-et en allithatnam be.
-
vétó
aktív tag
válasz
róland #10392 üzenetére
hmmm, LazyDroid nekem sajna nem installódik (Motorola Defy 2.1). Nekem mondjuk az is elegendő lenne, ha a PC-t, mint a telefon kihangósítóját használhatom (Wifi vagy Bluetooth kapcsolattal), az már maga a királyság, ha a hívást indítani, fogadni is tudom a PC-ről. SMS-eznie nem kell tudnia. Meg semmi mást. Erre valakinek ötlete?
-
bubi92
őstag
mi a legjobb msn kliens progi? ebuddy valamiért nem mükszik, csak az onlájn változata.
-
gtamate2
veterán
sziasztok.
Olyan programot keresnék ami vcard fájlból a kontaktokat win 6.5-té kompatibilissé teszi -
schmo07
tag
A Google Maps-ben lehet valahogy gps koordinátát megadni, mint keresett hely?
Vagy kellene ehhez valami külön app?
-
VD
őstag
Most találtam ezt a gyöngyszemet!
Aki szereti a Plants vs Zombies-t és a Puzzle Quest-et annak érdemes kipróbálni.
Ismét egy jó példa, hogy egy ingyenes app is lehet baromi jó! -
droti25
őstag
Sziasztok!
Olyan program létezik ami váltogatni tudja a telefon háttérképét beállított időközönként?
-
Dyrtyho
őstag
Melyik a legjobb zenelejátszó app ? Amúgy haverom mesélte,hogy az egyik ismerősének az Iphoneján van ilyen vissza pofázó kutya/macska.Az az app Androidra is van ?
-
S. Szabi
őstag
Üdv mindenkinek
Ha valakit még érdekel a java alkalmazások futtatása Androidon, én ezt a megoldást találtam: [link]
Ez egy weboldal, ahol .jar fájlt lehet átalakítani .apk fájlra!
Én pár szótár progival próbáltam ki, nálam működik, ahogy kell (ZTE Blade, Android 2.1)!
-
Pubszon
veterán
Vagy talán ez jó lehet.
Esetleg ez.
Egyiket sem ismerem, nem próbáltam, de hátha. -
aveos
tag
válasz
Tesztelo.hu #10403 üzenetére
Kösz szépen, egy kis nyugtatás!
THX!
Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Bittorrent topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sweet.tv - internetes TV
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest