- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- R.I.P. Aláírások
- gerner1
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
dokee78
félisten
Van 2db 8GB os MicroSD jelöltem,csak nem tudom melyik topikban kérdezzem meg,hogy melyik a jobb Telóba.
-8192Mb Kingmax HC CL6 4500
-8192Mb Silicon Power Class6 4750 -
volvoguy
addikt
ÜDV! Létezik rádióalkalmazás androidra? Sajna az én készülékemen (2.1) elég fapados a rádió, van vmi jobb szoftver erre a célra?
-
Speed limit
tag
Sziasztok
Tudnátok ajánlani valami programot Svox beállításához. Speak jó lenne de fizetős és nem tudok venni marketröl mert ötletem sincs hogy kell
. Ingyenes alternatívának néztem az Announce nevü programot de nem jó. :S
Köszi a segítséget
-
RootRulez
félisten
Köszi srácok, én meg mindhárom menüpontot lenyomattam.
Akkor elég lett volna a 3.
-
vepe
őstag
sziasztok
használja valaki ezt a progit 2.3.3 alatt: AdFree
-
norbesz74
aktív tag
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Titanium Backup-banl, mit kell elindítanom (melyik menüpontot/műveletet), hogy a programok és a "mentései" (játékok állása, progik beállítása) is backupolva legyenek?
Üdv: RR
[ Szerkesztve ]
-
Speeedfire
félisten
válasz
CoolBoy323 #9982 üzenetére
-
GSpecter
tag
Na megoldottam a Dropbox szinkronizálását a Titanium Media Sync-kel. Így egy gombnyomás és már töltődnek is le a Dropbox-on tárolt fájlok legújabb változatai, illetve az új állományok is. Így már elérem őket offline.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Speeedfire #9981 üzenetére
a legjobb program számodra a kereső nevű app
hogy egy PH! addikt ne tudja használni a keresőt, ez már durva...
keresési kulcsszó: backup
MyBackupPro, Titanium Backup (root kell hozzá)
-
Speeedfire
félisten
Milyen programmal lehet lementeni, visszaállítani a használt alkalmazásokat? Vagy van valami ilyen program? Valami szinkronizálás szerűség vagy nem tudom.
-
Keraa
aktív tag
ÁÁÁÁÁÁÁ
nemigaz!!!! Tényleg! Sikerült!
Köszönöm szépen! -
r4z
nagyúr
válasz
Silencer83 #9970 üzenetére
Ez viszont csak 30 napig ingyenes. Akkor már inkább MixZing vagy Winamp.
-
Hali!
Mtorrent Pro klienst használok le/feltöltéshez, de az a gondom van vele, hogy valamiért lényegesen több adatot tölt le, mint az eredeti torrent, de még így sem fejezi be, mert állandóan azt írja ki, hogy "finishing". Valaki tapasztalt már ilyet?
(#9965) TheSilencer: powerAMP-ot próbáld ki!
[ Szerkesztve ]
-
Silencer83
addikt
Hali!
X10-em van, legujabb soft-al, kellene vmi egyszer nem tul speckozott zenelejatszo!
mit ajanlanatok? koszonom -
Wajk
addikt
Valaki ismer olyan appot amelyikkel lehet konfigurálni a fényszenzort, hogy mondjuk napfényben milyen erős legyen, sötétben meg mennyire ne
A SmartLight túl szimpla és nemigazán láttam dolgozni...
Az Ambient Light pedig a fényképezőt használja...
-
Keraa
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni abban, hogy már a 4. billentyűzetet telepítem fel de egyik sem működik, be sem lehet állítani hiába pipálom ki?
A languange & keyboard -nál pedig valamiért nem tudom kiválasztani egyik telepített billentyűzetet sem.
HTC HD2 android desire 2,2.
Előre is köszönöm! -
citkar
addikt
üdv
hátha tud valaki segíteni
SE xperia x10 mini pro telóm van
google naptárba beírok eseményt, emlékeztető nélkül, semmiféle emlékeztető
business calendarom van, syncronizálva a gugli naptárral
gyári naptárban semmiés az eseményeket jelzi a telefon, de nem tudom ezt kikapcsolni, ha az eseménynél nincs jelzés beállítva mitől jelzi?
citkar
-
petipetya
nagyúr
válasz
customrobi #9946 üzenetére
Ez a telefontól függ. Nálam is 10% lépésenként méri az aksit.
-
aveos
tag
Kösz a reakciót...........!
-
St3ven
addikt
-
St3ven
addikt
válasz
CoolBoy323 #9950 üzenetére
Persze, jogos, oda-vissza megy. Csak én arra nem jöttem rá, hogyan lehet a kezdetben csak telómemóriában lévő névjegyeket adott gmailes címtárba szinkronizálni. Ha már gmailes "címkével" szerepel a telódon, nincs gond. Figyeld csak meg a telódon, kétféle névjegy van: gmailes - egy "g" ikonnal, meg egy sima akta-ikonnal. Én már csak a gmailesekhez nyúlok, és csak ilyen típusút hozok létre, ezt automatice szinkronizálja mindkét irányba, a másik típusút nem. De ennyire sztem nem is kell túlgondolkodni...
-
aveos
tag
válasz
customrobi #9951 üzenetére
Jobban ajánlom a MotoCharge progit, az 1%-ként veszi le!
-
aveos
tag
Mennyire hasznos a advanced task killer, tud valaki pozitívumot írni, nem gyomlál ki sok progit?
-
Zolás
addikt
Eszembe jutott a myphone explorer nevű cucc, usb-n felcsatlakoztam, és lementettem. Majd beimportáltam az egészet a telefon nevű mappámba, viszont a címtárba található mailcimeket is átimportálta a telefon mappába. És ha csak a telefon mappában törlöm a mailcimes dolgokat, hogy ne legyen ott a telefonon, törli a címtárból is.
Elvileg kettészedtem, mivel csináltam külön telefon mappát. Miért törlődik? -
St3ven
addikt
Ha jól értem, először a telón lévő számokat szeretnéd áttolni gmailre.
Akkor a telód telefonkönyv alkalmazásában nyomsz egy menü gombot, majd exportálás sd kártyára. Ezt átteszed a gépedre (egy db fájl lesz, asszem vcf), és a gmail Címtárába beimportálod. Majd ahogy fent írtam, csak ezt a csoportot engeded szinkronizálni.
Így ugyan kétszer lesz meg minden névjegy a telódon (egyszer a telón eredetileg meglévők, egyszer a szinkronizáltak), de nem kell megijedni, ezeket egyesíteni fogja. Ha nagyon zavar, akár törölhetők is az eredeti névjegyek.
Az egésznek az lesz az előnye, h gmailben szerkeszthetők lesznek, ott bármikor meglesznek biztonságban, akármi történik a telóddal, és rom- vagy telócsere esetén egy pillanat alatt átvihető a friss lista az új romra/telóra.
-
Luissimo
veterán
válasz
customrobi #9946 üzenetére
Battery widgetet probáltad már?
az százalékonként változik... -
customrobi
tag
Sziasztok,
Olyan battery alkalmazás, vagy widget minden? vágyam ami nem 10%-ot esik fel-le, hanem 1 százalékonként változik.
Előre is köszönöm.
-
Narxis
nagyúr
Rejtvényfejtő app nincs véletlen?
-
St3ven
addikt
-
zkn.28
csendes tag
Nem ebbe a topikba ment SRY elnézztem!
[ Szerkesztve ]
-
flushman88
tag
Visszatérve a Fórumtémához...
Nem tud valaki még Reactable Androidos Progiról??http://www.reactable.com/products/mobile/
-
St3ven
addikt
válasz
flushman88 #9933 üzenetére
Vazz, én most tornáztam fel egy battery stats wipe-pal tizenvalahány órára, és örülök, mint majom a...
Mondjuk kicsit túl is van húzva a proci, meg megy is rajta a net rendesen. -
TOZ
addikt
válasz
Ez nem bug, hanen feature. Nekem is 2 business dayt bir nagyjabol. Ejjel kikapcs, masodik nap estere mar tolto. Es? Ha egy uzleti napot birnekem az mar oke. :-)
Elotte egy OSFet hasznaltam, az sem birta jobban.[ Szerkesztve ]
-
helixP
nagyúr
-
r4z
nagyúr
válasz
még így is csak 30 órát bír a kicsi....! :S
Ennyiért a Dézimnél én ölni tudnék
-
flushman88
tag
Jaja A Desire Hd Köztudottan Akkuproblémákkal küzd az 1230 as akksi van csak benne mondjuk senki nem érti miért.... De már úton az 1800mah-s amúgy semmi nem fut a háttértben Gps jelek letiltva még a mobilhálózat is ha nem netezek... de az advanced task killerrel kilövök mindent még így is csak 30 órát bír a kicsi....! :S
-
TOZ
addikt
válasz
flushman88 #9929 üzenetére
Akkuproblemat?
-
Jadro
veterán
válasz
Netrádióra még egy variáció: Xiaalive
-
r4z
nagyúr
válasz
Tedd fel a frissítést, azért van
Netrádió? pl. Winamp, természetesen shoutcast streamhez.
[ Szerkesztve ]
-
flushman88
tag
Sziasztok elérhető az android 2.3 Szűz vagyok még ezen a téren Desire Hd-m van érdemes Frissíteni?? Gondolom Akkuproblémát nem old meg
tudna valaki egy olyan progit amivel netrádiót tudok hallgatni??
-
Keraa
aktív tag
Android version 2.2
Baseband version 15.42.50.11U_2.15.50.14
Kernel version 2.6.32.15-g66f6ed7-dirty
Build number 2.29.405.5.CL293415 release-keys
Software nimber 2-29-405-5
Model number HTC Desire A8181
Device serial number UnknownHát hirtelen enyit találtam!
Hálásan köszönöm a segítséget!!!
-
Keraa
aktív tag
Na látod fogalmam sincs!
Mert eddig az SD kártyáról indítottam az androidot (mellette bármikor ha kikapcsoltam a winmo 6.5 jött be)
Most viszont kipróbáltam egy telepítős változatot (telefon összedugva a számítógéppel és a romfrissítéssel rátettem a telefon rendszerébe), már nincs rajta a régi vinmo ha bekapcsolom rögtön az android jön be, csak eddig az SD kártyás változaton nem voltak reklámok ezen most pedig vannak.
HTC HD2 a telefon és a sima Desire van rajta. -
Keraa
aktív tag
Szia!
Hogyan kell ezt a rootolást megoldani?
Mert ez nem működik[ Szerkesztve ]
-
Keraa
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy hogyan lehet kikapcsolni a reklámokat az alkalmazásokban?
Csak akkor, ha megveszem őket?
Előre is köszönöm! -
petipetya
nagyúr
válasz
default. #9907 üzenetére
Nálam ez így megy:
- Gmail webes címtárában a "címtár" csoportban csak azok maradnak bent akiket látni akarok a telón is.
- Ezután a telón rámegyek a kapcsolatok / opciók / megjelenítés beállításai (display options) / elsődleges gmail fiók lenyit részbe és csak a "system group: my contacts" részbe teszek pipát, a többibe nem.
- Ezután a fiókok és szinkronizálás részben szinkronizálom a névjegyzéket. -
default.
őstag
Erre valaki ? ...
-
Istv@n
aktív tag
válasz
GSpecter #9911 üzenetére
A telefonon nem elég "behúzni" a fájlt a dropbox mappába, hanem a kliensből az upload menüponttal kell feltölteni. Az automatikus szinkron lefelé viszont tényleg csak akkor működik, ha megnyitod az adott fájlt. Viszont ha ezt egyszer megcsinálod, akkor letárolja és az utolsó "megnyitott változatot" offlie is eléred.
-
sssz
őstag
válasz
mar1boroman #9910 üzenetére
elképzelhető hogy valami a háttérben sok memóriát foglal vagy beragadt valami progi. nézted hogy mik futnak jelenleg?
meg tudod nézni pl. advanced task killer. -
sssz
őstag
válasz
GSpecter #9911 üzenetére
azért mert nem úgy kell csinálni
a telón kiválasztod egy filekezelőben (pl. estrong explorer) vagy képnél magára a képre bökve hosszan, hogy "sent as" és ott kiválasztod a dropboxot és utána upload. ennyi.
magába a dropbox mappába csak letölt a progi, abba belehúzva nem szinkronizál.
-
GSpecter
tag
Sziasztok! Kéne nekem egy kis segítség a Dropbox használatával kapcsolatban. Gépen tök jól működik, szinkronizálja a létrehozott mappát rendesen, bármit behúzok, az megjelenik a neten is, szerkeszthetem offline, miután felmegyek netre, azonnal szinkronizál, ez eddig király. Viszont a telón ez nem működik, pedig éppen ezért csináltam. Ott is van egy Dropbox nevű mappa, de azt nem szinkronizálja, csak azok kerülnek bele, amit egyszer megnyitottam/letöltöttem. Ha a telón belehúzok egy fájlt a mappába, az soha nem jelenik meg még a webes felületen sem, akármit csinálok vele.
Nekem pont arra kell ez, hogy a gépen szerkesztett dokumentumokat útközben is meg tudjam nyitni, akár offline is, a saját mappájából miután frissítettem otthon wifin, de NEM MEGY!!! Csak az appot tudom használni, de a havi 100 megámat én sem akarom erre elfecsérelni, nem beszélve arról, hogy sokkal lassabb, mintha egy lokális fájlt kellene megnyitnia. Mi a megoldás? -
mar1boroman
tag
Hali, miért van az hogy amikor a teló tök új volt (HTC desire s) akkor az asphalt 5 simán ment rajta, akadás nélkül most meg szaggat?
Help! -
default.
őstag
Aha! Erre én is gondoltam.
És azt hogyan állítod be, hogy csak ezt a csoportot szinkronizálja?(van netem itthon csak nem wifis, de melóhelyen van wifi is, tehát nem gond..)
köszi
szerk:
Találtam egy olyan menüpontot a gmail címtár menüjében, hogy "Starred in Android"... ez mi a csuda lehet ?[ Szerkesztve ]
-
St3ven
addikt
válasz
default. #9902 üzenetére
Én csináltam egy "Telefonkönyv" nevű csoportot a Gmail címtárában, és csak ezt engedem szinkronizálni a telómon. Csak a valódi névjegyeket címkézem fel vele, így a sok szemét emailcím nem is jelenik meg a telómon. (De utóbbialakat pl. egy kattintással is el lehet rejteni.)
Persze ez Neked valszeg nem lesz jó megoldás, mert ugye ehhez netkapcsolat kell.
[ Szerkesztve ]
-
default.
őstag
nos, azért választottam az androidot, mert nagyon nyitott platform, és applikációkkal rengeteg dolgot ki lehet hozni egy telefonból.
a dolog másik része, ez a mobilinternetes csudaság, facebook, places, idiótaságok, meg hogy a telefonkönyvem tele van (volt) olyan email címekkel, amikre életemben egyszer küldtem egy emailt pl egy cd vásárlás miatt kifejezetten irritálnak. ezekre próbálok megoldást találni, és akkor megmarad a pozitív oldal, ami viszont jobb, mint a symbian, a bada, és - bizonyos szempontból, de ár/érték arányban biztosan - az apple(/iOS).[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- PlayStation 5
- LEGO klub
- Video digitalizálás
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Bittorrent topik
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple II, kompakt Macintosh javítása
- LENOVO THINKPAD E16 G1 - Ryzen 5 7530U, 16, 512 GB, 16GB, Fémházas üzleti laptop 16" kijelzővel
- AMD Konfig - MSI X470, Ryzen 7 3800x, Vega 56, 32 GB RAM, 512 GB SSD