- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Három júniusi képem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.NX
Topikgazda
Úgy látom, megérkezett a Xiaomi Redmi Pad is, egyelőre még ez is drága, bár jobb is a Realme Padnél. Reméljük becsúszik 100k alá.
https://tablet-pc.arukereso.hu/xiaomi/redmi-pad-128gb-4gb-ram-p873563223/
10,61"-os Full HD 2000 × 1200 90Hz kijelző MediaTek MT8781 Helio G99 (6nm) (2x2.2 GHz Cortex-A76 & 6x2.0 GHz Cortex-A55) Mali-G57 MC2;
4 GB RAM, 128 GB tárhely, 512 GB -os memóriakártyás bővíthetőség, USB-C 22,5W gyorstöltés, 8000 mAh akkumulátor-kapacitás, 4 hangszóró, Android 12. -
Dr.NX
Topikgazda
válasz
Ciccuka #89097 üzenetére
Ami ajánlható "modernebb" tablet, az a Realme Pad 4/64, a realmestores.hu-ról 80 ezer Ft-ért.
-
yojoba
csendes tag
Ez a kupon melyik oldalhoz tartozik? köszi
Banggood cz raktárhoz van most kód? -
Dr.NX
Topikgazda
válasz
bazsimano #89088 üzenetére
Pont előtted írták:
Teclast M40 Pro
Kuponokkal 44 ezer forint körül jön ki. -
bazsimano
őstag
Sziasztok!
Az EU beszerzésű kínai piacon lévő tablateknél mi lenne szerintetek a best buy 40-70ezres kategoriaba?
10es-12es meretben
leginkabb jatekra lenne használva. hébe hóba filmnézés.
-
Pano
addikt
válasz
milkabrams #89079 üzenetére
Köszi a választ. Én is azt néztem magamnak meg még az UAG-ot. Spigenből sajnos készlet hiány van mindenhol.
-
Pano
addikt
Sziasztok!
Mivel a saját topikja kb halott (2 hónapja semmi hsz), szeretném tőletek megkérdezni, hogy tudtok valami normális tokot Samsung Galaxy S8-hoz?
Elég szegényes a felhozatal, sajnos. -
törölt tag
4:3 lehet zavaró, nekem olyan képarányú tabletem van. Sajnos a streaming appokban nincs fokozatmentes zoom, vagy fullra kihúzza vagy semennyire, ez elég gáz ilyen kijelzőn. Minden másra nem hiszem hogy problémás lenne, főleg a régi árán 135-ért. Xiaomi Pad 5-tel szemezek én is amúgy de nem tudom mennyire bírná a strapát jó 5 évet azért beletennék de ha bírja többet is. Elég tápos cucc, engem bőven kiszolgálna.
-
hm15
senior tag
válasz
bostone #89075 üzenetére
Köszönöm, többieknek is, sokat segítettek. Mindent összevetve akkor egy pearl white Xiaomi Pad 5 lesz. Előző telefonon tőlük volt, egy MI9-es, azzal megvoltam végülis sokáig mindenféle gond nélkül.
Tetszene amúgy az iPad is, de az a dizájn furán hat ma már, az óriási kávák, a 4:3-as képernyő, a közepes hang. Pedig videók alapján bazi gyors, olyan a rendszer, amilyennek lennie kell. A kettőből kellene egyet összegyúrni. 😀
-
bostone
addikt
Megpróbálom leegyszerűsíteni a helyzetet.
Talán ez nyújt valami kapaszkodót.Eddigi tapasztalatok alapján, androidos táblagépekhez hosszú távon csak a Samsung, a Xiaomi és a Nokia nyújt érdemleges supportot.
A felső kategóriát a Samsung S modelljei képviselik.
A középkategóriát a Xiaomi Pad 5.
Az összes többi belépő szint közeli állapot, bármit is írnak a dobozra.
Ezalatt értem a rendszer sebességét, stabilitását, az összeszerelés minőségét, a kijelző minőségét, a megfelelő processzort, tárolót.
Minden más tényezőt kizártam: gps, bővíthetőség, HDMI kimenet, stb.Az iPad világában nem biztos, hogy érdemes eltévedni mostanában, ha új készülék a cél. A leghosszabb támogatás itt érhető el, amelyet jelenleg egyetlen Droidos gép sem biztosít ilyen távon.
Sokan nem kedvelik a rendszert, más logika szerint épül az Apple.
Az Android és a PadOS sok összetevőben eltér, mégsem emelném egyiket a másik fölé.
-
cidalain
veterán
A frissítési gondokra tökéletes megoldás, ha nem frissítesz
És egy átlag felhasználónak semmi problémát nem okoz, ha 2 évvel ezelőtti sw verziót használ...
Oké lehet a belfoltozott sw bugukról szónokolni, de ez sokszor azzal jár, hogy valami megjavul, míg más meg elromlik (xiaominál ezt csúcsra tolják).
Szóval, ha egy eszközön totál elégedett vagy a sw-rel, akkor az a legjobb, ha még véletlenül sem update-eled. Szerintem. -
hm15
senior tag
Köszi, ez is hasznos infó. Nem gondoltam, hogy ennyire nehéz lesz a tablet vásárlás.
Legalább 3-5 évre venném, ha nem frissül a P11, akkor szerintem Xiaomi lesz. iPad is jó lenne, de kicsit riaszt a kockásabb forma és a kisebb méret. Megnézek arról is pár videót, lehet rábeszélem magam. -
grosy
senior tag
Nekem egy Lenovo p11 plus-om van, és elmondhatom, hogy a szoftveres támogatás egy darab...
2022.márciusi az utolsó biztonsági frissítés, ami még android 11-re jött. Igaz, hogy azóta kiadtak egy android 12-t a tabra, amit akinek sikerült letöltenie, annak nagy valószínűséggel téglásította azt, csak pár ember úszta ezt meg. Ezért ezt visszavonta a Lenovo, és maradt az utolsó frissítésnek a márciusi. Közben a frissítési mátrixban, ahol azt jelzik, hogy mikor mit frissítenek, ott a Lenovo p11 plus frissítése végleges státuszba került, ezért valószínűleg a márciusi lesz az utolsó. A Xiaominál meg nem tudom, hogy HD-e már a Netflix.
Ha most választanék, akkor biztos, hogy egy ipad 9-et vennék. -
hm15
senior tag
válasz
bostone #88956 üzenetére
Nézegettem teszteket, videókat, tényleg jó a Pad 5. Lehet kérdezek most egy csacsiságot, hagytam két versenyzőt: Lenovo 6/128 P11 plus 11" és a Pad 5. A Xiaomi 30 eFt-tal drágább, de erősebb proci és 120 Hz. Ha nagyon számít a fluid rendszer, főleg böngészés ill. olvasásnál, akkor érdemes a többletet kifizetni érte? Tudom, nagyon nehéz erre válaszolni, de számítana a támogatottság, hardver időtállóság, későbbi szotfverfrissítések. Talán a Lenovo ebben jobb lehet. Biztos, hogy ebből a kettőből választok, mert kell a 11" és a jó kijelző, játék nem annyira fontos szempont.
-
®abstract®
őstag
válasz
Ciccuka #89063 üzenetére
a mali g52 mp2 eleg lehet ha nem jatszol full game l.annyira szerintem nem rossz,de lehetett volna izmosabb gpu tarsitva a cpu hoz-ha unisoc tiger t618 az alap. 6 vagy 8 gb ram al egy ilyen tablet jo partner lehet🤔
a mali g52 mp6 mar egy jobb gpu=nem 2 magos hanem 6.feljebb is van.
videokbol azert kiderulnek az adatok amikor benchmarkot futattnak.
a legjobb oldalt nezed ezügyben,szoval meg tudod nézni mi a difi -
-
Dr.NX
Topikgazda
-
Ciccuka
veterán
Teclast M40 Air ebben Mali G72 GPU van már és 8GB Ram viszont az akku benne gyengébb, ha jól látom. Ezt vajon mennyire lehet lefaragni?
A kijelzője ugyanaz lehet vagy valamivel jobb?
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
Ciccuka #89058 üzenetére
Lehet, hogy gyenge, de ez van.
Ha követted a trendeket, ezt a T618-at (vagy gyengébbet) teszik majdnem mindegyik alsó kategóriás tabletbe, de még a Samsung és a Nokia is. -
Ciccuka
veterán
-
Ciccuka
veterán
Motorola Moto E40-ben is a Mali G52 GPU (felbontás: 720x1600) van, nem gyenge ez kicsit FullHD felbontáshoz?
ARM Mali-G52 MP2 vs Qualcomm Adreno 618 vs Qualcomm Adreno 650
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
koma106 #89053 üzenetére
Ajánlott az M40, 50k alatt jó vétel.
Esetleg ez még jobb ajánlat, ha él még:
Teclast M40 Pro
Bolt kupon, coin, 11DSale12 kupon, euróban (116) fizetve 47 ezerre jött ki tokkal együtt.Túl sok különbséget nem látok a sima és Pro között, az utóbbi Android 11 és +1000mAh.
-
-
Sanyabá
senior tag
Üdv!
Milyen tabletet javasolnátok okos Tv-hez kötve filmnézéshez (online filmek, online mozi) ?
Gondolom HDMI-vel jobb lenne ?
Van notebook, de azt macerás mindig húzgálni ki-be egyik helyről a másikra.
Köszönöm! -
kutkut
addikt
Sziasztok!
Budapesten tudtok ajánlani szervizt, ahol cserélnek microUSB csatlakozót? Egyébként egy Asus Memo Pad 8 ME581CL tabletről lenne szó (ha ez további szűrési feltételt jelentene).
Előre is köszi!
-
Dr.NX
Topikgazda
Teclast M40 Pro akciósan is 75k Banggoodon.
Régen néztem árakat, ami egy éve még 50-60k kategória volt, most azok 80-90 ezer Ft.
Mondjuk ez nem meglepő annak, aki nem egy kő alatt él. -
Dr.NX
Topikgazda
-
Beni2360
félisten
Ez hova sorolható kategória?
-
mcmike
őstag
Sziasztok,
Kérlek segítsetek megtalálni a megfelelő típust illetve a beszerzési helyet a kisebbik fiamnak szánt tabletre vonatkozóan.
- 10" kijelző lenne az igény (az előző 8"-as volt, de már feljebb lépnénk)
- Karácsonyi ajándék lenne, szóval csak új lehet
- Bárhonnan hajlandó vagyok beszerezni, még időben is jók vagyunk
- Leginkább játékra lenne használva, plusz Netflix , Disney+, HBOMAX, de elég ha 720p vagy SD-ben futnak (Widevine cert annyira talán nem fontos)
- Sajnos elég szűkös a keret, max 50-60k lenne rászánva
Teclast M40 Pro-t találtam meg első blikkre, de szívesen fogadok javaslatokat a típusra, és a beszerzésre vonatkozóan is. Előre is nagyon köszönöm! -
kecso2009
tag
Samsung Galaxy TAB A7 ről mi a véleményetek?
Esetleg Ipad air 2 ilyen árban?Köszi!
-
bostone
addikt
Azért itt mindenkinek megvan a maga fétise, hogy miből állnak egy jó gép összetevői, de ezek általában saját felhasználó módokon alapulnak.
Ahogy belendültek az árak, majd kicsordult a könnyem, hogy az alap is éppen 100 alatt kezd és hol van még a vége...
Lassan nem létezik az ár-érték kategória legjobbja, mert irrreális összegekkel kell számolni. -
cidalain
veterán
válasz
®abstract® #89024 üzenetére
Ha egy új droid 2 GB ramot megeszik, akkor pont 2 GB marad szabadon egy 4 gigás eszközben, ami úgy 10-15 Chrome tabra elegendő, plusz a sallangok (email, face, msg)
Persze vehetünk nagyobbat több pénzért, ami sok embert tényleg megnyugtat, hogyha 3 év múlva úgy alakulnak a felhasználói szokásai, hogy videót renderelne androidos tableten, akkor arra is jó lesz, ha addig meg nem pusztul az akkuja, kijelzője, stb.
De én azon a véleményen vagyok, hogy csak annyit költsünk, ami a jelenlegi igényeinket kielégíti. Minden plusz elköltött forint ezen felül pénzkidobás (szerintem). Ha később változik az igény akkor el lehet adni a mostanit, lehet venni erősebbet.
-
milkabrams
őstag
válasz
®abstract® #89026 üzenetére
A teclast és társaira gondoltam, az igényeim a rendes használhatóság, amihez nem tartozik hozzá a 40% merülés egy éjszaka alatt stb.
-
®abstract®
őstag
válasz
milkabrams #89025 üzenetére
ja látom neked vannak igényeid
egyébként az samun kívül a többi mind kinai gyártó csak halkan megjegyzem.
szerintem vegyél galaxy tab s8 at a többit hagyd a faxba,nem neked való -
milkabrams
őstag
válasz
®abstract® #89024 üzenetére
Volt kínai tabletem, soha többé nem veszek olyasmit. Hiába elégséges a hw, ha a szoftver egy rakás 💩. A teclastom bekapcsolt wifivel egy éjszaka alatt 40%-ot merült, mellé hulladék kijelző, hulladék hangszóró.
-
®abstract®
őstag
válasz
cidalain #89018 üzenetére
az
biztos. 100Eft magassagaban be lehet cseh raktarbol is rendelni a kinai másodvonalas tableteket 6 vagy 8 giga rammal. ez az overkill meg szerintem nem idevalo.droid 11-12-13 meg tud enni 2gb ramot,emiatt minek sporolni?
nem baj az ha marad benne tartalek & nem szenved a rendszer.
jobb lehet olvasasra ips vagy tft mint az amoled 🤔
természetesen mindenki azt valaszt amit akar. -
törölt tag
válasz
milkabrams #89022 üzenetére
Facebook Marketplace keresője... Beírom hogy Elden Ring PS4, kidob három xboxos játékot aztán keresésen kívüli találatok (vagy mi) közt meg ott vannak a PS4-esek... De azért ránézek, köszi!
Nekem csak kettőt dobott fel jó áron
-
milkabrams
őstag
válasz
milkabrams #89020 üzenetére
Marketplace, van még hasonló árban.
erahurka: ez neked ment volna -
törölt tag
válasz
milkabrams #89020 üzenetére
Hol találtad?
-
milkabrams
őstag
válasz
®abstract® #89017 üzenetére
Abban sajnos csak 4 gb van, mint írtam, ha nem válik be marad az 2020-as alma pro esetleg galaxy tab s7+ vagy s8, az az ár a felső határ.
Ui: Újszerű s5e-t találtam 70-ért. -
cidalain
veterán
válasz
®abstract® #89017 üzenetére
Más @#$&-val könnyű verni a csalánt
(*pénztárcájával)
Netezés, filmezés, pdf olvasásra overkill a 8Gb ram szerintem. Bekerülési költségben meg mondjuk duplája lenne.Realme 6 Gb-os 100 körül van, de nem amoled (és az amoled olvasásra pont jobb). Mi Pad 5 meg 150-ből már nem jön ki.
S5e meg használtan (újonnan nmár nem kapni), 1 éves megkímélt állapotban szerintem megvan 80-ból. Annyit simán megérhet -
®abstract®
őstag
válasz
milkabrams #89016 üzenetére
szerintem olyat vegyel amiben 6 vagy 8 gb ram van.akkor nem lesz gondod evekig
-
cidalain
veterán
válasz
milkabrams #89014 üzenetére
Tabomban SD660, telómban SD665 van. Nekem elég. Nem játszom.
Kérdés mi lenne a fő felhasználás -
milkabrams
őstag
Sziasztok!
Manapság mennyire használható a Samsung Galaxy tab s5e?
Nem kevés a Snapdragon 670? -
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
SSlyTR #89010 üzenetére
Semmilyen más tabletről nem tudok, ami támogatná a vezeték nélküli töltést.
Még a Samsung Galaxy Tab S8 és iPad Pro sem.
Szerk: A Nexus 7 2013 tudta anno, az jó kis tablet volt a maga idejében.8" tablet meg van kb. a Samsung Tab A7 Lite, ami szintén egy belépő szintű készülék.
Jó lesz az a Fire HD dokkolóval. -
SSlyTR
senior tag
Okosotthon projektet kicsit atgondoltam, es kaptam egy jo tippet.
Ami pedig az amazon fire hd 8 plus.
Tudtok hasonlot ajanlani, ami ilyen kisebb meretu es tamogatja a vezetek nelkuli toltest?
Arban az a tablet (2020as verzio) dokkoloval egyutt kijon kb 80 ezer forintbol. Ugyhogy ennyiert vagy oclsobban szeretnem kihozni a tabletet plusz allvanyt. -
5leteseN
senior tag
válasz
pècsimunkás #89003 üzenetére
+
+
+
...Somatom-nak is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- ÚJ csak Aktivált Apple iPad Pro 11" M4 256GB Wi-Fi + Cellular ! Space BLack ! 1ÉV Apple GaranciA
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest