- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÖregMackó
tag
Igen. Egyszer sikerült meg is fognom screen touch test-tel, abból tudom, hogy hol van. Nem sokszor fordul elő, és tartalomtól függ, hogy csinál-e galibát. FB-nál akkor bejön az ott lévő poszt az egy kicsit bosszantó, de visszalépek és békén hagy. Lehet vele élni. Visszaküldéssel ezért nem próbálkoznék banggood-on.
-
NightLord
tag
-
Beni2360
félisten
Ja, ja kaptam a mankót bőven.
Utána már cserélgettem és a 10 droid az istennek se ment fel. Már el adtam?mert ki nőtem. Még kijelző cserét is csináltambmert az asszonykám a sötétben rá ült. A mostani Lenovo m9 érdekes módon nem fűzi az sd a rendszerhez.
Az istennek nem jut eszembe mit kellet fel raknom, hogy a hangerő es kikapcs párossal az bootoljon be és onnan ment a rom csere. -
-
cidalain
veterán
Töltés téma:
A töltési ciklusok száma a lényeg egy akku élettartama szempontjából. Az nem oszt nem szoroz, hogy este ráteszem, és reggel 8kor húzom le úgy, hogy 6kor már 100%-on volt.Ha valaki nem naponta tölti a cuccait, akkor előbb vesz új eszközt, minthogy behalna az akku. Vannak olyan emberek, akiknek a telója nem bír egy napot sem, mert annyit használja. Az napi kétszer tölti, értelemszerűen kifingik az akkuja hamar. Én 2 naponta töltök telót, úgy ahogy megkívánja: egész éjjel, de lehet hogy 54-nél lehúzom, mert mennem kell. 3 év után sem vettem észre jelentős romlást.
Tablet ugyanez, 4 éves, még mindig bírja sokáig. Persze függ a képernyőidőtől, de van hogy mostanában is 3-4 napig bírja.
Ja és sose kapcsolom ki az eszközeimet, éjszakára sem. Tablet napi 16-20 órát van alvó módban kb.
Tehát nem a töltés hogyanjától függ az akku élettartam, hanem a használattól és a töltések számától inkább -
-
ÖregMackó
tag
válasz
blueye #91072 üzenetére
Szia! Nekem még nem jött OTA frissítés... Azért írom, mert a gyári android 12-es-ben sok hiányosságot és hibát találtam, pl. a főképernyőn az információs csík (nem tudom, hogy hívják) amin a dátum és az időjárás hőmérséklet van egyszer szövegesen, máskor meg Google kereső sávnak mutatja magát, de akármelyik állapotában kattintok rá nem a naptárt vagy az időjárást nyitja meg hanem mindíg google keresőként működik, a preferenciákat meg hiába állítgatom rá se bagózik, A 4*4 (plusz egy fix sor) ikon felosztás is elég szegényes és nem lehet feljebb tólni. Az akkumulátor használai statisztika grafikonja sose a legutóbbi teljes feltöltés óta történt akkuhasználatot mutatja, hanem egy nem tudni mikori kezdőponttól induló görbe. A színbeállítás nem működik, semmi sem történik ha bejelölöm, szerencsére elég jól van beállítva a fehér, majdnem hibátlan. Kerestem hozzá és találtam új firmwaret, de flashelni kellene, abban meg nincs gyakorlatom, annyira nem rossz hogy nekiessek. Ráadásul a képernyő alján van két pont ami rendszertelenül fantom érintést produkál és ilyenkor mindenféle érdekesség történik, kereshetem hol jártam mielőtt elkattintja a progjamot-. Összegezve apró de bosszantó hibák ezek, a tablet egyébként tényleg jó, 11-12órás képernyőidők könnyen elérhetők. Kicsit kevés a fényereje a napon, de máshól elég. Az applikációk hibátlanul futnak rajta, a keretprogram meg hát nem annyira lényeges. Jelenleg a 20230324-1540-es firmware van rajta.
-
Beni2360
félisten
Okos konnektor van több is meg egy olyan amin van 2 db töltő kimenet is. De ha nem használom a power bankot kipurcan. Lefekvéskor ha már nagyon alacsony rá dugom és reggelre 70-80% közt a töltöttség. Kimondottan ezért vettem az 5000-s bankot. Az igaz én szinte állandóan itthon vagyok vagy a kocsiban van töltési lehetőség 3 db. És van nekem is töltési szabályzó a tabomban.
Van itt kéznél 5000\2 db, 10000/1db, 20000/1 db. -
ÖregMackó
tag
válasz
kacsento1 #91066 üzenetére
Szia. Van egy fólia, de az is egy hét alatt csupa karc lett. Rendeltem 9H üvegfóliát aliexpressről meg is jött de még nem cseréltem ki. Egyébként bizonyos dolgokban a tablet nagy csalódás, a firmware csapnivaló, tele hibával, szerencsére az appok hibamentesen futnak rajta.
-
kacsento1
senior tag
Megérkezett a 14.-én rendelt Iplay 50pro tablet. Lányom már ismerkedik vele.
A kérdésem az lenne, hogy a lehúzható fólia alatt van még egy kijelzővédő fóla is? És honnan érdemes rendelni hozzá fóliát és tokot? Próbáltam keresni, de nem sok sikerrel jártam, gondolom még túl friss.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Beni2360 #91064 üzenetére
Így viszont a power bank merül le és sül ki teljesen
Komolyan már minden mobiltopikban a töltésen megy a diskurzus, legalább itt engedjük már el. Elöbb-utóbb minden akksi tönre megy, addig pedig etetem, amikor éhes. A tabot pedig szerintem a többség ritkábban is tölti, mint a telefont (én pl heti egyszer max kétszer), akkor pedig hót mindegy neki, ha egész éjjel töltőn marad. De erre is van pl a Samsungnak megoldása (85 százalékon tartja), de szerintem ezzel sem lehet csodát tenni.
-
vzoli1987
aktív tag
nem tudom hova írjam így ide, adott egy Samsung Galaxy Tab A8 (x200)
következő történt vele, az illető rajta hagyta a töltőn éjszaka, mire bekapcsolta 1 perc alatt 100%-ról 7%-ra esett, a baj viszont az az istennek sem akar feléledni, olyan mintha totál tégla lett, ezeket már végigzongoráztam - [link]esetleg nem Samsung gyors töltővel érdemes kipróbálnom?
-
solti
senior tag
vajon itthon lesz valami bevezető akció a mi pad 6hoz? füles vagy ilyesmi?
-
coolpet
senior tag
Nagyon szeretném megjavítani a 2 hozzászólással feljebb lévő tablet képernyőjét.
Közben rájöttem, hogy nem befolyt, hanem elengedte a ragasztás, és az üdítők, szörpök, pohár víz beszivárgott, meg ugye a vizes papírzsepis törölgetés...A kijelzőt ki tudtam szedni szépen, de eléggé be van bugyolálva, és fémházas patentek vannak rajta. Előfordulhat, hogy a plexi előlap alá folyhatott be? nem látok buborékokat mondjuk. Lehet kuka a display. Venni lehet valahol?
Köszi!
-
-
coolpet
senior tag
válasz
cidalain #91050 üzenetére
És ha használtban gondolkodom, és 8"?
A legtöbb ebook reader 6"-os...
Nekem van egy LG Gpad 7, még Kitkat van rajta, jó is lenne talán csak a gyerek 3 éves használata során sokat esett és a kijelzője befolyt, kifényesedett -
cidalain
veterán
válasz
coolpet #91046 üzenetére
Nem akarsz gagyit. Lehet hogy alap dologra használnád, de ha megfekteti egy 100 megás pdf, és 2 perc mire megnyitja, utána a lapozás is döcögős, és ehhez szar kijelző, rövid üzemidő, és dögnehéz készülék párosul, akkor belegondolva nem ez kell neked. Ez 20-30k kínából. A jobbakért ott is ki kell csengetni 40-50k-t, itthon meg még több.
Ha mégis ilyen gagyi kell, akkor ahhoz szerintem senki nem ajánl itt konkrét gépet, ez a kategória nem ajánlható. Ebben az esetben tényleg vegyél bármit kínából amit gondolsz, és olvasd el a user review-kat, talán segít behatárolni mire számíthatsz.
Vagy engedd el az ÚJ dolgot, és tényleg vegyél használt cuccot, de akkor abban legyen egy fokkal okésabb hw. Ez esetben android 7-8, 3GB ram vonalat tekintsd alapnak, de ennyiért használtan sem fér bele a 10" fullHD szerintem.
-
ebayer
tag
válasz
coolpet #91046 üzenetére
A Fire HD 10 jócskán kívül esik a kereteden (hacsak nem találsz valami hiper-szuper extra kedvezményes akciót
). Az ára függ attól is, hogy reklámos vagy reklámmentes változatot veszel. Gyárilag nincs rajta Google Play Store, bár nem hivatalosan fel lehet rá tenni. 3 GB RAM nem túl sok, de e-book-okhoz elég kell, hogy legyen. Nincs magyar nyelv.
-
coolpet
senior tag
Sziasztok!
Ide is beteszem, jobban illik ebbe a topicba.
Tudtok segíteni?
Minden évben előjön nálam ez a téma, hogy valami eszközt szeretnék, aminek egész nagy a kijelzője, és este az égyban tanulhatnék.
Pont ezért inkább tablet felé nyúlnák, nem Ebook olvasó felé, mert talán olcsóbban megúsznám.
Semmi másra nem kellene, mint legyen egy normálisabb kijelzője, valami alap rendszer amire lehet pdf és ebook olvasót tenni. A tárhely sem lényeg, férjen el rajta pár könyv, akár SD kártyán is.
Ha lassú sem baj, olvasgatásra lenne.
Az Ebook olvasók drágák. Én 10" körül szeretném megúszni valami újabb olcsóbb gyengébb hardverrel, ami Brand new, not used.
Van valami tipp esetleg hogy mit lehetne? A bármelyik filléres kínai tablet nem játszik, mert azok nagyon fosok, nincs playstore, vagy hekkelt, és tele van kémprogrammal
Köszi!
-
kacsento1
senior tag
válasz
norbuska82 #91030 üzenetére
Én 14.-e óta várom, hogy mozduljon valamerre a rendelésem.
-
need
addikt
Sziasztok..
Van egy Teclast M40 Pro tablet a gyereknek.. kb. 1 éves.. mostanában azt vettük észre hogy nem akarja tölteni vagy csak nagyon nehezen.. mit lehetne vele kezdeni..?
Cseréltem már töltőt és kábelt is..de nem nagyon akarja az igazságot..!
Van valamilyen program amivel rá lehelne nézni az aksijára..? Vagy valakinek van valami ötlete...? -
Beni2360
félisten
válasz
norbuska82 #91030 üzenetére
Olcsóbb ha dodoban fizetsz.
Geekbuyngon is nezzél körűl.
Most lassulási gondok vannak a BG- nél olvass vissza. -
norbuska82
újonc
Sziasztok!
ALLDOCUBE iPlay 50 Pro-t szeretnék rendelni
https://hu.banggood.com/Alldocube-iPlay-50-Pro-Helio-G99-Octa-Core-8GB-RAM-128GB-ROM-4G-LTE-10_4-Inch-2K-Screen-Android-12-Tablet-p-1982728.html?cur_warehouse=CZ&ID=6246444&rmmds=search
most 62 re írja, tudnátok esetleg kódokat hogy levigyem az árát? -
kopi72
aktív tag
Most h lett nekem is egy sajat tabletem (sosem volt meg csak a felesegemnek es a gyerekeknek vettem eddig ilyeneket) szoval nagyon tetszik a felemelesi bekapcsolasi dolog a ALLDOCUBE iPlay 50 Pro-nal... En meg ilyent nem lattam, es ami nagyon durva, 1 nap alatt 1% esik csak a toltes igy kb, futo programokkal..
nagyon fasza a sztereo hangszoro is, es nagyon jo, h van automata fenyero szabalyozas is rajta... Es piszok jok wifin a 1080P videok.. -
Somatom
veterán
-
törölt tag
válasz
Rigormortiis #91018 üzenetére
Kit érdekelnek a gyártók? A fenntarthatóság lassan fontossá kéne hogy váljon. Ezzel ki lehetne tolni sok eszköz élettartamát.
-
törölt tag
válasz
Rigormortiis #91016 üzenetére
Jó lenne amúgy ha a biztonsági frissítéseket a Google kezelné és azok jönnének 5-10 évig is akár.
-
válasz
bakvarnyu #91012 üzenetére
Ha már ilyen szépen fogalmazol, akkor én is leírom, hogy hülyeséget beszélsz, kb 50 alatt van a belépő kategória (itthonról, gyári garanciával), tudod az infláció!
Ezek fölött az alsó kategória, Redmi is van 3 giga rammal. Viszont 6 gigásat hivatalosan nem forgalmazzák itthon, ha jól tudom!
Ha 3-4-5 év support kell, akkor felső kategóriás Samsung kell neked! -
bakvarnyu
újonc
Hülyeség, az alsó kategória az valami 30-40 ezres névtelen gép, ami akadozva megy. Ennek a Redminek kifejezetten jók a specifikációi.Csak a szoftver támogatás ideje, ami nem tetszik. De ahogy nézem a többi androidos gépre sem adnak többet .
-
bakvarnyu
újonc
Vennék egy 6 GB/128 GB Redmi Pad tabletet, mert a régi Ipad 4-em mára szinte használhatatlan lett. Unom az ios korlátait, meg a túlárazott kiegészítőit. Ám hogy lehet azt elfogadni, hogy csak két év szoftverfrissítés jár a Redmihez? Legalább 5 évig nem szeretném cserélni.
-
onkelz
aktív tag
Van ötletetek, hogy Realme tabhez hol tudék Pesten tokot venni?Lehetőség szerint nem webshopból, hanem boltból.
-
Haja
tag
válasz
Öcsielvtárs #91000 üzenetére
Köszönöm. Igen, az lesz megoldás szerintem. Csak hát itt meg farkába harap a kígyó, mert - számomra érthetetlen módon - egyre többen hagyják le a jack kimenetet.
Mindenesetre ez a feature akkor szűkíti körtHa jól nézem kb. ezek maradnak:
- Samsung S6 Lite
- Lenovo M10 gen3
- Samsung A8
- Lenovo P11 G2 (? - ennél valahol írják, valahol nem)Haja
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- PlayStation 5
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen routert?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Konzol Screenshot
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3190
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest