Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
SSlyTR
senior tag
Okosotthon projektet kicsit atgondoltam, es kaptam egy jo tippet.
Ami pedig az amazon fire hd 8 plus.
Tudtok hasonlot ajanlani, ami ilyen kisebb meretu es tamogatja a vezetek nelkuli toltest?
Arban az a tablet (2020as verzio) dokkoloval egyutt kijon kb 80 ezer forintbol. Ugyhogy ennyiert vagy oclsobban szeretnem kihozni a tabletet plusz allvanyt. -
SSlyTR
senior tag
Sziasztok!
Tabletet keresek, ami az okosotthont irányítja. Lehet vele a wifis termosztátot és a harmony hubon keresztul sok eszközt irányítani (tv, lámpa, klima, redőny stb.). Fussanak az okos appok, a közüzemi számlákat is ezen fizetném stb.
Jobb lenne, ha egy kisebb tablet lenne, 8-9es, de ha nagyobb az sem olyan gáz. És most jön a szűk keresztmetszet, hogy legyen benne infraport, ami kb rengeteg telefonban benne van, így pl olyan eszközöket is lehessen kapcsolni, ami más szobáában van, mint a harmony hub. Most is sokszor kapcsolgatom a klimát a telefon infrájén keresztül, kár lenne ha pont a tablettel nem lehetne.
Árban rugalmas vagyok, inkább legyen időtálló, ne lassuljon be, ezt a pár dolgot stabilan tudja napi szinten. Új és használt is játszhat.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- iPad Air 5 256GB M1 Cellular Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4517
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Apple iPad Air 2025 11" 1TB Cellular (MCG84HC/A)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Titokban abban remenykedtem, hogy mondotok egy olyan kimondhatalan nevu kinai gyartot, ami tok jo es ar/ertekbajnok, mint 10 eve a xiaomi volt.