Hirdetés
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
válasz bazsimano #54220 üzenetére
Legjobb ? Inkább egyetlen. Konkrétan a Samsung Galaxy Tab 3 7.0 Lite az, amiről szó van.
-
tjb007
nagyúr
válasz bazsimano #60545 üzenetére
Teljesen átlagos tudású alsó-középkategóriás 3G modell, semmi kiemelkedő. Az árától függ, hogy érdemes-e vele foglalkozni.
(#60546) Stehe
Az elsőt inkább felejtsd is el (meg mindenki más; ha lehet jó messzire kell kerülni az Actions Semi alkalmazásprocesszorait), a második viszont papíron rendben van.
[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
válasz bazsimano #60549 üzenetére
Annyit megér.
20-40 ezer forint körüli legjobb választások: LG G Pad 7.0, ASUS MeMO Pad 7 (ME176CX) és 8 (ME181CX), Prestigio MultiPad WIZE 5002, WayteQ xTAB-7X Quad és 8X, Lenovo A7-10 és A7-40/50, Acer Iconia B1-750(#60551) Stehe
Ha valós az érték, akkor 4-5 órát el kellene mennie.
A Laude egy kevésbé ismert és népszerű brand, ezért nem találsz róla tesztet.(#60552) zaba
Ezek közül vagy Acer, vagy az ASUS, amelyik szimpatikusabb (utóbbira két év a jótállás).
A-GPS részletesen: [link] -
bazsimano
őstag
válasz bazsimano #60589 üzenetére
még erre válaszolva! még rákérdezve/rákontrázva!
netán európai raktárat választok, pl nézem h a geekbuyingnak van spanyol raktára, akkor áfa és vámmentes a vásárlásnem? hiszen eu-n belül vagyunk. vagy tévedek? valaki aki már vásárolt ilyen helyről az el tudna igazitani?
tjb007 szerinted akkor a 30ezres kategoriába +-5ezer mi lenne a legjobb vásarlás a teclast es "tarsai" körében?
előre is köszönöm!
-
tjb007
nagyúr
válasz bazsimano #60592 üzenetére
Nem tévedsz, pluszban neked már nem kell semmit fizetned.
Ha európai "raktárból" szeretnéd rendelni és 35 ezer forint a plafon (amennyiben jól értelmeztem), akkor ez.(#60594) P.Ferenc
Ha csak ennyi a lényeg, erre kell, akkor jó választás, ahogyan a WayteQ xTAB-7X Quad is.
(#60595) zeg74
Ez egy másik modell, az ME372CG, nem a linkelt FE170CG.
(#60598) tozo86
Az Extereme Dgitalnál nézted ki őket? Ha igen, akkor a linkelt Fonepad 7 nem az a Fonepad 7, amit ott meg lehet vásárolni. A kettő között vannak el nem hanyagolható különbségek.
Mindenképpen ASUS-t szeretnél? Egyik sem épp a legjobb választás ebben az árkategóriában. -
bazsimano
őstag
-
cidalain
veterán
válasz bazsimano #66080 üzenetére
Amire figyelj: 4 mag, 1 GB ram, min 1024×600 7" IPS kijelző.
Itthonról az ASUS ME176CX 16 GB-os verziója elég jó 25 körül az edigitalban. Ez refurbished termék ugyan, de még így is jó, 1 év garival.
Külföldről Chuwi, Teclast, Onda modelleket éri meg nézegetni, bár ezek a belépőszintűek nem feltétlen jobbak az itthon kaphatóaknál (olcsóbb, de ha rájön 5000 postaköltség, akkor ugyanott vagy, viszont problémás a gari). Kintről inkább a 8"-os dualosok lennének jók (2GB ram/32GB háttér), de azok 100 dollár környékén vannak, onnan indulnak.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
cidalain
veterán
válasz bazsimano #66083 üzenetére
ez elvileg gyári refurbished, nem bolti.
igen, valami miatt visszament az Asushoz. ott orvosolták a dolgot, és újra eladják. rendszerint ez csomagolássérülést jelent. Minden ilyen terméknek bontatlan csomagolásban kellene lennie (egyszerűbb dobozban is lehet), és fóliásnak mindenhol, a termék sem lehet kopott, karcos, használt. (hogy a bolt trükközik e ezzel, azt nem tudom)>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
taip
senior tag
válasz bazsimano #66269 üzenetére
Jellemzően le lehet szedni őket, ha vannak. Max. annyi a nehézség, hogy kínaira van állítva az Android és úgy kell magyarra átállítani.
Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
this is life
Ármester
válasz bazsimano #66298 üzenetére
Ket honapja hasznalom a Chuwit es eddig rosszat nem mondhatok rola , tempo kellemes , tesziía dolgat. Igaz nekem jo reszt a win fut. Arra azert keszulj hogy a droid particio csak 10-12giga minusz a rom .
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
trafóóó
tag
válasz bazsimano #66408 üzenetére
Nekem ilyen van csak a 64Gb verzió.
Én meg vagyok elégedve vele.
Nem ezzel hekkelem a Nasa-t de mindennapi használatra tökéletes.Shrimplandhu Igen ha Germany választod akkor onnan küldik és így nincs Áfa meg Vám.
GB szokott lenni EU raktáron Onda V919 mert én is onnan vettem. -
Hali1975
tag
válasz bazsimano #66408 üzenetére
Szia ,
en vettem egy ilyet.
MInden OK ezzel is.
A 64es verzion jobban elfersz mind a ket os-t hasznalva.
De nekem a 32es is boven eleg. Igaz nem pakolom tele programokkal es a memoriakartyan tarolok minden mast.
A win 10nek szuzen 8 giga volt szabadon. Most hogy belaktam /3 user , virusirto, bongeszo, medialejatszo, egyeb/ mar csak 3,5 giga van.
Az androidon ket userrel az eredeti 6 gigabol maradt 5,2.
szoval azert nem annyira gaz a 32, de figyelni kell a tarhelyre.Ezt leszamitva gyors a rendszer/mindketto/ es nagyon hasznalhato eszkoz.
Amikre kinezted, arra teljesen megfelel.
En meg a chuwi vi10-el szemeztem a +2 normal usb miatt, de dontott a nagyobb felbontas es a 4:3-s arany:-)En a tinynel vettem nemet raktarbol :igy volt 155usd -semmi plusz ktg/szallitas sem/ es 4 napa alatt a kezemben volt. A GB-n ha jol latom most nincs ez. De azert az lehet ,hogy picivel olcsobb de a szallitas azert 17 dollar most mar:-(
Udv
-
cidalain
veterán
válasz bazsimano #66659 üzenetére
ne viccelj, ott nem szarakondnak. ha tablet kell megveszik az ipad-ot vagy a surface-t. szerintem.
kínainál nem lesz olcsóbban semmi. de a 30 még ahhoz is gyengus lehet ekkora méretben.[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
cidalain
veterán
válasz bazsimano #67737 üzenetére
ajánlott szokott lenni (az összes hátrányával együtt: problémás garanciáztatás, áfa fizetési kötelezettség vételáron felül, stb)
bár hozzá kell tenni nem mai darab, van már vagy 1 éves konstrukció>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
-
fireman123
őstag
válasz bazsimano #67776 üzenetére
Nem rendeltem még erről az oldalól, de Xiaomi Redmi 3 telót rengetegen rendeltek/rendelnek erről az oldalról, és náluk érdeklődtem erről (lásd a linken, ) ....(folyamatosan olvasom azt a topicot, mert ilyen telót akarok venni)......tőlük van az infó, ha a szállításnál az EU Express-t jelölöm be (24,4 dollár ) akkor elvileg EU raktárból jön....legalábbis a Redmi3 telók onnan jöttek ennél a jelölésnél és senkinek nem jött rá semmi plussz
[ Szerkesztve ]
-
cidalain
veterán
válasz bazsimano #67788 üzenetére
van a Hi10-ből dual verzió is, de ez nincs EU raktáron sajnos.
-
-
cidalain
veterán
válasz bazsimano #67828 üzenetére
Megerheti.
140$ korul latom most kinaban, de ha elkapja rajon az afa, az meg mer tobb.
Eu raktaron eppen nincs de ha lenne 146$ lenne es jellemzoen 15$ szallitas meg, azaz pont annyi mint amit linkeltel.
Szoval ha nincs baja akkor realis.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
-
cidalain
veterán
válasz bazsimano #68012 üzenetére
letörlöd a win-t. és androidot sem kell telepíteni, mert azt meg fennthagyod az eredetit.
egyszerűbb leírni ezt mint megcsinálni. én sose csináltam ilyet, így konkrétabb tanácsot sem tudok adni.
de itt a fórumon már többen csináltak ilyesmit.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
tjb007
nagyúr
válasz bazsimano #68060 üzenetére
Itt van róla egy teszt, olvasd végig.
(#68061) Sefter
Jók az Atom procis cuccok, csak épp nem azok, amikben x3-as Atom van. Szódával elmennek ezek is, legfőképp az ZenPad 10, de a 7-es helyett mást érdemes választani. Lehetőségek: Lenovo Tab2 A7 (aka Lenovo A7-10F Adam), Lenovo Tab3 Essential (aka Lenovo A7-10F Andy lite), Lenovo Tab 2 A8, Huawei MediaPad T1 8.0, Acer Iconia Tab B1-850, plusz ott van még a refurbished ASUS MeMO Pad ME572C, ami 40 ezer forintért best buy.
-
bazsimano
őstag
válasz bazsimano #68063 üzenetére
sziasztok! egy utolso kerdesem lenne...szerintetek melyik lenne jobb valasztas teljesen atlagos...leginkabb filmenzesre netezesre... kovetkez tabok kozul: (wifi is fontos meg a hosszu akkuido)
Chuwi Hi10
Chuwi Hibook
Teclast
Cube iwork10
Teclast tbook11
teclast x98 proAhogy mondtam egy jo eros wifi, jo akku ido ... filmnezes, netezes...
elore is koszonom a segitseget! -
cidalain
veterán
válasz bazsimano #68073 üzenetére
itt meg túl kevés (=0) ember használta mindegyiket.
vígasztaljon hogy nagyon nem lehet mellélőni.
döntsd el hogy 10-es kell, vagy nagyobb -> ekkor már kihullik pár.
ha 10-es, akkor a 4:3-as arány kell e -> itt is hullanak majd mint a legyek
a végére marad csak 2 amiből könnyebb lesz dönteni.[ Szerkesztve ]
-
cidalain
veterán
válasz bazsimano #68075 üzenetére
nekem rohadt szimpi a Chuwi Hi10-ben, hogy van benne teljes USB port. kettő is.
hozzá 40 dolcsiért a billentyűzet.
Nem tudom a HiBook miben más, de pl teljes USB-je nincs, a bill ehhez sem jár alapjáraton.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
tjb007
nagyúr
válasz bazsimano #68078 üzenetére
Nem szeretnék rangsort állítani, már csak azért sem, mert a hatból (mondjuk az harmadik Teclast nem tudom mi lenne) hármat ugyanoda raknék, így meg túl sok értelme nem lenne egy rangsornak.
(#68082) cidalain
A Z380C-ben 1GB RAM van, legalábbis a nem szürkén behozottakban.
-
meri
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 12.9
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 11"
- Apple iPad 10, Silver, új állapotú ( 2 hónapos ) , 64Gb, 100% akku, 2026-10-ig garos+pencil
- Full HD Toshiba Wt20-C Intel m5-6z54 tablet 4 GB RAM 128 GB SSD jó akkumulátor
- Eladó: iPad Pro 12.9" 5. generációs M1 (WiFi, 128GB, Space Gray) + Magic Keyboard + Apple Pencil 2
- Samsung Galaxy Tab A9+ Tablet 11" 128gb
- Apple iPad Pro M1 12.9" 5gen 1TB 16gb ram
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest