- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Öcsielvtárs #90498 üzenetére
Ja mondjuk pont nem rég volt szó róla egy Xiaomi kapcsán, hogy a kínai verziókon nem szokott L1 védelem lenni.
Kerestem amúgy ctrl+f-fel de nem találtam semmit erre vonatkozóan.
-
cidalain
veterán
válasz
#42308056 #90494 üzenetére
Kibontja az ember, aztán örül. na nem azért mert az úgy szuper, hanem mert nincs más megoldás. Chuwi, Alldocube, Teclast cuccokra nincs alternatív rom.
Ezért is nagyon fontos, hogy ezekből csak Global verziót szabad venni. Abban van nemzetközi nyelv (pl magyar is), és kisebb eséllyel adja oda a bankkártyaszámodat a kínai államnak. -
Dr.NX
Topikgazda
Na, mit találtam Banggoodon előrendelhetően:
Alldocube iPlay 50 Mini UNISOC T606 Octa Core 4GB RAM+8GB Virtual Memory 64GB ROM Widewine L1 8.4 Inch Android 13 Tablet
Használható 8,4" tablet, olcsón.
A használható nálam annyit tesz, hogy full HD és min. 4 GB RAM, ennek még jack portja is van, mindez 100 EUR-ért?
Shut up and take my money. -
törölt tag
Ez nem tűnik rossznak akciósan belépő kategóriában: [link]
Nokia T21, 10,36", 2000x1200, Widewine L1, 4G, 4/128GB
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
hunlipi88 #90484 üzenetére
Nem biztos, hogy értem a kérdést, de ha arra gondolsz, hogy van-e 5G-s P11 Pro, akkor elvileg nincs.
https://www.gsmarena.com/lenovo_tab_p11_pro_gen_2-11841.php -
hunlipi88
csendes tag
Sziasztok,
Biztos nem én vagyok az egyetlen de kezdek beleőrülni a keresésbe. Lenovo p11 pro 5g-vel van vagy csak az oled mentes p11 5g-vel kell beérnem?!
-
Reális a netflix 480p, hisz kínai belpiacos tabletről van szó ami alapból nem tartalmaz hivatalosan gms/gps-t, ebből adódóan a netflix követelményeinek nem felel meg, nem hitelesített eszköz.
Az előző kérdésedre a válasz, magyar nyelv nem lesz rajta, csak kínai és angol, a stock kínai sw tartalmazhat haza beszélő okosságokat emiatt alap, hogy romot cseréljen rajta az ember.
-
Dikri
aktív tag
tradingshenzhen-en látom lehet EU-ból rendelni, viszont azt irják, hogy netflix csak 480p. Létezik?
[Tablet] -
Dikri
aktív tag
Sziasztok!
Gondolkodom hogy rendelnék egy Xiaomi Pad 5 Pro 12.4 8GB/256 tabletet Kínából.
Mivel ez Kínai piacra készült, tudtok mondani róla valamit, lehet egyáltalán magyar nyelvet állítani benne? Vagy totál szívás lesz ha megrendelem? -
Somatom
veterán
válasz
Rigormortiis #90478 üzenetére
Pl. kirakod gyorspanelre. Roló lehúz, DeX aktivál. Elvileg rutinnal az is megoldható, hogy ha egérhez csatlakozik, akkor automatikusan aktiválja a DeX -et, de ezt még nem próbáltam a gyakorlatban.
-
Somatom
veterán
válasz
Rigormortiis #90476 üzenetére
Persze, hogy működik! Én hanyattegérrel használom, amikor TV -re van dugva.
Igen, a tab kijelzőjén is aktiválható a DeX felület. -
Rigormortiis
veterán
Működik a tab S8+ bt-s billentyűzettel és egérrel? Illetve megoldható, hogy ilyen esetben a tab kijelzőjén a dex-es felületet lássam, vagy ez csak külső kijelző esetén aktiválodik?
-
válasz
Beni2360 #90460 üzenetére
Huawei MediaPad M3 Lite 8-at váltottam Lenovo M9-re [link] , nekem megérte: a kisebb felbontás miatt is nagyon gyors az újabb G80-as processzorral és a 4 gbyte memóriával, összesen 5 év garanciával vettem az Alzától.
Felbontás egy helyen volt eddig zavaró: hirkereső és hírlista oldalaknál, még nagyítás előtt az 1-2 mm-es hangyabetűket nem tudtam elolvasni, normál betűmérettel minden rendben volt.
Küldtek hozzá egy műanyag tokot és egy filmszerű fóliát, utóbbit ideiglenesen felraktam, Kínából rendeltem hozzá üvegfóliát.
-
Beni2360
félisten
Na az éjjel meg rendeltem aztán meglátjuk. Max 14 napos elállás lesz es küldöm vissza.
-
cidalain
veterán
válasz
Beni2360 #90464 üzenetére
Neeem dehogyis. A Helio G80 2020-ban jelent meg, így durván 2 éves soc. Csak annyiban hasonlítottam a Mi Pad 4-hez, hogy azóta nem igazán jött használható hasonló méretben.
Ez meg ugyan újabb Soc, meg vadiúj a gép, de kb ugyanazt tudja stabil középcucc általános dolgokra, játék nélkül. Kisebb felbontással, gyengébb kamerával, kisebb akkuval. Cserébe friss android, garancia. -
Beni2360
félisten
Hi, kérdésem lenne, hogy adott egy HUAWEI MediaPad M5 Lite 3,5 évesen erdemes az új LENOVO M9-re lecserelni? Szinte csak PH & Face, neha YouTube + böngészés. Semmi komoly terhelés. Csak idegesit amikor kezbe veyzem a Redmi Note 8 prot es majd ki repül a kezemből. Utána mindig össze rándúl a homlokom amikor a HAUWEI-t kézbe veszem.
Csak 8" max ez a 9" jöhet szóba mert már a 10" nem birtam egy kézben tartani.
Ha FHD lenne a Lenovo meg is próbálnám, de talán az én felhasználásomhoz HD is eleg vona. Valaszokat előre is köszönöm. -
Összehasonlításképpen a Lenovo Tab P11 Google kb. 70 megás Google Play által applikáció frissítés során kb. a telepítés 2-3 percet vesz igénybe, miközben a Deutsche Telekom TPhone Pro 5G mobiltelefon kb. 20-30 másodperc alatt végigfutatott a telepítés, mondom hogy mobiltelefonnak nagyon gyors a processzora!
-
cidalain
veterán
dehogyisnem. úgy nem tudod összehasonlítani, hogy X usernek egyik van, így használja A és B feladatra napi 2×4 órát, akkor az üzemidő ennyi, míg Y usernek van a másik C D E feladatra használja napi 1×5 órát, akkor az üzemidő amannyi.
Most ezt a hajadra kenhetnéd
Az oké, hogy megy-e a HD stream vagy sem, ahhoz elég egy szimpla tapasztalat. A többi kérdésed viszont összehasonlítás jellegű volt: üzemidő, sw, stabilitás -
szonti
aktív tag
Az N-one Npad biztos tudja a HD lejátszást? Én olyan tabletet keresnék, mert nagyrészt arra használnám, de sehol nem találok rola infot. Neked honnan van ez az info?
A kérdésedre sajnos nem tudok válaszolni, mert én is csak most vennék tabletet, de gondolom sima android van rajtuk, esetleg néhány gyárto által elötelepitett alkalmazással. -
klooo
tag
Sziasztok. Tablet vásárlás előtt állok. Két tabletet néztem. Az egyik a Alldocube iPlay 50 pro a másik N-one NPad X. Hardver kb ugyan az, az Alldocube-ban 6000-es a másikban 8600-as akksi van, az Android frissebb a másodiknál és azon elvileg megy a streaming HD-ban. Kérdésem, hogy üzemidő és szoftver tekintetében nincs valakinek tapasztalata a két modellről? Gondolom sok frissítés nem lesz semelyikre, de mégis mennyire stabil a rendszer ami fut rajtuk?
Köszönöm előre is a válaszokat! -
M.Ildiko
tag
Amit eddig tapasztaltam, hogy gyűjti az ujjnyomokat és tükröződik, amin talán segit a védőfolia. Csúszik mindkét oldala, így kell egy tok is. Gyors, a leírás szerint 6+2Mb a ram, a 128-ast vettem, nekem bőven elég, de bővíthető. A képe éles és elég jók a színei. Ahogy elkeztem beállítani, azonnal rendszert frissített. Ha van kérdés próbálok válaszolni.
-
borbar
tag
válasz
M.Ildiko #90448 üzenetére
Nova Launcher. Telepítsd, és cseréld le az alap launchert.
Telefonon és tableten (Lenovo Xiaoxin Pad Pro 2022) is ezt használom. Ugyan az Android 12 a Nova Launcher egy-két fontos funkcióját ("köszönhetően" a letiltott Accessibilty service-nek) korlátozza, de ezzel együtt nagyon ajánlom. -
M.Ildiko
tag
Hátha tudtok rá megoldást, mert nekem nem sikerül! Xiaomi redmi pad első beállítása. Az álló és fektetett módban áttördeli az ikonokat. Állóban 4-et, fekvőben 6-ot jelenít meg. Bármit próbáltam eddig csak az egyik jó, a másik szétcsúszik. Nem segít az ikonok rögzítése, a helykitöltés az induló képernyő a beállításokban. És nem lehet megadni mekkora mátrixban legyenek az ikonok. Az is megoldás, ha olyan appot tudtok ajánlani, ami segít ebben.
-
cidalain
veterán
válasz
zovifapp111 #90446 üzenetére
A lényeg, hogy jó.
-
cidalain
veterán
válasz
zovifapp111 #90444 üzenetére
Memóriakártya?
-
zovifapp111
senior tag
Sziasztok! Adott egy Galaxy tab 3 aminek csak a recovery menűje jön be. Szeretném felrakni rá az eredeti romot, de nincs usb kapcsolat. Van rá valami megoldás?
Köszönöm! -
cidalain
veterán
válasz
volandy #90441 üzenetére
Nyilván, halovány fingjuk nincs az ügyfélszolgálaton. Meg kéne kérdezni a fejlesztőt. De ezzel már nem akarnak foglalkozni.
Itt meg lehet kérni pár usert, hogy próbálják már ki a sajátjukon megy e. Csak dobjad be a progi play áruház linkjét. -
Dzsano
tag
Az Al***-ban akciós a Doogee T10 8 GB + 128 GB Szürke, 4G/LTE, 66 990 Ft. Ismert márka, ennyi pénzért egye fene, egyet rendeltem.
-
volandy
senior tag
válasz
cidalain #90437 üzenetére
Pixel 4-m van. Azon megy. Azt mondták, hogy amelyiken nem megy az nem jó rá. Vegyek olyat amin megy.
Ha be is fognám a telefonomat akkor kéne egy másik telefon mert vagy kiszolgálok vagy telefonálok. De az hogy a Pixelt sajnálnám befogni erre az egy dolog, de kicsi is egy 8" tablet az már jó lenne. Azért is vettem ezt a telefont amikor kijött mert ez volt a legkisebb telefon az iphonon kívűl ami jó is! -
volandy
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok abban segíteni, hogy ezekre a paraméterekre milyen gépet kéne vegyek illetve, hogy miért nem működik a meglévő gépeimen?
Verzió:1.0.2
Követelmény:Android 8.0 és újabb.
Van egy Huawei MediaPad M5(8”) és egy Lenovo Miix 2(8”).
Néztem a műszaki adataikat. Huawei 8.0, Lenovo 8.1 rendszerű.
Magyar Turisztikai Adatszolgáltató Központnak kell adatot szolgáltatnia minden vendéglátó üzletnek július elsejétől. Amikor le akartam tölteni azt írja ki, hogy „nem működik az eszközödön”. -
Beni2360
félisten
válasz
beach head #90400 üzenetére
Csa győzd megfizetni a postát ahogyan ők kérik.
-
törölt tag
válasz
Rigormortiis #90433 üzenetére
Ki beszélt kínai rendelésről?
-
törölt tag
Ez vajon jön majd Európába? [link]
-
-
cidalain
veterán
válasz
Tibiajax #90424 üzenetére
ezt csak a jósdában tudják megmondani amíg nem jelent meg.
szóval hogy gipsz jakab egyszeri magyar kommentelő mit mond itt erre a kérdése, arra nem tenném fel a házat, asszonyt.
megvárod, míg megjelenik, és elérhető. kettő napra rá lesznek hivatalos nemzetközi tesztek, majd ott leírják mi van. aztán lehet hogy lesz xiaomi.eu rom is rá, esetleg kicsit később más alternatívok is. na akkor kell megvenni a gépet. kínai rommal nem használnám, a kínai nagytestvér mindent figyel, mindent korlátoz. -
Tibiajax
nagyúr
válasz
this is life #90423 üzenetére
kösz, igen, ezekre számítok.
esetleg valakinek infoja azzal kapcsolatban, hogy pl egy mezei youtube fog-e vele menni itthon normálisan? -
válasz
Tibiajax #90422 üzenetére
Lehet,hogy én vagyok kissé paranoid, de stock kinai os-el nem használnám, mert esélyes, hogy benne maradhat 1-2 haza beszélő csatorna, illetve xyz oldalak, keresések is blokkolva lehetnek a belpiacos szűrők miatt.
Minimum bl nyitás és nem kínai rom (pl indonéz, taiwan..stb) telepítése lenne az első amit megtennék. -
Tibiajax
nagyúr
sziasztok,
tervezem, hogy szeretnék egy mi pad 6 pro-t beszerezni majd Kínából, ha megjelenik. azt tudom, hogy angol nyelv és play-áruház lesz rajta, tehát ezek pipa.
az lenne a kérdésem, hogy a kínai FW, ami lesz majd rajta várhatóan, tartalmazhat-e majd olyan bármiféle korlátozást, ami miatt itthon Mo-n mégsem fogom tudni igazából jól/megfelelően használni?
köszi! -
Beni2360
félisten
válasz
cidalain #90412 üzenetére
Most akcios az iPlay50 proo a BG-nel.
Ez igy mar jó ár? -
twine
veterán
Sziasztok!
Én most csak azért jöttem, hogy köszönetet mondjak a topicnak, és ezzel hátha segítek is azoknak akik hasonló cipőben járnak mint én jártam.
Szóval mi is , mint sokan, karácsonyra tabletet akartunk venni a gyereknek.
Technikai vénával felvértezett apukaként kicsit féltem, hogy a max. 100.000.- keretbe csak valami hulladék fog beleférni.
Jöttem ide, olvastam, írta "mindenki" a Relme tab-ot...és a hazai forgalmazót.
Lövésem nem volt erről a Relme-ről, féltem tőle, de hittem a topicnak.
90.000.- forintért hozta meg a jézuska a 6/128-as verziót a 10éves fiamnak, és azóta is tátom a számat , hogy ilyen van...!?Nyilván kategóriájában, és a helyén kezelem a holmit, de abban szvsz zseniális...
Nálunk játékra és youtube-ra használja a gyerek, este miután lefekszik néha én is lekarmolom tőle, felhasználóváltás után másik fiókban garázdálkodhatok, rendben van a ház, nem nyekereg , nem hajlik jó érzés megfogni...nem, vagy alig alig gondolkodik, bármit kérek tőle, és azok a játékok amik ebben a korosztályban "húzónevek" (pld. brawl stars és társai) mind futnak döcögés nélkül...
Akkumulátorára ugyancsak nincs egy icipici panasz sem.
Mindezt úgy ,hogy a 10 éves gyerek nem figyel rá nyilván, hogy kidobja a RAMból a háttérben futó, már nem használt dolgokat,stb stb...magyarul azért ő még nem egy tudatos userÍgy közel 5 hónap intenzív (tok és fólia) nélküli használat után azt tudom mondani, hogy (ár)kategóriájában, egy csoda.
Ebben az árkategóriában nyugodt szívvel tudom javasolni...
És köszi a topicnak
-
kacsento1
senior tag
Sziasztok!
9 éves lányomnak keresek tabletet általános felhasználásra, de mivel gyerek, ezért játszana is vele. Ami számomra elfogadható teljesítményt nyújt, az itthon 90-100e forint. Ennyit meg nem akarok kiadni. Ezért nézelődtem kínai oldalakon, és tesztek alapján az Alldocube iplay 50 vagy 50 pro tetszik teljesítményben. Ami kicsit vissza tart, az a megbízhatóság kérdése, és ha garanciális probléma van, akkor mik a lehetőségek? Olvastam az összefoglalót, de nem kaptam rá választ. Mennyire megbízhatóak ezek a tabletek? Frissítés várható erre a példányra? Legyen ez, vagy inkább egy lényegesen gyengébb, de hazai beszerzés? 60e forint a keret.
-
Beni2360
félisten
Mi jött ma szembe velem.
Egy Acer tab. Velemenyek? -
cidalain
veterán
válasz
Brekkk #90406 üzenetére
hú, azt pedig érdemes megmenteni, mert nem kapni új 8"-os tabot értelmes hardverrel már. oké ez is már 4 éves, de teljesen élhető általános felhasználásra. nekem is van egy, én is folyamatosan próbálom életben tartani, viszont szét még nem szedtem...
utánanéznék aliexpressen mennyi bele az akku, abból már lehet költséget számolni. -
cidalain
veterán
válasz
Brekkk #90402 üzenetére
Szoftveres, vagy hardveres hiba?
Mi a hibajelenség?
Mi a tableted típusa?
Nem feltétlenül azért kérdezem mert tudnék valakit, de ha olyan jellegű a hiba, akkor legalább azt meg tudjuk mondani hogy érdemes rá embert keresned, vagy tök felesleges, mert nem lenne gazdaságos a javítás. -
Black83
tag
Sziasztok!
Elsősorban Gps-re és némi tartalom fogyasztásra keresek tabletet 8'-10' méretig ezek a Lenovo M10 3rd gen esetleg P11 5g megfelelőek lehetnek, azért némi időtállóság nem árt...még néztem a Samu 7 lite-ot de az már lehet kevés lesz?
Köszi a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Futás, futópályák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- iPhone topik
- BestBuy ruhás topik
- Le Mans Ultimate
- OLED TV topic
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- Új - Apple iPad 10.gen 2022 Wi-Fi 256GB Blue - Bontatlan
- Quadro FX 570 eladó
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest