- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Begi
senior tag
Sziasztok!
Szeretnem a segitsegeteket kerni tablet vasarlas ugyeben:
Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8", 10-11" vagy nagyobb?
Huawei mediapad T3 10 helyett lenne, hasonlo meretu kijelzovel
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? Uj
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Banggood, Aliexpress, stb.) is opció? Itthon
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, filmnézés, rajzolás, böngészés, stb.)
Bongeszes, email, FB, Viber, Youtube, semmi extra.
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj). Max. 100kElore is koszonom.
-
törölt tag
Sziasztok!
Huawei T10s-e van valakinek? Mennyire élhető ez a GMS nélküli cucc? Elsősorban filmnézéshez és streaminghez kéne, HBO max, Disney+ meg a többiek mennyire érhetőek el rajta? Mennyire kell mókolni?
-
simico
aktív tag
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 10"
■ Új készüléket szeretnék vásárolni
■ Itthon szeretném megvásárolni
■ Leginkább böngészés (öregszünk és telefonon már nem az igazi, laptop meg már macerás), rajzolás, néha biztonsági kamera képének nézése, illetve valószínűleg a lányom is akar majd rajta játszani (a telefonja sem egy erőgép, szóval ez nem igazán szempont)
■ Maximum 130e Ft.
■ Minimum 4GB memória és 64GB tárhely ami még fontos, illetve jól használható ceruza.Igazából az összefoglaló már megerősített, hogy jók voltak a jelöltjeim: Lenovo Tab M10 FHD Plus és a Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2022. A nagyobb akku, frissebb rendszer és valószínűleg jobb támogatás miatt a Samsung felé billen nálam a mérleg nyelve. Egy megerősítést kérnék a választásra
-
AtHoS
nagyúr
válasz
petymeg #88692 üzenetére
[Recovery Mode SAMSUNG Galaxy Tab S6]
Jó gombot nyomogatsz?
-
petymeg
addikt
Sziasztok!
Galaxy Ta S6 boot menüje nem indul a hangerő+power együttes nyomására. Hogy tudnám előcsalni? Lehet, hogy le van tiltva valahogy?
-
-szabi-
addikt
Közben keresgéltem netes összehasonlítást: Helio P22T vs Unisoc T610. T610 gyorsabb ezek szerint.
3/32 nem vettem észre mert ahol néztem ott 64gb hirdetik és több bolt is hirdeti így.
Ilyenkor a gyártó honlapja pontatlan vagy a boltok tévednek? -
-szabi-
addikt
Hi
Lenovo Tab M10 (3rd Gen) és Tab M10 Plus (3rd Gen) közötti lényeges különbség Unisoc T610 vs Helio G80, illetve az ár, a többiben nem látok olyan lényegeset.
Az olcsóbb az mennyivel gyengébb?
Milyen lenne a teljesítménye az előző generációs Tab M10 FHD Plus (Helio P22T) tablethez képest?üdv
-
5leteseN
őstag
Akkor ismerkedtek meg egy keveset a területtel.
Nem jó híreket kaptam, de azért köszönöm, "kis" továbbképzésre távoztam...
-
-
Somatom
veterán
válasz
5leteseN #88682 üzenetére
Nagyon régen volt, de a képek alapján a 3C CPU manager -rel csináltam. A root készülék, Androidverzió és bootloader -függő, úgyhogy ebben nem tudok tanácsot adni. Továbbá a 15% -ot sem értem. Hova, minek a 15% -át? Sztem még mindíg nem érted. A kernelben gyárilag definiált max. órajelet egy OS szintű program még root joggal sem tudja felülírni. Csak a skálázódást tudod befolyásolni. De, ha nem tudod, hogy mik azok a governorok és shedulerek, akkor inkább ne kezdj ilyen dolgokba! Azt sem vágom, hogy honnan ered az az agymenésed, hogy ha húznád a CPU -t, akkor gyorsabb lenne a tabod.
-
5leteseN
őstag
válasz
Somatom #88680 üzenetére
Arra kérhetnék ötletet, hogy a root-olást és processzor overclock-ot milyen programmal lehet "elkövetni"?
...vmi beváltnak ismert/hallott előnyös lenne.
Előre is
...vmi 15% körüli emelést tervezek, (ha meg lehet oldani) mert ennyi tartalékot szokás hagyni az átlagos fogyasztási cikkekre ezen a területen.
-
mammutka
tag
Sziasztok! Kisfiamnak az elmúlt karácsonyra vettem egy Alldocube iPlay 40 tabletet. A nyári meleg időkig semmi panasz nem lehetett rá, akkor azonban beütött a "túlmelegedési probléma", amely azonnali kikapcsolással jár. Nem hiszem, hogy hardveres a gond, mivel legfeljebb kézmeleg a gép ilyenkor is, ráadásul sima böngészés közben is előjön a probléma. Tehát vagy a szenzorral van a gond (vagyis mégiscsak hardveres), vagy a szoftveres résszel? Mindegy is, a lényeg, hogy a gép így kb. használhatatlan. Internetes megoldásként láttam, hogy volt aki próbálkozott más launcherekkel, de nálunk ez nem segített. Ha valakinek volt hasonló problémája és sikerült megoldania, kérem, jelezze. Köszönöm.
-
Somatom
veterán
válasz
Ivy.4.Ever #88678 üzenetére
Nem kap semmilyen mhz -et. OS szinten csak a skálázódást tudja befolyásolni. Autós hasonlattal a fordulatszám -leszabályzás adott, csak az alapjáratot és a felpörgés gyorsaságát tudja befolyásolni. De, ezt is cseszheti, ha nem a CPU, hanem a RAM átviteli sebessége a szűk keresztmetszet. Vagyis, hiába nyitnak azonnal a torkok, ha az AC pumpa nem tudja elég naftával ellátni.
-
törölt tag
válasz
Ivy.4.Ever #88678 üzenetére
Le kell ragasztani a szellőző lyukakat és nem jön ki a füst. 200IQ
-
cidalain
veterán
válasz
5leteseN #88675 üzenetére
"A Google Play Store alatt vannak +MHz-eket ígérő root igényes programok."
Ezek úgy adnak plusz MHz-eket, mint a racing csíkok a 900-as Suzuki Swifthez lóerőt.Adott egy hw, ami eleve gyengus. Ha fejre állsz, ez akkor is fix. Max a szoftverrel lehet bűvészkedni, ha létezik hozzá alternatív rom, akkor az jó eséllyel kihozza a hw-ből a maximumot, amit csak lehet.
-
5leteseN
őstag
válasz
Somatom #88671 üzenetére
Mit tennél vele a helyemben? ...az eladás helyett!
...maradva a célnál(nagyobb teljesítmény kihozatala).Közben én is megtaláltam az általad említett, valóban igen szokatlan, összességében a lehetőségekhez képest elég alacsony hatékonyságú összeállításról az infót.
Én ilyennen -más kategóriában- a kb. a "raktáron maradt készlet hasznosítása " címszó alatt találkoztam.
Vmi c élhoz segítő javaslat?
A Google Play Store alatt vannak +MHz-eket ígérő root igényes programok.
Ezekkel van tapasztalat esetleg vkinek? -
cidalain
veterán
válasz
yojoba #88673 üzenetére
Most 159.9 usd az alapára Banggoodon EU raktárról.
Ennél csak egyszer volt jobb ára 5 dolcsival kevesebb volt akkor. Az 2000 Ft. Szóval most nagyon jó ára van kupon nélkül is. Ezért most nincs is rá külön kupon. Legalábbis én nem láttam. (Én csak Banggoodra tudok kupont nézni) -
yojoba
csendes tag
Teclast m40 pro hoz tud valaki működő kedvezmény kupont, kódot ? köszi
-
cidalain
veterán
válasz
Ivy.4.Ever #88663 üzenetére
Realme pad
Csak olvasgatásra a 3GB ramos verzió is elég, de általánosabb felhasználásra inkább a 4GB-ost vedd. A 6GB-os szerintem felesleges ha nincs játszogatás -
Somatom
veterán
válasz
5leteseN #88670 üzenetére
Ha a tuning alatt húzást értesz, ahhoz kevés a root. A kernelt kéne módosítani. Root -tal a gyorsabb skálázódás érdekében az egyes governor presetekben el lehet tolni a CPU értékeket, de kérdés, hogy mikor avatkozna be a hővédelem. Egyébként érdekes vegyesvágott. A 12nm -es CPU -hoz egy 28nm -es GPU -t társítottak. Sztem a lassúsága a RAM kezelés miatt lehet, mert a busz csak 1 szálas, 32 bites.
-
5leteseN
őstag
Próbáltam izzasztani, nem melegedett.
Elméletileg ez azt súgja nekem, hogy lenne még benne pár száz MHz.Root-olva próbált már vmi ilyesmit - CPU-t tuningolni- valaki Androidon?
...pár éve volt vmi ilyesmi Android box-on, vagy amelyik Raspberry-Pi változaton, tehát nem lehetetlen.Kíváncsi lennék erre.
Bacsinak meg kellene említeni...
+
...esetleg van ennek a kb. "Androidos-CPU tuning" területnek topikja?
-
5leteseN
őstag
Sziasztok.
"Hozzám vágtak" egy XGODY Tab 10-et, a maga korlátaival:
Android-Go, 32 bites üzemmódban, a 64 bites CPU-val(Allwinner 133, 4xA53/1,5GHz).10,1'/1200*1980 IPS, 8000mAh(vagy csak 5000 mAh ?).
Nagyon jó lesz tartalék/vészverziónak, csak lassú.
Át lehet váltani/építeni a 11-es Androidját 64 bitesre:
?
...vagy más módon "tuningolni"?
Kösz, előre is!
-
Ivy.4.Ever
őstag
Sziasztok!
Tabletet vennék főleg olvasásra. Áuházakban kipróbálgatva úgy láttam, ahhoz a felbontás számít leginkább, minimum full hd. Ha az megvan, a méret már mindegy. Minél könnyebb, annál jobb. Ilyen paraméterekkel mi lenne a nyerő úgy 70 ezerért?
Másik kérdésem, a 120Hz-es tabletek közül melyik most a legolcsóbb? -
Debilon
addikt
válasz
pècsimunkás #88660 üzenetére
köszi, megnézem
-
törölt tag
Ez a Nokia T21 egész jónak tűnik, csak ne tolják túl az árat.
-
Debilon
addikt
üdv!
Egy Huawei Mediapad T3 8"-os tablet utódját keresem, mivel ennek a tárhelye 16GB és eléggé véges mostanra, úgy is, hogy minden felesleg le van pucolva, csak pár dolog van fenn ami használva van.
maximum 8" érdekelne, mert autóban navigációra is ezt használom szélvédőre szerelt tartóban, és ami ennél nagyobb az túl sokat kitakarna már a kilátásból
ezen kívül videozás, YT, kis játék (3in a row félék, hill climb, semmi komoly)
keretben olyan 40 és 60 ezer között, és főleg új érdekelne (BG rendelés is játszhat)
-
Floyd80
addikt
válasz
®abstract® #88657 üzenetére
Hát lentebb grosy még nem frissített, majd beírja mennyi a 11-en, de úgy emlékszem nem volt több.
-
Floyd80
addikt
válasz
®abstract® #88655 üzenetére
A12, több restart után, háttérben semmi, ilyen 1400-1600 MB szabad a 3793-ból.
A boot amúgy ilyen 26-27 mp.
-
Floyd80
addikt
válasz
®abstract® #88651 üzenetére
Jogos, nem tudom, csak.
Nyilván a biztonsági frissítés, néhány új funkció csábító.
Ez az első tabletem, a telón is A11 volt mikor megkaptam (A52s), aztán bekapcsolás után már tolta is fel a 12-őt, nekem így alapnak tűnt, hogy ezen is rendben lesz, szerencsére nincsenek olyan hibák, amiket írnak.
Amúgy amit akartam Pad 5-öt, arra is jön az A12.
Xiaomi Pad 5 / Pro Android 12 Update is coming soon! - xiaomiui
-
-
Jarod1
veterán
Sziasztok ! hogy lehet lezárt képernyőn megjelenjen a a youtube kezelőgombjai? pause,play.
-
szotyika77
aktív tag
válasz
®abstract® #88647 üzenetére
Ha már a gyerekek szobájában lévő babamonitort fogom tudni nézni rajta, az nagyon szuper lesz, másra úgysem lenne használva.
Köszi, este ha géphez jutok megnézem pcről is. -
®abstract®
őstag
válasz
szotyika77 #88646 üzenetére
semmiség
asztali nezetben van lehetoseg leforditani az oldalt droidon,de pc n könnyebb a dolgod.
ahogy neztem van asus oldalon hozza gyari firmware=2015.11.27. de biztos,hogy nem kapsz 6 vagy 7 droidot..amit linkeltem azt amiatt mert ebben az iranyban indulnek el.de az a helyzet,hogy ne várjál csodát,a tabletben a hadver nagyon gyenge- 1gb ram..ha sikerül telepitened használható rendszert rá,ezutan is igényelni fog sok optimalizalast,hogy ne akadozzon állandóan a programok működése. -
szotyika77
aktív tag
válasz
®abstract® #88643 üzenetére
Köszönöm, megnézem a két linket, bár reméltem hogy lesz egy magyar leírás, mert annyira nem értek angolul, de leforditom őket és meglátjuk.
Már ez is haladás, hogy megtudtam hogy custom rom kell rá.
-
válasz
®abstract® #88643 üzenetére
Valószínűleg megtalálta a topikot, mert ezt a hozzászólást másolta ki egy az egyben:
https://mobilarena.hu/tema/re_asus_memo_pad_hd_7_a_hetes_jelent/hsz_5268-5268.html -
®abstract®
őstag
válasz
szotyika77 #88642 üzenetére
nekem van egy 2015 tabletem,amin volt droid 4.4.4. amikor aktualis volt akkor utananeztem es tudtam ra tenni 6 os droidot.evvel a mai napig hasznalhato.
a te esetedben is hasonlo megoldasok vannak szerintem.van topik itt a tiednek [link]
rakeresel a tabletedre akkor is lesznek lehetosegeid [link] vagy [link] -
szotyika77
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom tud-e valaki segíteni Asus Memo Pad HD7 Me173x témában.
Mivel ezen még 4.2.2 van, rengeteg app nem működik rajta. Olvasgattam külföldi fórumokat, de nagyon használható linket nem találtam legalább az 5.0-ra való "feltelepítéssel" kapcsolatban.
Ha valakinek tapasztalata, esetleg tudna tippet adni, mi lenne a legjobb megoldás. Nyilván egyszerűbb lenne venni egy újat, de most nem ez a cél, hanem egy működő terméket esetlegesen felturbózni idézőjelben.Segítségeteket előre is köszönöm!
Üdv.
-
Jarod1
veterán
megjött a tab A7 lite-ra a frissítés Android 12
-
https://mobilarena.hu/hir/akciofigyelo_blackview_tablet_aron_alul.html
Egészen tetszetős Blackview 10,1" tablet, MediaTek Helio G85, 6/128GB, LTE. Kuponnal (8AliBuy14) 70 ezer Ft körül, opcionális billentyűzet +10 ezer Ft-ért.
-
Jarod1
veterán
válasz
nincsnév007 #88636 üzenetére
nem mobilnetenindítottad el a letöltést? nekem akkor van ilyen le van tiltva a mobilneten a frissítés. csak ha van wifi
-
nincsnév007
addikt
sziasztok! van egy lenovo tabletem le akartam tölteni rá a geforce now alkalmazást, de csak sokáig azt írta hogy függőben és ha rá megyek a mégse akkor a play áruház alkalmazás leállt. Ezt írja, ki. Már újraindítottam kétszer is és akárhányszor megkeresem az áruházban a az alkalmazást mindig azt írja hogy függőben és próbálná letölteni. Ezt hogy tudom le állítani?
-
Floyd80
addikt
Szia, nekem a beállításokba jelezte értesítéssel, hogy frissíthető.
Android frissítési mátrix - Lenovo Support HU
Itt látszik, hogy a P11 Plus* 19-26 között frissül.
Sorry, ha nem írtam, hogy az enyém Plus, a sima marad 11-en.
...kivéve Lenovo Tab P11 5G ( Lenovo TB-J607Z) ez elvileg kapott tavasszal. -
Most megnéztem a tabletet, még mindig Android 11 és többször nyomogattam a frissitést, nem jött meg az Android 12.
-
Floyd80
addikt
Lenovo P11-re megjött a Snow Cone.
-
bostone
addikt
A leghosszabb támogatást az iPad élvezi. 5 év főverzió frissítés, azon felül pár év biztonsági frissítés.
Időnként akciózzák az iPad 9-et. Láttam már 110-120 között hivatalos viszonteladótól. Most 130 a piros boltban, de még így is köröket ver droidos táblákra alaptudásban, ha ár-érték arányban viszonyítunk a többiekhez. -
A hosszú támogatás miatt a Samsung S6 Lite 2022.
Tok is van rá ezerféle.
A Xiaomi Pad 5 (használtan) és a Realme Pad (nincs pen támogatás) is ajánlottak, de ezeknél a hosszú támogatás kérdéses, persze ígérnek fűt-fát, aztán egyszercsak semmi.
Ettől persze még bőven használhatóak maradnak.
Bluetooth billentyűzetet bármelyikhez lehet passzintani, ha nem kell a gyári saját, ami általában drága és akkor érdekes, ha sokat lesz szállítva, mint egy laptop. -
shagy
tag
Sziasztok... készülünk az alsósokkal az otthontanulásra idén (is).
Van otthon pc, de mindent egyszerűbb nekik érintőkijelzőn intézni.
Segítsetek, milyen tabletet szeretnék?
80-120E között gondolkodom.
A legfontosabb számomra a hosszú támogatás. Szeretném ha évek múlva sem tűnne egy teljesen elavult vacaknak, tehát viszonylag hosszútávot képzelek.
Jó lenne ha jól "tokozható" lenne (fontos h ne törjük össze rögtön). Tehát, viszonylag elterjedt típusok érdekelnek h sokáig lehessen kapni hozzá például tokot, v fóliát.
Kiegészítő billentyűzet, vagy pen-re szerintem nincs szükség, bár engem izgat, mert néha érdekelne újra a rajz (végre digitálisan, de sokkal többet nem fizetnék erre a hobbira)
Az eszköz alapvetően tartalomfogyasztásra, kevés játékra, tanulásra lesz használva. Ez gondolom 10" fölött volna jó.
Lehetőleg újat keresek, de meggyőzhető vagyok a használtról és nem riadok vissza kínai vásárlástól sem. -
cidalain
veterán
válasz
#48231525 #88617 üzenetére
Ilyesmi vezeték nélküli töltőt belekendácsolni esetleg?
Vagy hasonló módon megoldani mint pl a mi band töltése. Kihozni két külön pontra a plusz-minuszt, aztán ahhoz érinteni töltéshez. Pl két kis csavart betenni gumialátéttel, a csavar belső felére meg rákötni a vezetéket
-
cidalain
veterán
válasz
#48231525 #88614 üzenetére
Csak a töltés miatt kell, vagy adatátvitel is a microUSB-n keresztül megy? MicroUSB csatit elég nehéz cserélni apró lábai vannak, többféle tokozás, pont ugyanolyan csati kellene.
Ha csak töltés megy rajta akkor kókányolnék rá egy jack aljzatot, és inkább csinálnék hozzá egy USB A-jack kábelt töltésre.
Persze én ezt nem tudom megcsinálni, és a műszerész kollégámat szoktam boldogítani az ilyen nyűgjeimmel. (Pl a céges külső winyó microUSB csatiját sem tudtuk megoldani, inkább vettünk egy másik winyó házat, egyszerűbb volt és gyorsabb) -
törölt tag
sziasztok,
Keresek egy vállalkozó hozzáértöt, aki egy strapabiróbb mikroUSB portot heggesztene a kütyümbe, igaz, hogy nem egy tablet, hanem egy ilyesmi.
Sajnos már nemlehet kapni és azért potolhatatlan, mert.alul van rögzitesi lehetősége a bringa kormányára.
Van esetleg tippetek ötletetek? -
Bacusuz
őstag
Sziasztok!
Most kezdek belakni egy Galaxy A8 X205 LTE 10,5 tabot.
A gondom az, hogy megosztanám a Tab netjét 5 GHz wifi hálózaton de az új Lenovo laptop csak a 2,4 GHz-t látja. Lehet valahol a csatornát állítani esetleg vagy más ötlet? -
Somatom
veterán
válasz
babcehh #88611 üzenetére
Jó cucc, de sajnos, csak app indításhoz lehet billentyűt rendelni, parancsikonhoz nem. Csináltam egy Tasker utasítást (broadcast üzenet küldése), majd AppFactory -val kiírattam alkalmazásként és telepítettem. Hozzárendeltem a billentyű kombinációt. Lenyomva indul az app, küldi az üzenetet. Ha ezt eseményként megadom az automatizálónak, akkor bármilyen Androidos művelet indítható billentyűzetről.
-
Sziasztok!
Vásároltam egy Apple magic keyboard 2-t egy Tab S8+-hoz és olyan problémába ütköztem, hogy a 0 helyett í-t ír es a í helyett 0-t.
Esetleg valaki tudja erre a megoldást?
Köszönöm!
-
cidalain
veterán
válasz
piruka #88605 üzenetére
Erre az univerzálisabb felhasználás miatt használt prémium üzlet gépet vennék. Ennyiért már simán van itt aprón Dell Latitude 14" környéke core i5 7xxx, vagy akár 8xxx procival 8 GB ram, SSD, felújított külsővel, magyar billel, adott esetben vadiúj akkuval, origi win10, vagy win11 (i5 8xxx -től). Ehhez veszel még 5k-ért egy reuse office kódot, és minden legális. Meg még egy egér, ha a touch nem áll kézre. Ez bőven benne van 200-ban.
Privátban tudok megbízható eladót ajánlani, 4 lapost vettem már tőle az elmúlt 2 évben, rokonságba, ismerősnek, saját részre.
-
bostone
addikt
válasz
piruka #88605 üzenetére
A gyári tok és billentyűzet fölöslegesen dobja meg a készülék árát, ha otthoni használat az elsődleges szempont.
Egy normál billentyűzet a mérete miatt kényelmesebb is szerintem.Bluetooth-al és kamerával a tabok 99%-a rendelkezik.
Lehet a laptop jobb megoldás, ki tudja az intézmény milyen alkalmazások futtatására kéri a diákokat.
A kijelző is eleve nagyobb. -
piruka
friss újonc
Üdvözlet! Egyre nagyobb az esély, hogy újra online oktatás lesz, amire szeretnénk beszerezni egy táblagépet vagy laptopot. Elvárás semmi extra, a kijelzője normális legyen meg legyen benne bluetooth és webkamera. Jó lenne, ha gyárilag lenne hozzá tok és billentyűzet.
Amit én kinéztem: Lenovo Tab P11 WiFi/LTE, ehhez van minden is. [link]
Laptopokhoz nem értek, azt nem is néztem. Max keret 200 ezer HUF. -
Hege1234
addikt
Trk.Adam87
köszi! meg is rendeltem, holnap elvileg már itt is leszbl4ze
sajnos nem, max péntekre ide kell érnie
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Mini PC
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Autós topik
- Milyen routert?
- Apple MacBook
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Okos Otthon / Smart Home
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- További aktív témák...
- Ipad Pro 12.9" 3. gen 256Gb Wifi+Cellular, space grey
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- iPad Pro 12,9" 256 GB 2. generációs 2017 asztroszürke Doboz, tok, töltő, kábel iOS 17.7.8
- Vadiúj számlás VGA kártyák! Már kamatmentes rèszletre is!
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest