- gerner1
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
cotag
senior tag
válasz
®abstract® #89299 üzenetére
Köszönöm, akkor az S4 lesz.
-
cotag
senior tag
Srácok, Galaxy S4 tab(mikrokarc mentes, nem volt használva semmit) 80.000Ft, vagy újszerű Xiaomi Mi pad 5 120.000ft-ért?
Melyikkel járok jobban? -
laca891
aktív tag
2021-es A8-nál van akinél megy két bluetooth hangszóróra egyszere történő lejátszás?
Telefonnál működik. -
gyga
senior tag
-
ViZion
félisten
válasz
this is life #89288 üzenetére
hmmm... rootolo alkalmazások sorra csődöt mondtak, a bonyeszosabb megoldásba anno nem kezdtem bele. Most használnám, egyedi FW-t nem találtam rá, lehet másik rockchipes tabletét kellene rátolni.
-
válasz
ViZion #89284 üzenetére
Esetleg valami kétes hírnevű rootoló alkalmazást telepíteni , hátha összejön a rendszergazda jog , a szükségtelen appokat törlöd , utána factory reset és elvileg tisztává válik a tablet . Amúgy ha adb segítségével inaktívvá teszed az alkalmazásokat , akkor nem eszik a szűkös forrásokat . Igaz a vasat elnézve egy minimál linux esetleg android fork talán jobban hasítana rajta, kérdés , hogy készült e az eszközre , vagy tudnál e fordítani magadnak.
-
Ciccuka
veterán
válasz
newline610 #89285 üzenetére
Inkább itt próbáld meg
-
Ha nem probléma itt is felteszem a kérdésem:
A segítségeteket szeretném kérni.
Van egy Teclast M40 tabletem, amivel egy frissen beüzemelt ASUS RP-N12-N300 range extenderre szerettem volna csatlakozni. Beütöm a jelszót a tableten, próbál csatlakozni majd csatlakozás nélkül kikapcsol a wifi és ha éppen be van kapcsolva a bluetooth akkor az is. Ameddig nem törlöm a "mentett hálózatok" közül az extender-t, addig ki-be kapcsol mind a két funkció. Több eszközzel (androidos box, konzol, telefonok) is próbáltam a csatlakozást és mind megfelelően működik. A buildszám a tableten: V.1.04-20210624.
Szerintetek mi lehet a probléma? -
ViZion
félisten
válasz
this is life #89283 üzenetére
Köszi, ez kb. annyi, mint az ADB shell, az volt már. Letiltja, de nem törli. Így is marha lassú. Valami másik android, vagy faék linux kellene rá...
-
-
Pardise
senior tag
Sziasztok!
[link] ehhez hasonló tablet tokot szeretnék vásárolni, de mind nagyon nagynak tűnik. Az én tabletem 25,5X16cm méretű. Lenovo tab P11. A linkelt tok belseje meg 26X21.5. Sok tokot néztem, ami 11" tabokhoz jó, de mindnek ekkora a mérete. Vagy ezek ilyenek? Nem teljesen passzoló tok kell, hanem akkora, aminek a belseje max. 1-2 centivel nagyobb, mint a tablet és nem 5-6-8-al. Ki milyet tudna ajánlani? Köszönöm!
-
cidalain
veterán
válasz
Xerath404 #89278 üzenetére
Kitárgyaltuk szerintem már ezt a témát.
Szar hardverűt nem vehetsz, mert nyűglődés lesz az akadozás. Kicsi 8" méretű normális hardverű gép, értelmes áron nincs szerintem.
Én vennék valami olcsóbb 3/4 GB ramos telefont Sim nélkül. Mondjuk valamelyik Redmi-t 50-60 körül.
Ne költsél rá sokat, mert ha okosan neveled a gyereket, akkor nem fogja sokat használni, az elején újdonság lesz, akkor pörögni fog (napi akár 15-20 perc használat), aztán el-elfelejtődik (heti egy-két alkalom).
Amíg nem tudnak olvasni, addig nem fogják tudni értelmesen használni. Én odaadtam a 7 évesemnek a régi mobilomat. Az elején nyomkodta, de szerintem az elmúlt 1 hétben egyszer nem vette a kezébe, ott van a nappaliban a komódon pedig szem előtt.(Egy ilyen kis gyerek szerintem nem tudja ezt még ajándékként értékelni amúgy. Ha el akarod kezdeni a digitális nevelést, akkor tényleg a használt mobilt add neki, csak úgyból, nem alkalomra. 40-50 rugóból én valami komolyabb távirányítós kocsit vennék, ha fiúk, vagy valami nagyobb Lego szettet, de ez persze saját vélemény)
-
ViZion
félisten
Sziasztok!
e-Star beauty 7" régi tabletet szeretném rootolni, letakarítani, hogy csak az a minimál progi legyen rajta, ami nekem kell. Sehogy nem tudom kipucolni a sok gyári vackot. Van vmi megoldás erre?
-
koma106
senior tag
válasz
Xerath404 #89278 üzenetére
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8", 10-11" vagy nagyobb?
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Banggood, Aliexpress, stb.) is opció?
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj). -
Sziasztok!
Karácsonyra kicsi gyermekeknek (4 és 6 évesek) szeretnék kimondottan csak logikai játékokra vásárolni tabletet.
Kimondottan csak a gyermekek használnák, így szerintem belépő kategóráról beszélünk, de abszolút nem értek hozzá így kérlek titeket segítsetek. -
Dina86
újonc
Sziasztok!
Melyiket ajánljátok?
Teclast t30 vagy m18?
Jelenleg egy Alldocube x game van, 2 éves és szórakozik az akksi!
Melyik a strapabíróbb?
Melyik bírja jobban az állandó használatot? -
zserrbo
aktív tag
Samsung A8 2021 Spigen rugged armor tok 490Ft az Alzánál.
Én még 2x ennyiért vettem a hétvégén, de ennyiért elég jó vétel aki nem flip tokot keres.
Eléggé védi a tablet széleit és magas a pereme így aki üvegfóliát is rakna rá azt lehet könnyen feldobja utána. -
Pardise
senior tag
Sziasztok!
Megjött a telekomtól a Lenovo tab p11. még nem bontottam ki. Nem fóliás a doboz, csak 2 köralakú ragasztóval van lezárva. Másnak is ilyen volt?
-
Ciccuka
veterán
válasz
®abstract® #89263 üzenetére
Azt hiszem teszek vele egy próbát. Bizonyos szempontból jobb, mint az M40 Pro, de vannak olyan pontjai amiben gyengébben muzsikál.
Teclast M40 Plus
Most már csak tokkal együtt van € 118,23 (49e)
Kb. 1 hét alatt kihozzák Spanyolból• Tehát összes kupont begyűjteni a Store-ban.
• Store Following
• Az Ali App-ban a BlackFriday-os GoMatch játékban a két kuponing játszani (redeem)
• A végén manuálisan hozzáadni ezt a kupont: BFS13 -
P4lom5
csendes tag
Sziasztok!
Van egy tökéletesen jól működő Alldocube Iplay 40H tabletem, amit szeretnék elajándékozni egy rászoruló családnak. Az az egy problémám van, hogy banggood-on jelenleg nem kapható hozzá üvegfólia, és sehol máshol sem találtam, sőt univerzális vagy vágható fóliát sem. Amit én anno ráraktam, az borzalmas, full buborék mindenhol, szóval mindenképp le kellene cserélni ajándékozás előtt. Esetleg nincs valakinél elfekvőben akár egy gyári, akár egy univerzális 10,4 colos univerzális fólia, amit megvehetnék tőle? Vagy van bárkinek tapasztalata folyékony fóliával? Mennyire megbízható, karcolás ellen valóban képes megvédeni a kijelzőt? Leejtés, törés ellen tudom, hogy nem ér semmit, ilyen illúzióim nincsenek. :(
-
evitiguF
senior tag
Köszi mindegyikőtöknek, mivel a navigáció sarkallatos pont, ezért a Samsungért megyek is nemsokára.
Telefonom is, TVm is Samsung, így ez még talán jobban együtt is fog működni, meg nyugodt leszek, ha történne vele valami, akkor vissza tudom vinni a boltba, stb.
Bár a pénztárcám jobban örült volna a félárnak, az biztos... -
evitiguF
senior tag
Ez a Teclast M40 Plus vs. S6 Lite (2022) közül ki lenne a győztes? Pro kontra?
Amire elsődlegesen használva lenne, az navigáció, E-book olvasás és netezés.
Az S6 most pont kétszer annyiba kerül, mint az M40.
Technikailag nem tudom, hogy melyik mit tud, az S6 Saturnból lenne, hivatalos garancia, és ahogy olvastam, innentől még 3 főverziófrissítés.
Félelmem max annyi, hogy ha a Teclasttal valami gond van, akkor hova tudok fordulni? -
Ciccuka
veterán
válasz
®abstract® #89253 üzenetére
Már csak tokkal együtt van:
€ 118,23
$ 126.04Android 12 és vakuja is van.
Teclast-nál eléggé ritkák a frissítések, de ennyiért nem tűnik rossz vételnek összességében. -
Dr.NX
Topikgazda
Megkövetem magam, van saját GSMArena oldala a Lenovo Tab P11 5G-nek, azonban úgy tűnik, hogy ez gyakorlatilag megegyezik a korábban emlegetett Pad Plus-szal, csak tud 5G-t.
https://www.gsmarena.com/lenovo_tab_p11_5g-11091.php
(Nem próbálok kiigazodni a Lenovo névadási gyakorlatán.) -
Emu
őstag
válasz
#42308056 #89247 üzenetére
Édesapámnak lenne karácsonyi ajándék, telefon kiváltására otthonra (email, Facebook, böngészés), kisebb (erős 3d támogatást nem igénylő) játékok futtatására. Ezért is írtam, hogy az S Pen nem szempont, mert nem fogja használni.
- magyar vásárlás (garancia miatt)
- legalább 101e Ft br. vételár (2 év gar)
- meg kibirjon legalább 4 évet (hardver oldalról)
- keret 100e FtMagamnak pad 5-t vennék, de édesapám jelenleg is egy redmi note 9-t használ teljes megelégedéssel. Nem számít neki annyira a teljesítmény.
-
Emu
őstag
@Ciccuka: bocs elhavaztam munkahelyen már nem néztem vissza ide.
Kérem segítsetek: Xiaomi Redmi Pad (113e Ft) vagy Samsung Tab s6 lite (129e Ft) ?
Közben kicsit nőtt a keret, és vissza is tudjuk igényelni az ÁFA-t valamint előtérbe került a magyar garancia is. 100e Ft körül a fenti két tabltetet néztem, szerintetek melyik a jobb választás (samsung pen nem befolyásolja a választást)?
-
Pardise
senior tag
Félreértettem, elnézést és köszi
Szeretnék rá vásárolni egy szilikontokot, valamint hozzá egy ilyen [link] tokot. Kérdés, hogy ebben a tokba beleférne-e úgy a tablet, hogy rajta van a szilikontok, vagy lekell venni hozzá, esetleg nézzek nagyobb tokot, amibe belemegy szilikontokkal együtt a tablet?
-
Ciccuka
veterán
Megjelent valami új Teclast táblagép
Ezek nem annyira jó gépek technikailag nézve, viszont az Ali-n kuponhalmozással általában egész jó vételek (szigorúan valamelyik EU raktárból) lehetnek, sokszor 30%-ot is lehet belőlük faragni, aki ügyes.Teclast P30 Air
Teclast P30HD
Teclast P30S
Teclast P40HD
Teclast M40 PlusTeclast M40 Pro 6GB/128GB tabletet például 11.11-én ki lehetett hozni 43e-ből.
-
Pardise
senior tag
Sziasztok!
[link] ezt néztem ki. A telekom oldalán 6 GB ramot ír és sima P11. Tudtommal a sima P11-ben 4Gb ram van és csak a P11 proban van 6Gb ram. Rosszul tudom vagy esetleg elírás van az oldalon? Amúgy filmezésre, böngészésre használnám a tabletet. Minőségben megfelelő lenne ez a tablet? Összeszerelés milyen? Nem recseg ropog, jó minőségű? Első tabletem lenne és mindenképp egy minőségit szeretnék.
-
gyga
senior tag
Üdv. Segítséget szeretnék kérni.
Huawei matepad 11, harmony os 2.0.0. 255 vér.
128gb belső tár + 128 GB sandisc ultra kártya van benne. Állandóan el fogy a belső tár pedig alig van fent app 29 Gb, kép 0, zene, 0, film 0,.
A kártyán van mindenféle 100Gb.
A múltkor vissza állítottam a rendszert az segített... Na de nem akarom ezt csinálni állandóan. Van valakinek ötlete mivel lehet orvosolni fájdalom mentesen? -
Prinz Eugen
tag
Eu raktarbol valami jo BF akciot talaltatok ma esetleg? Meg mindig nagyszuloknek keresnek 10" meretben alapfelhasznalasra 40, illetve 50k kerettel.
-
evitiguF
senior tag
Sziasztok,
egy kicsit lehet, hogy későn, de most kattant be, hogy jó lenne egy androidos tablet...
külföldi (német) beszerzés játszik most, és kn olyan, hogy vagy ma-holnap el is tudjak érte menni, (Saturn, Media) vagy amazon.
Ezek közül mi a rangsor, mi érné meg most?
[Lenovo Tab P11 Plus ] - 200€
[LENOVO Tab P11] - 200€
[SAMSUNG GALAXY TAB A8 WiFi, Tablet, 32 GB] - 150€
[SAMSUNG GALAXY TAB S6LITE (2022 ED) WIFI BLUE 4GB/64GB] - 329€ -
Dr.NX
Topikgazda
-
Thome
veterán
Sziasztok,
Tabletet keresnék, de picit más szemszögből közleíteném meg a dolgot, mint ahogy az az ajánlott részben van.
Idős részére keresnék tabletet, borzasztóan rosszak a szemei, így a minél nagyobb képernyő lenne a lényeg.
Felbontás kevésbé fontos, a betűméretet igyekeznék ésszerű keretek között nagyobbra állítani.Amire lényegében használva lenne.
Fórumok, hírportálok olvasása, youtube, esetleg filmio nézése.
Jelige: minél olcsóbban.
-
Skiczpausz
tag
Köszönöm.
Akkor jól gondoltam, hogy a Samuk most konkrétan abszolút favoritok. Pedig a márkától irtózom, viszont csoptársam mutatta a sajátján, hogy egész jó a jegyzetelési képesség.reMarkable-t néztem korábban. Van valakinek vele tapasztalata? Nincs ez még nagyon felülárazva? Ha jól értem, nincs hivatalos magyar üzelete, ahol ki lehet próbálni.
Pedig klafán néz ki, és kiváltaná az eBook-olvasóm is (gondolom kezeli az .epub fájlokat).
-
Ciccuka
veterán
válasz
Skiczpausz #89222 üzenetére
Gyereknek vettünk egy ilyet.
Majd elfoglalja magát vele. -
Ciccuka
veterán
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
Skiczpausz #89217 üzenetére
Hardver-szoftver szempontjából a Samsungok S-modelljei. (S6 Lite, S7, S8)
De leginkább ez:
Remarkable -
Nikaré
őstag
Hi!
Első körben itt érdeklődöm.
Belföldi beszerzés lenne a kívánt opció.
Android alapon futó, 10" vagy felette, lehetőleg combos akkuval, mobil netet is tudjon.
150e Ft a felső határ.
Lemaradtam e téren és engem kérdeznek ezzel kapcsolatban, de nem tudok kapásból segíteni.
Ezért kérdezek.
Mit ajánlotok? Melyik típust? -
Ciccuka
veterán
-
Skiczpausz
tag
Kedves Fórumozók!
Mely tabletek most a legjobbak kézzel jegyzeteléshez?
Olyanok, amik kb úgy adják vissza a kézírásom, mintha tollal jegyzetelnék papírra. Szeretnék a kövi félévre egy táblagépet, max. 150-200k (stylus nélkül, de nem baj, ha tartalmazza), akár használt is, 10-12'', elsősorban erre a célra. Wi-Fi elég.Köszi!
-
koma106
senior tag
Szia! November elején rendeltem 2db M40 Pro-t (1 hét alatt megérkeztek, spanyol raktárból, úgy emlékszem, nekem 52.000 Ft-ra jött ki végül darabonként), Mindkettőt tesztelgetem azóta, szerencsére nem tapasztalok hibát.
Meglepett egyébként, hogy van rajta előre felhelyezett üvegfólia, illetve relatíve nehéz tabletek. -
kugli
aktív tag
Sziasztok!
Galaxy tab A7 tablethez keresek egy univerzális tollat amivel jó minőségben lehet rajzolni írni. Kérek szépen tippet milyet próbáljak beszerezni.
Köszönöm szépen előre is!
-
Emu
őstag
Sziasztok!
Alin 140$ lesz az Teclast M40pro, 1 óra múlva indul az akció. Mennyire jó ár érte? Visszafelé olvastam, hogy voltak rossz tapasztalatok, itt is sikerült valakinek kifognia rosszat? -
-
Dr.NX
Topikgazda
-
hm15
senior tag
válasz
#42308056 #89206 üzenetére
Ne sajnáld.
Én sem bántam meg, A8 X200-ról indultam, aztán jöttek innen tippek, ajánlások, amik mentén teszteket olvastam, körüljártam. Nagyon jó ár/értékben. Talán annyi, hogy ebből a hardverből jóval többet is ki lehetne hozni, ha mondjuk Samsung szerű optimalizáltsága lenne.
-
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
Lalikiraly #89196 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- World of Tanks - MMO
- LED világítás a lakásban
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Brave
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- OLED monitor topik
- Óra topik
- További aktív témák...
- Panasonic Toughbook Cf H2 - Ütésálló tablet.- Erős fényerővel - Több darab
- iPad 10th gen (2022) - Silver - 64GB - WiFi - BONTATLAN
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest