- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ayg0
senior tag
a Telechips 8902A-ról tud valaki valamit? szabad ilyennel szerelt tabit venni?
-
Sonja
nagyúr
Ezt jó tudni! Köszönöm a válaszokat!
-
Sonja
nagyúr
Egy Android 3.x rendszert használó tablet, kikapcsolva is tud ébreszteni, mint pl. egy mobiltelefon?
-
megalover
tag
válasz
supercharley #6280 üzenetére
Nekem nincsenek már ilyen problémáim, amióta meg van a Dell Streak minim... :-)
-
z0d1AK
nagyúr
A Ram különbség ott nyilvánul meg, hogy kevesebb alkalmazás tud párhuzamosan futni, ha sok minden van a háttérben már, akkor vissza lassulhat a készülék, ami jelentkezhet mondjuk szaggatásban is akár.
A rezisztívet is lehet használni ujjal, viszont nyomni kell, nem úgy, mint a kapacitívet. Nem lehet vele olyan könnyen, pontosan vezérelni ujjal.
-
Mankó
veterán
Néhány kérdés ami felmerült bennem:
Miben nyilvánul meg a 256-512 Mb Ram közötti különbség?
Illetve, hogy a rezisztív kijelzőket is lehet ujjal használni? Azt tudom, hogy a kapacitív jobb, de azt nem hogy mik azok a kritériumok amik sokkal jobbá teszik azt.
Valaki legyen szíves elmondani!Köszi
-
supercharley
tag
Egy érdekes dologról írnék, amire nem árt odafigyelni.
Szóval van otthon kettő táblagépünk. Az egyik egy Motorola Xoom(ez az enyém), a másik egy Ainol Novo 8(ez a feleségemé).
A történet szempontjából most Én, és a motorola Xoom -om a fontos. Általában esténként használom a készüléket, ágyban fekve, úgy hogy hanyat fekszek, és a két kezemben fogom.
Ilyenkor a nagyujjaimmal alulról támasztom a készüléket, így az ujjaim L és fordított L alakban vannak, mintegy alsó keretbe fogva a gépet. Ha gépelni kell, akkor a jobb kezemmel elengedem, ilyenkor a bal kezemre, és főleg a bal kezem nagyujjára jóval nagyobb teher kerül. Kb 2 hónap használat után mostanra oda jutottam, hogy a bal kezem nagyujjával problémák vannak. Nevezetesen ha az ujjam hátrahajlik, akkor képes kiakadni, ilyenkor csak a másik kezemmel tudom helyrerakni, és egyébként fáj is. Most hanyagolom a fentebb leírt típusú gépfogást, és már valamit javult is az állapotom. Talán más is tud tanulni az esetemből, bár egy kisebb, és könnyebb táblagép esetén(amilyen pl. az Ainol Novo 8 is), lehet hogy nem lennének ilyen problémák. A Xoom 10"-os képernyője, meg a rengetegnagy akkumulátora nagyon tetszik, de mindezekért cserébe viszont nehéz a készülék, legalább is az ujjaim nem ehhez lettek kitalálva.
Hogymikvannak, mi? -
z0d1AK
nagyúr
A kompatibilitás kérdéses, hiszen más fizikai méretekkel rendelkezik a 10.1v, mint a 10.1.
Sajnos a vodás Tab tulajdonosokat az a hátrány éri, hogy mivel a készülék rá lett sózva a szolgáltatóra és a Samsung szeme már a vékony készülék fele tekintett, így az eredeti modellhez gyári kiegészítő szinte egyáltalán nem készült, te a nagy kiegészítő gyártók sem erőlködnek nagyon. -
Ja, es probalt mar valaki BT-s egeret csatlakoztatni valamilyen androidos tabletre? Mukodik? Mukodhet?
-
ciry
őstag
Üdv!
Vettem egy Archos 7 home tabletet 2.1-es androiddal és nagyon nem akarja a youtube-ot
Magyarítást se nagyon tudok rá összehozni.
Tovább nem akartam egyedül szenvedni vele, gondoltam megkérdem a nagyérdeműt
Előre is kösz. -
Várható volt, hajrá gugli!
-
z0d1AK
nagyúr
Leghitelesebb a Motorola sajtóközlemény.
-
Sonja
nagyúr
Nem! Tényleg felvásárolta a Motorola mobil üzletágát! Itt egy magyar hír!
-
Sonja
nagyúr
-
harry
veterán
"gépelnék is vele"
Ez igen meglepő egy billentyűzetnél... úgy értettem, milyen terület az, ahol gond az ékezetek hiánya. Hivatalos levélnél esetleg, de átlag mail, fórum, programozás, szerintem nem akkora probléma. Legalábbis gondolom senkinek sem elsődleges gépe egy tablet, és a regényét sem ezen tervezi megírni, egyszerűen csak néha kényelmesebb a bill, amit megértek. -
Sziasztok!
Egy Samsung Galaxy Tab 10.1V boldog tulaja vagyok (lettem nem régen)
Tud valaki arról, hogy lesz (van) rá 3.1 vagy 3.2-es frissítés? -
kenand
veterán
Nekem is van egy tokom benne keyboard, de ékezetek nélkül nem sokra használható...
-
Adamis
őstag
Beírom ide is, hátha:
Szoftveres úton valahogy megoldható, hogy a fizikai billentyűzetet rákötve a tabletre az ékezetes betűket is tudja írni? AnySoft keyboard megy magyar billentyűzettel, de ékezetes betűt nem tudok írni fizikaival...
Vagy valahogy...! -
protosz1988
csendes tag
Aki tud 20 ezer forint körül (+/-5000) tabletet az legyen szíves írjon nekem privit az ajánlatával
Köszönöm!
-
szerintem meg Sztiv(í) Vunder Dzsábsz fejére esett az alma és innen jutott eszébe a név.
Isaac Newton-t meg beperelte az epül,mert az volt a neve mint az ő terméküknek. Olyan meg nincs,mert mindent az epül talált fel,ki szóval aki olyat gyárt vagy tesz mint az epül,az másol és lop!Remélem érthető voltam!
-
leeann
csendes tag
Azt beszélik, hogy az Apple a Xoom ellen is háborút indít.
Remélem, hogy az ASUS Transformerre nem kerül sor, mert az aztán végképp nem hasonlítható az iPadhoz. -
kenand
veterán
Az első ismert még is csak a Newton volt...és nagy bukás.
Auztán Microsoft karolta fel a tábla projectet: újabb bukás.iPad hatalmas siker.
Még is tudnak valamit, úgy hogy inkább fejlesszenek és ne perskedjenek.
iPad 3 legyen annyival jobb, mint a többi, hogy az emberek olyat akarjanak (persze az Apple fun-ok ha 2x rosszabb lenne is olyat akarnának és sátraznának a bolt nyitás előtt)
De most vitán felül -hónapok óta- az iPad 2 a legjobb, nem csak hardware software tekintetében is.
Csak ne lenne annyira amerikai, egy európai embernek meg kell erőszakolnia magát (vagy jailbrekelni kell, akkor mátr jobban használható)
Bár igazi használati tapasztalatom csk iPhone/iPod touch van, de gy filozófiára épül. -
z0d1AK
nagyúr
-
Ropman
tag
Hi all
Nem tudom létezik-e ipad ellenes liga, de azért kicsit meredek amit a bíróság elfogadott nekik... s hát talán nem is a ipad-et, hanem inkább a bíróságot minősíti ez.. :S
Van valakinek dropad A8X-e ? Esetleg z0d1AK nem tervezed, hogy tesztelj egy olyan csodát ?
-
bigrock
addikt
Én a helyetekben nem nagyon írogatnám a fórumon az "ipad" szócskát. Le van védve az apple által, és előbb-utóbb mindenkit be fognak perelni, aki az engedélyük nélkül valahol leírja/kimondja/elgondolja stb...
-
Radványi
aktív tag
Igazabol engem nem nyugoz le ez az apple orulet.
A lenovo azert szimpatikus mert van rajta usb es hdmi csatlakozo. persze vastagabb is es nehezebb is mint a masik ketto.
Weight: 742.2gm WiFi,
756.1gm 3G
Thickness: 14.5mm
Width: 260.4mm (10.3)
Depth: 181.7mm (7.2)
24.1W 3250 mAh Li-Polymer
batteryIlletve nem tudom ez az aksi mennyit bir illetve mekkora van a masik kettoben?
Ami meg fontos lenne hogy legyen ra elerheto olyan program amivel szerkeszteni lehet word, excel, ppt es esetleg pdf et. -
Radványi
aktív tag
A lenovo Coming August 23 az USA ban en Texas ban lakom ugyhogy egyenlore elerheto lesz mind a 3 augustus utolso hetere tervezem a vasarlast.
-
Radványi
aktív tag
Sziasztok!
Tanacsra lenne szugsegem. Tabletet szeretnek vasarolni es a kovetkezo 3 ra szukitettem le.
Apple ipad2
Samsung Galaxy Tab 10.1
Lenovo Thinkpad TabletSzivesen fogadom a tanacsokat, tapasztalatokat elore is koszi.
-
L_Jani
csendes tag
Keresek megvételre használt Dropad A8 / Herotab C8 tabletet. Kérem jelentkezzen egy árajánlattal, akinek van ilyen!
-
jFox
addikt
De most őszintén, milyen nagyobb különbséget lehet csinálni egy ilyen tab-on.
Mert az alma csinálta az elsőt, akkor már nem lehet négyszögletű lcd kijelzővel ellátott internet képes eszközt gyártani, mert "túlságosan hasonlít" az iPad-ra???
Ez alapján a Motorola is perelhetné a többi mobiltelefon gyártót, mert ő csinálta az elsőt. És mi az, hogy más is gyárt mobiltelefont. -
leeann
csendes tag
-
kelzsoca
félisten
A 2.3-as rendszertől némi gyorsulás várható, illetve az jobban optimalizált, végülis egy szoftverfrissítés, de már 2.2-vel is szépen lehet használni, illetve custom romok várhatóak tőlem, így a gyári rendszer kicsit meg lesz pofozva
Van egyébként saját topicja is, ha gondolod nézz be oda
-
Sonja
nagyúr
válasz
kelzsoca #6206 üzenetére
Igen, már olvastam, de nem tudom, hogy milyen áron lesz kapható! Ha 70eHUF-ba nem fér bele, akkor nem is várnám meg. Sajnos előzetes kb. ár sincs.
Egyébként tényleg lesz a 70-re is 2.3-as frissítés magyar nyelvvel együtt?
Mert, ha biztosra mondod, hogy lesz (már tesztelődik, stb., azaz 1000%
), akkor megveszem a hetvenest és nem várok a 100-ra.
(#6207) jFox: Köszi, de tudtommal nem frissíthető 2.3-ra, ráadásul gyengébb a 3D benne, mint az xPAD-ban.
-
kelzsoca
félisten
-
Sonja
nagyúr
Android-os tabletet szeretnék venni a közeljövőben/most.
A követelményeimnek jelen pillanatban a WayteQ xPAD-70 ami megfelelő, kivétel, hogy nem 16:9-es. Ugyan ilyen tudású gépet, de 16:9-es kijelzővel tud valaki (+2.3-as Android legyen rajta, vagy legyen frissíthető, mint a WayteQ)?
3G és GPS nem érdekel, de a nagyon jó 3D gyorsító és proci igen (+ BT)!
Ja, és max. olyan 60-65e HUF legyen (nagyon max. 70eHUF is lehet, de az már tényleg csak a legvégső esetben).
Ha ilyen nincs, akkor lehet, hogy maradok az xPAD 70-nél.
Esetleg megvárom a nagyobb, xPAD-100 verzióját.
-
Honda_Fire
tag
Én a Via C8 ban most egyenlőre kellemesen csalódtam, én rohadt olcsón vettem, mert a srác resetelte a rendszert igy a fele menüsor eltünt és megijedt ezért tovább adta. 1 napig ment ugye nálam akkor befosott a rendszer, de igy most az újal tökéletesen megy, Youtube ilyesmi korrekt, nem szaggat stb, viszont szar hogy a weblapokat nem lehet kihozni egy oldalra, mert ugye nem fér ki, igy mindig kicsinyiteni kell hogy egybe lásd az adott oldalt.
-
jFox
addikt
3G támogatás hiánya (a mai napig pofátlanul szerepel a specifikációban)
Az ilyesmi Kínában nem tesz semmit. Nemrég kaptam meg a tab-om javításból. (Konkrétan cserélték egy másik típusra.) GPad G15 lett belőle. A forgalmazó honlapján (Pandawill) szerepel, hogy támogati a Flash 10.2-t. A fórumon felvetették, hogy nem nagyon van benne flash, a Pandawill írta, hogy sorry, tényleg nincs. DE a honlapon azóta is fent van a specifikációban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Google Pixel topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad / 8. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi + Cellular / Garancia!
- Apple iPad mini 7 2024 128GB a17 PRO Tablet!
- Apple iPad Pro 11 (2021) (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, ezüst)
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest