- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: HDMI vagy DisplayPort kábellel szebb a kép?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomix24
addikt
Srácok, vannak ezek a 20K körüli 7"-os Rezisztív tabletek. Milyen hátrányai lehetnek, ha játszani szeretne rajta a gyerek? Illetve netezés a másik wifin, amire használva lenne. Vagy melyik az a típus, ami a fenti kettőre jó(jobb játékokra is ) ?
-
tobias40
veterán
válasz
gipsztigris #7492 üzenetére
Hát igen így van,de azért megpróbálom!
-
jani0320
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni, van nekem ez a csodálatos kínai tablet, de az istennek sem tudok belépni a kínai Marketbe, és a Youtubeot sem tudom használlni. Mindig valami kapcsolat hibát ír ki, pedig megy Wifin rajta a net. Valahol biztosan be kell állítani valamit, mert amikor vettem ott még ment rajta.
Letudná nekem valaki írni, hogy melyik menüben mit kell beállítani, hogy menjen.
Előre is köszönöm, elég hykomat vagyok , ha kérhetném az idegen szavak mellőzését -
tobias40
veterán
válasz
#48231525 #7485 üzenetére
Ha valakinek van ilyen előfizetése amivel lehet ezt a gépet venni,akkor keressen meg kérem ha nem kell neki a tablet pc.
Nekem csak a Huawei Ideos Slim 7 kell a többi cucc nem!
Megvenném tőle reális áron!(nem piaci!! )Azonnal fizetek ha normális árat kér érte!
Jól tudom hogy szolgáltató független állapotban adja a T-home?
Üdv!
-
iwtss
tag
Sziasztok!
Nem tudom hogy jo topicba irok e szoval elnezest ha nem. Egy furcsa es egyben bugyuta kerdessel fordulnek hozzatok. Arra gondoltam hogy beszerzek egy tablet gepet. Kerdes :
Kinek/kiknek ajanlott tablet gepet venni. Olyan eszkozre lenne szuksegem a munkamhoz ami nem nehez (mert egyik helyrol jarok a masikra ), sokaig birja az akksi egy toltessel, minden office jellegu dolog elvegezheto rajta. Hogy tisztabban lassatok a munka roviden :
Higienikusi munka, boltokba kell feljegyzeseket keszitenem,szavatossagokat kell dokumentalni stb... + irodai munka is, Szoval ti mit mondtok mire lenne erdemes beruhaznom? -
-
törölt tag
very well, thx for your question !
Az élet egy küzdés, maga, mostéppen a Tré-Home-al vívok nagy csatát, mert nemenged hozzájutnom 9990-ért egy Ideos Slim 7 -hez , meg egy wireless routerhez, meg egy 1000 Ft-os mobilnet előfizetéshez, pedig hűséges kuncsaftjuk vagyok, odahordok nekik 30 kHuf-ot havonta, a tévé+telefon+kábelnet+2 mobil előfizura.
Erre kitalálják, hogy hiába írok alá még 2 év hűséget a NETre , akkor sem vehetem meg, mert Paletta csomagban vagyok és ahhoz nem jár .
De ezt így leírva sehol nem tudták eddig bemutatni, én pedig hivatkozom arra, hogy ha nincs igy leírva, akkor mehet.
Már a harmadik reklamáló levélváltáson vagyok velük túl .
Mit csináljak velük ?
Lehet szolgáltatóhűségemet átgondolom és elvonulok másik szolgáltatóhoz, hogy kiszolgáljon.
Ha már nem kell nekik a pénzem -
Nara19
aktív tag
Egy kicsit mintha leült volna a topic....
Szia Luissimo hogi vagi?
-
jFox
addikt
válasz
jani0320 #7480 üzenetére
Az a baj ezeknél a kínai noname cuccoknál, hogy sohasem tudhatod biztosan, hogy mi a pontos típusa. Ami nekem van az is úgy néz ki mint a GPad G-15 (így is nevezem), de a bele nem pontosan olyan mint a specifikációban le van írva. Így nem tudok én sem frissítést rátenni, igaz nekem viszonylag új (2.3.3) verzió van rajta.
ciry: ezt már régebben tárgyaltuk, sajnos nem nagyon van olyan program a skyp-on kívül, ami tudna hang kommunikációt android és pc között. A fring nekem működött 2.1-alatt, de úgy tudom nincs pc-s kliense. Néz szét a marketban hátha találsz valamit aminek van PC kliense is. voip-ra keress rá.
-
jani0320
csendes tag
Valaki szerint ez a gépem:
http://www.sunsky-online.com/view/23581/LY-706++7+Inch+ePad+Android+OS+1.72+Version+tablet+PC+Netbook+UMPC++1.3M+webcam++Support+WIFI++RJ45+2+USB+port+adapter++CPU++ARM+9+platfrom++VIA+WM8505++300MHz.htm
Szerintem is ez lehet. Esetleg erre valami ötlet?
-
jani0320
csendes tag
Esetleg valami ötlet, hogy honnan lehet megtudni. Felhívtam az előző gazdáját, és azt mondta, hogy biztosan nem tudja , de vagy Eken M002, vagy Eken M003, de megvan győződve róla, hogy a kettő közül biztosan az egyik.
Ha ez alapján lehet valamit vele kezdeni, azt megköszönném, ha nem lehet mit kezdeni, akkor kihajítom a 3.-ról -
jani0320
csendes tag
Az előzőeket pontosítanám, a márkája LY-706, vagyis lehet hogy nem Eken.
-
jani0320
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Eken M002 tabletem, szeretném lecserélni az 1.6 rendszert 2.2-re. Tudna ebben valaki segíteni valamilyen leírás formájában, illetve valaki esetleg megcsinálná baráti áron. Márha lehetséges a csere. -
rewentlow
csendes tag
-
rakal
senior tag
válasz
benike123 #7453 üzenetére
Mindenképpen egy használt Samsung Galaxy Tab P-1000-t tudok javasolni.
Új készülék ezeket nem tudja,kb. 60-70 KHUf körül a használtat megkapod,ha szerencséd van,ki tudod fogni,de nem fogsz csalódni.
Csak az épeszű SGT tulajok ilyeneket kevéssé adnak el,mert nem ettek meszet,meg köti őket szerződés etc. .,szóval nehéz ilyet jó állapotban szerezni. -
Bocs, kicsit off, de van egy ilyenem eladó:
http://hardverapro.hu/apro/usb_es_sd_kartya_adapter_samsung_galaxy_tab_10_1_p/friss.html
csak 10.1-el megy, a többi tabbal nem (8.9-et nem tudom) Illetve menne mással is, csak 3.1 kéne neki, én meg még nem tudtam az enyémre rávarázsolni -
ciry
őstag
Hi!
Van 2.1-re olyan program, amin keresztül tudnék beszélgetni egy win7-es géppel felhasználójával?
Skype sem működött kb. 1 hónapjaArchos 7 home tabletem van
-
jFox
addikt
ICS hands on.
Igaz telefonon, de szééééép! -
Shiwer
csendes tag
Sziasztok!
Egy legalább 9"-os tabletet szeretnék venni majd karácsonyra, mit tudtok ajánlani nekem egy 100-as körül? (+- egy-két ezres már nem számít) Fontos, hogy valami jobb minőségű legyen, 3G, GPS nem érdekel, van telefonon. Netezésre, videózásra, PDF-ek olvasására, stb. használnám. 3G nélkül is teljes értékű Android Market van wifin keresztül ugye?
Köszi.
-
adam0129
csendes tag
-
neojohn
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy 7"-os epad-ot venni 20000 Ft alatt. A vaterán most annyi van ,mint a fene.
Itt van például ez epad:Az a kérdésem,hogy van ezeknek valami hátránya? Úgy értem,hogy ha azt tudja,ami fel van sorolva,az nekem bőven elég. De miért ilyen gyanúsan olcsóak? Tönkremegy egy hét után vagy nem lehet vele felmenni a Marketre vagy nem is tudja a felsoroltakat?
Köszönöm a segítséget!
-
AndrisBoy
aktív tag
Szerintetek:
-Ipad
-Galaxy
-Acer???
-
benike123
tag
nyílván nem egy olyan gépet akarok venni (vagyis vennék ha tudnék ilyenről) amibe minden megtalálható, de ha valaki tud ilyenről az mondja.
ott vannak az elvárások, a gps meg 3g nem elvárás csak egy olyan plusz amiért lehet kiadok többet, de nem 2x ennyit -
benike123
tag
Sziasztok!
egy tablet vásárlásán gondolkodok mostanába 7-10" között.
elvárások:
- amire használnám: netezés, facebook, filmek, 1-2 játék, ms office progik olvasása, pdf-ek olvasása
- ne legyen lassú (mondjuk ez relativ)
- lehetőleg multi touch-os legyen
- előnyt jelent a gps, 3g
- kijelző 10" inkább, de lehet 7" is
- akksi nettel minimum 4 órabillentyűzetes tokkal használnám többnyire, lényege az lenne h kicsi könnyű így bárhova magammal tudom vinni
árba max 40 ezerig gondolkozok de lehetőleg olcsóbba -
Zsilike
csendes tag
Hali!
Egy androidos táblagépet keresek. 7"-colos kéne. Legfőbb szempont a filmnézés. Emellett játék és böngészés is élvezhető legyen. Jó lenne ha 55k-nál nem lenne drágább és min andro 2.3 lenne rajta.
Eddig egy Xpadon gondolkodtam de a 4:3-as képe meg a vastag kerete miatt lemondtam róla.
Most egy Lenovo IdeaPad A1-et néztem ki, csak nem tudom h lesz-e magyarországon, és h milyen árba.Esetleg milyen 7-8"-os a kritériumomnak megfelelő tablet jön ki karácsonyig?
-
törölt tag
válasz
coyote66 #7444 üzenetére
te figyu, ezeket a kérdéseket miért nem a megvásárlás előtt tetted fel és akkor hátha lebeszélhetett volna róla valaki és ajánlottvolna egy másik kütyüt !!
Fóruma azért van nekije, ha már tisztáztad magadban, hogy mit is vettél ..
mondcsak GOOGLE van a gépeden , hogy keresgélj ??
-
coyote66
aktív tag
Üdv mindenkinek. Nemrég vettem egy Super Pai III. kínai tabletet. Elég sok van a vaterán belőle gondolom elterjedt lehet (ha nézem az ár érték arányt). Van ennek külön topja? Próbáltam droidos telefonon futó programot áttenni a tebletre de telepítés után nem futott. Marketről lehet ezekre apk-t leszedni? Egyáltalán honnan tudok bármit is feltenni rá?
Segítséget előre is köszönöm. -
adam0129
csendes tag
Valaki tud ajánlani 50-70 körül valami jót?
Gps jó volna ha volna benne, de nem fontos , androidos legyen, meg az internet ne csak wifi legyen, hanem pl 3g-és .Előre is köszönöm . Csak internetezésre kellene. -
adam0129
csendes tag
Sziasztok, volna egy olyan kérdésem hogy amelyikbe nincs 3g azzal hogyan tudok nettezni wifi nélkül pl. menet közben buszon vagy kocsiba?
-
csibor
addikt
Nem röhögni
megszűnt a klubrádió vidéken, anyósom viszont szeretné hallgatni. A kérdésem a noném 10" androidos tabletek letudják játszani online rádióadásokat?
-
Az-X
őstag
Üdv mindenkinek!
Gyakorlatilag egy PC kijelzőt + vezérlőt szeretnék. Arra volna szűkségem, hogy van egy gép ami csak tápot kap, és wifin keresztül tudjam nézni a képét, illetve az érintő képernyőn egerészni, billentyűzni... Ilyesmire alkalmas lehet egy ilyen kütyü? Létezik olyan szoftver (mint pl a VNC) ami ezeken folyamatos képátvitelt (tényleg folyamatos!) tud biztosítani? Illetve egy ilyen feladatra elegendő ezeknek az olcsóbb kütyüknek a hardvere?
-
bodza21
csendes tag
Sziasztok!
Az Alcor tablet pc megtalálja az asztali gépemnek a wifi jelét de nem fogadja el a jelszót mikor fel akarok csatlakozni. laptoprol sikerül fel mennem a netre ezzel a jelszóval.Nem tudjátok hogy mi lehet a gond? Előre is köszi a segítségeteket. -
AndrisBoy
aktív tag
win7 vagy android?
ki mire szavaz?
-
MegaSnufi
csendes tag
Hello!
Tabletet szeretnék vásárolni,azonban nem igazán tudok kiigazodni,hogy melyik lenne számomra a megfelelő.Leginkább netezésre(facebook,youtube,postafiók)és filmnézésre szeretném használni.Valamint olyat szeretnék amiben tudok szöveges dokumentumokat megnyitni(mondjuk ha e-mailban küldenek nekem egy word fájlt)és szerkeszteni .Nem tudom,hogy melyikekhez van billentyűzet(csatlakoztatható) de annyit nem pötyörésznék szerintem,hogy szükségem legyen rá.
Aki tud segíteni,annak előre is köszönöm! -
jFox
addikt
No, nem sokára lesz teljes értékű LibreOffice tab-okra.
-
Honda_Fire
tag
Na, ujra neki álltam a netbooknak. Az SD karim volt a rossz mint kiderült. A helyzet az most hogy betölt sdről de ennyi. Ha kiveszem akkor már nemtölt be a rendszer! Ez miért lehet ?
-
hun_gery
aktív tag
-
Mhalacka
csendes tag
Szerintem, ha valaki ár érték arányban megbízhatót szeretne az válassza a Samsung Galaxy S Wifi 5.0 "tabletet". Speedshopba már 45k-ért elhozható, de láttam hp-n már 35k ért is.
-
platina1969
csendes tag
Szép napot.
Azzal a kéréssel fordulok hozzátok hogy tudna e valaki nekem egy
Huawei E1750 webstick beszerzésében segíteni, vagy valakinek
van e egy fölösleges (pengő) mert csak evvel megy a tabon a net.
Elvagyok keseredve.
KÖSZÖNÖM. -
AndrisBoy
aktív tag
Nem az a lényeg hogy meik kezeli a GPS-t , mert mind 2 kezeli
Csak hogy meik lenne "felhasználóbarátabb" azaz "több szempontból előnyös" amit sokrétűbben lehet használni szerintetek
Android vs Win7
-
tobias40
veterán
Igen,már nézegettem azt is(a t-home akció miatt kedvező az ára is),csak kíváncsi volnék hogy melyik a legjobb ebben a kategóriában!
Lehet hogy a gps nem is kellene bele,mert arra ott van a HTC DESIRE-m!
Meg főleg a tapasztalatokra amiket azok írnak akik már próbáltak több fajtát is!
Hosszú távra szeretnék jó cuccost venni!Üdv!
-
hun_gery
aktív tag
öööö.... melyik kívánalom miatt HC-s tabletta jó csak?
---------------
@tobias40: kínai palák 3g-vel -
tobias40
veterán
Üdv!
Tabletet szeretnék venni és kellene a véleményetek!
Amire használnám:
1.mobil net de nem az usb-s stikkel hanem csak a SIM-et tenném bele..
(nem tudom érthető voltam-e)
2.Gps igó-val vagy vmi hasonlóval...
3.Office alkalmazások.
4.wifi is kell bele
5.hd filmek nézése,főleg .mkv,gyors legyen,kb 1 Gh-es már jó lehet azt hiszem
6 Androidos legyen(nem tudom van-e más op.rendszer tabletre)
7-10"-ig bármi jöhet nem az alja kategória kellene hanem a jó közép!
Garancia,support,és hogy tudjon "mindent" jó lenne!
A többi dolog azt hiszem alapban benne van a tabletekben,de ha nem akkor szóljatok!Ezen elvek szerint várok ötleteket,lehetőleg hozzáértő emberektől!
(nem akarok senkit megsérteni de néha azok is véleményt mondanak akiknek sztem nem kellene...)
Előre is köszönöm a segítségeteket!
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen videókártyát?
- LEGO klub
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Windows 11
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Huawei MediaPad M5 10 tablet kiváló állapotban ELADÓ!
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- iPad Pro 12,9" 256 GB 2. generációs 2017 asztroszürke Doboz, tok, töltő, kábel iOS 17.7.8
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest