Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Öregszem
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dreamie
őstag
válasz zacsek21 #7205 üzenetére
Szia! A kérdésedre a választ passzolom. Viszont itt találsz segítséget, hogy megturbózd a masinát, és, ha kérdésed van, segítünk. Én már megcsináltam nekem nagyon bejön, de van ellenpélda is... pdafunclub
Kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!!! Battle tag: Dreamie78#2957
-
Dreamie
őstag
-
Dreamie
őstag
válasz Luissimo #6932 üzenetére
Nálunk is voltak gondok... Bementem boltba, hogy hazavigyem, erre elküldtek, hogy csak futárszolgálattal lehet megvenni személyesen nem, majdnem dobtam is egy hátast... Szal elég sokára lett meg, de meglett!!! És nagyon imádom! Bátyám is vett, céges előfizura, erre pár nap múlva szóltak neki, hogy mégsem lehet, de aztán mégis lett, rájuk borította az asztalt... szal elég gáz volt. A trémobil...
Ez nem a reklám helye!
[ Szerkesztve ]
Kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!!! Battle tag: Dreamie78#2957
-
Dreamie
őstag
válasz ferensz #6836 üzenetére
Szia!
Tudásra sztem hasonló a kettő, oprendszer ugyanaz. Árban hasonlóak. Asushoz vannak bónusz, sofwarek és bill, ha azzal veszed. Samuról nem sokat tok mondani, de biztos jó kis masina az is. Nekem 1 xoom-om van, elégedett vagyok vele, eddig csak jót tudok mondani róla. Sztem bármelyiket választod nem fogsz mellényúlni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Garanciális M1, Apple iPad Pro 12,9 huvelykes (2021-es, 5. generációs) Wi-Fi + Cellular, 256 GB.
- Samsung Galaxy TAB S8 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, HÁNYATTATOTT ÁLLAPOTBAN, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
- Apple iPad 10, Silver, 64Gb, Wifi, makulátlan, garanciális + pencil
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest