- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dreamie
őstag
válasz
zacsek21 #7205 üzenetére
Szia! A kérdésedre a választ passzolom. Viszont itt találsz segítséget, hogy megturbózd a masinát, és, ha kérdésed van, segítünk. Én már megcsináltam nekem nagyon bejön, de van ellenpélda is... pdafunclub
-
Dreamie
őstag
-
Dreamie
őstag
válasz
Luissimo #6932 üzenetére
Nálunk is voltak gondok... Bementem boltba, hogy hazavigyem, erre elküldtek, hogy csak futárszolgálattal lehet megvenni személyesen nem, majdnem dobtam is egy hátast... Szal elég sokára lett meg, de meglett!!! És nagyon imádom!
Bátyám is vett, céges előfizura, erre pár nap múlva szóltak neki, hogy mégsem lehet, de aztán mégis lett, rájuk borította az asztalt...
szal elég gáz volt. A trémobil...
Ez nem a reklám helye!
-
Dreamie
őstag
válasz
ferensz #6836 üzenetére
Szia!
Tudásra sztem hasonló a kettő, oprendszer ugyanaz. Árban hasonlóak. Asushoz vannak bónusz, sofwarek és bill, ha azzal veszed. Samuról nem sokat tok mondani, de biztos jó kis masina az is. Nekem 1 xoom-om van, elégedett vagyok vele, eddig csak jót tudok mondani róla. Sztem bármelyiket választod nem fogsz mellényúlni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- iPad 10th gen (2022) - Silver - 64GB - WiFi - BONTATLAN
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Watch 5 /12 Hó Garanciával
- Update 06.06. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Apple iPhone 13 / 128 GB / 89% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- Huawei MatePad Pro 12.2" (2024) 12GB / 512GB Premium Gold / 3 év Alza garanciával / Makulátlan
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged