- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi0703
addikt
válasz
Game-over #68998 üzenetére
Na, telorol nem tudok irni. Szoval alap dolgokra szvsz eleg lesz.
Ahogy a kollega mondja, gb-rol vedd, ha vannak pontjaid akar 90 dollar korulire is le tudod vinni az arat. EU raktarak nagyon ki vannak fogyva amugy az emlitett ket boltnal. Epp ma kerdeztem ra, hogy mikor lesz ujra tobb tab is elerheto. Meg nem irtak vissza.#68997) zsoltoid: Igen, banggood az egyik legkorrektebb kinai bolt.
-
Game-over
aktív tag
válasz
Tomi0703 #68996 üzenetére
Köszönöm a választ.
Nem is figyeltem, hát igen, a teszt alapján inkább nem ajánlott.
Viszont ahogy nézem, BG-n minden Teclast-ra működik a leírt módszered, így az X98 Plus 190 helyett csak 127$
850b15 kuponnal
Erről van véleménye valakinek? (specifikációk alapján ez már erősen jobb ajánlat).
-
zsoltoid
csendes tag
Sziasztok
Én a Teclast X16 Plus néztem ki.
Biztonságos a banggood rol vásárolni?
ha Kínából rendelek kell vámot fizetni??? vagy van EU raktár is? -
-
Joe.36
addikt
Üdv.
50 ezer környékén hazai kínálatból melyik a legjobb választás ?
Szép képe legyen.
-16 GB belső tárhely.
-Netezés
-Film nézés
-Néha GPS
Játék nem! De a rendszer ne akadjon!
-
Tomi0703
addikt
válasz
superg #68990 üzenetére
Az original boxos X80 Pronál van megadva, hogy 20 dodót levesz belőle. Bepróbáltam mobilon és működött, igaz csak 16 dollárt vett le. De ugye, böngészőből pontot és kupont se lehet beváltani promo tages cuccokra, mobilon engedi.
-
Tomi0703
addikt
Bocsi, hogy megint én (a felső kettő akár törölhető is).
Szóval eldőlt, hogy a Teclast X80 pro lesz. Banggoodon 80 dodó most és ha rádobjátok a 1d3695 kuponkódot akkor 64$-ért el tudjátok hozni. A kuponkódot CSAK a mobilappban fogadja el!
-
Tomi0703
addikt
Urak!
Tudom, hogy kb. teljesen megegyeznek, de ha választani kellene akkor inkább melyik? Teclast X80 Pro vagy Chuwi Hi8 Pro?
-
cidalain
veterán
-
cidalain
veterán
válasz
KaiotEch #68978 üzenetére
Következő szint 7"-ban (szerintem) 2 GB ram + 4G:
Lenovo PHAB Plus 75-értÁrban a kettő közöttieknél nincs 2 GB ram...
(#68977) phoenix64
Bocs ezalatt mire gondolsz, mert ilyen nem létezik: Samsung galaxy tab 62016
És 30-ért amúgy is kizárt, mert semmilyen Samsung nincs 30-ért újonnan. -
phoenix64
őstag
Melyiket lenne erdemes.megvennem 28k ert? Samsung galaxy tab 6 2016 vagy Vodafone smart tab 4 8" ? Igazabol azert hajlok a vodara mert olyan kene amivel lehet telefonalni is, esetleg 30 korul tudnatok ajanlani ilyet ami.nem bun lassu?
-
Sziasztok! Asus ZenPad C7 Z170CG-1A073A 16GB Wifi + 3G 45k-ért mennyire jó vétel? 7" elég, icipici játék is lenne.
-
cidalain
veterán
válasz
Aflamin #68973 üzenetére
úgy néz ki, hogy kapsz itthon is. bár az ára nem olyan kedvező.
(#68972) Prien
Nem feltétlenül általános megállapítás. Anyukám 60-as, és rohadtul nem zavarja a 7"-os kijelző, viszont szereti, hogy be tudja tenni a retikülbe is, és el tudja vinni barinőkhöz unokaképeket mutogatni. -
Aflamin
tag
Üdv!
Szerintetek ilyen töltőt kapok itthon vagy muszály lessz külföldről megrendelni?
(SmartQ T30 tablethez kell) -
bl4ze
veterán
válasz
Jherumit_ #68964 üzenetére
Nekem VLC-vel néha néha megakadt felirattal és nélküle is. (srt)
MX Player 1.86 és aio 1.86 codec párossal viszont sokkal jobb, nem igen akad.
Próbáld meg, tegnap itt ajánlották a codec-et, töltsd le és a Play-ről meg a legújabb 1.86 MX-et.
(ha még nem lenne az fent)
Ezzel DTS + AC3 hang is remekül szól. -
Jherumit_
csendes tag
Üdv
Teclast x16 plus.
Böngészés, filmnézés közben durvább melegedést nem tapasztaltam, egyelőre újraindulást sem.
Nem játszottam még rajta, de ha valakinek érdekes az info akkor kipróbálom.Az egyetlen dolog ami zavaró, hogy mkv + srt egyszerre nem akar működni, választhatok hogy vagy felirat van, vagy hang (vlc, mxplayer, bsplayer). VLC volt eddig a legközelebb, ott csak megakad egy pillanatra a kép mikor kirak egy új sor feliratot.
Mondjuk ez valószínűleg nem a tablet hibája -
phoenix64
őstag
Sziasztok.
Tabletet szeretnék venni a nagymuternek, facebook, videók, böngészésre.
Max. keret 30-35. ezer lenne, megnéztem az összefoglalóban ajánlottakat, de nem tudok dönteni. Szerintetek melyik lenne a legmegbízhatóbb, gyorsabb?
Köszi, phx.
-
Dinasti
senior tag
Sziasztok!
Tabletet szeretnék vásárolni.
Igazából 2 tipus között gondolkodom.
1:LG G Pad II 10.1
2:Samsung Galaxy Tab S2 9.7
CSak játékra és filmnézésre lenne.
Az Lg- ugye picit olcsóbb de nem tudom hogy a samsung megéri e a felárat.
A segítséget előre is köszönöm. -
Siffredi
senior tag
-
Poplacsek
senior tag
Akkor Te szerencsés vagy. Gondolom attól is függ a dolog, hogy milyen aranykezű kis csájnízhoz került összeszereléskor...
Most azon gondolkozom, hogy tettem rá egy tempered glass képernyő védőt. Lehet, hogy ez se tesz jót a hűtésnek...superg:
Az X16 Plus nem Win-es, csak droid. -
Gaben01
őstag
Ma beszereztem az ajánlott Lenovo A7-10F Andy Lite tabletet, viszont kijelzővédőt nem sikerült venni hozzá. Tudtok ajánlani beszerzési forrást?
-
superg
senior tag
válasz
Poplacsek #68954 üzenetére
turbó módot ki lehet kapcsolni ,win alatt bemégy a biosba.
Szétszedni egyébként egyszerű,bankkártya tipusú műanyag lap egyik sarkát "kihegyeztem" hogy beférjen az elő és hátlap közé és szépen szét jön,valószínű az is ilyen pattintós módszerrel van összerakva.De tényleg rendelni kell hozzá dolgokat.Általában egy egyszerű fémlemezke látja el a hűtés feladatát,nem csoda hogy túlmelegszik. -
Rbert
aktív tag
Sziasztok!
Olyan gondom van a talettel (Asus Memo Pad FHD 10),hogy állandóan ezt a szöveget írja ki és nem lehet használni:'A Google play szolgáltatások alkalmazása sajnos leállt!'
Próbáltam már többször rendszervisszaállítást (más fiókkal is) de nem vezetett eredményre.
Esetleg nincs valakinek ötlete ezzel kapcsolatban?
Köszi előre is. -
Poplacsek
senior tag
Teclast X16 Plus:
Tök jó lenne... Ha nem indulna állandóan újra.Egyszerűen túlmelegszik, CPU-Z-vel figyelem a hőfok mérést és a soc_dts értékek közül bármelyik amint eléri a 80fokC-t már indul is újra.
-
dragon1993
addikt
Sziasztok.
Tabletet keresek, jöhet Kínából is.
Elvárásaim:
8,9"+ (10,1" a preferált)
SIM Kártyás.
Rootolható vagy legyen benne GPS vevő
32GB tárhely jó lenne.
Legyen bővíthető.
Hardver téren nincsenek nagy elvárások, de 2GB ram jó lenne.
40-60k-t szánnék rá. -
Joe.36
addikt
válasz
Pacino68 #68944 üzenetére
Ez már nem jó.... 1.8 járunk...[Ez kell!] kell neked, másold a belső tárhelyre , ne csomagold ki !
AIO_1.8.6.zip , MX player azonnal megkérdi hogy akarod e használni e az új kodeket és minden lesz mint a mesében
és nem lesz akadás sem, ha igen szoftveres dekodert használj !
Ha ez nem jön be próbáld a többit a tableted chipje szerint. -
-
csurgoi
aktív tag
válasz
kene84 #68924 üzenetére
Ha külső meghajtóról használom, akkor néha akadozik,de ez függ a videó típusától.
Én rámásolom a belső memóriárba úgy tűnik akkor nem akadozik.Más: nálatok nem szokot a képernyő kifeketedni?
Pl ha felteszem tölteni utána a kijelző fekete marad.
Nagyon halványan látszik a képernyő tartalom,ilyenkor újra kell inditanom hogy normálisan müködjön.
Valami ötlet?Mi lehet a probléma? -
woryz
senior tag
Sziasztok!
Gyereknek (8 éves) szeretnék venni egy olcsó (kb 20k HUF) tabletet, itthoni piacról. Új és (csak) wi-fi-s készülék érdekelne, játékokra.
(remélem minden kulcs fontosságú dolgot leírtam.)
Előre is köszönöm a segítséget!
-
Gaben01
őstag
válasz
cidalain #68929 üzenetére
A Lenovo-val, mint márkával nincsenek jó tapasztalataink az utóbbi időben, a 3450 mAh akksi se túl vonzó. 30K-t rááldozok szívesen, ha egy jól használható tabletet kapok érte. Ennek ellenére felkerül a listára, aztán majd meglátjuk.A két említett Alcor közül ajánlott valamelyik?
Szerk: mindenképp felveszem a listára a Lenovo-t, köszönöm a tippet. Ha egyik Alcor se igazán ajánlott,akkor lehet a Lenovo lesz a befutó, jókat olvastam róla így pár perc guglizás után.
this is life:
-
Gaben01
őstag
Sziasztok!
Az összefoglalóban nem találtam egyik kategóriában sem, viszont néhány hozzászólásban ajánlottátok az Alcor Zest Q880I tabletet. Jelenleg edigitalban 29K-ért van a Q880S + 4000mAh Alcor powerbank. Én nem igazán tálom a különbséget az I és az S verzió között. Mi a különbség?
Egyébként eddig egy Huawei MediaPad T1 7.0 volt a kiszemelt 27K-ért, a 8" verzióból van itthon egy, nagyon elégedettek vagyunk vele.
Gyereknek lesz, tehát elsősorban játékra lesz használva. Ti melyiket javasoljátok ( Q880I/Q880S/ T1 7.0)?
Előre is köszönöm a válaszokat/segítséget.Szerk: közben megtaláltam, hogy a Q880S-ben MediaTek MTK8127, míg a Q880S-ben MediaTek MTK8382 ketyeg. Sajnos abszolút nem vagyok képben,de ha jól sejtem az utóbbi a jobb választás.
-
xido
csendes tag
Van egy samsung galaxy note 2 (5,5-1280*720-2gram/16g tár)telefonom..most tabletet vennék,de szeretnék hosszú távra tervezni..
bohóckodni kaptam kölcsön egy huawei mediapad 7 lite-ot (7es kijelző-1024*600-,1g ram/8g tár)
és brutálisan érzem a különbséget a telefon javára..szóval tabletben minimum olyan gyorsat keresek..
kijelző legyen 10..lehetőleg 1920*1080/1200 felbontással..minimum 2g/16g..80e a max..
láttam már mindenfélét..lenovot,aspiret,samsungot..de valamibe mindig bele lehet kötni és a fórumok se egyöntetűen biztatók 120e alatti gépeknél...gyűjtögetni meg nem akarok 3g/32g monstrumokra,mint a samsung s darabok,mert mindig lesz jobb,amiért az ember eltökölheti az időt...
felhasználás a szokásos...ebook,online tv,rádió,böngészés,játékok szintjén nem akarok nfs-ezni meg brutális 3d dolgokkal,max hitman go vagy deus ex go legyen akadásmentesen (ez a huawei a hitmanre azt dobta ki,hogy oké,futhat..deus exre már nem..mégis a hitman elment a logóig,aztán közben ment a zene..a note 2 meg röhögve futtatja)...szóval segítsetek srácok,mert amibe belezúgtam,arról még senki se tud semmit és csak egy cég árusítja itthon,akinek meg iszonyat negatív a reputációja (hannspree 13as titan 2)na előre is köszi bárkinek
-
-
Joe.36
addikt
[Ez] mennyire ajánlott vétel ? Gond nagyon az 1 giga ram ?
-
Joey6
csendes tag
válasz
alias_bobo #68820 üzenetére
Tudnál pár sort írni a lark x4 tabról, nem találok semmi infót róla, tapasztalatok?
Köszi! -
kene84
aktív tag
Egy újraindítás megoldotta a dolgot.
Nem értem de nem is fontos, remélem így is marad. -
kene84
aktív tag
Jó magam is vettem egy Teclast X16 Plus-t és valami kegyetlen lassú sajnos a netezés rajta.
Lehet kifogtam egy gyenge példányt? -
enkeyz
újonc
Tudna valaki segíteni? Lásd hozzászólás feljebb.
-
enkeyz
újonc
Szevasztok!
Szeretném megvásárolni az életem első tabletjét. Elvárások:
- GPS
- 3G, WiFi
- nagy képernyő(10.1 körül)
- magas akummulátoridő
- max. 60k FtKöszönöm mindenkinek előre is a segítséget.
-
Joe.36
addikt
Üdv, 50 ezres ár környékén mi most a legjobb típus? Új, nem használt, 7.8. Méretben.
-
xido
csendes tag
Kérdeznék
Ha leírásban azt látom külső 3g hardverkulcs..az jól gondolom,hogy esetleg mobilnet usb csatlakozást jelent?
Valamint a mikro hdmi csak kifelé működik vagy befelé is?...Rá tudom kötni tévére...de vajon egy pc-t vagy
konzolt rá lehet kötni,hogy a tablet legyen a monitor? -
cotag
senior tag
Megvettem😃
Tok még és Oké minden😃 -
KubanitoS
veterán
válasz
peestike #68902 üzenetére
A Lenovo Ideatab szériát szokták errefelé javasolni ehhez hasonló kérdésre/kérésre. Nem rossz készülék és még árban is jó.
-
peestike
senior tag
sziasztok! tippet, ajánlatot kérnék szépen tőletek! remélem tudtok segíteni!
2,5 éves gyermekem prestigio multipad "játéka" a ma virradó reggelre valahogyan elhalálozott. este odadugtam tölteni, reggelre a led nem világított, nem tudtam bekapcsolni. ennek keresném az utódját.
7-8 coll
nagyon maximum 25 ezer HUF.
magyarországi beszerzés, vagy valamelyik kínai webshop eu raktára jöhet szóba.
nem 3-4 hét múlva kellene, 1-2 hetet várnék rá, addig hülyíteni kell a gyerkőcöt így is.
egyáltalán nem vagyok képben tabok terén, ezért kérnék segítséget, ár/érték szerint.
kb csak és kizárólag play-es játékokra kellene, amihez elég a kb 1 giga ram, több ram ilyen árkategóriába gondolom nem jöhet szóba.
köszönöm szépen előre is a tippeket, javaslatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- E-book olvasók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- One mobilszolgáltatások
- TCL LCD és LED TV-k
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- PocketBook Touch HD 3 (PB632) e-könyv olvasó, Spicy Copper színben, tokjában - kiváló állapotban!
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest