- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- zebra_hun: Hűthető-e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
McSico
senior tag
válasz
this is life #67798 üzenetére
Keresek valami tesztet. Én is amiatt a tácsviz miatt aggódok.
-
malphitee
senior tag
Nem valami jó
-
-
McSico
senior tag
Szerintetek mennyire jó a Samsung T815 Galaxy Tab S2 9.7 tablet?
-
Janusz001
őstag
Sziasztok, 15-20k környékén keresnék 10 colos tabletet, csak ágyban netezésre kellene wifivel, max pár bugyuta játék, pl. passziánsz. Esetleg ebay -en?
-
m3ss
veterán
udv
30k kornyekeig milyen 7 colos itthon kaphato tabletet erdemes megvenni?
felhasznalas foleg gps autoban, semmi extra, de nem art ha nem a leggyengebb a hardvere. -
cidalain
veterán
válasz
bazsimano #67788 üzenetére
van a Hi10-ből dual verzió is, de ez nincs EU raktáron sajnos.
-
bazsimano
őstag
sziasztok!
ez a ketyere megeri a penzet?filmenzes netezes..jo akksi...ezek a parameterek
-
justice84
aktív tag
válasz
cidalain #67781 üzenetére
Sziasztok.
Hozzám került egy funtab LUNA 7C40W tablet, de sajnos az android logónál nem jut tovább.
Nincs valami ötlete hogy hol lehetne egy működő ROM-ot erre a tabletre felkutatni - felrakni?Köszi előre is.
Allwinner (Boxchip) A10 Cortex A8, Mali 400 GPU
Processzor:AllWinnerTech A10 C2048CA 22F1
RAM :ELPIDA J2116DEBG
WIFI: Realtek RTL8188 CTY
Az lapján ez a szám van:
XWA10-MID-02 V0.3 2011-10-25 -
bazsimano
őstag
válasz
fireman123 #67778 üzenetére
ertem...hat igen en ettol tartok...mert ha nem EU raktaras es meg ramegy az afa...haaat akkor necces...
-
fireman123
őstag
válasz
bazsimano #67776 üzenetére
Nem rendeltem még erről az oldalól, de Xiaomi Redmi 3 telót rengetegen rendeltek/rendelnek erről az oldalról, és náluk érdeklődtem erről (lásd a linken, ) ....(folyamatosan olvasom azt a topicot, mert ilyen telót akarok venni)......tőlük van az infó, ha a szállításnál az EU Express-t jelölöm be (24,4 dollár
) akkor elvileg EU raktárból jön....legalábbis a Redmi3 telók onnan jöttek ennél a jelölésnél és senkinek nem jött rá semmi plussz
-
bazsimano
őstag
válasz
fireman123 #67765 üzenetére
ez eu raktaras?
-
malphitee
senior tag
Hi. Melyik 7-8"-os tablet a legerősebb most a piacon?
-
cidalain
veterán
1 igen. (Es akkor is ha csak 3G kepes. - Lte meg ugye a 4G)
2 nem feltetlenul kell elofizuhoz tartoznia, hisz muszaki boltban is lehet ilyen tabletet venni kartyafuggetlenul. Ha viszont elofizus, akkor szolgaltatofuggo. Talan a szolgaltatohoz befaradva egyutt, lehet tisztazni hogy ki van e fizetve.(#67773) Marci04s
Chuwi Hi8 Pro, Teclast x80 Pro peldaul. Boven keret alatt van, viszont ha nincs eu raktaron, akkor ra kell szamolni afat. Azzal egyutt is belefer eppen a 40-be. -
Marci04s
újonc
Sziasztok tudtok ajánlani dual os-s tabletet 40k-ig?
-
Üdv Mindenkinek!
Tablet vásárlás előtt álok és 2 kérdésem volna.
1, Ha a tab LTE-s akkor SIM kártyával net elérhető vele?
2, Ebben az esetben honnan tudok megbizonyosodni, hogy a tablet milyen előfizetéshez tartozik? Lehet-e abból probléma, ha az előző tulaj nem fizeti a részleteket? Letilthatják a tabletet ebben az esetben?Bocs, ha láma kérdések ezek, de eddig csak WiFi képes tabom volt, azon ilyen probléma nem merült fel.
Kösz
-
mkRoland
senior tag
Sziasztok.
Fősulira keresek notebook mellé tabletet, környezetkímélés miatt, hogy ne kelljen kinyomtatnom az előadások diáit, egyéb tananyagokat (amik jellemzően A4 méretű papírra vannak optimalizálva PDF-ben). Korábban belenyúltam egy akkori igényeimnek megfelelő tabletbe (Huawei IDEOS S7 Slim 3G), amivel elégedett voltam pár évig, és a jelenlegi tulajánál mindmáig működik. Azóta tablet-hiányom lett és most találtam rá indokot, hogy újra költekezzek.Android-párti vagyok, 4.4 vagy afölötti verziószám, amivel mindene működik (bár ha frissebb CM van rá és csak a kamera nem működik vele, az nem gond). Esetleg DualBoot Windows-zal is érdekelne (ekkor a belső tárhely 32GB-os legyen).
Töltést meg tudom oldani, van powerbank-em, de 4-5 órát önmagában is ki lehessen hozni belőle.
RAM/operatív tárja 2 GB-nál ne legyen kevesebb, belső tárhelye 8 GB-nál több és kártyával bővíthető legyen, a töltő-csatlakozóján kívül legyen 1 olyan portja, amihez pendrive-ot/vezetékes külső billentyűzetet, egeret tudok csatlakoztatni (akár OTG-kábellel is).
Szerintem 8" kevés lenne, inkább 10"-os kijelzőset keresnék, nem lenne hátrány, ha erősebb napsütésben is olvasható maradna, a felbontása mindegy.
Ha nem sokkal drágább (10 ezer forint alatti) a 3G/hazai 4G-képes, amivel headsettel még telefonálni is lehet esetleg, akkor az előny.
Szintén előny, ha van valami saját/dokkolható billentyűzete, amiket notebook-ként összezárva védi a kijelzőt is (ha hátizsákban/motor csomagtartójában cipelném). Az ASUS Transformer első sorozatának szimpatikus megoldása, hogy szétválasztható a billentyűzete és az alsó dokkolós részt töltőre dughatom, míg a tabletet önmagában használom attól távolabb, majd amikor merül, akkor a feltöltött billentyűzetes dokkolóról feltöltöm.Szeretek felkészült lenni a problémákra, ezért előnyt jelentenek az alábbiak:
- nagy felhasználói tábor, egyrészt több visszajelzést és tesztet tudok olvasni róla vásárlás előtt, másrészt több infót kapok a hibáiról, elhárításaikról, harmadrészt ha a gyártó nem frissíti tovább az operációs rendszerét és még van benne bug, nagyobb eséllyel kapunk egy lelkes programozóbb beállítású személytől valami megoldást
- ne csak fűrésszel lehessen szétszedni (bár gondolom levehető hátlapos és cserélhető aksis nem nagyon van mostanában, azért szét lehessen szedni szívópumpa nélkül) és lehessen hozzá rendelni eBay-ről hozzá akkumulátort, külön LCD-kijelzőt és külön digitizer-t (ha már minden kötél szakad), viszonylag olcsón.
- több évig szeretném használni, nem komolyabb játékra, csak színes ábrákkal diszített diákat, PDF-eket olvasni, olykor jegyzeteni, netezgetni, olykor youtube és offline videózni, notebook kiváltásáraSajnos egy SONY telefonomban nagyon csalódtam, így ezt a márkát kihagynám. Azon kívül bármi más szóba jöhet, a jelenlegi legszimpatikusabb az LG.
Használt esetében 60 ezer forintnál többet nem szeretnék kiadni rá, még érvényes magyarországi garanciával (ismertebb, nagyobb bolthoz szólóan, pl. eDigital, MediaMarkt, ALDI), de szívesebben költenék rá egy tizessel kevesebbet csak, ha a fentieket az is megugorja. Újra csak valami bevált, kifutó bestbuy modell esetében ruháznék be, ebben az esetben 1-2 évvel meghosszabbított garanciabővítéssel sem szívesen fizetnék 80 ezer forintnál többet érte (a kicsi GSM-boltoktól, szürke importoktól távol maradnék).
Ha találtok ezeknek a feltételeknek megfelelő tableteket, hálás lennék, ha válaszba írnátok márka- és típusnevet (esetleg típusszámot, évjáratot). A többit megoldom Google és prohardver-segítséggel.
Köszönöm! -
malphitee
senior tag
Hi. Melyik 7-8"-os tablet a legerősebb most a piacon? Front speaker és új androiddal?
-
SunMount3r
nagyúr
Hello!
A max 40K-sok listájáról melyiket ajánlanátok a következőkhöz:
-Internet böngészés, YouTube (Wi-Fi-n)
-e-book, pdf olvasás (gyakran)Elvárások:
-jó és szép minőségű kijelző
-lehetőleg a legnagyobb képátló, de ez kompromisszumképes feltételElőre is köszi!
-
myk74
senior tag
Sziasztok. Lenovo tab2 A8 - tól van jobb ajánlat 40k-ig?
Böngészésre, kevés játékra, és filmnézésre használnánk legfőképpen . Elég ha csak wifis, kamera sem fontos,viszont a min 16gb rom, a jó akku, a gördülékeny rendszer az fontos lenne. Méret 8- 10''-ig mehet. Köszönöm -
baandii
senior tag
válasz
fireman123 #67762 üzenetére
köszi a segítséget, én is a teclast fele hajlok csak a fehér színnel még barátkoznom kell
-
fireman123
őstag
válasz
baandii #67759 üzenetére
a Teclastról jobbakat olvastam a saját fórumában mint az Ondáról annak a fórumában ....aztán a Teclast ezen modellje 3G-s (ha számít), nem utolsó sorban a Teclast EU raktárról jön, míg az Onda nem EU-s így ott jó eséllyel még némi ÁFA+vám+kezelési költség is rájöhet.
Műszaki paraméterekre egyformáknak tűnnek egyebekben. -
Lala6
őstag
Sziasztok!
Szeretném lecserélni a mostani LG G-Pad 10.1 V700 tabletem valami újabbra.
Természetesen először rögtön az LG-nél nézelődtem, és ott csak ennek az utódja van: LG G Pad II 10.1 LTE , kicsit régi procival, de nekem tetsző specifikációkkal.Szerintetek van ennél jobb választás, ebben az árkategóriában (kb. 120 000-).
Kicsit elcsábultam az iPad Air 2 irányába is, de ott a kevés memória tart vissza (16GB), bár felhőben lehet plusz tárhely...
Nekem fontos lenne a mostaninál jobb kijelző, és kicsit gyorsabb működés. Leginkább netezésre, videó nézésre használom. A wifi bőven elegendő, nem kell mobil net.
-
cidalain
veterán
válasz
Amalgam #67755 üzenetére
Nezd, ipaddel szerencses helyzetben lennel, ha megsem tetszene: nagyon jo a felvevopiaca, konnyen el lehet passzolni. Foleg, ha 1-2-3 honapos, es meg boven garancias.
Ha akciosan tudod megvenni valahol, akkor viszonylag kis buktaval ki lehetne belole szallni.Neked kell erezni, mi az erosebb benned: az ios kivancsisag, vagy a mar bevalt android. nekem nem eri meg a hype felar, igy nem is fogok egyhamar venni (mar elvbol sem)
-
adika4444
addikt
Sziasztok!
Adott egy Samsung Galaxy Tab3 7" kijelzővel (T211).
Kérdésem az, hogy Android 5-öt de leginkább 6-ot rá lehet vhogy hegeszteni? Már egy 5.1-nek is örülnék pl., de a legszerencsésebb a 6-os lenne.
Gari erre már nincs, úgyhogy rootolom, meg amit ilyenkor kell. A 3g megmaradása nem feltétel, nem használom...
Ha pedig nem ez a megfelelő topik a kérdésemnek, akkor irányítsatok át a legjobb lelőhelyére a témának.
Köszi! -
hbala
aktív tag
Valaki meg tudná mondani, hogy ez a gép megéri-e az árát: [link]
-
Amalgam
aktív tag
Sziasztok.
Szerintetek, milyen tablettet vegyek: Samsung Galaxy Tab S2 9.7, vagy iPad Pro 9.7 ? -
cidalain
veterán
16 Gigát Winnel használni gyötrelem.
Nem mondtam hogy rossza a MIUI, csak hogy vannak érdekes dolgai (nekem is olyan telóm van, de tudni kell együtt élni a hülyeségeivel. ha nem tudsz, akkor folyamatosan romolgatni fogsz (értsd úgy hgy hetente), és várod a csodát, a tökéletes SW-t, de olyan nincs, és nem is lesz) -
cidalain
veterán
válasz
baandii #67746 üzenetére
ja, jó lehet ez is.
előnye hogy Dual OS, sok ram, nagy háttértár, cserébe drágább is mint a mipad. sajna a Teclast androidjáról nem tudok nyilatkozni hogy milyen, de van itt topicja az egyel régebbi verziónak, érdemes lehet beleolvasni, kérdezni -
cidalain
veterán
Akkoranak, hogy a kis kategoriaban jatszo gepekbe a ket memoriahely egyikere most is csak egy 512-eset ragasztanak
(#67744) baandii
Jo lehet ha egyutt tudsz elni azzal hogy Miui van rajta, es hogy a Miui nem tartozik az atomjo rendszerek koze (stabilnak stabil, csak mindig van valami ami nem ugy mukodik). Cserebe viszont hetente szorjak a frissiteseket. Ha talalsz egy frissitest, verziot aminel nem tapasztalsz hibat, onnantol eszed agaba ne jusson frissiteni, mert garantalt hogy neked csak rosszabb lesz. -
baandii
senior tag
hellosztok!
nem vagyok járatos tablet témában de most nagyon megtetszett egy XiaoMi Mi Pad 2.
átlagos itthon felhasználásra kéne internet, youtube stb... játszani nem játszok. jó választás lehet?a válaszolóknak előre is köszönet!
-
asdf_
veterán
Az SM-T710 kifuto keszuleknek tunik az egyik helyemen.
Az utod a net szerint szinten Galaxy Tab S2 neven fog futni, a VE-t (value edition) pedig vagy mogerakjak majd, vagy nem, nemeteknel, lengyeleknel mar forgalmazzak is (az LTE-set)
SM-T713 wifi only
SM-T718 ???
SM-T719 LTE
(es persze ugyanez a 10-esben 813, 818, 819)Az Exynos 5433-bol Qualcomm MSM8976 Snapdragon 652, a Mali-T760 MP6-bol pedig Qualcomm Adreno 510 lett, a tobbi tulajdonsag valtozatlannak tunik, gyarilag Marshmallow-val jon.
Ertesito led tovabbra sincs, es kivancsi vagyok, itt is lesznek-e akkora sutyerakok, hogy csak az LTE-s verzioba raknak vibramotort, a wifi only-bol pedig kisporoljak (ehhez mekkora fillerb****nak kell lenni?
).
-
Üdv!
Nem tudjátok, Asus Zenpad Z370CG típusú készüléket hol lehet kapni?
Mert én csak a 3G nélküli Z370C változatot, illetve a lebutított Z170CG-t találom itthon.Ha külföldről venném (pl. Amazon, stb.), akkor hogyan lehetne Mo-on gariztatni?
És ha az EU-n belülről rendelem? -
bazsimano
őstag
sziasztok!
errol mi a velmeny?mennyire eri meg a penzet? hasznalat, net, filmenzes..
-
indianjoe
újonc
Sziasztok, van egy Samsung n8000-es tabletem, a gyerkőcök szoktak játszani rajta. Nemrég szóltak, hogy nem tölt be, csak a Samsung logo. Próbáltam sok mindent, Odinnal eredeti ROM-ot raktam rá, de továbbra sem bootol be. Recovery módban, ahol a gyári reset is van, alul piros felirat : E : failed to mount / efs (invalid argument) Elvittem egy Samsung pontba, ahol próbálkoztak szoftverfrissítéssel, de továbbra sem bootol, ők nem tudták megoldani. Külföldi oldalakon különféle paracssori megoldással javították, de nekem az túl bonyolult... Tudtok esetleg egy megoldást erre a problémára, vagy marad tégla a tabletem? :-)
-
yorka
tag
Én a Samsungot vettem, CPU-ban kb. ugyanazt tudja, mint a Huawei, de a GPU jóval erősebb. Komolyabb játékra a Huawei kevés, hangzásban viszont verhetetlen, főleg a 10 colos variánsa a 4 hangszórójával. De ennyiből már kijön Sony z3 tablet compact is, esetleg a z4, ha 10 colban gondolkodsz.
Ja és 10-esben ott a LG GPad II is, aminek a 8 colos variánsa sajnos még mindig nem kapható. -
cidalain
veterán
édeskevés információ.
sajnos ez így eléggé mission impossible-nek tűnik.(egy régebbi noname kínai tab értéke attól függően hogy milyen hw van benne érhet vagy 5-15e Ft-ot. ha pl csak egy-kétmagos, akkor pláne nem éri meg a ráfordított időt. és mivel itt semmi infó nincs szét kéne szedni hogy közelebb juss a típushoz. és utána még romvadászat, majd újrahúzás. alsóhangon kb még 10 belefeccölt óra, és a sikeresség nem garantált - szóval hacsak nem életcél mások dolgával órákat elcseszni ingyen, én passzolnám vissza a feladónak, hogy jobban jár ha vesz egy újat)
-
nosuke88
csendes tag
Sziasztok!
Érdekelne egy 8" vagy nagyobb kijelzős , 2GB RAM, Wifi, 3G (4G szükség), lehetőleg középnormális GPU-val.
Árérzékeny az igény, de nyilvánvaló jó ár/érték a célElőre is köszönöm!
-
zso79
őstag
Asus Z370C és Z380C között a méreten kívül van külömbség? Hogy tudom kideríteni, hogy 1GB v. 2GB memória van benne? Hirdetésekben írják mindkettőt.
-
mntn
tag
Sziasztok!
Van egy noname kínai 3g tablet amin semmi márkajelzés nincs. A problémája, hogy bootoláskor beragad és nem tölt be a rendszer. Bekapcsolás után megjelenik egy Mediatek felirat, majd egy android felirat és azon a ponton akad el. Recoveryből factory reset sem segített a problémán. Megpróbálnám újrahúzni a rendszert, de nem tudom hogy induljak el, mivel semmi papír, doboz nincs már hozzá. A tulaj a gép tulajdonságait sem ismeri. Külsőre ehhez hasonlít, csak az érintett tab nem dual simes.
-
cidalain
veterán
válasz
McSico #67726 üzenetére
kétféle verzió van M2-ből:
sima és prémium. a prémiumban már 3GB ram van és több a tárhely. Ez igaz a 8", és a 10"-os méretűekre is.
mivel a kereted megengedi a nagyobbat is, így választhatsz, hogy inkább a bikább verziót veszed meg, vagy elég a sima, amivel meg olcsóbban kijössz, de azért az sem gyenge ugye. -
whYz
őstag
Sziasztok
Rendeltem egy pixel c-t es 2 pixelhibaja volt. Most kuldtek a csere tabletet es ennek mar 3 hibas pixelje is van. Nagyon csalodtam a googleben.
Ezert hivjak pixel c-nek?
-
McSico
senior tag
Sziasztok!
Milyen tabletet tudnátok ajánlani max 150 ezerig?
Ami elvárás: jó szoftver támogatás, megbízhatóság, gyors hardver. -
moma
őstag
Basic kérdés: hogy lehet hosszabbra állítani míg leveszi a képet, ha nem csinálok semmit?
-
.Szaki.
addikt
-
cidalain
veterán
válasz
.Szaki. #67717 üzenetére
nem feltétlenül, nézd meg az előbbi hozzászólásom.
a Lenovo is 40 mint a huawei, de a lenovoban 16 GB háttértár van.
illetve van nagyobb kijelzős készülék is, amit szintén beírtam az előző kommentbe: az asus háttértára meg meglehetősen jó 64GB! (cserébe viszont régebbi típus, és refurbished) -
.Szaki.
addikt
Köszi szépen a választ, akkor a Samsung felejtős.
Ezen kívül én is a Huawei típusát néztem ki, illetve mivel az előző készülékem WayteQ volt, ezért most azt néztem, de sehol sem lehet kapni. Úgy látom a 16GB ROM-ról és a nagyobb kijelzőről ezen az áron sajnos mindenképp le kell mondanom.
-
cidalain
veterán
válasz
.Szaki. #67713 üzenetére
Tab e szerintem felejtos. Tularazott, es semmivel sem ad tobbet az 1,5 giga ram, mint mashol az 1 Gb. Inkabb egy (joval) olcsobb 1 gigas.
8GB hatter dual OS-nek keves. (Kulfoldiekre is van garancia, csak akkor nem a hazai importor ul rajta hetekig, hanem utazik kinaba...)
-
.Szaki.
addikt
válasz
csendes #67712 üzenetére
Kompromisszum terén a ROM-ra gondoltam pl, hogy akkor elég a 8GB, de akkor viszont az OTG képesség lenne fontos. Vagy, hogy mondjuk régebbi Android van rajta, úgysem akarom frissíteni, mindig a gyárit hagyom rajta. A garancia azért egy fontos pont. Lehet akkor beszerzek egy WayteQ 8X-et, az 1GB RAM és 8GB ROM sajnos, de ha nincs más alternatíva, akkor ezeket a kompromisszumokat meg kell hozni. 50 körül láttam Samsung Galaxy Tab E-t, 1,5GB RAM, 8GB ROM és 5.0.1-es Androiddal, tudásához mérten elég magas áron, tudja vajon azt garantálni, hogy cserébe hosszabb ideig működik megbízhatóan, probléma mentesen?
-
csendes
addikt
válasz
.Szaki. #67711 üzenetére
Tinydeal EU raktárban van most néhány ilyen tablet, leginkább dual OS összesen 32GB ROM-mal. A megadott keretbe befér például a Teclast X80 Pro 8", Chuwi Hi8 Pro 8", illetve Teclast X16 Plus 10.6". A "Shipping from" sornál "Germany" legyen kiválasztva, akkor már nincs rá ÁFA.
A kompromisszum a támogatás és a garancia. -
.Szaki.
addikt
-
zso79
őstag
válasz
tjb007 #67678 üzenetére
Itt a PH!-n ezt írták a Z380C-ről:
" felülete Android Lollipop alatt dadog, az eszköz hajlamos a túlmelegedésre (ezt részben a hőség számlájára is lehet írni), a kamerákat jobb nem is használni és az összeszerelés sem hibátlan: a készülékváz ugyan remekül egybe lett rakva, a levehető hátlap viszont lötyög visszapattintása után. Az üzemidő sem virít, egy frissen beüzemelt eszköznek nem szabadna ilyen gyorsan merülnie készenlétben, a kijelző pedig fényszivárgástól és rossz betekintési szögektől szenved."Tényleg ennyire gáz lenne???
-
5381
aktív tag
Sziasztok!
Játékra is használható tabletet keresek 8-10" méretben, semmi kép sem 4:3 képarányút. Nagyon Sony párti vagyok, de azok drágák. A Samsungot meg nem szeretem, tehát azok is kizárva.
Asus, Huawei irányban érdemes nézelődni? A Shield jó lenne, de nehéz beszerezni.... -
Zeki
nagyúr
Üdv!
Asszony kollégája keres ajándékba olcsó játszós tabletet 6 éves gyereknek.
Van valami bestbuy mostanság, mint anno a Tesco féle Op3ndott volt 15-ért? -
salival
aktív tag
válasz
tjb007 #67689 üzenetére
Köszi a választ.
Amit írtál két modellel nem gáz, hogy alig kapni itthon és eléggé kifutó modellek? Itt terméktámogatásra gondolok, '14-es modellek androidja azért már nem annyira van előtérben. 5-ös andoridot nem érdemesebb választani? A huawei-t gyakorlatilag hazai boltokban nem találtam 4g-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest