Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joe.36
addikt
válasz
Siffredi
üzenetére
Nekem volt ilyen, mese film nézésre, egyszerű játékokra jó, csak arra céloztam hogy 15 körül inkább ezt vegye mint azt, persze van jobb mindig, az csak pénz kérdése. [Pl ez is]
-
cidalain
veterán
válasz
Siffredi
üzenetére
Ennyire nem vészes. Lehet probléma, de nagyon sokan használják teljes megelégedéssel. Itt a magyar fórumon is sok embernek van Chuwi tabja, és elvétve akadtak gondok. Van aki gariztatta GearBesttel, tehát ez sem lehetetlen.
Összességében elmondható, hogy a kínai tabletek esetében az olcsó ár mellé kicsit nagyobb a selejtarányuk, és problémásabb a garanciáztatás. De ha jó gépet fogsz ki, akkor azonos árért magasabb műszaki tartalmat kapsz (direkt nem színvonalat írtam, mert azért az összeszerelés minősége elmarad egy A brand terméktől, bár van aki ezt nyilván letojja)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Tianium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3909, 100% Akkumulátor
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Bár ebben a felbontásban 16GB verzió, nem sok van a hazai piacon abban az árban.

Dr.NX