Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
-
Joe.36
addikt
válasz cidalain #69193 üzenetére
Nagyon megéri azt a pár ezres felárat, [nekem ez van feketében Asus Zenpad Z300M. ] elég sok + van benne.
Egyébként nagyon szép és gyors tablet.[ Szerkesztve ]
A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
_petja_
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy Lenovo Tab2 A10-70-es tabletet. Tokot meg fóliát is szeretnék venni hozzá, a tokkal még nincs is gond, viszont fóliából milyen a jó? Többfélét is láttam, mattól az üvegfóliáig, de nem igazán tudom melyik lenne a legmegfelelőbb. Olyat szeretnék, ami ténylegesen védi a képernyőt a karctól meg minden egyébtől. Kinek mi vált be?
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
Joe.36
addikt
válasz w.miki #69182 üzenetére
Azt még nem néztem, de szerintem azt kintről kell majd rendelni.
Ezt most tudtam meg róla.
A táblagépek előlapjait Gorilla Glass üveg védi, ami egyben van a panelekkel, nincs a komponensek között légrés, és ez kapott egy ujjlenyomat-taszító réteget is, tehát a szennyeződésekkel szemben is próbálja védeni a masinákat.
A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
Kanczy
veterán
Sziasztok!
Szeretnénk a bátyámmal édesanyánknak egy tabletet vásárolni a szülinapjára. Viszonylag kevés kikötés van:
- jó minőségű
- gyors, jó élmény legyen vele a böngészés és youtube
- 10 colos legyen
- max. 60e Ft.Mit gondoltok, van ilyen jelenleg a piacon? Mit ajánlanátok?
Előre is köszi
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
Vannak ilyen modellek, androiddal pl. [Yoga TAB 3 Pro LTE]
Windows-zal:[HP Pro Tablet 608 G1 LTE], Dell Venue 10 Pro LTE
A TECLAST X98 Pro-nak tervezték kiadni a 4G-s változatát, de egyelőre nem jelent meg: [link]: Teclast also mentioned they have plans for Dual Boot system to follow and have space on the motherboard for a 4G LTE modem, so an X98 Pro 4G and dual OS models are to follow the first X98 Pro single OS Windows 10 version.[ Szerkesztve ]
Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
-
NerV
tag
Sziasztok,
a kínai tableteket nézem már év eleje óta. Cherry trail processzorral, abból is a Z8500-asokat. 3G-vel szeretném, de egyszerűen nem dobnak piacra ilyen modellt, csak Z8300-asokat pl. Teclast X98 3G, melyek lényegesen rosszabbul kezelik a ram-ot. Létezik az X98 Pro, amiben nincs 3G.
Mi lehet ennek az oka? Léteznek gyártói megállapodások, hogy adott processzort csak bizonyos konfigokba építheti be a gyártó?
Esetleg tudtok ajánlani olyan kínai táblagépet, ami az X98 Pro teljesítményét hozza, de 3G-vel?
[ Szerkesztve ]
Éva Ádámnak: '' Hogy érted, hogy a gyerekek nem is rád hasonlítanak?!''
-
-
elszabi
tag
Egy 7-8"-os tabletet keresek. Egy drón reptetéséhez lenne, szinte csak erre használnám.
Ami fontos: Legalább 2GB RAM, gyors proci, nappal is jól látható kijelző (árnyékoló megoldható, de minél fényesebb, annál jobb). Jó GPS.
Árban 50-60 alatt gondoltam.
Ennek mi felel meg, Asus ZenPad? Esetleg vmi más?
-
-
cidalain
veterán
válasz Ghoosty #69181 üzenetére
Jogos. Ugyanakkor megjegyzendő, hogy tabletek vonatkozásában a fullHD képes kijelző az 1920×1200 pixeles. Kevés olyan tablet van, ami ténylegesen 1920×1080-as felbontású kijelzővel van szerelve.
A kérdező viszont az 1980×1024 felbontást írta, de olyan nem létezik.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Gigicuci
senior tag
Sziasztok!
Be lehet állítani, hogy a Google Play áruház ne csak vásárláskor, hanem bármely program letöltése esetén is kérjen kódot? Idáig csak a fizetős telepítést sikerült letiltani, de a gyerekek az ingyenesekkel teletömik a gépet.
Köszi előre is!
-
zsola32
senior tag
válasz Kabel15 #69170 üzenetére
miért nem veszel inkább egy könyvolvasót, a "talán két filmen kívül" tuti választás lenne
akksi idő 1 hónap stb...először én is tabon olvastam, pdf-et, aztán jött a könyvolvasó...ég és föld a tabhoz képest, ha meg van okostelód is, szinte felesleges egy tab.
mondom ezt úgy hogy nekem is van egy tabom, sőt kellene egy második is, de ezeket a ketyeréket nálunk a gyerekek használják, játszanak rajta leginkább -
superg
senior tag
válasz tfalcon96 #69171 üzenetére
Van ilyen tabletem.Szívok vele.Ha rendesen meghajtom átmelegszik a kijelző és világosabb lesz a melegebb oldal.Nem tudom mást mennyire zavarna mert katasztrofálisnak nem mondanám de engem zavar,mást meg nem látok erre panaszkodni.Amit még tudni kell hogy a kijelző meleg szinhőmérsékletre van állítva gondolom nem véletlen,mattos fólia.Gyorsaságban egyébként jó nincs vele gond
-
-
cidalain
veterán
válasz Dendytv #69165 üzenetére
Csak hogy tisztazzuk a FullHD felbontas 1920x1200 pixel
Lehetseges ertelmes versenyzok
Acer Iconia Tab A3-A40
Lenovo TAB 2 A10-70
Huawei MediaPad M2 10Az elso ketto 75e Ft kornyeke, a huawei akciosan 90e.
Arban lejjebb nincs fullHD-10"-2GB ram osszeallitas.
7"-os fullHD lenne 40 alatt is 2 GB rammal: Asus MeMO Pad ME572C 16GB Refurbished>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
tfalcon96
aktív tag
Sziasztok, kinéztem most egy Teclast X89 Kindow nevezetű tabletet, ami most szállítással 78 USD szállítással Eu raktárból. Általános felhasználásra, netezés, jegyzetelés, kis igényű játékok használnám, ebben előny a dual os. Mi a véleményetek a gyártóról?
_______"I Am Consciousness. I Am Alive. I Am Chappie."_______
-
Kabel15
aktív tag
Sziasztok,
Páromnak keresek tabletet 20-30k között.
Felhasználás: PDF olvasás esetleg PPT és WORD nézegetés, talán 1-2 film vonaton.
Ezt néztem ki, erről van valami vélemény? 1 hetem van a vásárlásra így a Kínából, külföldről rendelés nem játszik.
Esetleg más alternatív ami jobban megérné?Asus P8H67 / Asus GTX 750Ti / Intel I5 2500 / Kingston fury hyper 2x4gb
-
válasz choco01 #69167 üzenetére
Típust nem írtál, valahogy így: [Csökkentett mód]. Gondolom, hogy a gyorsítótár törlését, alkalmazások frissítését már próbáltad.
Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
-
válasz choco01 #69164 üzenetére
Kipróbálhatod biztonságos/csökkentett/safe módban a tabletet és ha akkor eltűnik az üzenet, akkor biztosan harmadik feles alkalmazás okozza, amit néhány próba után megtalálhatsz és végleg törölhetsz. Ha marad az üzenet, akkor kérdés, hogy rootolt-e a tablet.
-
Dendytv
senior tag
Egy Tablet kellene márka nem lényeg !
Követelmények !
10" vagy 10.1" FullHD kíjelző (1980x1024)
Amire kellene filmnézés,Netezés,Minimális játékok (pl.Angry Birds s.t.b) Facebook,e-mail, Youtoube,Live-nézés,jegyzetelés,könyv olvasás !
Előre is köszönöm a válaszokatSemmi sem égeti úgy a szívet, mint az üresség, ha valamit, valakit elvesztünk, mielőtt igazán ráébrednénk, mennyit jelentett nekünk. Mostanában gyakran emelem kupán hiábavaló tósztra, hogy bocsánatot kérjek attól, aki már nem hall engem: Zakra, aki fölébreztette a bátorságomat.
-
choco01
addikt
Sziasztok!!
Adott egy Asus tablet, amelyt nem lehet használni a "WeQR alkalmazás leállt." hiba üzenet miatt.
Szerintetek van valami megoldás gyári visszaállításon kívül?
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
cidalain
veterán
válasz <Lacy85> #69160 üzenetére
arra elég lehet, ha nem elvárás egyszerre 5 böngészőablak, és egy több száz oldalas PDF könyv memóriában tárolása, és oldalváltás újratöltés nélkül.
(én vígan elvagyok hasonló célokra 1 GB ramos készülékkel. nem fürge, de nem is omlik össze. az sokat segít elfogadni a kissé avult technikát, hogy ugyanilyen méretben olyan 85-ért tudnék most újat venni helyette.)>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
<Lacy85>
addikt
válasz cidalain #69159 üzenetére
Igazából semmi extra felhasználásra nem kellene, csak net + olvasás.
Épp ezért nem akarok egy vagyont kiadni rá, mert felesleges. Csak az 1GB ram aggasztott egy kicsit, mert megvan még a régi G2 minim (szintén 1GB ram, lollipop), és nem mondanám, hogy nagyon fürge. Pedig az csak 4,7", 540x960 felbontás mellett.Az alcatel nem is annyira érdekel, inkább a Lenovo Yoga lenne a nyerő. Eladáson meg nem nagyon gondolkodok. Nem szoktam árulni a régi holmijaimat.
-
cidalain
veterán
válasz cs1rk3 #69158 üzenetére
a hi8 még régi intel procis.
a pro már új szériás atom, kicsikét erősebb, kicsikét jobb a fogyasztása. várnék még, biztos le a pro is EU rakin előbb utóbb (szokott lenni, csak napi szinten kell nézni, mert hamar elfogy)(#69156) cotag:
filemzésre nyilván jobb a nagyobb.(#69155) EclipseGT
ha kivennénk a SIM kártyát a képletből, akkor is kb 60-65-ig kellene elmenned árban az első 2GB-os tabletig (itthoni vásárlással). Mondjuk ez pont 10"-os, de 8"-ban meg csak a Huawei Mediapad M2 van 80 körül.
4G képes 2 GB ramosok 110 környékén indulnak.Ezt mérlegeld, hogy mennyi az az összeg amit hajlandó vagy kicsengetni, El lehet lenni 1 GB-ossal is egyébként, de függ a felhasználási módtól is rendesen. Esetleg vedd részletre a szolgáltatótól, akkor nem egyszerre fáj
(2 év múlva az ilyen készülékek többet is fognak érni a használtpiacon. Míg egy Alcatel valószínűleg nem sokat...)[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
cs1rk3
tag
melyik éri meg jobban a chuwi hi 8 vagy a hi 8 pro engyelőre csak a sima hi 8 van eu raktárba amire kell netezés filmezés max windowson egy két játék
[ Szerkesztve ]
-
cotag
senior tag
Huawei MediaPad M2 8.0
MediaPad M2 10.0
10.000ft az árkülönbség...melyiket vennétek filmnézésre?
-
<Lacy85>
addikt
Sziasztok!
Meghalt a régi tabletem, ezért nézelődök, mert kellene helyette egy új. Viszont abszolút fejvakarás lett belőle.
Mindenképp valami sim kártyásat szeretnék, hogy ne a telefont kelljen nyúzni a hotspot-tal. Gondoltam akkor szolgáltatónál keresek egyet mobilnettel együtt.A gond a következő:
Vagy ilyen kacatabb 1GB ramosak vannak (Alcatel Pixi, Lenovo Yoga), vagy a rohadt drágák (Samu S2, iPad). Max 8" környékén nézegettem, mert a 10-es kényelmetlen lenne állandó cipelés mellett.
Az 1GB-os verziók mennyire használhatóak még manapság? Néztem a Lenovo-t, és azon már lollipop van.
Ennek nem kevés az 1GB? Igazából nagy részben netezésre, meg olvasásra kellene (néha 200+MB pdf-ek).
Lehet az olcsóbbakkal kezdeni valamit, vagy inkább ruházzak be egy 8"-os S2-re? -
csinibá
csendes tag
válasz scott_free #69112 üzenetére
Tényleg az :-)
-
Joe.36
addikt
válasz w.miki #69138 üzenetére
Nekem ez Asus ZenPad Z300M-6A041A van nagyon szép igényes minőségi darab, igazán jó érzés kézbe venni, nagyon szép, igényes, gyors optimalizált rendszer, ami számomra lényeg hogy ez már nem ineteles, és gyárilag 6.0 jött.
Ja és lehet hozzá csatlakoztatni asus billentyűzetet is.
Sztereó hangszórói szépen szólnak.
És van rá gyári cover.
Aksija meg valami csoda.[ Szerkesztve ]
-
zsola32
senior tag
sziasztok
a segítségeteket szeretném kérni tablet vásárlásban...
szempontok, amik lehetnek talán támpontok is.
adott két gyerkőc, 6 és 9 évesek
adott egy asus memopad hd 7 tablet (legalább 3 éves, jelenleg ezt használják, teljes megelégedéssel)
ha lehet maradnánk az asus-nál, nekünk bejött.
a gyerekek filmet néznek rajta és játszanak, nem a legújabb játékokkkal.
de adott a Pokemon Go is, amihez android 5, és sim kártya is kell, jó lenne ha ezen szempontoknak is megfelelne. (ha nem akkor így jártak)
7-8" gondolkodnánk, és árilag 50-55ezer lenne a keret, ha ebbe belefér. ha nem elfogadom, aztán mérlegelünk,köszi a válaszokat
-
Garsza
veterán
válasz dragon1993 #69146 üzenetére
Már próbáltam. Nem jön be a recovery.
-
cidalain
veterán
válasz dragon1993 #69142 üzenetére
Ha jokat irtak rola, akkor kinottek a problemaikat.
En nem ismerem a konkret tipust, csak regebbi mas Cube modellekkel kapcsolatban opvastam ezeket, nem errol.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
cidalain
veterán
válasz Lizardman #69137 üzenetére
Bill olyan 40-50 dolcsi szokott lenni.
Igazabol majdnem mindegy melyiket veszed. Szemelyes kedvencem a Chuwi Hi10 (es a pro is) amiatt hogy 2 db rendes USB port is van rajta. Konkret tapasztalatom viszont nincs vele, igy minoseg, mas tipushoz kepest milyen azt nem tudom.(#69139) dragon1993
Regebben olvastam par negativot a Cube-rol: gyenge akku, benazo wifi, nem tudom mar kinottek e ezeket. Ondat sem irtam, mert itt is volt mar tobb embernek is problemas darabja. Bar ez elmondhato mindegyik kinairol, hogy nagyobb szazalekban van koztuk gyartasi hibas. (Emaitt en csak extra biztivel vennem, es mindenkeppen paypallal fizetnek erte, benne van a pakliban hogy gariztatni kell)(#69138) w.miki
Tok tudja mi a kulonbseg: van fekete es feher ez ketto. Van 3 masik amit csak 1-1 helyen lehet kapni, valoszinuleg azok kulfoldi piacra szantak azert mas a kod. Ranezesre semmi kulonbseg nincs.
Mindenesetre en rendes magyar boltbol vasarolnam, 2 ev gyari garanciaval annal biztosan nincs jobb (max kicsit dragabb)[ Szerkesztve ]
-
dragon1993
őstag
válasz cidalain #69135 üzenetére
A Cube iWork 10 Flagship Ultrabook nem jobb választás ?
Most ezt néztem megvételre csak egyenlőre nincs EU raktárban. -
w.miki
veterán
válasz cidalain #69101 üzenetére
Asus z300m-ből melyik altípus az ajánlott?
Ha jól látom, van vagy 7 féle.[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Lizardman
tag
válasz cidalain #69135 üzenetére
Köszönöm szépen válaszod!
Igen, ha 500$ lenne az árcélom, akkor használt iPad-et vagy Surface-t néztem volna.
Amúgy ezen gépek közül, amiket ajánlottál (megnéztem mindegyiket, nagyon impozánsak), te személy szerint melyiket ajánlanád? Plusz a billentyűzet mennyibe kerül hozzájuk?Köszönöm előre is a válaszod!
-
cidalain
veterán
szuper, hogy beajánlunk kapásból egy 500 dolláros masinát. ám legyen.
akkor a beszerzési helyét is linkeljük oda neki.ha esetleg emberünk mégsem szeretne ennyit költeni, és a feléből megoldaná, vagy még az alatt, akkor nézegessen Chuwi, Teclast modelleket:
Chuwi Hi10, Chuwi Hi10 Pro, Chuwi HiBook Pro, Teclast TBook 10, esetleg Teclast X10
Jellemző ezekre, hogy a gyári billt külön kell megvásárolni hozzájuk, mert alapból nem tartozék (a tablet bemutató képeken általában rajta van ennek ellenére...)[ Szerkesztve ]
-
Lizardman
tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy 10' tabletet billentyűzettel (ha lehet, akkor tokos billentyűzet), tudnátok ajánlani?
- Nem érdekel a márka (lehet kínából is, ha ott van jó)
- Mivel Androidról beszélgetünk, ezért 1-2 évnél ne legyen régebbi konstrukció (a szavatossága miatt)Köszönöm előre is a válaszokat!
-
válasz Vardar #69131 üzenetére
Az MHL-hez a tabletnek és a kijelzőnek is támogatnia kell a megfelelő szabványt.[link]
Akkor nagy választék nem marad, néhány androidos micro-HDMI-set találsz csak az olcsóbb tabletek között (pl. EMAG-on [link]) Vagy esetleg nézhetsz a hardverapro-n használtat.Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
-
Vardar
tag
válasz csendes #69130 üzenetére
A pendriveot gondolom én formázom le olyan fájlrendszerűre, amilyenre akarom, szóval NTFS vagy FAT32. Nekem akár már 1 giga is elég lenne, szóval nem lényeges a dolog.
A projektorral megfogtál, gőzöm sincs, hogy milyen van nekünk, de utána érdeklődök. Az biztos hogy MHL vagy micro-HDMI kellene. De ha elmegyek külső helyszínre előadást tartani, akkor gondolom a micro-HDMI-vel járok jobban, mert az MHL-hez kell egy HDMI-HDMI csatlakozó, ahogy elnézem.
-
válasz Vardar #69128 üzenetére
A projektorral összeköthető mit jelent számodra: micro-HDMI kimenet, Miracast, MHL?
Pendrive-ot a legtöbb új tablet már kezel (OTG képes), de függ a fájlrendszertől és a mérettől, ezeket jó lenne tudni.Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
-
zsoltoid
csendes tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek a Lenovo TAB2 A10-30-rol
most 49990 -
Vardar
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Új pozícióba kerültem ezért szükségem lenne egy tabletre, ami a következőket tudja:
- Pendrivevval összeköthető (az általam használt mérőműszerről rákerül a fájl a pendrivera és ezt tenném át egyből a tabletre, szerkesztés céljából)
- Projektorral összeköthető (előadásokat is kell tartanom, egy egyszerű diavetítést levezetnék így)
- Billentyűzettel összeköthető
- Android 4.4 legalább (stabil és biztonságos legyen, a műszerhez kapcsolt számítógép gyakran vírusos )
- Max 10 colos, de ha lehet inkább kisebb legyen
- Maximális összeg 55.000
- RAM 1 giga legalább, a lényeg az lenne, hogy ezekre a feladatokra alkalmas legyen, nem lesz 1 játék se telepítve rá
- GPS, kamera, kommunikációs lehetőségek lényegtelenek, csak wifi-n keresztül lesz használva a szerkentyűIgazából nem tudom, hogy kihozható-e 55.000-ből mindenféle kábellel, csatlakozóval (a pendrivehoz, a projektorhoz remélem, hogy adnak ) egy ilyen masina. Eredetileg egy netbookra gondoltam, csak az már ritka mint a fehér holló és a legolcsóbb, 11,6"-os használható gépek is 65-70.000-tól kezdődnek. Segítségeteket előre is nagyon szépen köszönöm
-
csinibá
csendes tag
válasz csurgoi #69121 üzenetére
Hát nem :-(
A net kb 100 skype beszélgetést elbírna :-(
Kitöltöm a bejelentkezéshez szükséges mailcímet, a jelszót beírom, rányomok a bejelentkezésre, dolgozik pár másodpercet, és visszarak hibaüzenet nélkül a bejelentkezéshez :-(Te frissítetted a rendszert, vagy a gyárid van fenn?
[ Szerkesztve ]
-
Gabesz1019
senior tag
Ilyen kínai tokkal mik a tapasztalatok? A hátulján lévő mágnes gondolom nem tud bezavarni, mert a gyári tokon is van.
-
Garsza
veterán
Helló! Segítséget szeretnék kérni. Van nálam egy Prestigio multipad HD 8.0 tablet ami nem indul el. Bekapcsolásra csak a prestigio logó és THE ART HI-TECH felirat jelenik meg. Ha recoveribe szeretnék belépni a PowerOn volumeUp combóval akkor is ugyan ez a jelenség. Mit lehet ilyen esetben tenni.
-
RufuszX
senior tag
Sziasztok!
Nézegettem mostanában a dual bootos 8-as tabokat, de erőteljesen kifogytak EU raktárból.
Tudtok ajánlani olyan helyet ahol még van?
80-90$ körül (teclast és chuwi érdekel de a pro/plus stb jelölések erdejében elvesztem kicsit)Köszi!
-
joelke HU
senior tag
válasz scott_free #69107 üzenetére
hát ezt azért gondold meg, mert a külföldről rendelős topic nem ajánlja most, mert állítólag a német raktárból nem érdemes rendelni, mivel sorra tünteti el a futárcég a csomagokat.
iPhone SE 2020 (PRODUCT)RED
-
Ghoosty
őstag
válasz csendes #69120 üzenetére
Köszönöm és cidalain-nek is.
Én azért kérdezgetem a SoC alapján, mert nagyon mások az igények mindenkinél. Azt tudom, hogy a tönkrement tabletet eszembe se jutott volna lecserélni, mert még mindig megfelel a használati célnak. Ezt egy Intel z2520 hajtotta. Mivel a maga idejében is eléggé alsó kategóriás SoC volt, gondoltam, 1,5-2 év után ugyanannyiért csak jobb gépet kapok.
Most hogy említetted, hogy telefonokban jellemző ez a SOC, megnéztem és az én mobilomban pont ilyen van. Mivel a telefonomnak kisebb a felbontása, mint a tabletnek ebből következően ez kb ugyanaz a szint lehet, mint a z2520, talán egy kicsit jobb, mert ugyanaz a program ugyanúgy futott, csak a tableten kicsit hosszabb volt a betöltési idő.
-
válasz Ghoosty #69115 üzenetére
MT6582 mobiltelefonokban volt leginkább, de ma már ott is MT6580-at használnak és csak a legolcsóbb telefonokban.
Ma már nem ajánlott, mert a GPU lassú benne (MALI-400 MP2). A régi, négymagos A7 CPU-s Mediatek SoC-ok közül a MT8127 (MALI-450MP4 GPU), ami még alapdolgokra megfelel, ilyen van pl. a Lenovo A7-10F-ben.Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
-
TromF
tag
Sziasztok, en is segitseget kernek. Munkara keresnek tabletet, nagyjabol a kovetkezoknek kellene megfelelnie:
- 8"-10" kozotti meret
- NFC reader
- SIM kartya
- normalis uzemido
- lehetoleg microUSB tolto
- ismert, jol tamogatott marka.
- Android 5+ verzio
- bongeszeshez, jegyzeteleshez megfelelo sebesseg.
- EU-ban szamlasan megvasarolhatoA tablet terepen dolgozoknak kellene, nem kell utes vagy vizallonak lennie, de azert ne kelljen himestojaskent banni vele.
Gondolom a fenti igenyekkel nagyjabol a Samsung fele billen a merleg, de hatha tudtok valami jo alternativat.
Elore is koszi! -
cidalain
veterán
válasz Ghoosty #69115 üzenetére
Annyira nem értek a csipekhez sajnos, hogy legyen róla véleményem.
Amennyire az ember követi tableteket, az ezekkel kapcsolatos a híreket és teszteket úgy azt tapasztalja, hogy az Allwinner nem a legjobb. Ellenben az MTK, a Snapdragon, és a legtöbb Intel jó. Önmagában egy-egy ezek közül nem értékelhető, mindig van nála jobb és rosszabb is.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
w.miki
veterán
válasz cidalain #69109 üzenetére
elvileg a feléből kihozható, ha erre gondoltál:
TECLAST X98 Plus II 9.7" Win10 Android 5.1 Dual OS Intel Atom X5 Z8300 Quad-core 4GB 64GB Tablet PC ETC-516303-T1-DE
erre billentyűzet köthető?
szerk: úgy nézem ez való hozzá? BT-s gondolom akkor a mágneses nem megy rá.[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
csinibá
csendes tag
Én tőlük rendeltem, minden rendben valónak tűnik a kütyüvel. kb 1 hét a szállítás.
-
cidalain
veterán
Az is jo bolt lehet, bar en onnan meg nem vasaroltam. Talan a kulfoldi rendelos topicban tudnak pontosabbat is.
Szemely szerint en is szemezek egy X98-cal, nyilvan megeri (foleg ha a 4GB ramos verziot veszi az ember). A kerdes hogy akar e annyit aldozni az ember a projektre, vagy 100-asbol meg akarja uszni.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
csinibá
csendes tag
Sziasztok! Beleugrottam én is a TECLAST X16 Plus projektbe.
Eddigi tapasztalatok szűz rendszernél..:
-videókat szépen viszi
-böngészés gyors pörgős
-pár kisebb játék szépen muzsikálA skype -t sikerült valakinek működésre bírnia?
Jelszó megadása után tölt 1 kicsit, aztán hibaüzenet nélkül visszatér a bejelentkezési oldalhoz :-(Megpróbálná valaki, hogy nála működik-e?
-
scott_free
senior tag
válasz cidalain #69106 üzenetére
köszönöm ismét az infókat!
a Chuwi egész szimpatikus.találtam olyat, hogy tinydeal.com - ez is megbízható? (EU raktár)
ill. egy kategóriával feljebb a retina kijelzős kínai csodák megérik a plusz pénzt? (pl. Teclast X98 vagy Tbook)
-
cidalain
veterán
válasz scott_free #69105 üzenetére
A 2 altalam ajanlott kinai 8-as pont fullHD-sek.
Nem volt a kezemben mindketto igy csak masok beszamoloi alapjan: a chuwinak talan eroteljesebb a kijelzoje, jobb a fenyereje.Banggood, Gearbest, Geekbuying EU raktaraiban nezelodnek elsosorban. Ugyan ilyenkor kerul ra nemi szallitasi koltseg (kb 10 dollar), de meg boven alatta van a kb 30 dollarnyi afan es vamkezelesi koltsegen.
[ Szerkesztve ]
-
-
dragon1993
őstag
Ezek közül melyik a best buy ?
[ Szerkesztve ]
-
Hege1234
addikt
sziasztok magyar shopokból
8" hoz milyen ajánlott tokok vannak ? -
cidalain
veterán
válasz w.miki #69099 üzenetére
Vannak cégek, akik tartanak EU raktárban termékeket. onnan vásárolva nem kell extra költséget fizetni.
Chuwi Hi10 például, ehhez van gyári bill is. vagy Teclast X98 ilyeneket nézegetnék.Az itthoni kínálattal, és a keretedbe beleférő Lenovoknak egy nagy baja van: az 1 GB ram.
Az ajánlott Asusban már 2 GB van. (van az Asusnak egy olcsóbb variánsa - Z300C 60e Ft, viszont abban gyengébb intel sofia belső van. Ahhoz képest szerintem megéri az 5e Ft többletet a Z300M)Ha azonban megelégedtek 1 GB rammal, akkor persze vehető bátran a Lenovo is. Viszont ha a keret kicsit flexibilis, akkor érdemes lehet kicsit rátenni a több ram miatt. Esetleg várni 1-2 hetet hátha beakciózzák valahol a Z300M-et, úgy lemehet 60-ra az ára
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Honor Pad X9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest