- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
bazsimano
őstag
-
DrojDtroll
veterán
Valaki használ közületek Lenovo Tab3 7 Essential-t?
-
asdf_
veterán
A Samsung Galaxy Tab S2 (VE?) SM-T713 (T710 utod) es az SM-T813 (T810 utod) megjelent az edigitalnal (keszlet nelkul), valtozatlan, 119e-s es 159e-s aron. A nagy kerdes, hogy az elobbinek is hintaztatjak-e majd folyamatosan az arat 100 es 120 kozott, mint a T710-nek.
-
ludla
őstag
PC-n csak az Androidos particiót mutatja, a többit nem. Valamiért USB hubal nem kara működni ha a WIn10 telepítést akarom csinálni, olyan mintha leválasztaná az usb-t és a Bios-ban sem látni a pendrivert ha Hub-al van csak ha magában az OTG kábellel teszem rá akkor jó a pendriver is
Láttam képet egy fórumon ott pl [kép] ennél a pontnál van aktív egér neki a képernyőn nekem nem aktív a képernyő egér kurzor jele sincs kint -
mtnlslvry
újonc
Üdv mindenkinek!
Segítségre lenne szükségem Lenovo Yoga Tablet 2 Pro-val. (Android)
Csináltam egy factory resetet, ezután nem hajlandó csatlakozni semmilyen google alkalmazáshoz."Can't estabish a reliable connection to the server.
This could be a temporary problem or your android device may not be provisioned for data service. if it continues, call customer care."Utána olvastam és mindenhol azt írják pár éves postokban, hogy a hosts fileban rosszul szerepel az android.clients.google.com IP címe. Rootolással meg átírogatással lehetne megoldani..
Remélem létezik root nélküli megoldás is, aki tud kérem segítsen!
Köszönöm!
-
keszo
őstag
válasz
this is life #67884 üzenetére
Gondoltam
köszönöm -
bazsimano
őstag
szasiztok!
itt is megkerdem remelem nem baj, hiszen ez a gep android is...mi lenne a velemeny?elore is koszoom...
amire hasznalnam az netezes filmenzes. -
eckmester
tag
Sziasztok. Vennék egy 8" -os tabletet. Ez a három van versenyben. Melyik az ajánlott?
Lenovo TAB2 A8
Huawei MediaPad T1 8"
Acer Iconia Tab B1-850 -
cidalain
veterán
válasz
Raz3raddict #67885 üzenetére
Itthoni vetel, vagy lehet kulfoldi is?
Ez egy eleg kemeny osszeallitas, es nem nagyon szornak ilyet 100-ert
● Huawei Honor X2 (LTE)
● Huawei MediaPad M2 Premium 8.0 (LTE)
● LG G Pad II 10.1 (LTE)
Ezek kicsit dragabbak, de ezekbol kellene valogatni, az elso ketto kisebb, mint amit szeretnel, az LG elvileg megfelelhet. -
Raz3raddict
tag
Sziasztok,
Egyik ismerősöm tabletet szeretne venni, ezek az elképzelései vannak a géppel kapcsolatba.
kijelző méret: 9-10"
felbontás: minnél nagyobb
memória: legalább 2 GB
Lehessen bele tenni SIM kártyát
valószínű játékra és filmezésre is lesz használva
ár: 100.000 Ftválaszokat előre is köszönöm
-
-
keszo
őstag
PC -re dugva látod az összes partíciót?
Csak tipp de akkor kellene legyen egy win recoveryszerű partíció is, oda kell felmásolni a wint és akkor nem kell a pendrive.
Nekem volt dualos Cube tabom 32 GB-os, 8GB-tot használt a droid és 24 -et a win, de vagy 10 felé volt particiónálva.
De lesznek itt hozzá értőbbek, talán ők többet tudnak segíteni.MÁS
Rootolt tabnál elég a SuperSU-t törölni hogy megszünjőn a rootolás?
-
cidalain
veterán
válasz
Kingcold #67879 üzenetére
nem rossz az a nexus sem, de 15-nél többet nem adnék érte
(ahogy megnéztem volt amit olcsóbban kínáltak, mint amit linkeltél, persze az már jegelve is van.)
Refurbished verzióját fél éve 29-ért szórta ki az Edigital.Ugyanez miatt nem adnék az Asus Me173, ME176 verziókért 20-nál többet, mert azok refurbihedjei is 20-25 körül mentek ki nem olyan régen. És okés, lehet mondani hogy ez 3 éve amikor vették nem refurbished volt, de szerintem nincs különbség egy 3 éves nem refurbished, és egy fél-1 éves refurbished között (utóbbiakra ráadásul még 1-2 hónap gari is lehet).
-
Kingcold
aktív tag
válasz
cidalain #67875 üzenetére
A linkelt Nexus esetében a Tegra3 fogott meg (nem tudom mindegyik modell arra épül e), az elgondolkodtatóba ejtene. De mindenképp tovább nézelődök a tanácsod szerint (+ igyekszem, földhöz ragadtabb ára alkudni, ha lehet)
superg
Van egy Wayteq xtab 100 QCR em, de az agyamra megy, így már 3 évesen.
Ez alapján, óvatosabb lennék a kínai modellekekel. De persze általánosítani se szeretnék, egyszeri tapasztalat alapján. -
cidalain
veterán
tab s2 megéri a felárat a mipaddal szemben szerintem.
Huawei mediapad m2 még szóba jöhet, de a samu ennél is jobb persze.Kérdés mi a preferencia? A csúcsteljesítmény (Tab S2), vagy az ár-érték arány (Huawei). Mipad érdekes, mert a HW erős, de sajnos nem tudom mennyire bírtak stabil SW-t alátenni (bár Xiaomi telóm van, és totál elégedett vagyok, de azért meg kell tanulni együtt élni pár SW gonddal. Vagy romolsz orrba-szájba, és beleőrülsz mert tökéletes verzió sosincs)
A régi tabodra minhárom köröket fog verni.
-
Aleee
csendes tag
Sziasztok!
Régi tabletem, wifis 7"-os Galaxy Tab 3 sajnos megadta magátGalaxy Note 4 telefonom mellé keresek tabletet. Jelenleg a Xiaomi MiPad 2 és a 8"-os wifis Galaxy Tab S2 között vacillálok.
A Samsung kb. 15-20 ezerrel drágább. Megéri a különbséget?
De ha esetleg tudtok 80 alatt jobb alternatívát, akkor arra is kíváncsi lennék -
cidalain
veterán
válasz
Kingcold #67873 üzenetére
a nexus (a képek alapján) a 2012-es régebbi, gyengébb verzió. én olyat már nem vennék, pláne ennyiért szerintem túl van kicsit árazva, elvégre 4 éves modell már.
Lenovoban zavar az a hiba amit említ is.Kicsit el vannak szállva a használt árak, ahogy nézem, meg sokszor a pontos típust sem írják le.
Én Lenovo A7-10, Asus Memopad HD7 ME173 típusokat nézegetnék, de szigorúan 15-18 körül
(Lenovo frissített változata kerül most 23-ba újonnan, Asus ME70C típusát nem venném meg már)pl: [link] [link] [link]
Bár Asusnál meg kell kérdezni a pontos típuskódját. Ezek vehetők ennyiért, pláne ha még kis alku is belefér az eladónál. -
cidalain
veterán
válasz
1989rigo #67869 üzenetére
semmit nem tudsz tenni a factory reseten kívül. ma már korszerűtlen 1 magos soc van benne (ha jól látom).
tényleg a vágódeszka a legjobb megoldás ha az agyadra megy, és inkább venni egy újat.
egy-egy ilyen tablet (ami vásárláskor eleve nem volt csúcskategória) 2-3 év után nyomorultul elröregedik, és az alapvető funkciók használata is problémás lesz, idegesítő lesz használni. (persze nem a tablet lett szarabb, hanem a programok, és az emberi igények kívánnak egyre erősebb gépet)(#67870) Kingcold
nehéz ügy, újonnan az első értelmes verzió csak 7"-os, és 23 körül kezdődik az ára. 8-10"-os mérethez 35-40-re kell emelni a limitet.
használt piacon lehet szerencséd, de ott is inkább 7" az esélyes ebben az ársávban. nézegess (akár itt az aprón), ha találsz jónak tűnőt, gyere vissza kérdezd meg hogy az megvehető e. Lenovo, Asus vonalon nézelődnék használtban, de vannak ezek közül is olyanok, amiket már nem vennék meg. -
Kingcold
aktív tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném!
Anyám részére vennék egy 8-10" tabletet.
Jelenleg valami 3 éves Myaudió dual core, 8" os példánya van.
De sajnos nem egyszer az agyára megy mostanság a teljesítménybeli korlátok miatt/fagyások és egyebek miatt.
+ szerencsétlenségére le is ejtette a minap és pókhálósra repedt a kijelző.. kuka.
Tudnátok ajánlani bármit 15-20 ezer ft között( akár használtan is) mellyel meglephetem?Válaszotok előre is köszönöm!
-
1989rigo
tag
Üdv Mindenkinek!
Szeretnék segítséget kérni! Van egy Mtech aTab9.7 3g tabom ami használhatatlan lassú, komolyan azon gondolkodom hogy odaadom anyának vágódeszkának. 4.0.4 es rendszer van rajta volt már factory reset is, alapvetően jól működik nehézkesen de a youtube is bejön de ha betöltött akkor már ott is tök jól játsza a videókat. A lényeg hogy szeret gondolkodni. Mit tehetek?
-
asdf_
veterán
válasz
ballington #67862 üzenetére
Akksi kapcsan: jelenlegi -kinai- tabletem akksijanak kapacitasa A mAh, az akksira B mAh van irva (B<A), tenylegesen pedig C mAh-t tud (ertelemszeruen C<B), tehat siman lehet, hogy a 4000-nek bekamuzott akksi valojaban jo, ha 3000 kornyeki. Ezt tartsd szem elott.
-
cidalain
veterán
válasz
varmi2 #67865 üzenetére
pl én az autós töltőkön röhögök, hogy csomó olyan van amiből fixen kilóg a microusb kábel.
innen gondolom hogy előfordulhat ilyen powerbankban is.nem ismerem a powerbankok világát, de simán el tudom képzelni hogy van olyan.
abban az esetben -2 csatlakozó, ami -230 Ft az előállítási költségből. -
cidalain
veterán
válasz
ballington #67862 üzenetére
chuwi már type C csatlakozós, powerbanknál arra figyelj, hogy ne fix kábeles legyen
-
taip
senior tag
válasz
cidalain #67861 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy nem lehet jó választás a Chuwi, hanem azt, hogy a tapasztalatok szerint nem sokat bír az aksi (a fórumában ezt többen is állították). Szóval egy dolog, hogy 4000 mAh-s az aksi, de a tapasztalat, hogy az átlag alatti az az idő, ami alatt lemerül és tölteni kell.
És ha éles a jún. 20-ai határidő, akkor erős kockázata van a Kínából rendelésnek, meg kell nézni EU raktárban. Állítólag van, akkor nincs gond.
ballington:
Egy powerbank mindenképpen ajánlott szerintem. -
ballington
addikt
válasz
cidalain #67861 üzenetére
Igazából az akku idő annyira szempont, hogy ha netán buszozok 20+ órát franciába, vagy repülök most NY-ba, ne kelljen félnem attól hogy 3 óra alatt lemerül. Otthon nem gond, mert helyben van a konnektor. De majd tesztelem és ha nem bírja olyan sokáig, max veszek egy powerbankot.
Azért kérdeztem, melyik oldalt ajánljátok, hátha van valakinek rossz tapasztalata vagy hallott valamit valamelyikről. De így marad valószínű a TD. -
cidalain
veterán
Az akkuidő relatív, erősen használatfüggő, én a kívánt kijelzőfelbontás, és megadott ár alapján írtam le két típust. (a személyes tapasztalatom, hogy otthoni használatnál azért el lehet ezekkel pötyögni egy teljes napot, persze nem 0-24-ben bekapcsolva és nyomkodva)
A logisztika más kérdés, meg kell nézni hol kapható éppen, EU raktár nyílván preferáltabb.
Ha nincs akkor emberünk eldönti hogy bekockáztatja e kínából.
Ha nem, akkor meg lejjebb adja az igényeket, vagy felemeli az árat.Minden triviális dolgot nem írhatunk bele az ajánlásba.
(#67860) ballington
mivel a tinydeal szerint tényleg van nekik német raktáron, az idő miatt én ezt választanám.
bár mostanában GB kínából is jött meg cuccom 2-3 hét alatt (több is), de az nem tablet volt, hanem apróság. -
-
cidalain
veterán
válasz
Snooker147 #67857 üzenetére
Acer Iconia Tab B1-850 8" (1/16GB, 8 magos)
Lenovo TAB2 A8 (1/16GB, 4 mag)
Huawei MediaPad T1 8" Wifi (1/8 GB, 4 mag)Ezekből lehet válogatni, kb ilyen sorrendben ahogy írtam.
(#67856) ballington
Hazai beszerzés nagyjából kizárva, 60 alatt nincs fullHD 8"-os tab.
Chuwi Hi8 Pro dualboot
Teclast X80 Pro dualboot
aztán kb ennyi is. -
Snooker147
tag
Sziasztok!
Ajánlatok légyszi egy jó tabletet!
8-as méret,androidos,45k-ig.
Köszi. -
ballington
addikt
Sziaztok!
8"-os android tabletet vennék 60k-ig, a következő paraméterekkel: 1080p felbontás, nagyobb akku, bővíthető, nem kell SIM. Lehet kínai is a megbízhatóbb fajtákból, ami beszerezhető úgy, hogy június 20-ra legyen meg.
Főleg film, youtube, twitch-re használnám. Esetleg böngésző. -
Minecraft és egyéb játékokkal teszteli a fiam. Eddig jól bírja az install, uninstall nonstop terhelést.
GPS-t nem próbáltam, 5-ös droid (eddigi androidos cuccaink ainol auroa, concorde első 9,7-es tabja - isten nyugosztalja őket -, wayteq 100qcr, aldi-s medion tab). Eddig nekem ez a legfürgébb, nagyon szerethető kis jószág. -
asdf_
veterán
válasz
baandii #67850 üzenetére
2.5k hufert 3GB a bluemobile-nal, ha 1GB eleg, akkor mychat a telenornal 2 ezerert (kozssegi media korlatalan), Vodanal 1500/1GB a megujulo, 2000 az egyszeri, T-mobile-nal 1GB 2490 Ft.
De az ilyen kerdeseket sosem ertem, leven itt tetted fel a kerdest, kenyszeruen van interneted, a szolgaltatok oldalan meg kb. 5 perc megtalalni a lehetosegeket. Pont ugyanennyibe telt volna neked is, mint most nekem. -
tjb007
nagyúr
válasz
baandii #67850 üzenetére
A kérdés egyik felét meg is válaszoltad magadnak: 1-2GB-ost. Azt viszont, hogy melyik szolgáltatónál neked kell eldöntened, neked kell megnézned melyiknél milyen tarifák vannak.
(#67851) BLUE TORNADO
Az nem tablet. Az csak egy kiegészítő (rajztábla+kontroller egyben) Xbox 360-hoz, önmagában semmire sem használható.
-
baandii
senior tag
hellosztok!
olyan tabletba amelyik 3G képes milyen mobil internetet érdemes vásárolni, nem előfizus kéne hanem vmi feltöltős 1-2 Gb-os...
-
BLUE TORNADO
senior tag
Helló. Tud valaki valamit az Xbox Game Tablet-ről? Milyen Xbox játékokat játszik le(Classic, vagy 360)? Érdemes-e egy ilyet beszerezni? Fontos lenne a válaszotok. Előre is köszi
-
Carasc0
őstag
A teljesség kedvéért akkor a következők alapján keresek táblagépet:
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 9 vagy felette
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? Új
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről (pl. eMAG, Expansys, Amazon, kínai webshopok stb.) való beszerzés is opció? Itthon vásárolnám.
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.) internet, rém egyszerű játékok (anyukámnak lenne)
■ Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? Az eredeti álláspontomnál maradok: 50.000FtAmi fontos hogy lehetőleg Android 5.0 vagy jobb legyen rajta, és a 6-ost is rálehessen tenni.
Segítséget előre is köszönöm.
-
-
varmi2
nagyúr
válasz
superg #67838 üzenetére
Nézd meg a töltőjére mi van íra, hány voltos? Ha 5V töltő van hozzá, akkor van rá esély, hogy találsz usb átalakítót, aminek olyan a vége. De ha több, mint 5V a töltöje, akkor nem lehet usb-ről tölteni, mert kevés lesz a feszültség hozzá. És aminek van külön töltő csatlaozója, azt álltalában nem lehet tölteni micro usb-n keresztül.
-
superg
senior tag
Hali!
Mindegyik tabletet lehet tölteni micro usb-ről ?Most egy olyanom van aminek jack dugós töltője van de kicsit rövidebb mint kéne,usb bemeneten is tölthetem? Alcor Zest Q813IS -
drnet
aktív tag
Sziasztok!
Drága nagyobbik gyermekem eltörte a tabletét. Ez egy Lenovo Idea Tab A3000. Emiatt szeretnénk egy újat venni. Azért írtam le, hogy milyen volt eddig, mert ezzel 90%-ban meg voltunk elégedve. Problémás volt, hogy az Igo-nak nem volt hangja, mert tán az oprendszer verziójával nem fért össze. Valamint nem sok játékot lehetett rá telepíteni. Ugyanakkor az üzemidejével nagyon meg voltunk elégedve.
Tehát olyan tabletet keresek, amely:
- min. 7"-os kijelzője van
- jobb, mint az előző
- új
- Magyarországról szeretném vásárolni garanciával
- én navigációra és olykor filmnézésre használnám, a lányaim (6 és 9) játékokra
- 40 eFt-nál nem szívesen adnék érte többet.Köszönöm előre is a segítséget!
-
-
Carasc0
őstag
Sziasztok!
Szerintetek ez megéri most az árkategóriájában? Anyukámnak venném, netezésre.
Vagy inkább mást érdemes? 60K-ig gondolkodom, de ugye több ajánlat is van az összefoglalóba. Ami számít:
- Méret
- Szervíz
- Képminőség
- Netezésre legyen kellően gyors.
- Ne essen szét. -
cidalain
veterán
válasz
KorbiAniko #67832 üzenetére
Idézet az osszefoglalobol:
● Acer Iconia Tab B3-A10
● ASUS ZenPad 10 Z300C
● Huawei MediaPad T1 10Viszont kicsit tobbert sokkal jobb paraméterei vannak a pár napja tárgyalt, Aldiban kapható Medion tabletnek. Olvass vissza pár hozzászólást. 3 év garanciával az 70-be kerul.
-
KorbiAniko
csendes tag
Sziasztok!
60K körül van ajánlható, 9-10' nagyságú, elfogadható minőségű kijelzős, normál szervizzel bíró tab? Filmezés, böngészés, nagyjából ennyire lenne használva. Csak új készülék játszik.
Köszönöm a segítséget!
Anikó
ps: volt még anno 2013-ban egy Note 10.1 tabom, gondolom az a minőség nem igazán elérhető ennyiért. Nekem máig az az etalon
.
-
ludla
őstag
Sziasztok! Segítséget kérnék, lenne egy Overmax BasicTab2 amin kódzár jött fel de ilyen nem lett beállítva, viszont se hogyan nem lehet factori resetet csinálni
Van valakinek ötlete milyen külső programmal lehet esetleg reszetelni? -
-
bazsimano
őstag
sziasztok!
szerintetek ez megeri ?hastznalat otthoni filmenzees netezes... utazas alatt gyerkocoknek rajzfilm...
-
cidalain
veterán
válasz
pana0017 #67822 üzenetére
az összefoglalóból válogathatsz nyugodtan, kihúztam a 7"-osokat, ezek maradtak
● Huawei MediaPad T1 8.0
● Alcatel Onetouch Pixi 3 10
● ASUS MeMO Pad 10 ME103K (refurbished)
● ASUS Transformer Pad TF103CX (refurbished)
használtból az aktuális piac a döntő, keresgélj, és ha szükségesnek érzed kérdezd meg itt, hogya kiszemelt típus jó e, megfelelő e a használtpiaci ára, stb. -
zarayg
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy Lenovo IdeaTab A7-40 A3500-FL típusú készülék. Hiba az, hogy van kép, de nagyon halvány, alig látszódik. Egyik napról a másikra elhalványodott. Tud valaki valami okosat mondani? Szervizbe azt mondták, hogy kb dobjam ki, nem éri meg vele szenvedni, de hát hátha..
-
adabra
senior tag
válasz
atomchicken #67819 üzenetére
Egy-két Aldi üzletben még talán kapható a Medion P10506.
10.1" 1920x1200 IPS; 2GB RAM; 32GB tárhely; Intel x5 SoC; 7000 mAh akku; GPS, stb.
3 év garanciával 70000 Ft.
Én ma vásároltam egyet (nem magamnak). Kipróbáltam: igen frankó, minőségi cucc. 5.1-es Android van rajta; minden gyorsan, "pattogósan" fut rajta.
Az előlapi sztereó hangszórók is tök jól szólnak. Még a végén veszek egyet magamnak is. -
pana0017
senior tag
válasz
cidalain #67821 üzenetére
Háttértár nem fontos, 8-16 gb-tal is ellesznek, wifi-s modell elegendő, felbontás viszont lehetne minél jobb a böngészés és esetleges filmezés miatt. Megmondom őszintén nem nagyon értek az androidos tabletek teljesítményéhez, így nem tudom megmondani mekkora memória lenne szükség ehhez a felhasználáshoz. Esetleg egy OTG funkció jó lenne, de nem létszükséglet.
-
cidalain
veterán
Nem igazan van tukrozodes mentes kijelzos tablet.
Ipari kivititelube lattam mar, 2-300k-ert, nem valoszinu hogy belefer a nem tup draga kategoriaba
Matt foliaval esetleg lehet probalkozni.
Ujonnan Lenovo A7-10F Andy 25 korul.
Hasznaltan amit eppen dob a piac... (Ha kell gyere vissza mondd mit talaltal, velemenyezzuk)(#67819) atomchicken
Pl a par hozzaszolassal korabban emlegetett Medion tablet az Aldibol akciosan 70-ert.(#67820) pana0017
Nincs semmi elvaras? Meret, memoria, hattertar, felbontas, 3/4G, wifi only?
Felhasznalasi terulet? -
pana0017
senior tag
Sziasztok. Szüleimnek szeretnék vásárolni egy tabletet. Böngészésre és maximum Viber-re lenne csak használva, esetleg filmnézés. 30-40 ezer lenne a keret, használt mindenképpen szóba jöhet.
-
atomchicken
tag
Sziasztok!
80.000 Ft környékén keresek androidos tabletet. (Olcsóbb lehet
)
Fontos az OTG támogatás.
8"-10" között, de inkább a 10"-t preferálnám.
Kizárólag új és Magyarországon beszerezhető darab jöhet most szóba.
Wifi elég, 3G, LTE nem kell.
2GB RAM-nak örülnék.Előre is köszönöm a segítséget.
-
robi12ster
tag
sziasztok. lehet tudtok nekem segíteni. van egy Aoc a2072pwh androidra pc-m. ezt akarom rkremote-val irányít
-
oncsi
őstag
Sziasztok.
Szeretnék venni egy 7' es tabletet, amit beépítenék az autóm műszerfalába a mostani Win CE-s helyett.
De nem tudom melyik lenne a megfelelő. Ezek lennének a kritériumaim:
Navi fusson rajta tökéletesen (tehát teljes értékű GPS legyen benne)
Nagy fényerő.
Tükröződés mentes ha lehet.
Nem kell erőmű. 2 mag és 1GB+ RAM
Nem kell bele SIM, Wifi is elég.
Használt is lehet, és nem baj ha nem túl drága
Ötleteket is szívesen fogadnék. -
robi12ster
tag
akkor az rkremote-val nem is fog menni?
-
csendes
addikt
válasz
robi12ster #67814 üzenetére
Az AOC-ben Amlogic SoC van, nem Rockchip.
-
robi12ster
tag
sziasztok. lehet tudtok nekem segíteni. van egy Aoc a2072pwh androidra pc-m. ezt akarom rkremote-val irányítani. de nem ismeri fel. az xbmc, megy távirányítással, a wifivel nincs gond. így sem jön össze.
-
adabra
senior tag
válasz
this is life #67812 üzenetére
Köszönöm a véleményeket; cidalain kollégának is.
-
válasz
McSico #67803 üzenetére
Amire hasznalnad arra rohogve jo lesz es meg boven marad benne potencial
Adabra
Korrekt ajanlatnak tunik , a gari ido is bosegesen jo, a hw is tisztesseges ... ee mellett ha megveszed es nem vagy vele megelegedve par napon belul vissza viheted es zokszo nelkul vissza kapod a penzed . A harom ev gari amit a medion ad meg boven ad biztonsagot gond esetere . -
cidalain
veterán
válasz
adabra #67806 üzenetére
+ (#67807) sinick
ez így eléggé korrekt bél.
legújabb generációs Intel Atom soc, igaz ebből a legkisebb van benne, de azért jó. Ezeket szórják a kinai tabokba is (Chuwi, Teclast, Onda), azokból a 9,7-esek 150$-tól kezdődnek kiépítéstől függően (+szállítás +áfa ugye - EU raktárban drágábbak)
Kijelzőben pozitív, hogy FullHD, akku nagy, háttér androidhoz képest szuper.
Android 6 valószínűleg nem lesz. (playről a programok természetesen frissíthetőek, ez független ettől)3 év garival, vehető 70-ért, általános otthoni használatra jó lehet
ASUS ZenPad 10 Z300C-nél jobbak a paraméterei. -
sinick
senior tag
válasz
cidalain #67805 üzenetére
Válaszod engem is érdekelne (apósom akar venni egyet).
Adatok (ld. ITT):
processzor: Intel® Atom™ x5-Z8300 1,84 GHz
memória: 2 GB DDR3 memória 32 / 64 / 128 GB belső memória (ha jól emlékszem, akkor az aldisban 128 GB van)
kijelző: 25,7 cm/10,1” érintőképernyő Felbontás: 1920 x 1200 pixel
akkumulátor: 7000 mAh Li-ion akkumulátor
kapcsolat: IEEE 802.11 b/g/n és Bluetooth 4.0
kamera: 2,0 MP-es előlapi webkamera, 5,0 MP-es kamera a hátlapon
hangszóró: 8 Ω/0,7 W *2
mikrofon: integrált
méret: 154 x 257 x 8,2 mm
tömeg: 505gSzerk: Talán a Lenovo gyártja (?)
Szerk 2.: Kérdés, hogy a medionokra jár-e "gyártói" frissítés, azaz 6-os Android? Gondolom a play áruházas cuccokra jön frissítés.
-
cidalain
veterán
válasz
adabra #67804 üzenetére
általában stabil termékek szoktak lenni.
azonban itt most elég hiányos a leírás, az árcédula meg elég magas, így nem tudok az ár-érték arányról nyilatkozni2 GB ramnak minimum kellene benne lennie ennyi pénzért, ha csak 1 van, akkor biztosan nem adnék érte 70-et. nem írja a kijelzőfelbontást, az akkumétretet, és a proci pontos típusát sem.
ha ezt kideríted valahonnan akkor konkrétabb választ is tudunk adni. -
adabra
senior tag
Nem tudom, jó helyen teszem-e fel a kérdést...
Szabad ilyet vásárolni? Aldi (Medion) tabletMegér ennyit? A Medion általában jó minőséget ad, és a 3 év garancia is jónak számít.
Idős hölgynek lenne; egy "százéves", tetűlassú laptop helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gumi és felni topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik
- Google Pixel topik
- Spórolós topik
- Sorozatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- iPad Air 3rd Gen 2019 (Wi-Fi+Cellular 64GB Space Gray)
- IPAD Air 4. ( 2020) 256GB Wifi+Cellular, nagyon jó akkuval, garanciával, Üzletből
- Samsung Galaxy Tab S8 5G, fóliás, makulátlan, minden tartozékkal, 1év garanciával!
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (241)
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest