- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
varmi2
nagyúr
Bár a 802.11n wifi szabványban benne van a 2.4 és az 5GHz is, de ez nem azt jelenti, hogy tudja minden n-s wifi az 5GHz-t. Mondok példát. A routerem nem tudja az 5GHz-t, a tabletem sem. csak is 2.4GHz-n kommunikálnak, pedig mindkettőben n-s wifi van. De a mobilom tudja az 5GHz-t. Attól függ, hogy tudja-e a dual bandet.
-
Marci04s
újonc
Sziasztok
8-10" tabletet keresek netre,olvasásra,filmre
Mit tudtok ajánlani?
Keret 40k -
the_pimp
senior tag
Sziasztok,
használ esetleg valaki cube t8 plus tabletet?
Napokban szert tettem egyre, de felmerült pár kérdésem, hátha valaki tud választ adni.Köszönöm
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Kaptam itt ajánlatot ha 8 tabletet akarok venni max 70000 tudok elmenni ha lehet legyen benne 4G így szerintetek melyik éri meg jobban a LENOVO IdeaTab A8-50 vagy a LENOVO Yoga Tab 3 8" IPS tablet 16GB Wifi + 4G/LTE Tudom az elsőnek nincsen 4G modellje.
-
.Szaki.
addikt
Sziasztok!
5 éven át volt hű társam egy WayteQ xTab 70dci. Egy évig tudtam nélkülözni, mivel azóta lett egy Honor 4X mobiltelefonom, ami 2x annyit tud, mint a tábla tudott, de viszont most elképzelhető, hogy szükségem lesz egy nagyobb kijelzős készülékre, amin folyamatosan tudok többet is gépelni, tehát munkára kéne.
Ennek fényében ami fontos lenne, hogy legyen olyan 8"-10" közötti méretű jó minőségű kijelző, a RAM mérete minimum 1,5GB RAM és ami még fontosabb, hogy a belső memória legyen minimum 16GB, a telefonom is nyűglődik a 8GB belsővel, ami a valóságban csak 3,6GB. Az ár sem ártana ha jutányos lenne (és itt állt meg nálam a tudomány), ugyanis most nagyon sok mindenre kell még költenem, nem szívesen adnék 50.000 forint feletti összeget egy táblagépért. Mobilnetre/SIM-kártya foglalatra nincs szükségem, elég a Wi-Fi.
Köszönöm előre is.
-
Zinho
aktív tag
Szevasztok! Kicsit nehézkesen, de azt találtam, hogy a Huawei Mediapad T1 8" wifije csak n-es, de tudja az 5ghz-et; meg tudja ezt nekem erősíteni valaki?
-
-
tjb007
nagyúr
válasz
Zobrilo #67681 üzenetére
Itt nézz körül: [link], [link]
(#67683) Márton
Igen, menni fog mindkettő esetben. Ezek az átalakítók viszont tudnak hibákat produkálni, szóval az első lehetőség ennek függvényében változhat.
(#67684) salival
ASUS Transformer Pad TF103CG, Huawei MediaPad T1 10 (4G)
(#67685) qwertly
Lenovo TAB 2 A8-50 (LTE)
(#67687) sirarcheer
Huawei MediaPad M2 Premium 10.1, Samsung Galaxy Tab S2 9.7 (SM-T810), LG G Pad II 10.1
-
5381
aktív tag
válasz
sirarcheer #67687 üzenetére
Ha már ennyit rászánnék, rászánnék még egy kicsit többet egy Z4Tabletért.
-
sirarcheer
senior tag
Sziasztok!
Egy legalább 10" colos és könnyű tabletet keresek, bővíthető háttértárral.
(Képregény olvasásra kell(nagy méret hogy ne kelljen zoomolni, a könnyű súly hogy kényelmes legyen tartani))
Az ár max 150.000 Ft.
(Most Ipad3 van de az nehéz,650 g -
qwertly
addikt
Sziasztok!
Keresek 8 tabot 60ezer körüli áron,ha 4G tudja akkor lehet több is tudtok ajánlani ami most ebben a kategóriában legjobb vétel és itthon is meglehet venni magyar garanciával? -
salival
aktív tag
Sziasztok!
60k környékén milyen 10"-os tabletet ajánlotok ami tud legalább 3G kapcsolatot? -
Márton
nagyúr
üdv
egy tablethez való microusb-s billentyűzet használható normál PC-hez, usb átalakítóval?
Vagy ezt ha rendelem normál USB-vel, menni fog?
thx -
Doner
aktív tag
Üdv!
Hasznát tabletet szeretnék vásárolni 8 colos kijelzővel 40 ezer forint körül (max 45). Leginkább Internetezésre és filmnézésre használnám, ezért előny a jó minőségű kijelző (full hd ips). A játék nem szempont de jó lenne a bővíthető memória. Egyedül a fekete szín jöhet szóba.
Én a Galaxy tab 3 8.0 készüléket néztem ki bár nem full hd de ezt találtam eddig megfelelőnek. Ez olcsóbb ugyan de a fenti árért szeretnék olyat ami viszont full hd.A válaszokat előre is köszönöm.
-
Zobrilo
újonc
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni!
Van egy Asus Memopad HD 7 tabletem. Ma reggel néztem rajta videót, és egyszercsak megállt.
Újra is indult utána, de csak a betöltő ASUS emblémáig jutott, és ott megállt. Régebben is csinált már ilyet, és abból tanulva (és mival nincs semmi olyan dolog a tabon ami kellene hosszútávon, semmi fontos adat, csak videó nézésre használtam) megpróbáltam nyomni rajta egy factoy resetet. Beis hozta azt a menüt, rámentem h csinálja meg, el is indult, de nagyon lassan csinált bármit is. Jó mondom biztos sokminden van rajta, volt rajta egy rakás alkalmazás, gigás játékok stb. Váratam fél órát, aztán még vártam, és még vártam, de semmi sem történt. Aztán kikapcsoltam gondoltam hogy valami beakadt rajta. Kikapcsoltam de már nem kapcsolt be semeddig utána. Most nem csinál semmit ha megnyomom a bekapcs gombot. Semmi se jön be a képernyőn,
de ha bedugom a gépbe az érzékeli, hogy valamit bedugtam, szóval nem halhatott meg teljesen. Van valaki aki ért ehhez? Meg tudom ezt oldani itthon is?
Régen amikor még androidos telóm volt, akkor sok ilyesmit csináltam, rootolgattam, meg flasheltem, de most nem találtam erre megoldást a neten.Köszi szépen ha elolvastad
-
tjb007
nagyúr
A Z380 OK, de ott van még a Lenovo Tab 2 A8 is.
(#67677) koncsik
Andy vagy Adam egy kutya, gyakorlatilag mindegy melyiket választod, de a frissebb rendszer miatt előbbit érdemes. Amúgy megy hivatalosan Tab 3 7 Essential a becses neve.
A két linkelt közül meg előbbivel érdemes foglalkozni, de inkább azzal sem. Válassz inkább a két 7 hüvelykes Lenovo közül egyet, sokkal jobban jársz. -
tjb007
nagyúr
válasz
TayRol #67670 üzenetére
A refurbished ASUS Fonepad 8 (FE380CXG) jobban megérné, ha az ár-érték arányt nézzük, de ez ugye refurbished. Nem tudom ez nálad mennyire kizáró ok.
Ezen kívül az eMAG-on vannak LTE-s Allview-ok, esetleg még azok, itthon nagyon gyér a kínálat e téren (3G/LTE, 50 alatt).(#67672) orkat
Igazából egyik sem. A Hearthstone pont az egyik legfinnyásabb játék, még ai meg is felelne azon is gondok vannak. Ott van például az Acer B1-830, a tutorialis minden okés, utána viszont kifagy. Presze megeshet, hogy ezt azóta már javították. Azt tudom javasolni, hogy ha van kiállítva valamelyik Media Marktban B1-830 telepítsd fel rá és nézd meg hogyan fut rajta.
(#67673) vacs
Nem létezik.
(#67674) zso79
Egy kicsit pontosítsd azt az árkategóriát, mert ez így barkochba.
-
zso79
őstag
Mit ajánlanátok egy Asus memopad 7 hd utódjaként? Olyan kategória kellene teljesítményben és árban mint annó az volt, out of the box működjön (ne valami kínai, amit hetente romolni kell)
-
Sziasztok.
Létezik már snapdragon 820-as + 4 gb ramos tablet 10 coll körüli méretben?
Fontos, hogy nyitható bootloader legyen és lehessen root-olni is.
Nexus 9 is jó lenne, de az ősszel már 2 éves lesz. -
orkati
tag
Sziasztok!
Kicsit speciális lesz a kérdésem, de hátha tud valaki segíteni
Olyan Androidos tabletet szeretnék venni max. 50e körül a MediaMarkt-ban (mert oda van utalványom
), amin fut a Hearthstone nevű játék. Elméletileg ezek a követelméynek:
MINIMUM REQUIREMENTS
Hardware 6-inch screen or larger
Operating System Android 4.0 or later
Memory 1 GB RAMAzért elméletileg, mert sok tablet tudja ezt, de mégsem fut rajta a játék, talán a GPU miatt, vagy nem tudom. Ha valaki meg tudná mondani, hogy melyik MM-es, max. 50eFt-os tableten futhat a Heartstone, azért nagyon hálás lennék!!
-
yorka
tag
Na végül Samsung Galaxy Tab S2 8.0 lett, abból is a WiFi-s változat 100.000-ért.
40.000-es felárat nem ért meg nekem az LTE, amikor 20.000 körül már lehet kapni 4G-s kétkártyás mobilt, amiről meg tudom osztani a netet.
A Huawei Mediapad M2-t elvetettem, a gyengusz GPU miatt.
IPad mini 3 az öregecske hardware miatt esett ki, pedig kellemes ajánlat 90-ért LTE-vel.
Sony Z3 Tablet Compact 135-ért magyar nyelv és rendes gari nélkül (vagy 150-ért magyarítva, gyári garival) megint csak nem volt reális opció.
Versenyképes lett volna még az LG GPad II 8.3-at, de még nyoma sincs sehol, hogy jönne ide a közeljövőben. -
TayRol
nagyúr
Sziasztok!
50e ft-ig bezárólag keresek 3G(4G) képes tabletet. Az összefoglalóban található ASUS ZenPad C 7.0 Z170CG a legajánlottabb, vagy van esetleg jobb ár/érték arányú példány is?
Köszi,
TayRol -
ledesman
újonc
Sziasztok!
Első tabletnek, netezéshez ASUS MeMO Pad ME7000C-1B001A 27ezerért, vagy Lenovo Andy A7-10F 24ezerért?
Köszi! -
laszlohu
addikt
Üdv
Valaki tud erről infot,
igaz, vagy kacsa?Sokszor sok embertől hallottam, hogy az Android nem támogatja a külső TMC vevőt ( FM rádiófrekvenciás ), erre most az egyik fórumon azt írta valaki, hogy megoldható OTG csatlakozással.
Köszönet.
-
cidalain
veterán
válasz
Burt1793 #67664 üzenetére
Jaa abbol lehet.
A yoga eleg jo, fullhd felbontas, es azzal a kis kifordithato talpacskaval megall az asztalon elotted filnezeskor. Hang is elol jon ki stereoban. Emiatt ez szerintem pluszpont lenne neked.
A fenykepezes az csak jelkepes. Arra jo hogy a macskat lefotozd hogy kitekert pozban alszik, es feltedd face-re, de a gyerek elso lepeseit nem ezzel fotoznam. (Mondjuk ez az osszes tabra igaz 150-200k alatt)
-
Burt1793
veterán
Sziasztok!
80-90 ezer forintért szeretnék gyártói garis tabletet venni újonnan, magyar boltban. Multimédiás felhasználásra (film, zene, minimális játék, kis fényképezés). Méret: 10 col. Az összefoglaló még aktuális, onnan nézzek vagy van esetleg változás?
Köszönöm! -
Midway
senior tag
Hi
Nyugdíjas édesanyámnak vennék olcsó tablettet .
wifi nincs így kártyával használná , kell a 3g modem.
Böngészésre és képnézegetésre kell, semmi extra.
Mennyire vállalható a Alcatel OneTouch Pixi 3 8 LTE ? -
Mopar426
tag
Üdv!
Szeretném kikérni a véleményeteket erről a tabletről.
huawei Mediapad m2 4G LTE/Wifi 8'' FHD octa core tabletpc 3GB RAM 16GB/64GBKöszönöm szépen.
-
Quent1n
senior tag
Üdv!
Mivel az Allview Life 8"-as tabom megadta magát (hangerőszabályzó gombok nem működtek és nem tudták se megcsinálni se kicserélni) így keresem az utódját, 25-35 ezer forint körül. Mivel az emag szervizben kilopták belőle a memóriakártyát amit a hülye fejemmel benne hagytam, így tőlük soha többet semmit. Ha nekik megért ~3k-t egy vásárló elvesztése hát oké
Lényeg a lényeg, hogy nézegettem tabokat és eddig a Huawei T1, illetve a Lenovo A8-50 volt szimpi. Bár az Allview tudott SIM-et fogadni ez igazából nem szempont már.
Néztem még LG Gpad 3.0-át is az is jónak néz ki. Ami kéne legalább egy android 4.4.2, normális akkuidő és persze IPS kijelző, na meg OTG se ártana.
Nem játékra lenne max ilyen Cut The Rope színtűekre.
Inkább netezgetés, olvasás, képnézegetés, filmezés.
Tudtok esetleg ajánlani valamit még ezeken kívül? Használt is játszhat természetesen de külföldi rendelés nem.
Árba max 40ig tudok elmenni, annál többet nekem nem igazán ér egy ilyen kütyü, mert egyszerűen nem használom sokat.
-
joey04
titán
Itthon ugyan nem kapható, de honnan tudnám megrendelni itthonra a Pixel C-t? Még gsm boltok oldalán sem láttam akik EU-ban nem kapható Note 5 stb készülékeket is forgalmaznak/forgalmaztak...
-
Visormail
addikt
Sziasztok
Android 4.1.2-es tableten leáll az áruház. Hiába törlöm az adatokat és a gyorsítótárat ennél is meg a keretrendszernél, majd újraindítás, nem segít. Ha eltávolítom az áruház frissítéseit és visszaállítja a gyárira akkor működik, ahogy lefrissíti az újra megint leáll. Nem támogatott már ez a verzió vagy mi? Akkor minek szedi le rá a frissítést ami nem jó?
-
lor
tag
válasz
fireman123 #67649 üzenetére
Köszi!
Itt a 2GB nem kevés?
A plus ill Pro nagyon szimpi volt azzal, hogy van benne memória dögivel.
Gondolom az Air jelöli, hogy sim-es.
A 3g simán csak az adatátvitelt jelöli ügye?Létezik az air szintén plus ill pro verzióban?
edit:
a plusnál ir sim card-ot a leirásban -
törölt tag
Gondoltam, hogy hülyeséget fogok kérdezni.
Amikor telefont váltottam és még a régi nálam maradt, akkor sem történt semmi, sőt, megnőtt az üzemidő kétszeresére és csak a kis sim jelet lehetett látni az értesítési sávban.Most találtam pár tabletet ebayen, amire érdemes lehet licitálni, és amelyik jelenleg jobban megérné, abban van sim foglalat is.
De azt hiszem akkor sikerült is most megválaszolni a kérdést.
-
asdf_
veterán
válasz
#54715584 #67650 üzenetére
Van egy autod, amiben van ulesfutes es nem hasznalod, kb. ennyire.
Max erdemes repulo modba tenni, es utana bekapcsolni a wifit, hogy a mobiltelos resz ne keressen folyamatosan mobilhalot, hogy 112-t tudj hivni (mar ha ez egyaltalan igy mukodik, es nem csak akkor megy fel a mobilhalozatra, amikor hivnad a segelyhivot, de szerintem igy, max valaki majd cafolja).
-
törölt tag
Sziasztok,
Ha olyan tablethez jutok hozzá, amiben van sim kártya hely is, és anélkül használom, az mennyiben befolyásolja használatot?
-
fireman123
őstag
válasz
fireman123 #67647 üzenetére
...bocs, ezek nem sim-esek, de van belőlük olyan verzió is [link]
-
fireman123
őstag
Teclast X98 air III, Android[/L,
Teclast X98 plus ...ez már több 50e-nél
Teclast X98 pro ...mégjobb/még drágább
, és most éppen nincs EU raktárban, ha kínaiból rendeled rájön 27% áfa, és kis vám
-
lor
tag
Sziasztok!
miért jó ha duál operációs rendszer van egy tableten?
átjárhatóbb pl pc-vel vagy ilyesmi?van valami ajánlatotok 50eft körülig (lehet kicsit több)
(bárhonnan megrendelem, nem számit)
kb 10"
ha lehet sim kártyát fogadjon mert van egy digis, amúgy wifi
leginkább netezésre egy kis netbook kiváltásáraElőre is köszi!
ui: nemtudom létezik e ill. van-e értelme a vezetékmentes töltésnek?
-
LógaGéza
veterán
Üdv!
Kizárólag navigációra keresek tabletet. 7" és 10"-os opciókat keresek, mind a két kategóriából érdekel, a cél a stabil GPS kapcsolat, és navigáció lenne, másra nem használnám.
Mit tudnátok ajánlani?Köszönöm!
-
adatfalo
senior tag
A Mini is jó, viszont az, hogy nem bővíthető és, hogy nem tudsz külső forrásból rátölteni applikációt(
) , az egyenesen arányos azzal, hogy meg kell vásárolnod az appstore-ból. Szóval az a 90ezer forint, a későbbiekben jóval több is lehet. Én ezért is vettem androidos készüléket, mert magamnak fejlesztek appokat, ami egy apple terméknél sokkal macerásabb.
-
adatfalo
senior tag
válasz
csendes #67637 üzenetére
Annyiban egészíteném ki (ami már csak szőrszálhasogatás), hogy a samu az nem fullhd, hanem QHD szóval nagyobb a felbontása. Nekem a 10"-os verziója van és az AMOLED kijelző bámulatosan szép, a fekete feketébb mint maga a keret, sötétben egyszerűen nem tudod, hogy hol kezdődik a képernyő (világosba is csak azért, mert mondom ahogy írtam, világosabb a keret).
A gombok elhelyezkedésével kevesebb bajom van, mint a töltőnyílás elhelyezésével, mert ha töltés közben akarom használni, akkor fejjel lefele kell állítanom (ha ágyban fekszem), mert különben megtöröm a kábelt, ugyanis a hasfalamnak nem tudom nekitámasztani.
GTA SanAndreas-ban szokott még annyi előfordulni, hogy a bal kezemmel való irányítás nehézkes mert néha a tenyérbelső-élem is hozzáér a képernyőhöz, de szerintem a kisebb kijelzőn ez se jelenthet problémát, hiszen nem kell annyira "benyúlni". -
Gudy
tag
Sziasztok!
mi a vélemény az edigitalos Asus MeMO Pad 10 ME103K 16GB Refurbished tablet, Black tabról?Igazából a hosszú üzemidő és "irodai" célok" a cél és ne laggoljon... Vagy más ajánlat?
-
asdf_
veterán
válasz
csendes #67637 üzenetére
Ugyanakkor a samu mindket hangszoroja lent van (ha allitva van a keszulek), tehat ha elforgatva jatszik vele, egyoldalrol jon csak a hang, plusz a keretben van a menu meg a vissza gomb, nem a kijelzon, abba veletlenul eleg jol bele lehet nyulni sokszor (aztan persze lehet, hogy meg lehet szokni, de boltban probalgatva en surun anyaztam emiatt, mert vagy tizszer nyomtam meg 5 percen belul veletlenul).
-
csendes
addikt
Az S2 sAMOLED kijelzőnek nagyobb a kontrasztja, és kevesebbet fogyaszt. Mindkettő FHD, de a képarány más, az egyik 4:3 (2048x1536), a másik 16:10 (1920x1200). Az előbbi játékokhoz, az utóbbi filmekhez jobb.
A SoC mindkettőben erős középkategóriás, az S2-ben a GPU erősebb és még kettővel több magja is van, ezért játékokhoz inkább az ajánlott. -
yorka
tag
Gondban vagyok, nem tudok dönteni, de ti talán tudtok segíteni.
8"-os LTE-s tabletet szeretnék vásárolni.
Két jelölt van:
http://www.edigital.hu/wifi-3g/4g-tablet/huawei-mediapad-m2-premium-8.0-full-hd-wi-fi-+-4g/lte-32gb-tablet-gold-%28android%29-p511475.html - 120e
http://www.edigital.hu/wifi-3g/4g-tablet/samsung-galaxy-tab-s2-8.0-%28sm-t715%29-wifi-+-lte-32gb-tablet-white-%28android%29-p491697.html - 140e akciós árGyereknek lenne tartalomfogyasztásra, játékra. 3 GB RAM mindegyiknél adott. A Harmann/Karbon, a dizájn és az árelőny a Huawei felé terelne, de az erősebb, időtállóbb hw a Samu mellett áll. 2-3 éves használatban gondolkodom.
Nem találok rendes összehasonlító teszteket, amik a hw különbségeket megmutatnák. A gyakorlatban mi a különbség a két cucc közt?
Kirin930 GPU Mali-T628 MP4 vs Exynos 5433 + Mali-T760 MP6 (T715)Vajon van olyan opció a samunál, hogy "csak" full HD-ban fussanak a játékok?
-
Plutor
aktív tag
Üdvözletem!
Szomszéd áthozott egy m-tech atab 73g jelű tabletet,mert az unokája elállított valamit.
A kép fejjel lefelé és tükrözve van.Elég vicces navigálni.Minden fut,csak fordítva.
Van tipp,hogy hogyan lehetne ezt megoldani?
Én sem értek a tabletekhez. -
Big Bopper
tag
Tudna valaki gyorsan mondani egy olyan gépet, amin van 2 darab jó minőségű előlapi sztereó hangszóró?
9 col körül. Filmnézésre kellene főleg. Meg netezni.
50-60 ezer körül. De ha olcsóbb az se gond. -
zoleeno1
veterán
Sziasztok,
20k környékén mit tudtok ajánlani? Belépő szint, nem várok csodát, egyik kolléganőmnek kéne. Sajna a nyitó hsz-ben ajánlottak (ConCorde tab PRIME, refurbished ASUS-ok) kb már sehol sem kaphatók... Csak Magyarországon forgalmazott jöhet szóba, mert még a héten kéne... KösziIlletve erről vélemény? eSTAR GEMINI nagyon jó áron van itt, bár semmi leírás, de az e-digitálban sokkal többért van ugyanez és az alapján a leírás alapján korrektnek tűnik...
-
Aryan
senior tag
Sziasztok!
Hozzájutottam két darab csoda tablethez. Point of View PROTAB2-IPS9-hez és Point of View PROTAB30-IPS10-hez.
Rootolni szeretném őket, meg ha van valami újabb cfw akkor azt rátenni. XDA-n néztem,de nem találtam semmit róluk. Hátha valakinek van még valamelyik modellje és valamit okosított rajta.
Elnézést ha offoltam.
-
Valakinek van tapasztalata a Teclast X80 Pro 32GB Intel Z8300 készülékről?
7.9-8 inches tabokat nézegetek, ennek az ára még egész baráti.
Tudásban majdnem mindegyik inteles dual-os tab ugyan ilyen, csak ennek egy kicsit nagyobb a felbontása a többihez képest. Mondjuk az aksi lehetne egy kicsit nagyobb. -
cidalain
veterán
válasz
Revoltek #67624 üzenetére
ez már egy kifutó széria régebbi atom soc-cal.
nem sok helyen kapható már, 165 dollárért látom hirtelen legolcsóbban (de esélyes hogy elkapnák, és rámenne az áfa). nem valószínű hogy adnak ki rá androidot (újabb verziójában már van Lollipop, ha akarták kiadhatták volna erre is)
szükséges opció bele a 3G?Ondának is van az újabb atommal, 4GB rammal, és 5-ös androiddal de az kicsit drágább, és nincs benne 3G
Vagy amit írtam korábban Teclast X98 Plus (szintén 4GB ram, viszont mobilnet ebbe sincs) -
Revoltek
aktív tag
-
cidalain
veterán
válasz
Revoltek #67620 üzenetére
Teclast X98 Plus például, gyárilag 5.1-gyel van már.
Az 50e forintos határt nem értem, az Onda sem fér bele már: Kínából 180 dollár körül van (~50000 Ft, és ha megcsípik a vámon, akkor bőven fölémész még a 65-nek is). EU raktárból meg 210 dollár környéke + itt van vagy 10$ posta is (~61000).
A Teclast egyébként egy árban van az Ondával.UPDATE
én a az új atom procis 4GB-os verziót nézem. te melyiket?
ha sima 2 GB-os elég akkor Teclast X98 Air III (android itt is 5-ös már) szintén ugyanannyi mint az annak megfelelő Onda: de ezekbe a régebbi atom soc van. (bár áfával ezek is 50 fölött vannak) -
Revoltek
aktív tag
Sziasztok! Tablet vásárlás előtt állunk. Egy dual bootos onda v919-et néztünk ki. Win 10 + kitkat. Hosszútávra terveznénk, ezért a kitkatet kicsit gyengének érzem. Viszont a gyártó lollipop frissítést ígér.
Megéri belevágni?
Szerk: Esetleg tudnátok ajánlani kínai tabletet, ami lollipoppal van ellátva csak és 50ezer körül kézhez kapom? 9,7 vagy 10" körüli játszik csak -
Darknech
csendes tag
Sziasztok!
A Samsung Galaxy Tab S2 9.7" és a Huawei MediaPad M2 10.0 közül melyiket választanátok? Főleg a kijelző volna a lényeg, mert elég sokat olvasnék rajta, ezért eddig a Samsung felé hajlottam, de most a Huaweiből a pro, tehát a tollas verzió árának igencsak alávágtak a MediaMarktnál (webshopban 115000Ft), aztán rögtön gondolkodóba estem, hogy nem volna e az jobb nekem a 140es Samsung helyett.
Üdv,
Darknech -
-
Dzseno
tag
sziasztok! 10"-os tabletben mi a menő manapság. Főleg olvasni meg netezni venném kb 50rugóig. köszi
-
FERA88
tag
Sziasztok! Telefon vásárlása előtt állok, de nagy kijelzőt szeretnék, így eljutottam a 7-8"ig. Tanácsokat szeretnék kérni, hogy miket ajánlatok, hosszabb távra ~2év. Csak olyan érdekel, ami fogadja a SIM kártyát, szóval telefonálni is lehet vele. Kinéztem a Samsung galaxy tab A 7"-os változatát, a Samsung SM-T715 Tab S2 8"-os 32GB változatát. Igazából ami tűrhető hardverrel van ez a kettőt találtám, a többi az 1 giga ramos, az számomra kevés lenne. Mik jöhetnének még szóba? Árban max a Tab s2-es áráig mennék el, de inkább a középkategóriában gondolkodom, amiben van sim lehetőség, mindent meghallgatok, márka mindegy, de Androidos legyen, későbbi frissíthetőség is jó lenne, esetleg romolgatás. Köszönöm előre is
-
pandur99
aktív tag
Sziasztok!
Androidos tabletet vennék, 10inchest, 4G és GPS kell, ips panel kellene. Főleg internetre használnám, és max. 100e-ig mennék el. Mit ajánlotok? -
cidalain
veterán
be van kapcsolva a kijelző közben, vagy nincs?
ha nincs kijelző akkor nem sokat. önmagában a wifi, ha nincs rajta forgalom, akkor nem eszik sokat.mondjuk 10%-nál többet nem hiszem hogy fogyasztana 24 óra alatt. de ez függ a tablet típusától, az akku nagyságától, az akku elhasználódottságától, a szinkronizálási beállításoktól.
(ilyen szempontból egyébként meg irreleváns, hogy mekkora a kijelző, ha az ki van kapcsolva - esetleg talán annyi hogy abba a méretű tablet házba mekkora akku fér bele, de ez is típusfüggő) -
törölt tag
Ezt a 1.5 gigát én sem értem igazán. Az meg lehet az én hülyeségem, de inkább legyen 1.5, mint 1.
Ezek szerint akkor a Tab A jöhetne szóba ebben az árkategóriában.Ahogy látom Asusból van 50 körül vagy 3-4 féle, amiben van 2 giga ram meg HD kijelző. Intel Atom nem használja jobban az akkut?
-
cidalain
veterán
válasz
#54715584 #67601 üzenetére
leszögezem rühellem a Samsung 1,5 GB-os politikáját, ami pont annyival több, hogy papíron jobban mutat, de használatban nem érződik. Műszaki szempontból meg majdhogynem egyszerűbb lett volna 1 db 2 GB-os chipet ráheggeszteni az alaplapra, mint egy 1 GB-osat és egy 512-eset.
Ettől függetlenül szerintem az újabb (T280) jobb, márcsak a Snapi 410 miatt is.
Nomeg az újban IPS kijelző van a régiben TFT +1 az újnak
Kamera 5/2 MP vs 3/1,3 MP +1 az újnak
Viszont Infra csak a régiben van (ha ez szempont lenne)Ár: Erősen túl van szerintem árazva mindegyik. A régi már 2 éve is 40 fölött volt, és egy egy fillérrel sem csökkent. Az új meg értelmes helyről nem vehető meg 48 alatt 2 év gyári garival...
Nincs új készülék ennyi pénzért 2 GB rammal itthoni beszerzéssel.
-
törölt tag
Sziasztok,
Még régebben volt egy 8" tabletem, most 7"-ban gondolkozom.
Legalábbis ha abból indulok ki, hogy a 8" bár elég nagy volt kijelzőre, ami tetszett is, egy idő után kényelmetlen volt tartani.Nagyon tetszik a Samsung T230 Galaxy Tab 4 7.0 viszont az már 2 éves készülék. Ahogy nézem majdnem ugyanazzal a specifikációval van Samsung T280 Galaxy Tab A 7.0 + néhány ezerért. Nem igazán látom a különbséget a kettő között. Viszont mivel a telefonom is Samsung, tudom mire számíthatok, de nem tudom megéri-e a kettő közül valamelyik?
40-45-öt szánnék a készülékre, olcsóbban nem nagyon találtam olyat, amiben van 2GB RAM és HD kijelzője van. Bár a Samsungokban is csak 1.5GB RAM van.
40-45-ért tudtok még ajánlani?
Netezésre kell, fb, néha egy kis online játék de inkább logikaiak. Néha kis filmnézés hálóról + levelezés.
Sztereó hangzás jó lenne, ha 2 hangazóró lenne benne.
Esetleg 8" is lehet, ha nem nehéz a készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kuponkunyeráló
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3244
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest