- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
Akcok94 #64299 üzenetére
(minden GPS internet nélküli)
De majdnem mindegyik A-GPS is, azaz ha van netkapcsolat, az gyorsíthatja a jel találását.
Egy tablet sosem fog olyan gyorsan jelet találni mint egy célhardver. De azért 1 percen belül szoktak találni, amit aztán stabilan tartanak. (Persze jó ha a kamion ablakba teszed, és nem a fülke legeldugottabb sarkába) -
Akcok94
senior tag
üdv,
én olyan tabletet keresek amiben GPS van, de főleg olyan hogy internet nélküli legyen, szóval net nélkül ne az öröké valóságig keressen egy műholdat. Maximum 30-35k szánnék rá szín sötétebb inkább(kamionba lesz), háttértár min 8gb, képernyő legalább 8colos legyen, a többi java részt mindegy.
köszi.
-
-
.nodi.
tag
-
tjb007
nagyúr
válasz
Armando_19 #64290 üzenetére
A Shipping from: résznél a Germany választandó, csak hogy nehogy elfelejtődjön.
-
gellei
aktív tag
Sziasztok!
Tabletet szeretnék vásárolni:
Hány hüvelykes legyen a kijelző? - 8 col
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? - új
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció? - itthon
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.) - internet, olvasás, néhány játék
■ Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? - 40kElőre is köszönöm!
Op rendszer esetén androidra gondoltam, még win eszközöm nem volt, ami nem pc.
-
Armando_19
őstag
Sziasztok.
Elkövetkezett a pillanat, hogy engedek a technikának, és beruházok egy tabletre, és ehhez kérnék egy kis útmutatást a kedves fórumtársaktól.
Tehát:
Hány hüvelykes legyen a kijelző?
10"-os lenne a legbarátibb, de ha van valami kihagyhatatlan 8"-os típus egye fene.
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
Újat
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció?
Angliában élek, és szeretem az Ebayt. Jöhet felőlem ázsiából is ha az a tuti.
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.)
Leginkább társasjátékokat játszanék rajta az ágyban az asszonnyal, esetleg sorozat, net.
■ Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? Lehetőleg konkrét összeget adj
legyen mondjuk 65.000ft.Nagyon fontos!, hogy legyen benne 3G/LTE modem, van egy 20 gigás internet sim-em, legyen már valami értelme is már.
Színe, típusa, fajtája, borítása, anyaga mind1, a műszaki része a szempont, hogy minél pengébb legyen az adott összegért.A válaszokat és a segítséget előre is köszönöm.
További szép estét. -
Gothmog
senior tag
Sziasztok!
Édesanyámnak szeretnék tabletet vásárolni karácsonyra.
8-10'' között. (Valószínűleg a pénzkeretbe a megadott kívánalmak mellett csak 8-as fog beleférni)Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
Csakis új jöhet szóba, a refurbished darabokat is kerülném, így kérném, ilyeneket ne ajánljatok!Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció?
Csak itthonról.Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.)
Főként egyszerűbb játékok (kb. plants vs zombies 1, angry birds szint), filmnézés, esetleg olvasás.Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? Lehetőleg konkrét összeget adj meg, ne rébuszban írd körül.
A lélektani határ 70.000 Ft. Ha 50-60 ezer közé befér, az lenne az ideális, de ha van olyan, ami megéri a többletet, akkor 70-ig mehet az ár.Egyéb...
- Fontos lenne a jó képernyő-felbontás (tehát lehetőleg ne 10''-es méret/1280×800-as felbontás kombó legyen).
- Wifi elég, 3/4G stb. nem kell (böngészésre nem használná, csak frissitésekhez, programok letöltéséhez kellene a net).
- Jó pont, ha kiforrott a típus, kellően megbízható és szoftveresen is korrekt módon van összerakva (alapjáraton nincs teleaggatva felesleges appokkal, jó a "memóriakezelés" stb.)
- Nem gond, ha nem a legújabb android verzió fut rajta. (Én pl. jól elvagyok jelenleg is egy 4.2 android rendszerrel a sajátomon)
- Természetesen a minél erősebb akku is kívánatos.A segítséget előre is köszönöm!
-
itachi94
tag
Sziasztok ! Szeretnék vásárolni magamnak egy új tabletet .
7-es vagy 8-as lenne a legjobb !■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
Újat szeretnék , használt csak akkor ha ténylegessen olcsóbb az ára .■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció?
Itthon !■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.)
Zene ,Internet és filmezés !■ Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? Lehetőleg konkrét összeget adj meg, ne rébuszban írd körül.
25-30.000 Ft-ig szeretnék rá költeni !
-
Tarill
őstag
sziasztok! ma vettem egy lenovo A7-10F táblagépet, fel akarja frissíteni magát 5-ös androidra, mehet neki?
-
tjb007
nagyúr
Az itthoni választék: ASUS Transformer Pad TF303CL, ASUS ZenPad 10 Z300CL
„Mik a tapasztalatotok az európai raktárból rendelt cuccokkal, a számla amit adnak megfelel az európai szabályoknak?”
Én egyáltalán nem is kaptam számlát. A többieknél (TinyDeal, GearBest stb.) nem tudom mi a helyzet, azokkal nincs személyes tapasztalatom, de a GeekBuying nem adott semmi számlaféleséget.
-
NerV
tag
Sziasztok!
- 10 collos tabletet szeretnék venni,
- alapvetően netezésre, filmezésre, nem játszom, de legyen gyors, mert ritkán cserélek készüléket
- legyen benne 3G
- jó felbontás
- jó, ha bővíthető a memóriaSzeretem a minőségibb darabokat, külsőleg-belsőleg. Általában előző generációs felső kategóriás telefonokat veszek, és használom 2-3 évig, vagy amíg szét nem esik.
ár max 70e ft,
- itthon vásárolt cuccot el tudom számolni cégre, úgyhogy a bruttó ár 2/3-val lehet számolni
- lehet külföldről is, de európán belül. Még nem vettem kínai gyártótól kütyüt, de szívesen teszek velük próbát.Mik a tapasztalatotok az európai raktárból rendelt cuccokkal, a számla amit adnak megfelel az európai szabályoknak?
Olvastam, hogy 11.11-én lesznek akciók, meg fogom várni, de addig is itthonról összehasonlításképpen mit ajánlanátok?
-
cidalain
veterán
válasz
cserri18 #64274 üzenetére
igen a nem kapják el azt jelenti, hogy figyelmetlenek voltak, nem vették észre, átcsusszant az ellenőrzésen. manapság már nagyon sokmindent elkapnak. 95%-ban be kell fizetni az áfát. és még van 1-2 ezer ügyintézési költség is.
EU raktár azt jelenti hogy sok eladó működtet EU lerakatot. nagy tételbe ideküldi a cuccost, és innen árulja, mert tudja hogy az EU polgárok innen szívesebben vesznek. Egyrészt nincs adó, másrészt sokkal hamarabb megérkezik. Igaz pár dolcsival drágább ugyanaz, mint kínában, de összességében még mindig olcsóbb, mint a +áfa verzió.
Aliexpressen nem tudom hogy van e EU raktár opció. van egy csomó másik webshop viszont. Itt egy ezirányú topic. -
cidalain
veterán
válasz
robi212 #64268 üzenetére
Helló.
Nem indul a kocsim. Pöfög, Recseg. Szerintetek mi lehet a baja? Az vajon megoldhatja ha öntök ablakmosóvizet a tartályba? vagy ha észak felé nézve elmormolok 3 miatyánkot? Vajon ez a Közel-Keleti probléma miatt van?Tehát: itt senki nem tud távgyógyítani.
1. Ha még garis, akkor vissza a feladónak
2. Ha már nem, akkor a gyári visszaállítás, Factory reset megoldás lehet (ha esetleg vírusos lenne, akkor jó eséllyel ez is megoldódik)
3. Ha ez sem, akkor Rom újratelepítése
4. Ha ez sem, akkor hardverhibaEbből az első kettő ponthoz nem kell atomtudósnak lenni. A 3-hoz azért Android ismerettség kell, a 4.-hez meg elektronikai.
-
csendes
addikt
válasz
Mardel92 #64270 üzenetére
NEXUS 2013/Huawei Mediapad M2 akku: 3950mAh/4800mAh. A kijelző felülete viszont 30%-kal nagyobb az M2-ben, a CPU-ban négy A7 maggal szemben nyolc A53 mag van az M2-ben (és abból négy 2GHz-ig felmehet) és a GPU is többet fogyaszt (Adreno 320/Mali-T628 MP4). Ezzel együtt mind a kettőnek jó akkuja van.
-
csendes
addikt
válasz
T. Peet #64262 üzenetére
Ha csak Windows kell és nem kell 3G/GPS, akkor ezt a típust ajánlanám: [Onda V919 Air CH]. A melegedés a Bay Trail SoC-nál is gondot jelenthet, és a Cherry Trail SDP-je maradt 2W, Inkább talán a GPU maximális frekvenciájánál, illetve szabályozásánál voltak túl merészek a gyártók az első típusoknál, remélhetőleg a firmware frissítéseknél kicsit visszavesznek majd ebből.
-
Mardel92
tag
válasz
csendes #64267 üzenetére
Rendben, köszönöm megint, majd megtapogatom, mert igazából az tetszik benne nagyon, hogy fém a cucc. Akkut nem gondoltam volna, h gyengébb, mivel picit nagyobb mint a nexus-é, de ez annyira nem szempont, mivel gépekkel dolgozok, van mindenhol töltési lehetőség, valamint már minden autóba beszereztem töltőt, mert a nexus a végén nem bírta sokat, szóval ahhoz hozzá szoktam
.
Az ára tényleg borsosabb, de mégis csak egy frissebb termék, úgy érzem, megérheti.
Köszönöm még egyszer a segítséget, innentől kezdve már csak a szívemre hallgatok, hogy melyik jobb fogásra. -
RedCat
senior tag
A lányomnak keresek tabletet. Ami itt elérhető, az pl. az Acer B1 830. Nézegettem, de csak 1 GB memória van benne. Mennyire használható ez 1 GB rammal?
Vagy egy nexus 7 2013-al jobban járnék?Mesenézésre, játékokra használná. (Az Alcor O819M sajnos most nem elérhető).
-
cidalain
veterán
válasz
cserri18 #64261 üzenetére
Magánszemélyek között 45 €-ig, cégtől vásárolt áru 22 €-ig vám és áfamentes.
E fölött vámmentes, de 27% áfa rájön! 150 € felett pedig vám, és áfa fizetés is van!Szóval 22€ alatt nincs normális tablet kínában, tehát az ottani árakhoz nyugodtan számolj 27% áfát. Ha 1%-nyi mákod van nem kapják el, és akkor örülsz.
Mindenképpen vásárolj EU raktárból, akkor legalább az áfát megúszod, mert azt EU-n belülről rendelve nem kell.
-
RVR400
veterán
-
T. Peet
tag
Sziasztok, szeretnék segítséget kérni tablet vásárlással kapcsolatban.
Amit szeretnék: Új / win8-win10 vagy dual os / 64Gb / 9,7"-os min. / max 250$ és az aliexpressből (oda van most kuponom).
Sim kártya egyáltalán nem fontos, nem lesz benne.Amiken gondolkozom:
- CUBE I6 Air 3G
Egy youtube-os tablet tesztelős oldalon dual os-hoz 64Gb kapacitást ajánlottak mindenképpen, de a cube i6 úgy látom csak 32-esben van. Nem tudom ez mekkora gond.
- Teclast X98
Ebből esetleg még szóba jöhetne a pro is, de szintén azon az oldalon eléggé extrémen melegedett, ezért attól kicsit tartok.
- Onda V919 Air
- Chuwi vi10 ProPer pillanat a Chuwi mellett van a voksom. Van olyan érv, ami miatt a Chuwi rossz választás, esetleg a másik 3 jobb lenne, de új versenyzőtől sem zárkózom el.
Köszönöm!
-
cserri18
csendes tag
válasz
cidalain #64229 üzenetére
Nem tudok elmenni 120-150ig, ennek kb a felét lőttem be. Gyerekeknek lesz, az előző két tabletet itthon vettem edigital, kicsit normálisabbat, 4hó - fél év alatt lerohasztották- összetörték. Drágább a javíttatás mint ha újat veszek. És totál egyszerű játékokra lenne.
E szemszögből sem érné meg kínait venni?
Ránézek az általad javasolt márkákra.
Áfa-vám nem csak bizonyos összeghatár fölött van? ha jól emlékszem 150 $ ? Ha ilyesmi rájön, akor bizony tényleg nem nagyon éri már meg...
8-9-10 collhoz mekkora felbontás javasolt? (egyszerű játékok, youtube)
-
netseft
aktív tag
válasz
BomiBoogie #64256 üzenetére
8" méretben még annyira nem látványos a felbontásbeli különbség, de 10" méretben már annál inkább. Persze ez valamelyest egyénfüggő, így szubjektív kérdés, hogy megéri-e. Meg kell nézni élőben a különbséget, az sokat segít.
-
cidalain
veterán
válasz
anonymus89 #64258 üzenetére
Probaltatok fulessel, vagy kulso hangszoroval? Ha a hangszoro gyarilag gatya, azon nem segit semmi: se a csere, se a szoftberes mokolas.
Ez egy sima tabletn rajta a egy speci app, amihez elofizu jar?
Az nem jarhato hogy venni egy normalis tabot olcsobban (pl lenovo a7-10), majd rarakni a meseappot, majd fizetni a tartalomert?
A mesetabnak csak 512 ramja van. -
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Ismerős keresztmuterja vett a gyerkőcnek egy Bookr Kids Mesetabletet, aminek eszméletlenül gyenge hangszórója van. Visszaküldték erre küldtek egy másikat szintén olyan gyenge hangszóróval. Van ami segíthet a komplett tab csere nélkül?
Esetleg szoftveres megoldás létezik? -
Mardel92
tag
-
csendes
addikt
válasz
Tarill #64254 üzenetére
Bármi lehet. Általában a 32GB-nál nagyobb kártyákat exFAT (FAT64) filesystemmel árulják, és azt nem tudja olvasni egy olyan tablet, amin a firmware csak FAT32-t tud kezelni. De ha átformázzák a kártyát FAT32-re, akkor előfordulhat, hogy 32GB-ot lát a tablet, sőt még az is, hogy 64GB-ot [link]
-
Tarill
őstag
üdv! ha egy táblagépbe ami csak 32gb sd-t kezel beleteszek egy 64gigásat akkor semmit se csinál vele vagy csak 32 gigát ismer fel? avagy fatal error?
-
Carasc0
őstag
Sziasztok!
Egy kolléganőmnek kellene egy táblagép és elmondta nekem a vele kapcsolatos kívánalmait:
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? (Minimum 5")
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? (új)
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció? (itthon)
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.) (internet)
■ Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? (max. 30 000Ft)Más megkötés úgymond nincs.
Melyik most a fentiek alapján a bestbuy?
-
csendes
addikt
válasz
grabber #64248 üzenetére
Ez lehet, hogy elírás az Intel hivatalos oldalán, és a Z8300 képes 4GB RAM-ot kezelni [link]. A Z8500-nál egyébként 8GB szerepel [link]. A Z8500 már kétcsatornás memóriakezelésre képes, így valahol logikus, hogy feleakkora sávszélességgel feleannyi memóriát kezel a Z8300.
Ami a melegedést illeti, az SDP továbbra is 2W, vagyis nem nőtt jelentősen [link] "thanks to its new 14 nanometer low-power process (P1273) with tri-gate transistors, energy efficiency has been significantly improved over its predecessor Bay Trail-T". Persze a melegedés a max. órajeltől, a hűtőbordáktól, hőelvezetéstől, illetve a terheléstől is fűgg. A Bay Trail-nél is sokszor jelentkezik túlmelegedés, akár tabletről van szó, akár TV box-ról. -
.nodi.
tag
üdv!
25k-ÉRT van most vlaami leárazott tablet?
Asus MeMO Pad 7 ME176CX 8GB Refurbished
ezek sajnos elfogytak -
válasz
csendes #63919 üzenetére
Teclast X98 pro hűtés modding és teszt
Jó lenne ez a tab,csak azzal kezdeni,hogy szétszedni a hűtést és barkácsolni nem szerencsés.Viszont ha sokat melegszik,hamarabb tönkremegy,sokkal többet fogyaszt és be is lassul.
Ha meg is venném,csak akkor ha ez javítva lett vagy én is meg tudom csinálni(de gondolom akkor a gari ugrik,de úgy se küldeném vissza)Sajna még nincs eléggé elterjedve,nem sok az info.Root-al+kernel cserélvel it is lehet alulfeszelni stb?Azzal is lehet javítani a problémán.Vagy elő rendelek a Chuwi Hi10-ből,de ki tudja annak mik a hibái.Z8300 intel proci csak 2 Gb RAM-ot tud kezelni,akkor meg minek bele 4 GB?Ez meg emiatt gyanús.
Vi10 és a X98 marad még,de nem tudom mennyire lesz hozzá support később?
-
ElGatto
aktív tag
válasz
csendes #64244 üzenetére
7 colos kijelzővel nézegettem.
Játék amit egy 5 éves gyerek játszik rajta, + youtube videók.
3G / 4G GPS nem feltétel, inkább jobban örülök a 16 GB tárhelynek és a jobb androidnak.
(amit néztem Acert 5.0 volt rajta.)Samsung T113 Galaxy Tab 3 7.0 Lite VE 8GB 32,290.-
Huawei MediaPad T1 7.0 27,990.-
HP HP 7 Plus 1301ew G4B64AA 27,900.-
Acer Iconia B1-770-K4SS NT.LBKEE.003 29,900.-Köszi!
-
csendes
addikt
válasz
Mardel92 #64241 üzenetére
Akkor ezt pont jó lesz: [Nexus 7 2013 LTE refurbished]
-
csendes
addikt
válasz
BomiBoogie #64238 üzenetére
FHD 10": Az Acer A3-A30 a megadott 50 ezer Ft fölött van: [link]. Az akku 5930mAh, am a közepes alatt van a mai típusok között. Hasonló áron, szintel Intel Soc-cal kicsit jobb az akku (25Wh, kb. 6700mAh) az Asus Transformer Pad TF303CL LTE-ben, ami ahogy a neve is elárulj 4G-s tablet: [link]. Illetve van még Mediatek SoC-cal (MT8165 négy A53 magos CPU és MAli 760MP2 GPU) és 7000mAh akkuval Lenovo TAB 2 A10-70 Full HD [link] egy kicsit olcsóbban.
-
Mardel92
tag
Sziasztok!
Nemrég sajnos megadta magát szeretett Nexus 7-es tabletem (2. generáció), neki keresném az utódját.
Méretben maradnék valami hasonlónál, (7-8" között), a 3G/LTE mindenképp kellene, valamint kijelzője legyen hasonlóan jó, mint a Nexusnak volt. A többi hardveres rész annyira nem izgat, nem játszok, navi, net, levelek, 1-2 kisebb program menjen el rajta. A keret 50-100e forint között lenne.
Külföldi beszerzés nem gond, Kínából sokat rendelgetek, valamint Angliában él ismerős, onnan is megoldott a szállítás.
Van valami jó alternatíva, vagy keressek inkább külföldön ugyan ilyen nexust, mert, igazából ezzel sem volt baj, csak kicsit sok volt neki a stressz.
-
ElGatto
aktív tag
Hi, nemrég elkezdtem tabot vadászni. 30k körül szeretnék használhatót találni.
Láttam Acer-t 16 Gb tárhellyel 4 maggal. 4 verziót láttam árukeresőn mi ezekről a vélemény?Vagy inkább egy lenovo vagy a samsungot érdemes ebben a kategoriában? Van egy HP 3s egy Hauwei is ebben az ársávban...
-
robi212
tag
Sziasztok,
Van egy tabletem, amit a T-Home-nál lehetett megvásárolni, Gigaset QV830, 4.2.2. androiddal.
Az elmúlt 1-2 napban azt játssza, hogy ha hozzáérek a képernyőhöz, random elkezd ugrálni a kép, föl-le görgeti a weboldalakat, appokat, stb., plusz, ha hosszabban nyomom szövegíráskor az egyes betűket, akkor nem jelennek meg az ékezetes betűk és egyszer csak elkezd megint össze-vissza ugrálni a kép.
Van bőven szabad tárhely és RAM is.
Szerintetek mi lehet a baj? Vírus okozhatja ezt? HA igen, le lehet szedni valamivel? Vagy gyári visszaállítások segíthetnek?
Előre is köszönöm nektek. -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
csendes #64234 üzenetére
Köszönöm!
Néztem közben az Acer Iconia One 10 tabokat is, ebből mindenki külföldi review a Full HD-s változatot hozza, de itthon egyáltalán nem lehet kapni.
Ez a típusszáma:
Acer ICONIA A3-A30-18P1Nincs olyan 10" körüli tablet, ami Full HD-t tud?
Ez esetben az árat is feljebb tudom tenni. -
sto1911
veterán
Sziasztok,
10"-os tabletet szeretnek venni a kozeljovoben.
Altalanos hasznalatra, de azert a jovore gondolva:- min.2 GB RAM
- min. 16GB hattertar, de inkabb tobb
- rendes felbontasu kijelzo, min. HD, FULLHD
- 50k korul a cel, esetleg a specifikacioktol fuggoen tobbet is raszanhatok
- csak WIFI eleg
- minel ujabb android, az se hatrany, ha tamogatjak kesobb isKinai is szoba johetne, de az karacsonyig mar nem hiszem, hogy ide eler.
Koszi!
-
csendes
addikt
válasz
#48828160 #64233 üzenetére
Itt van róla két teszt: [magyarul][angolul]. A magyar tesztben a képek egy része nem ezt a készüléket ábrázolja, de a szöveg a Pop 10-ről szól. Sajnos csak 4600mAh az akku, ami egy 9,6" kijelzős tablethez 4G-vel kevés. Összehasonlításképpen az LG G Pad 10.1 LTE-ben 8000mAh az akku, a többi specifikáció pedig hasonló, például ugyanaz a SoC, ugyanúgy 1200x800 IPS kijelző.
-
csendes
addikt
válasz
BomiBoogie #64232 üzenetére
Még van néhány refurbished 10" Asus az ED-ben. Ha 3G nem kell, akkor [ME103K][ME103CX 16GB]
-
törölt tag
Sziasztok!
Alcatel pop10 tabletről mi a véleményetek?
Esetleg akinek van írna nekem róla?
Köszönöm! -
BomiBoogie
MODERÁTOR
Sziasztok,
mit tudtok ajánlani a következő paraméterekhez?Hány hüvelykes legyen a kijelző?
9-10-es (jelenleg 7-est hajt a családtag, de szeretne nagyobbat)■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
Inkább legyen új.■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció?
Inkább itthon.■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.)
Semmi játék, leginkább YouTube, Facebook, fotónézegetés, szóval nem kell olyan erős legyen, de legyen szép a kijelző.■ Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? Lehetőleg konkrét összeget adj meg, ne rébuszban írd körül.
Max. 50.000 Ft.Köszi!
-
válasz
csabyka666 #64221 üzenetére
Megoldódott, sikerült találni egy olyan ROM-ot, ami passzol hozzá!
-
cidalain
veterán
válasz
cserri18 #64228 üzenetére
Most latom, a kijelzofelbontas borzasztoan keves. Ez mar 7"-os keveske, nemhogy 10-en. A nov 11-i akcio nem csak aliexpressen lesz, hanem minden kinai cuccot arulo helyen. Az akcios ar ugy erheto el, hogy aznap kell megvenni
EU raktarban is lesz akciozas, 120-150 kozott nagysagrandekkel jobb tabokat lehet majd vasarolni (es ugye arra nem jon afa, mig az alis cuccra igen) -
cidalain
veterán
válasz
IMIIKE1998 #64225 üzenetére
Szerintem nincs koze az eletkorodnak a gariztatashoz.
A refurb termekek nem gagyik. Ugyanolyan check-en megy keresztul a gyartonal kint a sima. Sot egyszer ez is sima voltn csak valamiert visszakerult: serult csomagolas, szoftverhiba, hardverhiba. A problemat a gyar ilyenkor szakszeruen megoldjan teszteli, es ujra eladja. Garanciat is vallal ra.
Az egesz az aran is meglatszik, hisz uj nexus 7 mar nincsn de amikor volt akkor nem ennyibe kerult. Azert a kinezett Samu tabnal egy nagysagrenddel komolyabb cucc.(#64228) cserri18
Persze "szopathatod" magad noname (lehet hogy fake) kinai cuccokkal is, de minek, hisz nem sokkal tobbert jo minosegu kinai cuccokat is lehet kapni. Igaz azok jo esellyel Dual OS-esek. Teclast, Cube, Onda, Pipo markak kozott keresgess -
cserri18
csendes tag
Sziasztok, tudja valaki esetleg, hogy aliexpress no name tabletek mennyire megbízhatók? 11.11 akció keretében gondolok venni egy 9-10 colost, nagyon jó áron vannak. Pl ilyesmire gondolok
Bár teljesen még nem látom át hogy érhető el ez a kedvezményes ár.. -
csendes
addikt
válasz
IMIIKE1998 #64225 üzenetére
Nem csökken, mert az előző adag is elfogyott ennyiért, és ez egy üzlet, addig működik, amíg elég hasznot termel.
-
cidalain
veterán
válasz
IMIIKE1998 #64223 üzenetére
Franc se tudja hogy csokken e. Ennel olcsobban ha venned, mar meglopnad a boltot.
kivarhatod nov 27-en a black friday-t hatha, de a 40 is akcios ar. Velhetoen BF elott visszarakjak teljesren es azt akciozzak vissza 40-re. Vagy 39-re. Vagy reg elfogy addigra.
En egyertelmuen a nexust vennem a ketto kozul. A gari ellenere is. -
IMIIKE1998
őstag
válasz
IMIIKE1998 #64216 üzenetére
Valaki?
-
losilee1337
aktív tag
üdv tudna valaki adni egy linket a samobilon kivül mert ott ugye vagy isszonyat lassu vagy fizetös a letöltés,szoval egy galaxy tab s2 t815 lte verzio gyári szoftverre kéne.
-
-
.nodi.
tag
25k van most vlaami leárazott tablet?
Asus MeMO Pad 7 ME176CX 8GB Refurbished
ezek sajnos elfogytak -
Aliexpressen NOV 11 akció lesz,szerintem akkor pont ideális lesz megvennem a teclastot.Nagy felbontás,4 gb ram,újabb android szól mellette.
Viszont a win 10 logout írás után rájöttem,nem kell nekem win 10
Octa 8752 vagy Intel Z8500 Soc-t válasszam?Film,net,Játékhoz is kellene és a GPS,LTE,WIFI ac nagy előny az Octa-nak.Fogyasztásban/teljesítményben nem tudom melyik a jobb. -
IMIIKE1998
őstag
Üdv!
Szerintetek az Edigitalban a refurbished Nexus 7-nek csökken még az ára a karácsony közeledtével? Am mi a vélemény róla? Ezen kívül még a Samsung Galaxy Tab 4-en gondolkozom a 2 év garancia miatt. Igazából az átlag felhasználáson(filmnézés, böngészés, zenehallgatás) kívül még játékra lenne használva. -
P.Gabi
csendes tag
Üdv.
Szeretnék külföldről tabletet vásárolni. Melyik oldalakat ajánljátok ? Olyan érdekelne aminél EU-n belül tudnak postázni a különböző költségek végett.
Köszi a válaszokat.
-
Dolphine
addikt
Sziasztok!
Az megoldható valahogy, hogy egy tabletet összekössek egy D-Sub bemenetes projektorral vezeték nélkül? -
ElGatto
aktív tag
Hi!
Ma van black friday nem? Mondjuk a 30K határig sajnos nem estem hasra.
Gyereknek youtube - ra, alap játékokra nemtudom mit kéne választani. -
cidalain
veterán
válasz
Debilon #64203 üzenetére
A7-10-ben erosebb a soc, ev elejen jelent meg.
A masik regi, mar masfel eves konstrukcio, gyengebb is. A kijelzoje viszont ennek nagyobb felbontasu.
En az A7-10-et vennem. 25-30 korul megveheto. Ha van meg idod varnek egy akciot (esetleg black fridayt) hatha lemegy 25 ala. -
Debilon
addikt
üdv!
a Lenovo A7-10F (59-434734) és a A7 (59-410282) közül melyiket lenne érdemesebb megvenni?
Alcor Zest Q880I mennyire vállalható?
főleg böngészésre, minden egyéb másodlagos -
Üdv mindenkinek!
Került hozzám egy ilyen tablet azzal a hibávalal, hogy indításkor a töltőképernyő állandóan befagyott. Volt hard reset, gyári visszaállítás, cache törlés (minden, ami a recovery-ben elérhető) de nem segített, így maradt a ROM újrahúzása. A problémám, hogy nem találom hozzá a gyári ROM-ot, ellenben találtam a benne lévő Rockchip RK3026-hoz sok image-t, fel is tettem rá Rockchip Batch Tool v1.7-lal, de a következő hibák jöttek elő:
- bootoláskor fehér képernyő
vagy
- betölt, viszont nem működik az érintőpanel
vagy
- betölt, működik az érintőpanel, viszont a kép kisebb, mint maga a kijelző, de az érintéseket úgy látja, mintha teljes képernyőn futna a rendszerUtóbbi "legjobb rossz", mert minden funkciót tudok működtetni (fordul a kép, jó a WiFi, kamerák működnek, szóval minden jó...), egyedül a képernyő mérete nem passzol a rendszerhez, így kvázi használhatatlan. Ha OTG-vel egeret kötök rá, gyönyörűen lehet rajta pötyögni.
Szvsz hardveresen jó a készülék, a kérdésem az lenne, van-e mód arra, hogy megváltoztassam (akár már a telepítés előtt) az IMG fájl tartalmát úgy, hogy teljes képernyőn dolgozzon a rendszer?
Köszi a segítséget előre is!
Tudom, ez egy olcsó, régi tablet, és vegyek inkább egy másikat, de a kihívás miatt érdekel a dolog, androidhoz eddig nem volt sok közöm, ez már fél siker, hogy életre tudtam kelteni egy halottnak hitt tabletet./OFF]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Banggood
- MIUI / HyperOS topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Eladó Lenovo ThinkCentre M910q i7 16GB / 12 hó jótállás
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Eladó karcmentes Honor 20e 4/64GB / kék / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest