- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
NerV
tag
Sziasztok,
a kínai tableteket nézem már év eleje óta. Cherry trail processzorral, abból is a Z8500-asokat. 3G-vel szeretném, de egyszerűen nem dobnak piacra ilyen modellt, csak Z8300-asokat pl. Teclast X98 3G, melyek lényegesen rosszabbul kezelik a ram-ot. Létezik az X98 Pro, amiben nincs 3G.
Mi lehet ennek az oka? Léteznek gyártói megállapodások, hogy adott processzort csak bizonyos konfigokba építheti be a gyártó?
Esetleg tudtok ajánlani olyan kínai táblagépet, ami az X98 Pro teljesítményét hozza, de 3G-vel?
-
NerV
tag
Sziasztok!
- 10 collos tabletet szeretnék venni,
- alapvetően netezésre, filmezésre, nem játszom, de legyen gyors, mert ritkán cserélek készüléket
- legyen benne 3G
- jó felbontás
- jó, ha bővíthető a memóriaSzeretem a minőségibb darabokat, külsőleg-belsőleg. Általában előző generációs felső kategóriás telefonokat veszek, és használom 2-3 évig, vagy amíg szét nem esik.
ár max 70e ft,
- itthon vásárolt cuccot el tudom számolni cégre, úgyhogy a bruttó ár 2/3-val lehet számolni
- lehet külföldről is, de európán belül. Még nem vettem kínai gyártótól kütyüt, de szívesen teszek velük próbát.Mik a tapasztalatotok az európai raktárból rendelt cuccokkal, a számla amit adnak megfelel az európai szabályoknak?
Olvastam, hogy 11.11-én lesznek akciók, meg fogom várni, de addig is itthonról összehasonlításképpen mit ajánlanátok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- sziku69: Szólánc.
- Óvodások homokozója
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Újszerű Samsung Galaxy Tab S8 5G (128GB) 1 ÉV Garancia!
- IPad 10gen 64Gb kék wifi( + Tok, Töltőkábel, Doboz ) + Apple Pencil Extra költség
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Apple iPad 5TH Gen 32GB Wifi 6 Hónap Garancia
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 8 GB-os Quadro RTX 4000 kártyák - garanciával
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest