Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsana
senior tag
De már nem sokáig! My Samsung tájékoztatása:
Tisztelt Ügyfeleink!
Ezúton is értesítjük Önöket, hogy 2015.09.20. után regisztrált termékeinkhez igényelhető szolgáltatásaink köre megváltozik. A Házhozmegyünk szolgáltatás a jelzett dátum után regisztrált mobiltelefon- és táblagép termékeinkre megszűnik. Természetesen a fenti dátum előtt regisztrált készülékekre az eddig is érvényes szolgáltatások elérhetőek maradnak, amennyiben a készülékek regisztrációja 2015.09.20. éjfél előtt megtörténik.http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
-
Dolphine
addikt
Sziasztok!
Milyen 10" tabletet tudnátok nekem ajánlani?
Valami olyasmi szintű tabletet keresek mint a SONY Z2, de azt már nem nagyon kapni. A Z4 meg még eléggé horror áron van!Előre is köszönöm!
Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
sanyek2
senior tag
válasz tjb007 #62660 üzenetére
Nagyjából 30.000-re gondoltam,de rugalmas vagyok.
Azt is kimaradt, hogy külföldi vagy honfoglalt magyar beszerzésről van-e szó, nos kizárólag külföldi, pontosabban német.Tudom, hogy a port elhelyezése szokatlan opció, de fektetve lesz beépítve a műszarfalba. Az autónak van külön a navinak egy fiókja csak az enyém nem az a felszereltségű. Így aztán zárható-nyitható a navi szóval fontos hogy a fektetett oldalán legyen a töltő.
A gyári navi 260€-tól kezdődik, az meg már több mint a duplája, mint amit ráköltenék.
Ha nincs megfelelő donor, akkor marad az ablakra tapasztás. -
béke
aktív tag
Nos akkor aktuális lenne a nagy kérdés!
■ Min 7"
■ Új
■ Min. 1GB Ram
■ Belsőnek örülnék a 16GB-nak.
■ Elég a wi-fi
■ Leginkább Itthon elérhető boltokban. (Külföldi vásárlás csak ha segítséget kapok hozzá!)
■ Játék MKX menne rajta éjjel-nappal, Ezáltal az akku üzem idő is egy szempont.
■ Maximum 35K (Tudom hogy pár ezerrel feljebb jobb és jobbak vannak de örülök ha ezt is összekaparom szóval ez a max.)
■ Márka mindegy
■ Rendszer Android és Frissíthető legyen Nyalókára!!Pár kiszemeltem az elmúlt órákban:
Asus 25K
Asus 35K
Ha ez még nem mondható réginek és hardverben erősebb lenne a többinél akkor talánPár cikket is elolvastam intel vagy AMR de ugye bár a GPU-t elég nehéz kideríteni és számomra az a fontos a játékok miatt.
Várom az ajánlatokat ötleteket tapasztalatokat köszönöm előre is.
[ Szerkesztve ]
Alá írás :)
-
mpierre
veterán
Üdv!
Eddig küzdöttem ellene, de kénytelen vagyok engedni, így a fiamnak keresek tabletet. Kb elvárások:
- wifi only, nem kell sim foglalat.
- 7' -től, 9'-ig bármi.
- bővíthető tárhely.
- esetleg 2 GB ram.
- főként játékra lenne használva, kisebb részben video nézegetés.
- viszonylag olcsó, ha megsemmisül, ne kapjak agyvérzést.A külhoni berendelés most - az idő rövidsége miatt - kiesik.
Kösz
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
Brada:D
tag
Mission: Impossible
Sziasztok egy elég nehéz küldetéshez szeretnék segítséget kérni
A küldetés teljesítéséhez szükséges:
■ Minimum 8 hüvelykes ha nagyobb az se baj
■Használtat szeretnék vásárolni
■Lehetőleg a hardveraprón(ha találok)
■20-25k a keretA lényeg az hogy a rendszer jól fusson ne fagyon vagy lagoljon egyébként csak itthoni böngészésre és filmezésre lenne használva.
[ Szerkesztve ]
Okosabb úgy leszel, ha okosabb ellenféllel játszol!
-
tjb007
nagyúr
válasz ujtelefon #62687 üzenetére
Ha nincs szükséged arra, hogy folyamatosan elérhető legyen az internet (ehhez természetesen mobilinternet előfizetés szükségeltetik), akkor semekkora.
A B1-830-on frissebb Android van és nagyobb benne az akku, az O819M-ben meg dupla annyi RAM van és ott van még pluszban a 3G modem, a telefonos funkciók. Én inkább a B1-830-at ajánlanám, de majd te eldöntöd, hogy melyik a szimpatikusabb.(#62688) Ubul86
Lenovo YogaTablet 2 10", ASUS MeMO Pad 10 ME103K
(#62689) nglc
Igen, megér annyit.
-
nglc
csendes tag
Sziasztok,
1 hónapos alig használt Vodafone Smart Tab 4G 8'' készülék megér 25K huf-t?
Köszi a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
-
Ubul86
őstag
Sziasztok, mit tudnátok ajánlani?
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? - min 10"
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? - főleg új
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció? - itthon
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.) - játék
■ Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? Lehetőleg konkrét összeget adj meg, ne rébuszban írd körül. - 100 alatt esetleg, de bármit meghallgatokEgyik ismerősöm fiának akar venni egy tabletet (a gyerek kb. 7-8 éves, ha esetleg plusz infó ) , és gondoltam rákérdezek itt, hogy ki - mit tud ajánlani lyen paraméterekkel ... 3G nem számít (sőt, nem is kéne), memória jó, ha min. 2 giga, tárhely min. 8 GB.
szín mindegy, gyártó mindegy.
Köszönöm előre is.
Játékban nem a high-end csúcsszuper játékokra gondolok (konkrétan nem is tudom mit szeret az illető), de angry birds-zel ne legyen baja
[ Szerkesztve ]
-
Khelben
nagyúr
-
viny
tag
Sziasztok!
egy kis infot / segitseget szeretnek kerni tab szervizelessel kapcsolatban! (sorry, ha nagyon elut a topic temajatol, de a kereso nem segitett)
Van egy elso generacios 8GBos Nexus 7-em, ami nem tolti az akksit mar egy jo ideje. Most kaptam szerviz ajanlatot egy USB csatlakozo cserere, 6k. Ezt kicsit tularazottnak erzem - annak fenyeben pedig foleg, hogy az egesz tab nem er tobbet 10k-nal...
Tudnatok ajanlani egy jo szervizest, akmi nem horror aron dolgozik; vagy egy forumtarsat aki ilyemi javitasokkal foglalkozik?
Koszonom, es barmilyen segito tippet is szivesen fogadok!
Never underestimate the power of a sick mind!
-
-
$p@rr0w
őstag
hello, androidos tabletre amiben Cortex A7 Quad Core, 1 GHz proci van lehetseges a 4.2.2 android helyett Windowst x86/x64 feltenni?
Kinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.
-
stigma
addikt
Sziasztok. Átlag felhasználásra keresek idősebb (40év feletti) szülőknek tabletet. Extra igények nincsenek, de szerintem inkább 10" környékében gondolkodnék.(pl.: zene, film,netezés, ilyesmi)
Árban szerintem legyen első körben 60k max.
amit elsősorban néztem, nem mai darab az az alábbi:
- LG G-PAD 10
- WayteQ xTAB 9
- Esetleg valami Lenovo-t tudotok ajánlani?Egy biztos Noname illetve Myaudio tabletek kizárva, minőségibb kínai márkákat írhattok(Chuwi,Pipo,Onda,Cube,Ramos).
Segítséget előre is köszönöm.
....Google Pixel 8 Pro / OPPO Watch X / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
Emb3rke
tag
válasz sbwolf #62675 üzenetére
Nem dodo, euro. A Tinydeal-en. Vagy ezt is benéztem, ez nem is az a Cube T7, ami nekem kéne?
-
tjb007
nagyúr
válasz Emb3rke #62674 üzenetére
WCDA (3G) és LTE hálózaton keresztül is lehet hanghívást indítani és fogadni, tehát nem azon múlik, hogy van-e GSM (amúgy ami tudja a 3G-t és az LTE-t is az a GSM-et tudja), hanem elsősorban azon, hogy a baseband támogatja-e a hanghívás funkciót, másodsorban pedig a készüléken futó rendszeren múlik.
A T7 működni fog az európai frekvenciákon:
Dual 4G: FDD-LTE B1(2100MHz)/B3(1800MHz)/B7(2600MHz)
Dual 3G: WCDMA 850/2100
2G Phone: GSM 850/900/1800/1900MHz[ Szerkesztve ]
-
Emb3rke
tag
válasz tjb007 #62673 üzenetére
Óóó valóban.
Sorry, nem vagyok otthon ennyire otthon a témában. De jó, hogy kiderült, hogy attól, hogy 3G és 4G képes a tablet, nem jelenti azt, hogy 2G (GSM) is van.. :/
Akkor nem marad más választás, csak a Cube T7..
És remélhetőleg a magyar/európai frekvenciákon működik a Cube T7, nehogy pórul járjak, hogy megrendelem, aztán mégsem lehet Európában használni a GSM-et..[ Szerkesztve ]
-
Emb3rke
tag
válasz tjb007 #62637 üzenetére
Köszönöm szépen a választ.
Most már egy kérdés merült fel bennem. Cube T7 vagy Nexus 7 LTE (refurbished)?
Az utóbbit 50.000-ért lehet kapni az edigitalban, a Cube T7-est meg kb. 150 EUR-ért lehet Kínából rendelni, tehát pár ezer forint különbség van (ha expressz szállítást kérek, hogy ne kelljen 1 hónapot várni a készülékre, akkor szinte ugyaannyiba kerülne).[ Szerkesztve ]
-
VMatteo
őstag
3-tól újra 15e Ft az Open Dott tablet a tescoban. Van rá hivatalos frissítés, így a belső mem. 4giga lesz.
[ Szerkesztve ]
Tisztelet a Gépésznek!
-
béke
aktív tag
tjb007:
Köszi,Köszi ebbe már nem folyok bele!
Nemsokára jelentkezem melyik tabot válasszam címszóval addig is köszönök mindent!Alá írás :)
-
tjb007
nagyúr
válasz Mezcal #62661 üzenetére
Az ME572C frissebb, bővítő, és erősebb processzor is van benn (ami igaz x86-os), plusz a garancia is 2 év. A Nexus 7 meg ugyan nem bővíthető, a processzor is gyengébb és a garancia is csak egy éve, de olyan ROM-ot raksz rá amilyen csak akarsz, plusz van SlimPort is, ha esetleg rá szeretnéd kötni a tévére.
Mindkettő jó választás, csak el kell dönteni mi a fontosabb.
(#62662) ujtelefon
A másik kettő 3G-s, nem írtad, hogy szükséged lenne rá. Ezen kívül hardveresen a Lenovo a leggyengébb közülük.
A B1-830-ban meg van GPS.(#62663) vlevi
Visszatérve a frissítésre.
Ha a dual OS-es modelleket nézzük, akkor azért azoknál a szoktak frissítéseket kiadni az Androidra, a Windowsnál meg ez ugye adott. Persze azért továbbra is az új modelleken van a hangsúly, azokkal foglalkoznak inkább.(#62664) Simon04
ASUS Transformer Pad TF303CL, Lenovo Yoga Tablet 2 10" LTE, Samsung Galaxy Tab A SM-T555, bár utóbbinak az ár/érték aránya elég pocsék.
-
Simon04
csendes tag
válasz tjb007 #62660 üzenetére
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző?
9,7 -10 coll
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
Új
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció?
itthon, de a külföldi sem teljesen kizárt
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.)
internet, 4G, Wifi, hosszú akku idő
■ Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum?
80-140 ezer FtFontos a jó szerviz háttér, ez viszont egy kicsit ellentmond a külföldi beszerzésnek, ezért csak végszükség esetén
pl. külföldi rendeléssel milyen tapasztalat van? Pl. Gearbest-től rendelés mennyire megbízható? (Magyar nyelvű op.rendszer)
-
ujtelefon
csendes tag
válasz tjb007 #62571 üzenetére
Üdv. Ugye az első kettőt ajánlottad nekem mikor kérdeztem, a másik kettővel, mi a gond? mert néztem az acer nincs gps, az asus meg csak 8 gb, azért ebben az árban már elvárható lehetne egy 16 gb-os gps-es tablet. vagy esetleg másban jobbak?
Acer Iconia Tab B1-830, Asus MeMO Pad 8 ME181CX, Lenovo A8-50 3G, Alcor Access O819M
[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
válasz sanyek2 #62647 üzenetére
Jó lenne megadni egy maximumot az ár tekintetében, úgy könnyebb lenne bármit is ajánlani.
A micro USB port/dedikált töltő port meg a tabletek 90%-án (lehet keveset is mondtam) a rövidebb oldalon található, szóval nem épp egy könnyítő tényező.(#62648) Simon04
Írd le légy szíves, hogy mennyit szánnál. Ne rébuszokban, ahogyan azt már korábban is kértem, hanem konkrét összeget írj. Ez után már lehet ár/érték arányról és megbízhatóságról írni, beszélni.
(#62650) bmarton7
Lenovo A8-50 3G, Alcor Access O819M, Allview Viva H10 LTE
(#62651) vlevi
Ha 100 ezer forint alatt szeretnéd megúszni, akkor a Lenovo Yoga Tablet 2 10" ajánlott, afelett meg majdhogynem az összes ajánlott.
(#62653) ®abstract®
A Windows tablet topikot.
Amúgy meg PiPO W4S.(#62654) Sztrego
Támogatás tekintetében nincs, minden másban viszont igen.
(#62655) béke
Innentől passz. Próbál meg akkor egy másik ROM-ot, itt találsz jó párat. Esetleg megpróbálhatsz felrakni egy custom recovery-t, azon keresztül pedig valamelyik főzött ROM-ot. Az ehhez szükséges dolgokat itt találod: [link]
(#62656) Gevox
Nem.
Az Androidot már ismered, a Windows 8.1-et már ismered, szóval ezeknél tudod, hogy mire számíthatsz. Mindkettő rendszer ugyanaz és ugyanarra tudod őket használni tableten is mint a telefonodon, vagy a PC-den. Magától értetődően a hardver elég sok mindent befolyásol, szóval egy 2GB RAM-os Intel Atomos Windows 8.1-es/10-es tableten nem fogsz tudni a GTA 5-tel játszani.
Az iOS-ről dióhéjban csak annyit, hogy a másik két fent nevezett rendszernél egy jóval zártabb, kevésbé testre szabható rendszer, viszont mivel a hardver kötött és csak egy maréknyi modellen fut ezeknek köszönhetően stabilabb is valamivel.Hogy ezek közül melyiket érdemesebb választanod csakis te tudod megítélni és eldönteni a rendszerek előnyei és hátrányai, de legfőképp a használati szokásaid alapján.
(#62657) jenei1994
Igen, jól döntöttél.
(#62659) béke
A közép európait, de az utána következő is ugyanúgy helyes.
[ Szerkesztve ]
-
béke
aktív tag
na jó még egy hülye kérdés csak mert valaki ajánlotta, az időbeállításnál ezek a lehetőségek vannak:
GMT+
casablanca +0
greenwichi középidő (London) +1
windhoek +1
nigériai idő +1
középeurópai idő (Amsterdam) +2
-II- Szerbia +2
-II- Brüsszel +2
Mozambik +2Melyiket kell beállítani?
Lehet hogy az idő beállítás miatt vannak ezek a sza..ágok de nem hiszem.
utolsó próbálkozásnak tökéletes! Ha ez sem segít megy a hirdetésbe végül is még filmezni és nettezni jó!!Alá írás :)
-
törölt tag
Úgy döntöttem dobok még 5000 ft-ot a 20-as mellé. Így Lenovo IdeaPad A7-10-lett belőle. Remélem jól döntöttem.
-
Gevox
tag
Sziasztok!
Bocsánat a tudatlanságomért először is. Még nem használtam tabletet,de kedvet kaptam hozzá,már csak azért is,hogy ne kelljen leülnöm esténként a gép elé.
Tudtok esetleg olyan magyar nyelvű videót,ahol elmondják és talán tanácsot is adnak,hogy milyen op.rendszeres tabletet válasszak?
Ios.t nagyon nem ismerem,a telefonom galaxy s4 (android) az otthoni gépemen win8.1 fut.
Alapjában szinte mindenre kellene,azaz játékra,filmnézésre,netezésre. Méretben 8-12col között.
Köszönöm annak aki segíteni tud abban,hogy boldogulni és jót tudjak választani a tabletek világából.[ Szerkesztve ]
-
béke
aktív tag
tjb007
Szia még mindig próbálgatom az A500-ast feléleszteni, és az acer oldaláról leszedtem egy ott található wi-fi patch-et amit ugyan ilyen zip-es recovery-vel kellet megcsinálni és itt működött a dolog végig csinálta úgy ahogy azt kell....és még annyi hogy a zip neve csak "update"-volt?! Bár ezt mondjuk kipróbáltam a mi fájlunkkal is de akkor sem volt jó.
Hogyan tudnék rá rakni egy ice cream-et mondjuk? hátha az benyeli!
Már totál kész vok 3.napja nyomom de több kevesebb sikerrel ha tudsz segíteni azt köszi.Alá írás :)
-
®abstract®
őstag
keresek 8 colos,hd kijelzős,64GB os windowos tablatet.
mit ajánlotok?
Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
vlevi
nagyúr
10"-os, nagyfelbontású droidos tabletből mi most az ajánlott? Nem játszok, ellenben sokat netezek és olvasok a tableten, ezért kellene a nagy kijelző és a jó (legalább fullhd) felbontás. Lehet windows/droid dualbootos készülék is, vagy csak tisztán androidos.
Az is jó lenne, ha olyan tabletet, gyártot tudnátok ajánlani, aki foglalkozik is a készülékkel, van rá szoftverfrissítés, és nem fejezi be a dolgot annyival, hogy leesik a kész tablet a futószalag végén. Sajnos azt vettem észre, a kínai gyártók túlnyomó része ilyen, pl. Ami gyárilag kitkattl indult, az most, lassan egy év után is maradt azon a szinten, pedig már lassan itt a 6-os droid. -
bmarton7
csendes tag
Sziasztok, segítségeteket szeretném kérni.
minél nagyobb min 8'
új
itthon (ajánlhattok boltot is smile hangulatjel )
net
■ Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? Lehetőleg
~60k
mobilnet fontos! az már hogy csak 3g vagy 4g már annyira nem. s kinézetre ne legyen csajos.Válaszaitok előre is köszönöm.
2 féle vélemény van, az enyém és a helytelen...
-
bulbaa
tag
válasz tjb007 #62643 üzenetére
Köszi a tanácsot,! Az Asust 25 körül láttam, azért írtam bele a listába mert a tablet tényleg csak alkalmanként lenne használva és nem feltétlenül akarom elkölteni a max összeget, ha annyival nem rosszabb mint a többi alternatíva.
(#62644) cidalain :
Köszönöm, hogy megosztottad a tpasztalataidat! A vásárlásnál figyelek, hogy olyan helyről vagyem, ahol vállalják a visszavásárlást. Majd megírom mire jutottam
-
Simon04
csendes tag
Sziasztok,
Nekem elsősorban 3G vagy 4G lenne a fontos, elsődlegesen netezéshez, 9,7 -10 collos méretben, munkára kellene.
Melyik böngészővel működik jól laggolás nélkül? Mi a tapasztalat internettel kapcsolatban akár OS terén, Android vagy Windows?
Fontos a jó szerviz háttér. Memóriában, processzorban mi az ami már jól teljesít netezés szempontjából?
Ár-érték arányban nem a belépőszintű modellt keresem, hanem amivel kevesebb gond van, ami megbízhatóbb.
Nézegettem Androidos, illetve Windows -os változatokat, kár hogy itthon csak szürke importban lehet kapni dual os-s gépeket.
(A 4G úgy látom már jobb lefedettséggel bír, mint a 3G, a fejlődés is inkább a 4G felé tart, inkább ezért 4G lenne az ideálisabb). -
sanyek2
senior tag
Hello Mindeki!
8"-os tabletet keresek kizárólag navigáció multimédia és alap apróságok futtatására.
Kapni fog egy alap androidot, szóval használt készülék árakban gondolkozom.
A készülék legnagyobb külső méretei 250mm*120mm
Úgy nézem 8"-os kijelzővel ellátottakra jellemző ez a külső méret.
Fontos szempont:
-GorillaGlas (feltéve ha létezik ilyen tab)
-a töltője oldalt helyezkedjen el (hosszabb oldalán)
-a kijelzője napfényben is látható legyenAz ár érdekelne a legolcsóbból a középkategóriáig.
Egyértelmű, hogy autóba szánom, úgy kalkuláljatok -
cidalain
veterán
válasz bulbaa #62642 üzenetére
Az elso 40k korul van. Az utso 25k. A nexus mar 3 eves. 40-ert kapni mar a nexus 2013 refurbishedet is.
Navira ezek kozul tokmindegy, de a nexus 2013 ajanlottabb lenne. Igazabol annyival jobb, hogy az az 1-2 ezrest meg a fold alol is elokaparnam ra.
Autos tartot 7 colos tablethez meg nem lattam jot. Nekem is van 3 percig birja az ablakon aztan pofaval esik le mindennel ami egy hajszalnal nehezebb. Biztos van jo csak nem mindegy mennyiert>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
tjb007
nagyúr
válasz #38464487 #62638 üzenetére
Refurbished tablet igen, ME70C-t viszont nem. Helyette inkább az FE170CG ajánlott.
(#62639) Khelben
Igen, előfordulhatnak ilyen jellegű problémák, benne van a pakliban. Ha megmondod melyik játékokról van szó szívesen megnézem neked mi a helyzet velük.
(#62640) Gyuc
Lenovo Yoga Tablet 2 10 (LTE verzió is), ASUS Transformer Pad TF303CL, esetleg még a Samsung Galaxy Tab S 10.5, bár ez már lehet nem esik bele a picivel fölé kategóriába.
(#62642) bulbaa
Hacsak nem a 16GB-os ME176CX-ről van szó, akkor ennyiért kapsz már vadonatújat is 2 év garanciával.
A WayteQ xTAB-7Q is OK, mellette ott van még a 7X Quad és a 8X is. Esetleg még a Lenovo A7-10-re is ránézhetsz. -
bulbaa
tag
Sziasztok, új tablet vásárlásán gondolkodom, max 35K van rá, itthon venném, az alap dolgokon (net esetleg kisebb játékok) kívül a navigáció amire egyszer-egyszer használva lenne, egy profi navi tudása persze nem elvárás.
Amiket kinéztem:
Asus MeMO Pad 7 ME176CX Refurbished
Nexus 7 - 2012 Refurbished
esetleg még WayteQ xTAB-7QEzek közül melyik éri meg a legjobban, illetve mit érdemes még megnézni?
Jó lenne még (az áron felül) egy autós tartó (szélvédőre vagy műszerfalra tapasztható). Megköszönném ha valaki aban is tudna tanácsot adni!
-
Bdanyy
addikt
válasz Vargaviktork #62623 üzenetére
Beszakadt a bekapcsológomb asus módra: [link]
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
Gyuc
aktív tag
Sziasztok!szeretnék egy barátomnak tabot.Nekem egy Sony xperia z2 van hasonlót keresek.
Magyar legyen,inkább netezés sok video kevés játék 100eft a max.pici fölé lehet ja és 10col.wifi verzió és netes is érdekel.
előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
-
-
tjb007
nagyúr
válasz papeti01 #62596 üzenetére
Egyformán jó szerintem, de a jövőbe még én sem látok bele.
Ha azt nézzük, hogy már a 6.0 jön, akkor a KitKat "elavultnak" mondhat, ha viszont a használat/használhatóság szempontjából nézzük, akkor nem az. Egyelőre nincs semmi olyan, amit nem tudnál KitKat alatt is megcsinálni, az olvasás meg eddig sem volt rendszerfüggő.(#62600) Emb3rke
Dual SIM nélkül Cube T7, dual SIM-mel meg Cube T8.
(#62602) atala
VOYO X7
(#62606) Khelben
Refurbished Nexus 7-en kívül ott van az ASUS MeMO Pad 7 ME572C (igaz ez Inteles, de best buy) és az ACER Iconia B1-830 is.
(#62608) darnics
Ennyit tud, nem tudsz a hangerőn drasztikusan változtatni.
A másik kérdéseddel kapcsolatban meg csak annyit tudok segíteni (OFF)(mivel erősen feszegeti a warez kategóriáját, ami az oldalon tiltott)(/OFF), hogy az apk szó mellé még egyetlen egy angol szót kell beírnod a Google keresőjébe.(#62614) ujtelefon
Igazából egy ilyen sincs, mert az általam korábban írtak százszor jobbak bármelyik újonnan max. 50 ezer forintért beszerezhető Samsungnál vagy Lenovonál. Használtakra passz.
(#62621) Bdanyy
Nem lehet, nincs rá mód.
(#62633) Sztrego
Ha a refurbished Nexus 7-et nem nézzük, akkor az ASUS MeMO Pad 7 ME572C/CL.
(#62636) jenei1994
-
törölt tag
Sziasztok!
20 ezer ft körül milyen tabletet érdemes vásárolni?
-
Mezcal
addikt
Melyik most a bestbuy 7-es tablet?
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
-
Két dolgot írt. Az egyik az, hogy nehéz. Pontosan 626g, ami azért egy 10" tabletnél nem vészes, és cserébe erős akku van benne (9000mAh). A másik az, hogy milyen file system-et támogat az SD kártyán, amire van viszonylag egyszerű megoldás: [link], és egyébként a felhasználók nagy része észre sem veszi, mert nem akar 4 GB-nál nagyobb állományt egyben felmásolni az SD kártyára, hanem otthon pl. WiFi-n streameli a filmet a tabletre.
Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
-
Troy.
addikt
-
Troy.
addikt
-
Troy.
addikt
válasz Vargaviktork #62623 üzenetére
Igen! Ehhez lehet billentyűzetet kapni? Van nálam egy windows-os verzió, ahhoz van.
.
-
Troy.
addikt
Sziasztok!
Lenovo Yoga Tablet 2 10" létezik android operációs rendszerrel is? Mi a vélemény róla?
[ Szerkesztve ]
.
-
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
ASUS TF103C-t be lehet valahogy kapcsolni, ha nem működik a power gomb? RMA-t kitöltöttem már, de jó lenne lementeni róla az adatokat.
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
béke
aktív tag
válasz Vargaviktork #62605 üzenetére
sajna nincs rá most keret, ha nincs megoldás akkor a polcon marad egyenlőre bár örülnék még az ötleteknek szeretném azért használni.
Alá írás :)
-
Zeki
nagyúr
válasz Potzee #62610 üzenetére
Köszi!
Valóban a Chuwi ajánlat nagyon baba.
3G nem érdekel, Gyereknek worldcraft meg hasonlókat jáccani, plusz fészbúk, meg ilyenek.
De majd csak Karácsonyra.
Addig meg úgyis lesz Black Friday.
Mondjuk kérdés, hogy a Chuwi Hi8 a mostani 91 USD áron, EU raktárból, lesz-e olcsóbban. (postával 100usd)[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
Ez mennyire tűnik jó vételnek? Euroshippinggel megúszom az Áfát.
[ Szerkesztve ]
-
darnics
aktív tag
Üdv!egy kis segitség kéne.szert tettem egy wayteq 100 qcr retinás tablet és minden nagyon tuti csak hangilag elég halk pesig sztereó.tudom vannak volume booster progik a google playon is de azok ellenére hogy leszwdtem vagy 10-et egyik sem csinál semmit.egy picit megnöveli némelyik de semmi eyytra.az Lg G3 telom a beépitett erösitőjével 3-szor erössebb.nem tud valaki egy tényleg profi ingyenes nem teszi tönkre a hangszorot mindt egyszer egy sony telomnak.a másik hogy apk filéket honnan tudok leszedni?egy profi oldal kéne ahol minden van.köszi kellemes hétvégét!
-
Khelben
nagyúr
Sziasztok, kérdezek én is:
7-8
új
itthon
játék
■ Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? Lehetőleg konkrét összeget adj meg, ne rébuszban írd körül.
40, max 50.Szóval a gyerek kinőtte a Nexus7 2012-t, kellene egy tablet helyette, ami kb. ugyanazt tudja kicsit jobban, erősebben, nagyobb felbontásban, stb. Nem kell bele semmi, csak wifi, illetve ha lehet, sd bővíthetőség.
-
atala
addikt
Megvettem az Alcor Acces O819M tabletet.
Tudja esetleg valaki, hogy melyik kínai tabletnek az ikertestvére?
Gondolok itt arra, mint ahogyan az Alcor Zest Q813i-nek volt a Chuwi v88.
Kijelző védőt vennék rá, és jó lenne ha megtalálnám a kínai megfelelőét. -
Dzsana
senior tag
Ma, kisebb mérlegelés után megvásároltuk a második Prestigio Multipad Wize 5002-es tabletünket a kisebbik lányomnak. A nagyobbnak már egy kicsivel több mint 1 hónapja megvan, s nagyon pozitív tapasztalatok vannak vele. A 10 colos HD kijelző ellenére az akksi hihetetlen, mint bír, a csajok nyúzzák rendesen, így is 2-3 napig elketyeg. A hardver is bőven elég alatta, szedi a lábát, nem laggol. Szóval szerintem kategóriájában verhetetlen ár/érték arányú. Olvastam, hogy már nehéz beszerezni jó áron, nos a szegedi Media Marktban még van 12 db, illetve már csak 11 db, 39.950 Ft-os áron, ha esetleg valakit érdekel.
http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Parfüm topik
- Motoros topic
- EA Sports WRC '23
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hardcore café
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- Honor Pad X9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy TAB S8 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest