Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
válasz anonymus89 #44449 üzenetére
Igazából egyik sem éri meg, szinte egytől egyig túl vannak árazva, de ha ennyire ragaszkodik a márkához, akkor pont 90 ezer forintért már hozzájuthat egy Samsung Galaxy Tab 3 10.1-hez (P5210).
(#44450) _stick_
Talán még az Alcatel Tab 8 HD, más viszont már tényleg nincs.
-
anonymus89
addikt
válasz anonymus89 #50238 üzenetére
Szevasztok!
Haverom csinált egy bizniszt, aminek az lett az eredménye, hogy egy mobilt adott egy lezárt tabletlért. A lényeg a feloldó kód miatt nem lehet használni, sajnos még a típusát sem tudom mert a képekből nem jöttem rá. 1 2 3
Google fiók nélkül mivel lehetne megoldani, hogy újra használható legyen?
A reset gomb nem segített 20 sec-ig nyomva tartva.Megoldva!
[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
csendes
őstag
válasz anonymus89 #54361 üzenetére
Itt talán tudják: [link]
Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
-
cidalain
veterán
válasz anonymus89 #63538 üzenetére
a célodnak minden tablet megfelel, aminek eléggé jó felbontású a kijelzője, és jó a kamerája.
nyugodtan meglesheted az összes nagy nevű cég zászlóshajóját.
alma-android: csak te tudod eldönteni hogy milyen környezetben gondoltál dolgozni.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
cidalain
veterán
válasz anonymus89 #63544 üzenetére
igen azok, megmég:
Samu galaxy tab s2
Sony z3 és z4>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
cidalain
veterán
válasz anonymus89 #63586 üzenetére
Mondom Árukereső. Nem néztem végig az összes árfigyelő oldalt...
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
cidalain
veterán
válasz anonymus89 #64258 üzenetére
Probaltatok fulessel, vagy kulso hangszoroval? Ha a hangszoro gyarilag gatya, azon nem segit semmi: se a csere, se a szoftberes mokolas.
Ez egy sima tabletn rajta a egy speci app, amihez elofizu jar?
Az nem jarhato hogy venni egy normalis tabot olcsobban (pl lenovo a7-10), majd rarakni a meseappot, majd fizetni a tartalomert?
A mesetabnak csak 512 ramja van.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
tjb007
nagyúr
válasz anonymus89 #64628 üzenetére
Ilyen előfordulhat, elég nagy a szórás ezeknél a kínai tokoknál.
Elméletileg a jó lesz hozzá ez az Overmax is, hogy mennyire passzol majd úgyis csak egy próba után fog kiderülni.(#64629) detroitrw
Ha mókolni szeretnél, akkor ez kell neked: [link]
(#64630) creedszl
Acer B1-830
(#64633) mate1396
WayteQ xTAB-8X, Alcor Comet Q788L
(#64638) Quentin
Újonnan itthonról vagy az Allview Viva Q8 Pro, vagy az Alcor Zest Q880I jöhet szóba. A 20-30 ezer forint egyszerűen kevés egy komolyabb 8 hüvelykes modellhez. Ha esetleg lejjebb mész egy hüvelykkel hozzá tudsz már jutni egy refurbished ASUS MeMO Pad 7-hez (ME176C/CX)
Külföldről újonnan pedig a Cube T8, postaköltséggel együtt kijön 30-ból. További lehetőség még valamelyik dual OS-es modell, ezek is kijönnek 30-ból és ezekben már 2GB RAM lesz.
Használtakra passz, azoknak neked kéne utánanézni. Ha találtál valamit gyere vissza és véleményezni fogjuk.(#64639) mizsemizse
„A tollal való jegyzetelést úgy értettem, h a készülékhez való tollal.”
Erre voltam kíváncsi, mert ez akkor azt jelenti, hogy aktív digitizeres/aktív tollas megoldást keresel.
A hazai kínálatot tekintve három lehetőség van:
1. Samsung Galaxy Tab A 9.7 + S Pen (SM-P550), de ez egyrészt gyári garanciával nem fér bele a 100 ezer forintos keretbe, másrészt meg tudásához képest túlárazott.
2. Valamelyik 10 hüvelykes ASUS ZenPad (Z300C/CG/CL, a CL hardveresen a legerősebb), de ehhez a tollat (ASUS Z Stylus) külön kell megvásárolni, amit itthon nem tudsz megtenni, tehát ezt külföldről kéne megrendelni.
3. Veszel egy olyan modellt, ami ami nem aktív digitizeres, e mellé pedig veszel/rendelsz egy olyan tollat, ami a 3. pontban szerepel.
További lehetőség még, hogy lemondasz az aktív tollról és megelégszel egy normálisabb, pontosabb bevitelre képest kapacitív tollal (pl. DAGi).Külföldről a Cube i7 Stylust tudnám ajánlani, de ezzel két probléma is van: az ára és az operációs rendszer.
(#64644) s.s.j.goku
ASUS MeMO Pad 7 ME176CX, Acer B1-770
(#64647) Bertiee
Nincs semmi különösebb oka. Törekszem mindig a megadott paramétereknek legjobban megfelelő modell ajánlani, tehát aki például 30 ezer forintért szeretne 8 hüvelykes kijelzőt annak nem fogom tudni ajánlani a 8X-et, mert az nem annyiba kerül.
(#64650) stilo18
Acer Iconia Tab B3-A20, plusz a refurbished ASUS-okat.
-
Somatom
veterán
-
Somatom
veterán
-
jdeutsch
tag
válasz anonymus89 #80233 üzenetére
Szép napot Neked és mindenkinek!
Azt Neked kell eldönteni számodra mi az elsődlegesen fontos, és mi kevésbé az. (gondolok itt a super amoled kijelző, (gyengébb SOC, GPS, SIM hiánya, "B20, " ár/érték, stb) vs. Teclast M30 (Sharp kijelző, erősebb SOC,
GPS, 4G LTE, jobb ár/érték stb)
Én a magam részéről a Teclast M30-at preferáltam, ezért azt rendeltem meg.
Üdv: DJ[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
A harmadik felejtős. Régi, X86 architektúrás Intel SOC. A másik kettő közül az M30 sztem éri azt a felárat.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
w.miki
veterán
játékra (is) ezek közül melyik ajánlottabb?
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Somatom
veterán
válasz anonymus89 #80259 üzenetére
Milyen tabon próbáltad? Közben volt töltés?
Miért kell az exFAT OTG -hez? Símán mehet akár az NTFS is.Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
gyulaszu
senior tag
válasz anonymus89 #94414 üzenetére
Amkor én vettem az enyémet (nem NFE-s), akkor volt olyan ajánlat, amihez hozzá volt téve eleve [kép]
Ehhez a verzióhoz nincs ilyesmi? Én azóta is azt használom vele. Még a gyári fóliát is csak egy hete cseréltem ki rajta.gyulaszu
-
Dr.NX
Topikgazda
Én AliExpressről szoktam tokot venni, a kedvencem a silicone case.
Elfogadom a sütiket.
-
Beni2360
félisten
Az Alin van most már választék és 10 napon belül megjön. Nekem most egy csomagom egy hét alatt itt volt. Csak el kell érni a 10$ alsó határt.
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
anonymus89
addikt
válasz anonymus89 #94423 üzenetére
Ma hozta a gls, 20-án rendeltem bár spanyolból indult nem cseh raktárból....
iplay 50 mini pro nfe
szép kijelző, fém burkolat egy matt fólia azért van a kijelzőn, eddig nagyon kis bejövős.
Örülök, hogy előtte olvastam a hsz-eket róla és ennél a méretnél maradtam végül nagyon kézre áll.
AOD-ot külön app nélkül meg lelhet oldani? tudtok segíteni?
Tok is már megérkezett Mo-ra Aliról így jövő7-en várom.Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
gyulaszu
senior tag
válasz anonymus89 #94433 üzenetére
Azt a matt fóliát nézd meg jól, nincs egy logó a közepén?
Nálam volt egy védő fóliát védő fólia rajta.
És volt aki úgy húzta le, hogy a rendes fólia is lejött.
A kamera körül látszik, ha van alatta még egy fólia.gyulaszu
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz anonymus89 #94433 üzenetére
Nem tud Always on displayt az 50 Mini Pro, de miért akarnál nem OLED kijelzős tabletre AOD-t?
Elfogadom a sütiket.
-
cidalain
veterán
válasz anonymus89 #94465 üzenetére
Oké, már csak azt nem tudjuk, hogy mi lenne az elsődleges célja?
Nonstop akarod, hogy mutassa az órát? És közben a Xiaomi kamera appnak is mennie kéne felvételre? (De miért Xiaomi kamera app, mikor ez nem Xiaomi eszköz, nem csodálom, ha bezáródik, azok nem túl jó appok, a Xiaomi cuccokon is sokan lecserélik GCam-ra)
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz anonymus89 #94469 üzenetére
Developer options / Stay awake
Töltés alatt nem kapcsol ki a kijelző.
(Márpedig állandóan töltőn van, gondolom én.)Elfogadom a sütiket.
-
cidalain
veterán
válasz anonymus89 #94472 üzenetére
mi lövi ki?
bezáródik a program, de a kijelző ébren marad, vagy nem marad ébren a kijelző annak ellenére, hogy bekapcsoltad, amit Dr.NX javasolt?>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
gyulaszu
senior tag
-
kunberci
senior tag
válasz anonymus89 #94475 üzenetére
A sima változatot vettem.
Ilyet használok, Reolink kamerával, NVR-rel, már legalább fél órája nézem, semmi ilyet nem tapasztaltam, hogy valami leállítaná a programot (app-ot).[ Szerkesztve ]
-
kunberci
senior tag
válasz anonymus89 #94477 üzenetére
Igen, a Play áruházból telepítettem az app-ot.
NVR-t használok, azon keresztül nézem a kamerákat.Gondolom Nálad inkább a Xiaomi-val vannak inkább a gondok, próbálj meg más kamerát, más app-ot használva.
Mondjuk támogatottságba a Reolink nagyon jó, mint android, mint asztali gép fronton. IOS-t nem használok. -
kunberci
senior tag
válasz anonymus89 #94479 üzenetére
Android 13 van rajta.
Akkor is meg kéne másik kamerával, app-al próbálni, mi a helyzet.
[ Szerkesztve ]
-
cidalain
veterán
válasz anonymus89 #94479 üzenetére
Alkalmazkodó akkumulátor kikapcs
App, alkalmazásinfónál: App szüneteltetése ha nem használja legyen kikapcsolva
Ezek szerintem mindenképp ellenőrizendők még.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Rhino666
addikt
válasz anonymus89 #94472 üzenetére
Olyan nincs, hogy előtérben van egy alkalmazás és csak úgy random bezárja valami. Vicces is volna, néznéd rajta a Netflixet és valami egyszer csak úgy dönt hogy záróra van...
Itt inkább az lesz hogy állandóan összeomlik az app valami miatt.
[ Szerkesztve ]
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról! https://reduced.to/3pazm
-
Rhino666
addikt
válasz anonymus89 #94485 üzenetére
USB debug mód bekapcs, gépről adb log olvasás, szűrés az alkalmazásra, várakozás az összeomlásra, aztán research. Ha ez nem mond sokat, talán Androidos/Android fejlesztői topikban érdemes feltenni a kérdést hogy hogyan lehet debugolni egy folyton összeomló appot.
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról! https://reduced.to/3pazm
-
Rhino666
addikt
válasz anonymus89 #94527 üzenetére
A lényeg hogy megoldódott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest