- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Whysperer
addikt
Sziasztok. Ezt mindegyik tablet tudja? [link]
-
.nodi.
tag
50-60 korul keresek windows tabletet. Tudom nem ez a topic de ott feltettem 5szor a kerdest hozza teszem nem egyedul csak en de annyira inaktiv hogy rengeteg kerdesre semmi valasz nem jon. Tud valaki ertelmes tabot ezek kozul mondani? 50-60k illetve egy max 40k keretre is. Koszonok barmilyen segotseget
-
tjb007
nagyúr
A refurbished Nexus 7-en felül még az Allview Viva H7 Xtreme, az ASUS ZenPad C 7.0 Z170CG és az Alcor Access O719R jöhet szóba.
„Ez a 8 magos story, 4xannyi 4xennyi Ghz mennyire fontos dimenzió?”
Esetedben semennyire.
(#64490) dragonfx
Igen, jobb (erősebb processzor, több RAM, nagyobb tárhely stb.). Úgy jött ide, hogy elnéztem egy szót; és nem, nem gázos.
(#64491) cypher23
Windowsos tablet topik: [link]
(#64493) HPAA
Mivel még csak előrendelni lehet és a szállítása is csak november végén-december elején kezdődik meg azon kívül, hogy papíron rendben van túl sok mindent nem lehet róla mondani.
-
HPAA
őstag
ebben van valami "kivetnivaló" ? , ebben a kategóriában miért ezt /miért ne ?
már amennyiben majd kapni is lehet ... -
kliszi
senior tag
Olvastam hogy a Kingroottal a recovery menü kinai nyelvre vált át ! Van ehez valami leirás hogy hogy kel használni a kinai recoveryt ?
-
cypher23
csendes tag
-
tjb007
nagyúr
(#64480) entex1
Acer Iconia B1-830, Alcor Access O819M
(#64481) H.lacika
GearBest vélemények, tapasztalatok: [link]
Igen, sokkal többet tud; és igen, érdemes megvárni.
Buktató(k)? Csak a szokásosak: garancia, eleve hibásan érkezik meg és hasonlók.(#64482) cypher23
A garancia fél vagy egy év szokott lenni általában forgalmazótól függően. Ha valami gond van vissza kell küldenek Kínába, a lehetséges kimenetel innentől meg már változhat.
(#64483) nihill
ASUS ZenPad 10 Z300C, Acer Iconia Tab B3-A20
(#64485) dragonfx
Rendben. A Windowst amúgy nem kötelező használni.
Nem EU-s oldal, csak bizonyos termékek érkeznek onnan, egészen konkrétan (jelen pillanatban) ezek: [link]
A Teclast és az ócska jelző nem igazán passzol egymáshoz. Ami gyenge láncszem lehet a P80h-nál az a processzor, ami játékra harmatos, valamint az akku, amitől 4-5 óránál többet nem szabad elvárni.(#64486) pruzsi
Biztos lesz majd valaki, aki fog tudni mondani egy ilyet ennyiért; én nem.
-
nihill
őstag
Sziasztok,
erre kéne egy ajánlás:
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző?
10
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
új
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció?
itthon
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.)
net, skype, youtube
■ Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? Lehetőleg konkrét összeget adj meg, ne rébuszban írd körül.
50-60k3G nem kell csak wifi
fehér előnybenköszönöm
-
H.lacika
tag
Igen, jó, bár ez sokkal jobban megéri és 30 alatt marad szállítási költséggel együtt (EU-n belülről jön, nem jön pluszban már rá semmi).
Jobb alternatíva pedig nem lesz kis hazánkban ennyiért.http://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_228092.html?wid=3
Hali
Megbízható az oldal, szoktatok innen rendelni?
Ennyiért akkor jobban megéri, sokkal többet tud mint az itthoniak ilyen árkategoriában.
fekete pénteket esetleg érdemes megvárni?Van valami buktató esetleg, hogy külfödről rendelem, töltő szabványos magyar nyelvű leírás gondolom nem lesz hozzá
köszi
-
RaverShox
tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni tablet vásárláshoz.
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? - Min 8" de legjobb lenne a 10
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? - Új
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció? - Itthon (Lehetőleg edigitalnál)
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.) - Sok játék,film,net
■ Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? 60.000,- Ft -
roomi
tag
Hi. Jelenleg sam tab 3 8" tabletem van és marad is. Szükségem lenne egy 7" androidosra. Az autóba, a waze jól fusson rajta és ne legyen tetű lassú. samunál brutál árak vannak. Szerintetek Asus 7" zenpad, Alcor Acces 0719R.
Vagy mi? Ajánlatokat , tanácsokat szívesen veszek. Sim ről menjen a net.Köszi -
tjb007
nagyúr
válasz
blaca83 #64470 üzenetére
ASUS ZenPad 8.0 Z380C, Acer Iconia B1-830, Alcor Access O819M
(#64472) Shepard
Egyetlenegy lehetőség van még, a rendszer újrahúzása, de nem hinném, hogy rendelkezésre állna az ehhez szükséges ROM.
(#64474) pruzsi
Ha megmondod mi számít neked olcsónak akkor persze, ajánlunk.
(#64476) dragonfx
Igen, jó, bár ez sokkal jobban megéri és 30 alatt marad szállítási költséggel együtt (EU-n belülről jön, nem jön pluszban már rá semmi).
Jobb alternatíva pedig nem lesz kis hazánkban ennyiért.(#64477) milkabrams
Ezt próbáld meg (csak saját felelősségre): [link]
-
milkabrams
őstag
van valami progi samsung galaxy tab pro 8.4-hez amivel lehet állítani a játékok felbontásán?
-
dragonfx
veterán
erről mi a vélemény?
ha belépő szintű tbaot akarok jó ez? valakinek van esetleg?
jobb alternatíva kishazánkban? az oldla ugy tudom megbízható egy 30ból itt van nem? -
pruzsi
őstag
Halihó,ajánlanátok egy olcsó tabot csak favebook és web böngészésre.
-
Shepard
tag
Üdv mindenkinek! Egy kérdéssel fordulnék a topic-ot olvasókhoz. Egy Orion Tab-900-as márkájú gépet szeretnék működésre bírni. A bekapcsolás után felvillan az android betöltő képernyő a kis robottal, majd egy újabb android-os felirat, tölt és vége, kikapcsol. Gépre USB-n rádugva is nagyjából ennyit képes produkálni. Kicsit utána olvastam a témának (mivel nem vagyok otthon ezen a téren) és a legtöbb oldal szerint segített egy factory, illetve hard reset. Az én problémám ezzel, hogy nem reagál a be-kikapcs + hang gombokra, illetve a reset gombra sem semmit. Ugyanúgy tölt és kikapcsol. Valakinek lenne valamilyen ötlete ezeken felül?
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
2 db tablet vásárlásában kell segítenem az ismerősi körben:
Mind a kettő 8"-os mérettel rendelkezzen, WiFi mindenképpen legyen. Több extra nem is kell szerintem...!
Igazából 50-60 K közötti összeget lehet rászánni a dologra és ami abba belefér.Internetezésre és minimális multimédiára lesz használva. Hazai beszerzés mindenképpen.
Köszi előre is. -
tjb007
nagyúr
50-60 ezer buznyákból az Allview Viva H10 LTE a legjobb 3G/4G-s, amit itthon ennyiből ki lehet hozni.
Külföldről (EU) pedig a Teclast P98 4G-t érdemes rendelni.(#64461) Axel007
Maximum mekkora összegig?
(#64465) Onlány
Nyugodtan töltheted vele, semmire sem kell figyelni.
(#64467) musli26
Alcor Zest Q780I
(#64468) Faby
Alcor Zest Q880I, Acer Iconia Tab B1-770, Lenovo A7-10
-
Faby
senior tag
Sziasztok!
Keresztlányomnak (8éves) keresek első tabletet, androidost, mert azt ismerem, és a későbbi "supportot" úgyis én fogom nyújtani neki.
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 7-8 nál ne legyen nagyobb
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? Új kellene
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció? Elsősorban itthonról, de ha karácsonyig befut, akkor a külföldi rendelés is szóba jöhet.
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.) Ez jó kérdés, ismerkedés ezzel a világgal, egyszerűbb, Play áruházból származó játékok, filmnézés lehet.
■ Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? Max 30 eFt, ha egyáltalán ezért lehet értelmes gépet kapni.Wifi kell, 3G-4G nem kell, GPS nem árt, de nem feltétel, Bluetooth legyen rajta.
Kösz előre is.
Szerk:
Látom, majdnem sikerült ugyanazt a kérdést föltenni, remélem nem baj.
-
musli26
tag
Gyermeknek keresek tablet-et.
Méret:7'-tól
Új
Youtube nézése.
Itthon szeretném de ha karácsonyig ideér akkor jó kintről is.
(állandóan a telefonomat nyüstöli mesenézésre)
Ár:Max. 20k! Egy forinttal sem több!
Wifi legyen rajta!
Köszönöm -
csendes
addikt
válasz
andronymus #64464 üzenetére
Ezt a kérdést itt érdemes feltenni: [link], ha szerepel az igények között a Windows. Az nem világos, hogy dokkoló vagy egybeépített billentyűzet feltétlenül kell-e.
-
Onlány
tag
Sziasztok! Ma megérkezett a november 10-én rendelt ONDA 989 Air 9.7 tablet. Ez volt amit félreáraztak a Tinydeal oldalán és 16.767 Ft-ért tudtam megvenni. A készülék kifogástalan állapotban érkezett csak ugye a töltő az amit nem tudok használni mert Kínai szabvány.
Reklamálni ezért nem fogok mert örültem, hogy nem utasították el a rendelésem és ez így ennyi pénzért nagyon megérte. Van átalakítóm de azt nem szívesen használom. Ideiglenesen lehet tölteni telefontöltővel? THL, Alcatel, Samsung töltők vannak itthon. Mire kell figyelni? köszi a választ előre is.
-
andronymus
tag
-
.nodi.
tag
válasz
csendes #64460 üzenetére
pedig nekem elég erősnek tünt. vagyis ahogy néztem a képe nagyon tetszett sebességre sem láttam problémát. viszont akkor ezek közül még az asus lenne akkor jó? kát hogy csak 2megapixeles a kamerája bár annyira nem számit. viszont meg kellene várnom a pénteket ki tudja mik lesznek akcioba de tartok attol is hoyg addig ra ez meg elfogy.
-
H.lacika
tag
Sziasztok
Kislányomnak szeretnék tabletet, 8éves, annyi hogy lehessen telefonálni is rajta, azok drágábbak?
Első tablet lesz a családbaOlvasva a topicot találtam volna csak a telefon funkció miatt az melyik készülékben vannak?
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző:7
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni: új
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció: itthon
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni: játék, film, böngészés
■ Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum: 30ezerköszi
-
Axel007
tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy 9,7" és 10" környékén most melyik a best buy vétel.
Itthoni és külföldi vásárlás is megfelel.
Amire használva lenne e-book olvasás, internetezés és játék (CSR, FF6, World Conqueror 3) -
.nodi.
tag
[melyik lenne a legjobb választás?]
csak a huawei ami volt a kezemben es az tetszik a vekonysága. És szép elenk a képe.
-
Mr.C
őstag
Üdv! Lenovo Tab 2 A10-nél van jobb ár-érték arányú tablet? Hw megfelelő lenne, ha mobilnet modul is lenne benne, sajnos csak WiFi képes készüléket találtam. Barátnőnek kellene 50-60k buznyákért, 3g vagy 4g-s. Átlagos női cuccokra használná (nem, nem vágó deszkának vagy sminktükörnek). Külföld, internetes rendelés, bármi jöhet, nem probléma. Black friday-t megvárom azért.
Köszönöm előre is a segítséget! -
andronymus
tag
Sziasztok!
Az ismerősöm szeretne vásárolni tablet pc-t ezt a két gépet nézte:
[ASUS Transformer]
[ACER Aspire Switch 10]
Vélemények róla esetleg más hasonló árkategóriájú készülék ?
1.) két héten belül
2.) 135 ezer forint
3.) irodai, iskoli és szabadidős felhasználás
4.) nem játszana rajta
5.) 10" fényes IPS
6.) minden nap hordozva lesz
7.) win 10
8.) 64 gb 2 gb ram vagy 4
9.) wabkamera, mini hdmi
10.) csak új gépVálaszotokat előre is köszönöm! Remélem jó helyen tettem fel a kérdést kereső ide vezetett.
-
tjb007
nagyúr
válasz
.nodi. #64442 üzenetére
Eddig még (a szoftverfrissítéses gubancot leszámítva, ami inkább csak z ME176-ot árintette) nem volt rájuk panasz. Hogy lesz-e még ezeken akció lehetetlen megmondani, de szerintem már nem.
(#64443) qpakcovboy
Először csinálsz újból egy visszaállítást a biztonsági másolt készítésének mellőzésével. Ha a helyzet továbbra is változatlan újrahúzod a komplett rendszert, ezzel már biztosan meg fog szűnni ez a probléma.
(#64444) entex1
Három dologtól függ:
1. hogy mennyiért adják
2. hogy milyen állapotban van
3. hogy megfelel-e az igényeidnek(#64446) dangerzone
Nem felejtősek, szimplán rossz az ár-érték arányuk a konkurens ajánlatokhoz képest.
(#64450) ezTeknika
(#64452) Cathy07
A legjobb esetben is majd csak jövőre lesz fullosabb verzió, de az már a negyedik széria lesz.
-
Cathy07
csendes tag
válasz
csendes #64451 üzenetére
Ennyit jelentene a magyar gari? Ediginél 80 ezer.
Szerk: Most látom, hogy az Emagos a 2, csak cselesen a hármas háttérképével adják. Mondjuk a 3-asban nem értem az 1 gb ramot, megvallom. Na meg hogy nem full HD. Remélem lesz azért egy fullosabb verziója is. Mondjuk annak kéne kb ebben az árban lenni 4G-vel...
-
csendes
addikt
válasz
Bacusuz #64449 üzenetére
Az nagyon jó lenne, ha lehetne még kapni. Ha kb. 60 ezer Ft az összeghatár és legalább 8" FHD kell magyar üzletből 2 év garanciával, akkor: [Lenovo Tab Yoga 2] (de a hengeres alja miatt érdemes előre egyeztetni, hogy ez tetszik-e neki)
-
Domaximus
tag
Sziasztok! Kellene vmi jó kis tablet
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? - Minimum 7-es de jó lenne 10es
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció? - itthon
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.) - netezés, facebook, youtube
■ Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? Lehetőleg konkrét összeget adj meg, ne rébuszban írd körül. -(Maximum 30k lenne a keret ) -
Bacusuz
őstag
Sziasztok
Fiamnak szeretnék karácsonyra Androidos tabletet, főleg chat,net,jutyub,játékra használná.
Ismert (de ajánlott) márka érdekelne ,új 2 év garival ,max a linkelt árban.
Elég ha :
-erős hardvere van.
-min fhd felbontása,
viszont nem kell a :
-legújabb modellnek lennie,
-sim foglalat és
-hatalmas kijelző sem fő opció.
Ilyesmire gondoltam,vagy ha tudtok mást-jobbat ajánlani szívesen venném.
Előre is köszi! -
.nodi.
tag
Szerintetek melyik lenne minőségibb??
[link]a huawei volt már a kezemben szerintem nagyon jo kis készülék. és szép a képe. elég gyorsnak is tünt. asus még nem láttam.
-
csendes
addikt
válasz
gyenesmartin #64435 üzenetére
Lehet ceruzát használni a sima érintőkijelzős tableteken is. Az olcsók (tompavégűek) pont úgy működnek, mint az emberi ujj, nem nyomásérzékenyek és "palm rejection" sincs. Vannak USB-s vagy BT-s nyomásérzékenyek, amik drágábbak, viszont nem biztos, hogy 100% a szoftver kompatibilitás, vagyis adott operációs rendszerrel, illetve alkalmazással nem biztos, hogy működnek. Korábban a fórumban már volt erről szó, van néhány típus is megadva hivatkozásként.
-
RaverShox
tag
Sziasztok!
Szerintetek még érdemes sony xperia z tabletet vásárolni?
-
qpakcovboy
őstag
Sziasztok!
Van egy Samsung tab 4-es tabletem. Egy éve használom, nem volt vele gondom soha. Az utóbbi időben viszont nagyon belassult. Leginkább a Simpson Tapped Out alkalmazást használom, ez elég sok memóriát felemészt, de eddig rendesen működött.
Mivel a Clean master nem segített, ezért csináltam egy biztonsági mentést és egy gyári beállítás visszaállítást.
Ennek az eredménye az lett, hogy gyakran a játék közben felbukkan egy reklám, ami megnyitja a böngészőt és az Agro webshopba irányít...
Feltettem az AGV vírusirtót, de nem talált semmit és sajnos nincs több ötletem. Utolsó mentsváram az hogy talán ti tudtok tanácsot adni mit is kellene tenni.
Előre is köszönöm!
-
tjb007
nagyúr
válasz
dangerzone #64440 üzenetére
ASUS Transformer Pad TF303CL, ASUS ZenPad 10 Z300CL, Lenovo Tab 2 A10-70
-
tjb007
nagyúr
válasz
ben9412 #64418 üzenetére
(#64428) klacko86
Windowsos tabletek topik: [link]
Windows topik: 8.1, 10(#64430) .nodi.
A refurbsihed ASUS-ok.
(#64436) cypher23
Acer Iconia B1-830, Acer Iconia B3-A20, ASUS MeMO Pad 8 ME181CX, Huawei MediaPad T1 8.0
A 2GB RAM és 2 év garancia pároshoz 50 ezer forintnál egy kicsivel több szükségeltetik.(#64437) dangerzone
Mennyit tervezel rászánni?
-
dangerzone
addikt
válasz
dangerzone #64437 üzenetére
Eddig első körben a SAMSUNG SM-T550, meg az Asus Zenpad 10-eket nézegettem. Bár a Samsung felbontását kevesellem azért.
-
dangerzone
addikt
Sziasztok!
Szüleimnek szeretnék karácsonyra venni egy tabletet.
Amire használnák: netezés, képnézegetés, filmnézés, nyelvtanulás. A láthatóság miatt 10" környékén kellene.Új készüléket szeretnék vásárolni, garanciával. Legalább 16 GB -os tárhellyel
Nem igazán vagyok jártas a tabletek világában, leginkább azt keresem, ami ezeket az igényeket kielégítené , ehhez mérten felesleges extrái nincsenek és megbízható.
Tudtok esetleg valamit ajánlani? Köszi előre is.
-
cypher23
csendes tag
Üdv mindenkinek,
segítséget szeretnék kérni vásárlásban, anyunak szeretnék venni tabletet karácsonyra.
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? legalább 8"
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? mindenképpen új érdekelne (refurbished nem igazán, azokra csak 1 év garancia van) 2 év garanciával
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció? az itthoni vásárlásban gondolkozom, mivel nem tudom ha külföldi lenne a garanciát olyankor, hogy lehet érvényesíteni
(ezzel kapcsolatban 1-2 tapasztalatot szívesen fogadnék)
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.) első sorban szerintem anyu majd csak internetre használná
■ Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? kb. 50eFT tudnék rá szánni (tekintve, hogy még kiegészítőket is kellene venni hozzá)■ nem volt még tabletem, de ismerőseim köréből úgy hallom, hogy legalább 2GM RAM-os legyen, hogy hosszútávon élvezhető legyen.
■ a színe teljesen mindegy
Előre is köszönöm!
-
csendes
addikt
válasz
gyenesmartin #64432 üzenetére
162900 Ft [Samsung Galaxy Note 32GB 10.1" WiFi 2014]
Ha Windows-os is jó, akkor esetleg: [Cube i7 Stylus Windows], ehhez a stylust külön kell megvenni, összesen szállítással együtt kb. 415 USD, és a garancia kicsit ingatag.
Lehet, hogy egy 10-12" kijelzős hibrid jobb megoldás, a legolcsóbbak 100 ezer Ft alatt vannak, ezeken viszont csak sima érintőképernyő van. -
cidalain
veterán
válasz
gyenesmartin #64432 üzenetére
Mission impossible...
Hacsaknem ritkan jegyzetelsz, mondjuk 45 perces ora alatt max 20-30 percet, es a maradekban meg ki van kapcsolva a kijelzo. (No net, no game) Ebben az esetben talan a 8-20 oraig okes vagy.
Egyebkent tipikus esete ez egy kulso powerbank alkalmazasanak. Orak kozott a hatizsakban toltod a dobozbol. -
gyenesmartin
őstag
Sziasztok!
Mennyibe kerül egy olyan 10 colos tablet ami kíbír minimum 1 teljes napot jegyzeteléssel?
Egyetemre lenne majd, ezért lenne fontos az üzemidő.
Viszonylag nagyfelbontású (minimum 1024-es) ips kijelzős, amit lehet tollal is használni. -
csendes
addikt
válasz
RaPiDsHaRe #64429 üzenetére
Ez alapján [link]:
Először próbáld meg az adott alkalmazás gyorsítótárát (cache) törölni, ez gyakran megoldja a gondot.
Ha nem segít, telepítsd újra az alkalmazást a Google Play-ről. (Uninstall, majd install). Ha nagyon kevés a hely, akkor néhány alkalmazást érdemes törölni.
Próbáld meg újraindítani a tabletet.
Esetleg érdemes lehet az adatokat is törölni az adott alkalmazásnál (clear data), de ilyenkor az elmentett adatok (játékoknál a mentés) elveszik.
Ha semmi más nem segít, akkor factory reset, ilyenkor minden adat törlődik, tehát előtte mentés kell. -
.nodi.
tag
Üdv! úgy néz ki hogy olyan 40k keret lenne tabletre. milyen tabok lennének itt amit érdems lenne megvenni?? minél nagyobb kijelző kellene.
-
RaPiDsHaRe
aktív tag
Sziasztok!
Hoztak egy tabletet, hogy nézzem meg, nem jutottam vele sokra.
Amikor elindul folyton kiírja ezeket:
" Speed rocket alkalmazás sajnos leállít.
multifunciton flashlight alkalmazás sajnos leállít
Talking Cat Free alkalmazás sajnos leállít."Válasszak lauchert.
Mit tudok én ezzel csinálni, hogy jó legyen ?
-
klacko86
újonc
helo!
szeretnék egy kis segitséget kérni,vettem egy lark ultimate 8i win tabot és véletlen rossz törölt fiokot irtam be a bejelentkezésnél és utánna kikapcsoltam mert töltöre raktam,utánna már nem tudtam belépni mert jelszot kér de nem fogdja el amit beirtam valoszinü azért mivel hibás a fiok amit megadtam!ugyhogy most semmit nem tudok vele csinálni!a kérdésem az lenne hogy hogy tudnám leresetelni vagy valamit csinálni vele! -
RoboGuru
tag
Sziasztok!
Nincs véletlen Thinkpad Tablet1 (16GB) valakinek? Felraktam rá a CM 4.1.2-es firmwaret hogy legyen magyar nyelv is. Az rendben is lenne, de most a pen, 3g, gps sehol sem állítható. Szeretném vissza a 4.0.3 eredetijét, de sehol nem lehet beszerezni az alap rom-ot csak frissítéseket. Esetleg ha valakinek van, lenne olyan szives csinálna egy backupot? -
KisApám
addikt
-
69er
csendes tag
Sziasztok
Kezd
kurváraelegem lenni, hogy az lg 7-esem kevés a tárhely (312 mb) címszóval nem frissít le 60-90 megas alkalmazasokat. Mit lehet ezzel csinálni? Egyszerűen nem normális h 300 mega nem elég neki, -
ben9412
csendes tag
Sziasztok,
a segítségeteket szeretném kérni tablet vásárláshoz.■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? - 7-8"
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció? - Itthon
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.) - Internetezés, Filmnézés, Dokumentumok olvasása
■ Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? 30.000,- FtKülönösebb igény nincsen, csak a használati cél teljesüljön és legyen wifi.
Eddig ezt a készüléket néztem:
- Asus MeMoPad 7 ME7000C-1A005A 8GB ([link])Előre is köszönöm a segítséget!!
-
mazsi
senior tag
válasz
KisApám #64416 üzenetére
Itt van olcsóbban is ilyen tablet. HA feliratkozol a hírlevélre, ingyenes a trükkös posta is. Te tudod, megér-e 20 dollárt egy hét plusz várakozás.
Amúgy hasonló árban nagyobb tárhellyel is láttam Teclast tableteket, ha nem ragaszkodsz ehhez a modellhez.
-
KisApám
addikt
De van mégis.
Spanyol raktárban! GeekBuy.
210 dolcsi, kb. 20 dolcsival drágább, mint máshol, de nincs rajta VÁM+ÁFA ha jól tudom, EU-n belül van. -
Theory66
aktív tag
http://m.prohardver.hu/tema/android-os_tablet-ek/hsz_64382-64382.html
Erre valaki? -
Mardel92
tag
válasz
csendes #64272 üzenetére
Végül a Huawei lett, de nem bántam meg. Teljesítményben nagyon jó, az akku meg számomra jónak tűnik. A nexust minden este töltögettem, az elején is, de ezt eddig nem sikerült estére 60% alá vinnem, pedig nyomkodom rendesen.
Köszönöm még egyszer a tanácsokat, ha más is keres hasonlót, bátran ajánlom nekik is.
-
csendes
addikt
-
York
tag
Miert erdemes inteles tabot venni?
Nem jobbak az arm-osak?
(win nem szempont, droid legyen rajta) -
Onlány
tag
Sziasztok! Az ONDA 989 Air tablethez milyen töltőt küldenek? Átalakítósat nem szeretnék használni. Itthon lehet hozzá venni valami megbízható töltőt? köszönöm.
-
cidalain
veterán
válasz
nextman #64404 üzenetére
itt már jártál?
A root megoldott. Itt ember is van aki csinálta már, és segíteni is fognak. -
cidalain
veterán
válasz
nextman #64402 üzenetére
márpedig van, amit 4GB-tal reklámoznak. azt is megveszi valaki (tipikusan akinek kevés rá a zseton, és utána abból főz, amit vett)
de ha esetleg leírnád, hogy mid van, esetleg talán a rootolásban nagyobb tudással rendelkező emberkék elmondják, hogy hogyan is kellene kivitelezni azt. -
-
cidalain
veterán
válasz
nextman #64398 üzenetére
most tényleg százalékos arányban fáj?
(#64399) viharhozo:
bizonyos tabok gyárilag úgy vannak megcsinálva hogy nincs tiltva. ott a gyártó kiiktatta ezt az android korlátozást. nem márkafüggő, inkább típusfüggő.
(ugyanezt persze a user is megteheti root után, senki sem mondta hogy nem lehet megkerülni a problémát)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Goddess of Victory:Nikke
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 12.9 M1 (5th gen Wifi+Cellular) 128GB
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3092, 98% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest