Hirdetés
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dolphine
addikt
Sziasztok!
Próbálta már valaki bármilyen táblagépét projektorra kötni? Mi történik olyankor?
Egy elméleti kérdés: Ha adott egy ASUS Transformer Infinity HDMI kimenettel + átalakító VGA és az összekötöm egy mezei projektorral akkor mi történik? Lesz kép? Van lehetőség/ van olyan app ami abban segít, hogy a képet a projektor ki is tudja vetíteni?
Nem tudom, hogy érthető-e a kérdésem?Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
Dolphine
addikt
válasz tjb007 #23892 üzenetére
Köszönöm a választ!
Még egy kérdésem van, de ez lehet, hogy még nagyobb butaság!
Mi fog történni a felbontással? Az marad? Ugyanis a projektorok nagy része (iskolai) még mindig csak 1024*768-ban "gondolkodnak! Az Infinity meg Full HD jelet küld kifelé! Ezen hogy lehet változtatni? Vagy sehogy?Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
Dolphine
addikt
-
Dolphine
addikt
válasz dugesz77 #24268 üzenetére
Nagyon köszönöm, hogy megnézted és foglalkoztál a kérdéssel! Végső soron én is erre a következtetésre jutottam, hogy legjobb lesz egy átalakító ami viszont 20e környékéről indul!
Még egyszer köszönöm!Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
Dolphine
addikt
Sziasztok!
Milyen 10" tabletet tudnátok nekem ajánlani?
Valami olyasmi szintű tabletet keresek mint a SONY Z2, de azt már nem nagyon kapni. A Z4 meg még eléggé horror áron van!Előre is köszönöm!
Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
Dolphine
addikt
válasz cidalain #62722 üzenetére
Ebben van valami!
Azt hittem, hogy így 2015 tájékán annyira nem nehéz tabletet venni!
Nincs nagy kérés, csak annyi, hogy FHD legyen a kijelző (legalább), 10" és 2 vagy 3GB RAM és mindez megálljon 150e forintnál.Mint korábban írtam a SONY Z2 tablet jó lenne, de azt meg már nem lehet kapni.
-
Dolphine
addikt
válasz tjb007 #62728 üzenetére
Igazad van, valóban ajánlottál, én fogalmaztam rosszul!
Amiért szeretnék venni egy 10" tabletet, az azért van, mert a mostanit kezdem kinőni (Nexus 7 2012), valamint, néha nagyon lassú.
Egy olyan 10" tabletet szeretnék, ami jó pár évig kiszolgál.A Lenovo nagyon szimpatikusnak tűnik!
De mind az ASUS, mind a Samsung szintén lehet versenyképes!Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
Dolphine
addikt
Úgy tűnik, hogy lehetetlen vállalkozásba kezdtem!
tjb007 hiába ajánlott három tabletet (amit külön is köszönök neki! ), egyik sem győzött meg!
1. A Samsung Tab S 10.5-t nem igazán kedvelik. Nagyon úgy tűnik, hogy a gyári ROM helyett Custom kellene, akkor okés.
2. A Lenovo Yoga Tablet 2 utódja megvan, de visszalépés. Gondolatom szerint nem nagyon támogatják már tovább, és szintén vannak vele gondok!
3. Vagy még utána kell olvassak az ASUS-nak vagy
4. A 100e nem elég egy normális 10" tabletnek vagy
5. Kénytelen leszek másik operációs rendszerű tablet után nézni!
-
Dolphine
addikt
Sziasztok!
A segítségeteket kérném, mert tanácstalan vagyok! Még az sem biztos, hogy jó topikba írok!
Szóval szükségem lenne egy olyan eszközre, ami könnyű, hordozható és lehet hozzá kapcsolni D-SUB-os projektort. (A legtöbb helyen sajnos csak ez van, ahol használnom kellene a tabletet, vagy valami egészen mást?!). Gondoltam HDMI-D-SUB átalakítóra is, csak azt nem tudom, hogy mennyire megbízható.
Eddig laptopot használtam erre a célra, viszont cipelni nem egyszerű és hosszú távon nem könnyű, főleg, hogy a töltője is elég nehéz!
Ha lehet, akkor 2 in 1 eszközben gondolkodnék, mivel akkor lenne egy tablet és billentyűzettel együtt egy majdnem laptop. Az is jó, hogyha bluetooth billenyűzet van hozzá.Talán anno az ASUS Transformer Book Trio tudott volna valami olyasmit amit én keresek. Ott a billentyűzetben volt egy külön op. rendszer és a tablet Android rendszert futtatott. Ez azért is lett volna jó, mert a tableten használhatom a digitális könyvet (tanár vagyok), míg a billentyűzetnél menne a film, vagy dia, vagy bármi.
Érthető, hogy mit szeretnék? Van valakinek valamilyen ötlete?
-
Dolphine
addikt
válasz tjb007 #63334 üzenetére
csendes Köszönöm a választ! Valami ilyesmi megoldásra gondoltam.
Létezik olyan megoldás, hogy WiFin keresztül küldöm át jelet a projektorba, amin D-SUB bemenet van?tjb007 Köszönöm Neked is a választ!
Megerősítettek abban amire eddig is gondoltam!
A HDMI kimenethez nem ragaszkodom.
Amit szeretnék, az egy tablet (akár Android, akár Windows) és jó lenne, hogyha a tablettel tudnék mászkálni, miközben a projektoron a kivetített képet változtatom.
Vagy az is lehet, hogy inkább kellene egy Mini PC + Android / Windows tablet kombó?!Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
Dolphine
addikt
Sziasztok!
Csak ma (az Internetes Vásárlás Napja miatt), a SONY Z4 Tablet-re 20% kedvezmény van, ha valakit érdekel!Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
Dolphine
addikt
válasz cidalain #64195 üzenetére
Teljesen jogos.
SONY márkaboltok - én innen rendeltem mostNem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
Dolphine
addikt
Sziasztok!
Az megoldható valahogy, hogy egy tabletet összekössek egy D-Sub bemenetes projektorral vezeték nélkül?Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
Dolphine
addikt
Sziasztok!
Az mennyire normális, hogy egy Logitech (M535) bluetotth egeret a tablet egérnek látja, azonban, hogyha mélyebben belenézek a beállításokba, akkor meg fizikai billenytűzetként látja!
Mikor csatlakoztattam, kérte a billenytűzetkiosztást.
Ha egy bluetooth billenytűzetet akarok majd pluszba venni, na, ott akkor mi lesz? Nem fog összeakadni a kettő? Vagy előbb a billenytűzetet kell párosítani a tablettel és csak utána az egeret?Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
Dolphine
addikt
válasz csendes #64635 üzenetére
A poén az, hogy ez Android kompatibilis egér! [link]
Szeretnék majd később egy billentyűzetet is rákötni. Most akkor össze fognak akadni?
Furcsa továbbá, hogy egérként ismeri fel, de kéri a billentyűzet beállítását!
Mit lehet ilyenkor tenni?Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
Dolphine
addikt
válasz csendes #64645 üzenetére
Nagyon köszönöm a választ!
Írtam a Logitechnek, valamint a SONY-nak is (a Z4 Tabletnél nem görgeti sem a főképernyőt, sem az alkalmazás képernyőt, más Android eszköznél igen!), kíváncsi vagyok, hogy mit reagálnak majd rá!Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
Dolphine
addikt
Sziasztok!
Google Chrome (Android alatt) be lehet azt valahogy állítani, hogy a tablet fekvő helyzetben dupla koppintásnál nagyítson?
Csak álló helyzetben működik, fekvőben nem és fogalmam sincs, hogy miért? Min kellene változtatnom?A segítségeteket előre is köszönöm!
U.i.: Olyan megoldás is érdekel, hogyha fekvő módban a böngésző mindig felnagyítaná az oldalt.
[ Szerkesztve ]
-
Dolphine
addikt
válasz cidalain #64906 üzenetére
Igen, tudom, hogy Android alatt működik, másik készülékkel semmi gondom!
A tablet: SONY Xperia Z4. Android 5.0.
Böngésző: Chrome.Firefox alatt működik. Nem értem!
Próbáltam a kisegítő lehetőséget is, nem jó. Hiába van állítva 200%-ra, akkor sem nagyít duppla-koppra, csak a két újjas széthúzás segít.
Tartok tőle, hogy ez valami SONY bug lesz.Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Ford topik
- Autós topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- LG V30 - vezércsel
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- SSD kibeszélő
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- iPad Pro 12.9" 512 GB Wi-Fi Space Grey + Pencil 2 + Magic Keyboard garanciális
- OnePlus Pad 8/128GB Halo Green tablet - csak kipróbált
- iPad 7th. 32GB Cellular Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3779
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 11"
- Huawei Mediapad T5 tablet 10" 3/32GB
- BONTATLAN Új Ipad 2022 10th Minden szín 1 év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- Alaplap, vagy akksi hibás Pocketbook Era-t vagy InkPad 3-at keresek
- Szinte Új iPad 9 64GB Wifi, 26.06.22. Apple gar., Bomba Áron
- Honor pad 8 tablet új 6/128gb garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest