Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Alza+ Megéri?
- Meggyi001: A kérdés...
- gerner1
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
netseft
üzenetére
Jo a 2013-as nexus meg.
Bizonyos parameterei meg most is jobbak, mint a belepo, es kozepkategorias tableteknel. Ha belefer anyagilag, akkor jo vetel. Refurbished peldanyt lehetett kapni edigitalban 40-ert nemreg.
Update: meg most is van.
Elonyei 2 gb ram, fullhd kijelzo, a legjobb sw tamogatas naprakesz frissitesek, qualcomm soc (ez jo gps-t szokott jelenteni),
Hatrany: nem bovitheto micr sd-vel. -
netseft
aktív tag
válasz
netseft
üzenetére
Futottam egy pár kört az LG-vel, nem jött össze. Mivel nincs alternatíva, szóba jöhet MTK processzor is, esetleg Intel. Ami még kimaradt, hogy színben a sötét (fekete, kék) preferált. A többi igény változatlan. Mi ajánlott ezek fényében? Amiket találtam:
- Lenovo Tab A8
- Asus MeMoPad HD 8
Ami a nyűgöm a fentiekkel, hogy látszólag nincs túl nagy felhasználói bázisuk és a rendszerfrissítésekre esély sincs. A Lenovo nem tűnik rossznak, de nem találtam sem itt, sem XDA-n pörgős fórumot és KitKat-nél újabb nem lesz rá. Ezeken kívül van még ajánlott tablet? Alcor-t a "vírusos" balhé miatt nem szeretnék. Prestigio vagy WayteQ márka nem tudom mennyire nyerő, számomra nem tűnnek túl ismertnek, de nem is találtam megfelelőt közöttük. Sajnos ebben az árszegmensben nem vagyok elájulva a kínálattól, azt hittem jobb a helyzet. Megfordult a fejemben már egy 2013-as Nexus 7 is, mennyire számít az még jó vételnek? -
tjb007
nagyúr
válasz
netseft
üzenetére
„az Intelesek kevésbé vannak optimalizálva”
Nem az optimalizálással van/volt gond eddig sem, hanem az alkalmazáskompatibilitással, ami az eltérő architektúrából (x86 vs. ARM) fakad. Ma már egyáltalán nem olyan vészes a helyzet mint 2-3 évvel ezelőtt, de azért még előfordulhatnak (szigorúan feltételes módban) erre visszavezethető problémák.
„MTK-soknál pedig problémás az update (talán mert nem adják ki a forrást)?”
Pár éve valóban volt némi gond a frissítések háza táján, de ma már semmivel sem problémásabb mint a többieknél. Aki nem akar frissítést kiadni az nem is fog, ez nem az alkalmazásprocesszor függvénye.
(#62547) arminlok
Az Alcor billentyűzetét többen is megelégedéssel használják, azt viszont nem tudom megmondani, hogy lifeg-e vagy sem.
A topikjában kérdezz rá, ott több tapasztalattal rendelkező ember fogsz találni.(#62546) maán
Igen, megéri.
(#62548) papeti01
Itthon vagy külföldön? Ha utóbbi akkor hol?
(#62549) netkoo
(#62551) eszgé100
Biztosan rootolt volt, anélkül nem nagyon tudsz build.prop-ot módosítani.
(#62552) Dzsana
Bizony elfogyott (nem csoda), illetve már csak 1-2 helyen kapható a megszokottnál magasabb áron.
(#62553) cidalain
Ha nem lenne kétértelmű az a mondat tudtam volna már elsőre is, hogy hova szeretnél kilyukadni.

Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bluetooth hangszórók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vallás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air 11" M3 128GB Blue ! ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- RedMagic Astra
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi + cellular 64GB asztroszürke space gray Apple
- újszerű iPad Pro 12.9" (4. generációs) (2020) Wi-Fi + cellular 256GB asztroszürke
- Apple iPhone 14 Plus Yellow Super Retina XDR, hosszú üzemidő ,100% Akku,3 hó gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT OC 8GB GameMax STORM Antec 550W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3716
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Dr.NX