Hirdetés
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
válasz netseft #62545 üzenetére
„az Intelesek kevésbé vannak optimalizálva”
Nem az optimalizálással van/volt gond eddig sem, hanem az alkalmazáskompatibilitással, ami az eltérő architektúrából (x86 vs. ARM) fakad. Ma már egyáltalán nem olyan vészes a helyzet mint 2-3 évvel ezelőtt, de azért még előfordulhatnak (szigorúan feltételes módban) erre visszavezethető problémák.
„MTK-soknál pedig problémás az update (talán mert nem adják ki a forrást)?”
Pár éve valóban volt némi gond a frissítések háza táján, de ma már semmivel sem problémásabb mint a többieknél. Aki nem akar frissítést kiadni az nem is fog, ez nem az alkalmazásprocesszor függvénye.
(#62547) arminlok
Az Alcor billentyűzetét többen is megelégedéssel használják, azt viszont nem tudom megmondani, hogy lifeg-e vagy sem.
A topikjában kérdezz rá, ott több tapasztalattal rendelkező ember fogsz találni.(#62546) maán
Igen, megéri.
(#62548) papeti01
Itthon vagy külföldön? Ha utóbbi akkor hol?
(#62549) netkoo
(#62551) eszgé100
Biztosan rootolt volt, anélkül nem nagyon tudsz build.prop-ot módosítani.
(#62552) Dzsana
Bizony elfogyott (nem csoda), illetve már csak 1-2 helyen kapható a megszokottnál magasabb áron.
(#62553) cidalain
Ha nem lenne kétértelmű az a mondat tudtam volna már elsőre is, hogy hova szeretnél kilyukadni.
-
netseft
aktív tag
válasz netseft #62524 üzenetére
Futottam egy pár kört az LG-vel, nem jött össze. Mivel nincs alternatíva, szóba jöhet MTK processzor is, esetleg Intel. Ami még kimaradt, hogy színben a sötét (fekete, kék) preferált. A többi igény változatlan. Mi ajánlott ezek fényében? Amiket találtam:
- Lenovo Tab A8
- Asus MeMoPad HD 8
Ami a nyűgöm a fentiekkel, hogy látszólag nincs túl nagy felhasználói bázisuk és a rendszerfrissítésekre esély sincs. A Lenovo nem tűnik rossznak, de nem találtam sem itt, sem XDA-n pörgős fórumot és KitKat-nél újabb nem lesz rá. Ezeken kívül van még ajánlott tablet? Alcor-t a "vírusos" balhé miatt nem szeretnék. Prestigio vagy WayteQ márka nem tudom mennyire nyerő, számomra nem tűnnek túl ismertnek, de nem is találtam megfelelőt közöttük. Sajnos ebben az árszegmensben nem vagyok elájulva a kínálattól, azt hittem jobb a helyzet. Megfordult a fejemben már egy 2013-as Nexus 7 is, mennyire számít az még jó vételnek?[ Szerkesztve ]
Eladó termékeim: https://tinyurl.com/sefteles
-
cidalain
veterán
válasz netseft #62804 üzenetére
Jo a 2013-as nexus meg.
Bizonyos parameterei meg most is jobbak, mint a belepo, es kozepkategorias tableteknel. Ha belefer anyagilag, akkor jo vetel. Refurbished peldanyt lehetett kapni edigitalban 40-ert nemreg.
Update: meg most is van.
Elonyei 2 gb ram, fullhd kijelzo, a legjobb sw tamogatas naprakesz frissitesek, qualcomm soc (ez jo gps-t szokott jelenteni),
Hatrany: nem bovitheto micr sd-vel.[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
csendes
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- OLED TV topic
- Diablo IV
- Milyen TV-t vegyek?
- Automata kávégépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Call of Duty: Black Ops 6
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Eladó: iPad Pro 12.9" 5. generációs M1 (WiFi, 128GB, Space Gray) + Magic Keyboard + Apple Pencil 2
- Samsung Galaxy Tab A9+ Tablet 11" 128gb
- Apple iPad Pro M1 12.9" 5gen 1TB 16gb ram
- Huawei Mediapad T5 tablet 10" 3/32GB
- BONTATLAN Új Ipad 2022 10th Minden szín 1 év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest