Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
darnics
aktív tag
üdv! véleményt szeretnék a wayteq 100 qcr tabletröl.láttam róla tesztek néha picit szaggat de egyépként a hadvere minden elég jó.retina kijelző,2gb ram,4mag stb.játékokra szeretném leginkább.sajnos a grafikai chipj ami nem tul tuti mert ekkora felbontást nehéz elvinnie meg egy két játéknál is beakad kicsit de azon kivül nekem nagyon tetszik és erős gép.vélemény???????szép estét!
-
Franky74
tag
Sziasztok!
Sokat olvasgattam itt a topicban, erre a 2 tabletre szűkült a választásom, de ha van jobb tippetek(kb. 45k-ig), azt is várom!
Kérdésem a következő, melyik tablet a jobb választás?
Edigiben mindkettő 39.990.-FtAsus Transformer Pad TF103CX 8GB
Prestigio MultiPad WIZE 5002 8GBA felhasználás: net, játék, filmnézés, e-book olvasás. A minimum a wifi, gyors net, IPS kijelző.
Válaszotok előre is köszönöm!!
[ Szerkesztve ]
-
mirci18
addikt
válasz tjb007 #62492 üzenetére
Köszönöm a választ.
Az a baj a recovery vagyis a bekapcsolás és a hangerő fel gomb eggyüttes lenyomása nem segített.
Vagy te más recovery-re gondoltál?Egyébként olvastam hogy más gyártó romjával be tudták a gépet indítani.
[ Szerkesztve ]
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
tjb007
nagyúr
válasz mirci18 #62487 üzenetére
Két mód van rá:
1. Recovery alól
2. ADB-n keresztül, de ehhez engedélyezve kell lennie a készüléken az USB hibakeresés funkciónak, ami nagy valószínűséggel nincs engedélyezve
Más mód nincs (1000%-osan biztos vagyok benne, hogy nem támogatott a fastboot, de ha az is lenne ugyanaz a helyzet, mint az ADB esetében).Egy másik lehetőség még lenne, de ahhoz szükség lenne a gyári ROM-ra/képfájlra, de ezt beszerezni...
(#62490) mulatosdj
3G nélkül: ASUS MeMO Pad 7 ME572C, Acer Iconia B1-830
3G-vel: Lenovo A8-50, Alcor Access O819M -
mirci18
addikt
-
-
mirci18
addikt
válasz tjb007 #62486 üzenetére
Recovery nem járt sikerrel azóta csak az android feliratig jut a gép.
Wipe data/factory reset-et hogy lehet végrehajtani.
Kezdő vagyok androidban és nem az enyém a gép nem akarom elrontani így inkább kérdezek.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
cidalain
veterán
válasz kmisi99 #62481 üzenetére
Nagyon sokféle Nokiához hasonló nagyon vékony csatlakozó van
Fontos a csati külső átmérője, a belső luk átmérője, és esetleg kellhet a mélysége is.Ez a sarkallatos pont szerintem, ha a csatlakozó mérete megvan, akkor léphetsz tovább. 5V 1,5A már elég lehet. De múltkor pl 12V-os töltős tablet volt a kezemben, szóval nem mindegy.
Esetleg a tablet pontos típusa is előre viheti az ügyet. (kínában biztos van hozzá utángyártott töltő, akkor onnan lehet puskázni a paramétereket, az alapján meg vadászni egy megfelelőt itthon)
(árukeresőn beírva az Akai tablet töltőt, elég sok típust hozott ki, nagyrészt olyasmi csatlakozóval. notebook.hu-ra volt sok találat. ballagj be, és akkor biztos találnak neked megfelelőt)
[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
mirci18
addikt
Szevasztok.
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Addot egy bluepanther voyager s+-os tablet amin bekapcsolás után az az üzenet fogad hogy az indító alkalmazás leállt.
És hiába okézom le folyton beadja így nem lehet benne továbblépni.
Mit lehet vele kezdeni?
Előre is köszi.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
kmisi99
addikt
Noname AKAI tablethez töltőt hol tudnék beszerezni gyorsan? Hardverapron annyira nem találtam. Gondolom sima kínai tablet töltő 2 amper és a régi nokia-hoz hasonló nagyon vékony csatlakozü
-
tjb007
nagyúr
válasz kerlac #62471 üzenetére
Amikor korábban írtam alkalmasak játékra is, azokon kívül más nagyon nem is lesz. Ha 100-ig el lehet menni, akkor még a Lenovo Yoga Tablet 2 10" LTE-s változata is szóba jöhet.
(#62474) Tollas7
Lenovo Yoga Tablet 2 10", ASUS Transformer Pad TF303K
(#62475) aytukabozs
Attól függ, hogy mi a gond.
(#62477) codmester
Lenovo A7-10, WayteQ xTAB-7Q
(#62478) atomanti19
ASUS MeMO Pad 7 ME176CX (16GB-os is), esetleg még a PocketBook SURFpad 4 M.
.[ Szerkesztve ]
-
milkabrams
őstag
válasz kerlac #62471 üzenetére
kevéssel de 100k alatt nexus 9, igaz csak 16gb és nem bővíthető, a 32-es 100k fölött van
Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
atomanti19
aktív tag
Sziasztok!
Tabletet vennék 35-40k forintért. Mivel nem tul sok penz ezert maradnék a 7" nál. Van egy 7" os negymagos kis kinai tabletem de az 1024*600 as felbontas nem nyűgözött le. Szeretnék nagyob felbontást, a leheto legnagyobbat, ertelmes videoteljesitmennyel. Ebben kérném a szakik segítségét. Köszönöm!
Üdv!
Sok ember azthiszi hogy az anyukája méhéből csúszott ki mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják hogy az apjuk tökéből jöttek!
-
codmester
tag
Sziasztok! Ismerősnek keresünk tabot
-net,film,játékra lenne
max 30k -
cidalain
veterán
válasz aytukabozs #62475 üzenetére
Volt már aki kapott. Írd le mi a gond, hátha tud valaki érdemben hozzászólni.
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
aytukabozs
addikt
Üdv
Gondom akadt egy alwinner a10 lelkű szutyokkal (Navon Platinum 10), kaphatok itt ötleteketet vagy ez csak vásárolgatós topic?Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
Tollas7
csendes tag
Üdv!
tab vásárlás ügyében kérnék segítséget.
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 10" körül
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? új
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció? itthon
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? játék, internet, filmnézés stb.
■ Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? 90e HUF +/-
■ egyéb 2gb ram, fullhd, wifi, sd bővítés,......előre is köszi!!!
-
kerlac
őstag
Bocs, még annyi, hogy otthonra bár wifi elég, de ha házon kívül vagyok tudnék esetleg bele passzintani sim kártyát, azaz mobil netet, az csak előny...
-
Imre921
tag
válasz mulatosdj #62464 üzenetére
Szia. Nem biztos hogy a hátlapi kamerája a jobbak közé tartozik, de ettől eltekintve nyugodt szívvel tudom javasolni neked amin épp most is tolom a 4G-t ezerrel. Huawei mediapad t1 8 lte. Igazából amióta megvettem csak elismerően tudok róla nyilatkozni. Gyors, erős, minőségi, és tulajdonképpen a maximumot hozza amit csak a user elvárhat egy középkategóriás tablettől. Nagyon jó kis készülék.
Erősen ajánlott részemről az 50k-s árszegmensben.
-
TedThomas
aktív tag
válasz Razzul #62466 üzenetére
Esetleg itt: Windowsos tablet topic
És mindenképpen jobban járnál egy windows-os tabbal ha office-t szeretnél. -
cidalain
veterán
válasz mulatosdj #62464 üzenetére
Usb sticknel nem kell hogy be legyen epitve.
Ha be van, akkor viszont alapbol tudja, nem kell a stick.
Androidos modellek eseten viszont kerdeses hogy a te sticked mukodni fog e vagy sem. Kenyes tema. Ha ez az opcio kell, akkor eleve 3G-s tabok kozott valogatnek a helyedben.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
mulatosdj
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Tabletet keresek nagyon max 50k-ig. Amire szükség lenne: GPS nagyon lényeges, jobbféle hátsó oldali kamera,kijelző max 8-ig. Filmnézésre,netezésre lesz használva,játék nem.Lenne még egy kérdésem hogy usb-s internet stick-hez kell e a tabletba 3G hogy müködjön ez?
Ettől függően 3G-s és anélküli tabletet keresek a fentiek alapján. Várok több ajánlatot is![ Szerkesztve ]
-
melan
senior tag
Sziasztok! Kifogytam az ötletekből, segítség kellene, ha valaki tud:
iskolánkban a hálózaton proxy szerver van. kétféle lehetőség van a netre kimenni: a 192.168.11.* ipvel, megfelelő proxy szerver (IP, port, DNS) adatokkal lehetett netezni KK alatt vagy 192.168.10.* esetén felhasználói címet/jelszót kért (a proxy 192.168.10.1). Frissítettem a tabletemet 5.0.2-re, és most már nem tudok netezni, mert a hálózat nem enged ki. A korábbi beállításokkal próbáltam, a telefonnal megy (KK) de a tablettel nem. Ha a 10-es tartományból adok meg ip-t, jelszóval együtt, akkor sem megy.Tudom, hogy kicsi az esély, de valakinek ötlete (aki sejti, miről van szó)?
-
tordaitibi
veterán
válasz szparista1 #62456 üzenetére
Persze hogy mukodik.
Nekem ez van fel eve. Hulyen nez ki, amikor a fulemen van, 7collos telefon... Meg nehez zsebre tenni. Amugy bevalt, romlik a szemem es ezt meg jol latom,'meg jo a navija. -
cidalain
veterán
Mivel abbol mar legyartottak 600 milliard darabot, igy a chip gyartonak kb 1 forintjaba kerul, 200 eladja a tabletgyartoknak.
A 32-est kesobb kezdtek csinalni abbol meg csak 15 milliot keszitettek, meg 1000 az eloallitasi ar, 3000 a tovabbpasszolas.
Ha ezt valasztja a gyarto akkor o is hasznot akar neked 12000 ft-tal fogja dragabban adni, de annyit sokallni fogsz>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
atala
addikt
válasz ottoarc #62457 üzenetére
Annyira nem értem ezeket a tablet gyártókat. Egy 32GB-os memória chip gyári előállítási ára nem lehet több 2-3 ezer Ft-nál, és akkor szarakodnak még mindig a 8 GB-os memóriával, amiből még a rendszenek kell 2,5GB. Ráadásul még azt is megfelezik, és csak 2,7-re mehetnek appok.
A RAM-ról meg nem is beszélve. 1GB. Mennyibe is kerülhet? 500 Ft? Nevetséges. -
tjb007
nagyúr
válasz szparista1 #62456 üzenetére
Igen, működik, nem kell rajta/vele semmit babrálni.
(#62457) ottoarc
Igen, ahogy mondod.
[ Szerkesztve ]
-
szparista1
csendes tag
válasz tordaitibi #62455 üzenetére
köszi a választ
akkor ez lesz
közben kipróbáltam mediamarkban az omegát és felismerte a sim em de imei hiányzott a kiállitott darabon még mindig.
Bocsi hogy értetlenkedek, akkor gyárilag ha megveszem a WayteQ xTAB 7X Quad simán telefonálásra is múködik minden kalibrálás nélkül?
köszi szépen a reagálást és a segítséget -
tordaitibi
veterán
válasz szparista1 #62448 üzenetére
Nem ertelek.
Ha telefonnak IS kell, akkor mit hezitalsz,
a w.xtab7q az gyarilag dualsimes telefon is. Semmit nem kell vele gepeszkedni,'es tudja amit akarsz.
Az akkuidokrol, ha csak telefonnak hasznalod, kibir 2 napot.
Ha pedig barmilyen tabot, telefont agressziven nyuzol, egyik sm bir 4-6 oranal tobbet.
De egyik sem eletszeru, nekem atlag 1 napot bir. -
tjb007
nagyúr
válasz kerlac #62451 üzenetére
Mindkettő OK játékra is, mellettük ott van még az LG G Pad 10.1, az ASUS MeMO Pad 10 ME103K és a Lenovo Yoga Tablet 2 10" is, de ha leírod meddig lennél hajlandó elmenni az ár tekintetében lehet, hogy találunk valami jobbat is.
(#62452) ®abstract®
Ennyire karcsú: [link]
A Tegra 3 meg lefelé van, nem felfelé.(#62453) Razzul
Full HD ennyiért nem lesz, ezek jöhetnek szóba: ASUS MeMO Pad 8 ME181CX, Acer B1-830, Lenovo A8-40.
Lehet jobban járnál amúgy egy Windowsossal, ha már MS Office. -
Razzul
őstag
Sziasztok!
Tabletet keresek barátnőmnek egyetemhez.
-Maximum 50.000 HUF
-8-10" lehetőleg FullHD-val
-Újonnan, itthonról
-Nem kell 4G vagy mobilinternet, WiFi elegendő.
-Fő felhasználás dokumentumszerkesztés lenne, Excel Word stb.
-Ne legyen 10kg-nál többJátékra nem lenne használva, szóval nem kell egy bika gép, de ha nem diavetítésben megy a böngészés vagy videólejátszás rajta az nem akadály.
A segítséget előre is hálásan köszi.
Stat crux dum volvitur orbis
-
kerlac
őstag
Sziasztok!
Milyen tabletet ajánlanátok kimondottan játék célra (+ filmnézés, netezés) 10"-os méretben? Eddig a Samsungokat néztem, annak is két típusát, Samsung Galaxy Tab 4 10.1 (2015 Edition) WiFi 16GB (SM-T533) 70 ropi körül és Samsung Galaxy Tab 4 10.1 WiFi + LTE 16GB (SM-T535) 90 körüli áron.
vagy más márka, eleve melyik lenne elég gyors játékokhoz?
-
Kean_Sorbo
őstag
Sziasztok!
Olvastam, hogy a BEEX S2 tablethez nem tudtok firmware-t tölteni. Nekem megvan, a frissítő szoftverrel együtt. Ha valakit érdekel, akkor feltudom tölteni tárhelyre.
Vasvellával nem lehet szilvát aszalni!
-
szparista1
csendes tag
Sziasztok!
Engem a CONCORDE Tab Omega 3G érdekelne és szeretném telefonálásra is használni fülessel.
Az kérdezném hogy gyári alap szoftver el ez a funkció működik e? Itthon venném és nem szeretném hogy az 1 éves garancia elszálljon, ezért 1 évig semmiképp se szeretnék bele piszkálni.
Visszább olvasva láttam hogy pár hónapja nem adott a gyártó imei számot hozzá, ezért akkor még nem működött vele ez a funkció. Vki tudja ez megoldódott e már?
Hivatalos weboldaluk szerint telefonálni lehet vele.
Lenovo IdeaTab A7-30 azért esett ki számomra mert ott vétel után egyből hozzá kellene nyúlnom szoftver és akkor ott garancia bukik.
WayteQ xTAB 7X Quad meg kisebb aksi.
Köszönöm előre is a segítséget[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
válasz ottoarc #62438 üzenetére
Semennyivel, viszont a 8X-re van CWM és át is tudod particionálni, ami azért meg tud spórolni némi bosszankodást.
(#62440) jksx
Az OMEGA-ban nagyobb az akku és jobbak a kameramodulok, ennyi a különbség a 7X Quadhoz képest a specifikációt tekintve.
Gyakorlatilag mindhármat (persze nem egyszerre ) érdeme megvenni. Hogy melyiket az már a te preferenciáidtól függ. -
TedThomas
aktív tag
válasz underdark #62442 üzenetére
Tapasztalat.
Lehet hogy a szintetikus teszteken tök jó, próbálgatod és minden király, de mondjuk óránként ledobál.
Néha percekre belassul. Ha pont úgy ülsz, fekszel az ágyon akkor már nem jó.
Szerintem kb kideríthetetlen tesztekkel.
Az enyém azt csinálja ,hogy minden fasza nincs vele semmi gond de amint rádugom a HDMI kábelt onnantól kezdve nem tudok megnézni egy youtube videót Lehúzom róla és ugyanonnan megy a youtube videó.De amit CineDOG1 írt az elég jó közelítő pont.
-
milkabrams
őstag
Valaki látott már tolkien témájú tokot samsung galaxy tab pro 8.4 tabletre?
Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
underdark
aktív tag
hali
azt miből lehet tudni, hogy egy gépnek mennyire jó a wifije?"akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán"
-
jksx
senior tag
Üdv!
A Concorde Tab Omega 3G-röl mi a véleményetek?
Ezt érdemes megvenni, vagy inkább az Asus Fonepad 7 FE170CG-ot, vagy egy Wayteq xTab 7x quadot?[ Szerkesztve ]
-
november
tag
Sziasztok!
Használt tablet vásárlásán gondolkodom. És azt szeretném tudni hogy ilyenkor mire kell figyelni. Illetve ha egy olyan tabletet árul az eladó amit külföldön vett, akkor mi a helyzet ilyenkor a garanciával?
-
ottoarc
tag
Sziasztok! Az Alcor Zest Q880I mennyivel muzsikál gyengébben, mint a Wayteq 8X Quad? Ugyanolyan SOC van benne, de itt mégsem ajánlja senki. Ennyire nem jó vétel?
-
jksx
senior tag
válasz csendes #62430 üzenetére
Köszi!
Itt veszem meg. Adnak rá 1év garit. Ha esetleg valami hibája van akkor gondolom arra nem vonatkozik a 14 napos elállás. Mindenesetre mielőtt elhozom kipróbálom.
-
atala
addikt
Bocs, rossz helyre ment.
[ Szerkesztve ]
-
TedThomas
aktív tag
válasz fingerstyle #62432 üzenetére
Gratula a beírásért
Ennyi információból biztos tud valaki segíteni
Milyen tablet? Milyen rom volt előtte? Milyen romot tettél fel? Hogyan tetted fel?....Egyébként IDE kérdezz be mert itt nem lesz válasz szerintem.
-
fingerstyle
újonc
Valaki! Valaki Valaki!
ROM-ot cseréltem a táblagépemen és az új ROM ill. a táblagép érintője nincs szinkronban érsd: ha fel-le húzom az ujjam akkor jobbra-balra lapoz...
Heeelp!!! -
-
A lényeg, hogy olyan helyről vedd ahol van rá legalább 1 év garancia és interneten rendeld, mert akkor 14 napig indoklás nélkül elállhatsz a vásárlástól. Ha mondjuk 20-30%-kal olcsóbb, mint a "vadonatúj" 2 év garanciával, akkor megéri, hiszen annak a valószínűsége, hogy egy év után de két éven belül meghibásodik a tablet, valószínűleg kisebb mint 20-30%. Egyébként típustól függ. Például a 8GG ME176CX refurbished 25 ezer Ft, és jobb, mint az új Zenpad 7 WiFi, ami kb. 20 ezer Ft-tal drágább.
Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
-
g_g_g
őstag
Sziasztok!
Gyors segítség kellene, mert most kellene megoldanom.
Keresőben próbáltam, de nem nagyon találtam megoldást.
Van egy csodálatos Beex S5 tablet. Van benne egy SD kártya (FAT32) látja is a tárhelynél. Viszont az elvileg mozgatható alkalmazásokat sem tudom mozgatni (link2sd), mintha nem látná az SD kártyát. Total Commander-ben másoltam rá egy képet, viszont ha meg akartam nézni, a gyári galéria alkalmazás nem nyitotta meg, viszont az ES explorer megnyitotta. Valami jogosultsági gondra gondolok. Root nincs. Illetve mivel lehetne rootolni? Előre is köszönöm a válaszokat! -
tfalcon96
aktív tag
Sziasztok. Keresnek 30 ezer ft környékén olyan tabletet, aminek ehhez az árhoz képest "jobb" kamerája van. Külföldi beszerzés is szóba jöhet.
_______"I Am Consciousness. I Am Alive. I Am Chappie."_______
-
jksx
senior tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek az Asus refurbished tabletjeiről? -
tonyrulez
őstag
válasz Jámbor #62341 üzenetére
MX Player Custom Codec with DTS & AC3 Support
Letöltöd a platformnak megfelelőt (vagy az AIO-t ha nem vagy benne biztos), elindítod az MX Player-t, és leokézod a kodek telepítését. Ennyi. Ha így se lenne hang, akkor át kell tenni szoftveres dekóderre.
[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
TedThomas
aktív tag
Szeretnék a tablethez valamilyen bluetooth-os kontrollert.
Valakinek van ezzel tapasztalata: [link]?
Esetleg más ajánlott? -
tjb007
nagyúr
válasz ®abstract® #62417 üzenetére
Jobb a kijelző és sokkal népszerűbb, így a támogatottsága is sokkal jobb (ha esetleg módosítani szeretnél valamit, vagy ha neadjisten beüt a krach van).
(#62418) TedThomas
Igen, jól látod, ráadásul most van rá 10% kedvezmény (és minden más ASUS tabletre szóval aki teheti használja ki), szóval nagyon megéri.
-
TedThomas
aktív tag
Sziasztok!
Öcsémnek keresek tabot amin játszani tudna. (Minecraft, modern combat...)
Mivel nyúzza rendesen ezért itthonról, garisat szeretnék venni.
Sajnálatosan látom, hogy még mindig az 1/8, 1/16-os tabok dominálnak.
Gondolom ha két évig használni szeretné akkor nem árt a 2/16 egy tabnak.
Visszaolvasva az első ilyen értelmes tab az a Asus MeMoPad ME572C-1A004A
Jól látom hogy ennél jobb vétel most nincsen?
Kicsit félek hogy a Full HD megeszi az akksit meg a teljesítményt. -
tjb007
nagyúr
válasz tudesky86 #62413 üzenetére
A tabletet több mindenre tudod használni, mondhatni multifunkciós, szóval azt kell eldöntened, hogy használnád-e majd a navigáción kívül más is, vagy sem.
A lehetőségek közül meg bármelyiket választatod, amelyik számodra szimpatikusabb.(#62414) ®abstract®
A W4S-ből csak a 64GB-osat érdemes megvenni, de akkor is csak emiatt. A kettő közül inkább a Vi8 ajánlottabb, abból is gyakorlatilag bármelyik az igényeid függvényében.
-
tordaitibi
veterán
válasz tudesky86 #62413 üzenetére
Egy wayteq xtab7-et nyuzok februar ota.
Orkodom, es mellette soforkodok, ejjel nappal megy a tab.
Hibatlaul fut az Igo, a google navi, a Sygic, a Be- on Road navigacio.
En mar em vennek csak navit. Ez ugyanazt tudja, es a terkepfrissites wifi mellett 2 perc, emellett komplett medialejatszo, email kepes, jatekok, es az enyem dualsimes telefon is. Mindezt 20 ezerert. -
®abstract®
őstag
a pipo w4s és a chuwi vi8 gondolkodok...szerintetek melyiket érdemes?
jó lenne nekem windows 8.1 tablet is de még nincs konkrétum.
Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
tudesky86
csendes tag
Üdvözlet...
Érdeklődésem arra irányulna, hogy GPS-t szeretnék venni, de nem tudom, hogy melyik lenne a jobb megoldás ami megérné és jól is működne, mivel a kérdésem az lenne felétek, hogy tabletet érné meg venni vagy GPS-t?
Kamionozok és szeretném használni GPS-ként meg filmnézésre is, de olyan infom nincsen a tabletekről, hogy azok hogy szuperálnak GPS-ként? Gyorsan tervez? Megbízható?
Vagy maradjak a régi verziónál és vegyek egy GPS készüléket?A lehetőségek:
Lenovo TAB A8 (59-407805)
Asus MeMoPad HD 8 ME181CX-1A032A
VAGY
WayteQ X980BTvagy ha tudtok ajánlani valamit azt megköszönöm...
-
tjb007
nagyúr
válasz Nataniel #62408 üzenetére
Alapvetően vegyesek a vélemények (mondjuk a PiPO W6S-ről negatív véleményt még nem olvastam, de az egész netet nem néztem át), épp úgy mint a többi márka esetében.
A Teclast X98 Air amúgy ez egyik legnépszerűbb modell, nagyon nagy közösség van mögötte, rengeteg minden érhető el hozzá, szóval ha választani kell, akkor inkább azt. Több embernek is ilyenje van, keress rá a Windows tablet topikban.(#62409) Potzee
Az első csak 32-es és nem az EU-ból jön, hanem Hongkongból (hiába listázza ki a spanyolnál).
A másodiknál meg úgy látszik megint csak hibásan működik az oldal, mert ha szűrsz rá egyszerűen nem listázza ki.Mondjuk szállítással együtt ez is 200-nál többre jön ki (kemény 5 dollárral, ha nem kell a biztosítás), de ez elhanyagolható.[ Szerkesztve ]
-
Nataniel
senior tag
válasz Potzee #62409 üzenetére
Köszönöm, egyenlőre patentabbnak tünik a PiPo-nál.
#62411:
Érthető, a közösségi támogatás sokat nyom a latba, esetemben főképpen. 😃
A kérdés még adott, mi a véleményetek a PiPo-ról,illetve a Techlastról?[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 11 Lite 5G NE 6/128 | Xbox One S 1TB | Playstation 5 1TB Üdv: Sunny
-
Nataniel
senior tag
Sziasztok! Elözőleg kérdeztem,most konkrét paraméterekkel kérdezek
■Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8"-10"
■ Új, vagy használt [Új]
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció? [Külföld]
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.) [Játék/internet/desktop/többrétü feladatokra: pl szövegszerkesztés, 4k video, gimp]
■ Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? Lehetőleg konkrét összeget adj meg, ne rébuszban írd körül.~200 dollár a plafon
Ha vannak konkrét elképzeléseid: DuálOs(win&android), hdmi, 3/4G internet vagyis SIMkártyás, wifi (ha lehet duál),4.0 kékfog, otg kapcsolat egér/klaviatúra/2.5" winester (külső), stb, GPS(!!!), intel baytrail cpu (3735F lenne célszerű), intel videókártya 7.gen... minimum 6000mAh az akku. 2gb ram, 64gb rom, bővithető minimum 64gb sdkártyával... azthiszem,mindent beleirtam.Javaslatokat várok.
Xiaomi Mi 11 Lite 5G NE 6/128 | Xbox One S 1TB | Playstation 5 1TB Üdv: Sunny
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- Samsung Galaxy TAB S8 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Garanciális M1, Apple iPad Pro 12,9 huvelykes (2021-es, 5. generációs) Wi-Fi + Cellular, 256 GB.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest