Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabika0013
tag
Ajándékba lenne ez a tablet. Szeretnék véleményt kérni tőletek, ill. max. 25.000Ft-ig van valami alternatíva?
Köszönöm.üdv: Gabika
-
gabika0013
tag
Sziasztok!
Bátyám szeretne venni egy tabletet, amit csak és kizárólag netezésre használna. Az egyetlen kitétel, hogy utalni tudjon neten keresztül (nem tudom, hogy androidos és windowsos tableten egyaránt működik-e).
A keret max. 50.000Ft, persze ha lenne 30-ért, az sem lenne baj, mint a minél nagyobb kijelző. -
gabika0013
tag
Sziasztok!
A kérdésem a következő lenne: ha én csónakkal kimegyek a Balatonra horgászni egy tablet vagy okostelefon társaságában, az előre telepített Offline! Gps applikáció segítségével (Geo Tracker, Here We Go) visszatalálok a kiindulási pontra (kikötő), ha valami gond lenne az időjárással? Ha igen, tudnátok is javasolni ehhez elsősorban tabletet (csak erre lenne használva, ezért minél olcsóbb)?
Üdv és köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
gabika0013
tag
válasz cidalain #86119 üzenetére
Édesapámnak lenne, aki igaz, hogy okos, de nem a telefonokhoz meg a "kütyükhöz". Ezért fontos az Offline. Szóval neki lenne, hogy ha pecázik a Balaton tavában és leereszkedik a köd, visszataláljon a csónakkikötőbe, ami ki van világítva a hullámtörővel együtt. Erre keresek megoldást, hogy minél több időt tudjon szentelni a szenvedélyének, hiszen itt a süllőszezon...
-
gabika0013
tag
Úgy adódott, hogy ma el kellett jönnöm édesapámhoz és szakítottam időt rá, hogy a csónakban kipróbáljuk a Geo Tracker alkalmazást Offline módban. Jelentem, hogy működik! Az indulásnál a helymeghatározó rögzíti a kiindulási pontot. Kifele menet az alkalmazás elmenti az útvonalat. Megérkezéskor, amikor leállítom az útvonal rögzítését, menti az érkezési pontot. Majd, mielőtt visszaindulnánk, belépek a mentett útvonalak menüjébe, kiválasztom az aktuális útvonalat, ráklikkelek az eredeti kiindulási pontra és a navigáció visszavisz oda.
A kérdésem most az lenne hozzátok, hogy kifejezetten erre az egy célra milyen SIM foglalatos tabletet vegyek (mobilnet megosztása társkártyával)?Köszönöm mindenkinek az eddigi segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Surface Pro 8 Platinum ezüst vicc áron! i5-1135G7 8GB 512GB 3K 120Hz
- iPad 10.gen WiFi / 64GB / Blue (203)
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest