- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chimpy
tag
Ma megjött az Acube Talk 7X tabletem, amit a jd.com-ról rendeltem.
DHL-el jött, 25-én rendeltem.
Első tapasztalatok: elég jól összerakott, nem nyöszörög, ropog, stb. Viszont fényes az egész ház, szóval karcokat, ujjlenyomatokat gyorsan fog gyűjteni (bár az egész fehér színű, így annyira nem látszik majd rajta).
Hardver: elég gyors, bár nagyon nem izzasztottam meg, Antutu 15944 pontot dobott. A 8 giga memóriából kb. 5.6 gigát hagy szabadon használni. Kamera pocsék, wifi elég erős, érzésre jobb, mint a Lenovo A820-am. Viszont: komolyabb igénybevételnél (pl. antutu teszt) melegszik a bal felső sarok, de rendesen. Az akku nem túl izmos, nálam 6 óra alatt 30%-ot esett, igaz folyamatos wifi mellett és sok app letöltésével. Ami még fájó, hogy töltő és OTG kábel nem jár mellé csak egy szimpla adatkábel.
Elsőre ennyi, ha valami kérdés van írjatok nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Ha országosan a legmagasabb áron szeretnéd eladni a laptopodat, akkor az ELITRO a Te partnered
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest