Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pitterix: Gyógytorna
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
BRIKLY
veterán
Sziasztok!
Nem találtam más topikot,ahol kérdezhetném:
Alcor Access Q787i-hez keresek érintőpanelt. Ezt találtam. Tudtok esetleg szintén itthonról olcsóbban? Ha nem,megbízhatóak ők?
Köszi előre is.

-
BRIKLY
veterán
válasz
tjb007
üzenetére
Tuti nincs semmi kombó recoveryhez? hangerő gomb ugyan nincs, de van reset gomb,meg még egy valami az alaplapján,a kijelző felőli oldalon.
Az az igazság,hogy még gázos az USB-je, mert ki volt tépve belőle,én forrasztottam bele másikat,de még valami nem oké.. viszont ha ezt a jelszót se tudom megoldani,akkor nem kínlódok vele..
De csak van valami megoldás.USB hibakeresés szinte biztos,hogy nincs bekapcsolva. Nőé volt,nem hiszem hogy szüksége volt rá..
-
BRIKLY
veterán
Sziasztok.
goclever tab r75-ön vajon hogy lehet factory resetet csinálni? Lejelszavazták,csak már elfelejtették..
-
BRIKLY
veterán
Úgy néz ki,hogy az illetőnek már sikerült kinyírni a root-ot a tableten,mert SuperSU-t se tudom megnyitni,mert annyit dob,hogy "SU bináris nem letölthető", root explorer is sok helyen root-ért kiabál, OTA rootkeeperben csak a "filesystem supports root rotection" után van pipa.
Viszont a root explorer a System/app-ban van.. az nem gond? Törölni így nem tudom,mert ugye root-ot kér..
-
BRIKLY
veterán
válasz
s3nsitivity
üzenetére
Ennyi? Ha ez megvan,beadja garanciába nem vesznek észre semmit?
-
BRIKLY
veterán
válasz
s3nsitivity
üzenetére
SuperSU-t próbálta,az nem jött be. Kézzel hogy lehet?
-
BRIKLY
veterán
-
BRIKLY
veterán
Sziasztok!
Egy Akai tab-9800 DC-t kellene unroot-olni. Legjobban annak örülnék,ha egy teljesen friss,gyári rendszert tudnák húzni rá.
Hogy működik ez ennél a tabletnál? Gyártó honlapját sem találom,ami találat van,az meg nem elérhető.
Tudnátok segíteni?Köszi előre is.

-
BRIKLY
veterán
Arra tökéletes!

Csak kíváncsi lettem volna hogy ár/érték arányban jó-e. A Tesco-ba indultam Alcor Zest D714I-ért,de nem volt. Gondoltam akkor körül nézek máshol is.Abban nem is reménykedtem,hogy 3G-set fogok kapni ilyesmi árban,először csak arra hajtottam hogy 4 magos legyen.Na hát ez lett belőle.
-
BRIKLY
veterán
Vettem 30-ért az auchan-ben Alcor Access Q787I-t. Rossz döntés volt szerintetek?
-
BRIKLY
veterán
Sziasztok!
12k-ért Auchan-os Navking Maxitab 7 használható valamire?
Böngészésre,néha zenehallgatásra keresek valami extra olcsó tabot,ami sebességben tud kb annyit,mint egy S.E Xperia mini.Esetleg Tesco-s Alcor Zest D714l megéri a felárat? (Ezt 19k-ért tudnám elhozni.
Végülis ha azt nézem,hogy dupla akkora proci,dupla annyi RAM, nagyobb felbontás,neten talált infók szerint IPS kijelző.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Black - i5-1035G4 I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Honor 200 pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Huawei Watch GT 5 Pro 42mm, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De csak van valami megoldás.
(Hogyan lehet root-olni azt a fo*t
)

Látom korábban Te is említetted itt.
Böngészésre,néha zenehallgatásra keresek valami extra olcsó tabot,ami sebességben tud kb annyit,mint egy S.E Xperia mini.
Dr.NX