Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lovi24
senior tag
Sziasztok
Tablet vásárláson töröm a fejem,de annyi félét néztem már,hogy belezavarodtam. Nagyrészt kínai oldalakat lestem,az itthoni felhozatallal nem igazán vagyok tisztában.
Amit szeretnék:
-8-10 coll
-2gb ram
-4 mag,ha lehet
-nagy akksi (gondolom 5-6000mAh-tól már lehet jó)
-3g nem lényeg/wifi,bluetooth,gps,otg jó lenne
Felbontás: nem lényeg a 4K , elég lenne 1280x800
Pipo,Onda,Chuwi,Cube-ezeket néztem.Ez belefér e 200 dodo környékére?!
A tippeket köszönöm előre is[ Szerkesztve ]
Nem fogok szellemi harcot vívni azzal, akinek nincs meg a megfelelő fegyverzete!
-
Lovi24
senior tag
válasz zoltan6 #48683 üzenetére
Nem rossz! Az asztali gépen és a laptopon win8 van,tabletet nem próbáltam még windowsosat. Telóm is droidos,így többek között ezért is egyértelmű volt,hogy tabletben is droidosat nézek.... Nekem nincs bajom az androiddal
Nem fogok szellemi harcot vívni azzal, akinek nincs meg a megfelelő fegyverzete!
-
Lovi24
senior tag
Sziasztok,szerintetek melyik lehet a jobb választás : Onda v975m vagy
Fnf ifive mini 3gs ?
A felbontás ugyanaz,csak más a méret. Az Onda mellett szól a nagyobb akksi. Az Fnf viszont kézbe illőbb.
Wifiről tudna valaki nyilatkozni?Nem fogok szellemi harcot vívni azzal, akinek nincs meg a megfelelő fegyverzete!
-
Lovi24
senior tag
válasz tjb007 #50547 üzenetére
Köszi !
Igen tudom ,hogy van benne 3g modem,csak szándékosan nem is említettem,mert nem fontos számomra. Legalábbis most,ki tudja később kell-e.
Mindenesetre az Fnf-ben nekem is az a szimpatikus,hogy jó a mérete és valóban kompakt. A chuwi v88-ban is azt szerettem hogy 1 kézzel átfogtam és vittem. 9,7-nél kicsit macerásabb.
Az akksit érzem picit kevésnek az Fnf-ben,ekkora felbontásnál mennyit bírhat az a 4050mah?
A hardvereknek gondolom nem jelenthet próblémát a full hd- s filmek lejátszása vagy újabb játékok (gta és hasonlók) ?Nem fogok szellemi harcot vívni azzal, akinek nincs meg a megfelelő fegyverzete!
-
Lovi24
senior tag
Aki rendelkezik Cube tabbal ,meg tudná mondani mennyire megbízható ez a márka?
Találtam egy jófajtát : Cube talk 9xNem fogok szellemi harcot vívni azzal, akinek nincs meg a megfelelő fegyverzete!
-
Lovi24
senior tag
-
Lovi24
senior tag
(#50850) Crytek
A Tech2 csinált egy videót a Mipad-ról,igaz semmi extrával nem nyúzzák! Egyébként gps van benne ? Hol azt írják igen,hol nem !?Én is most vagyok (még mindig) vásárlás előtt és bejött a képbe ez a cucc is.
Először ezeket néztem ki,de sajnos elkezdtem tovább nézelődni Az Fnf helyett találtam nagyobb akksival hasonló tudásút: Teclast p89 3gs Nagyobb méretben a Cube Talk 9x-et találtam egész jó paraméterekkel.
Az új Rk3288-as tableteket várnám,de még kevés helyen lehet őket megtalálni :pipo p1,p4,p8. A P8 lehet a legideálisabb,a kompakt méret és tudás miatt.
Ez jó választás lehet: teclast p90hd ??
Teljesen belezavarodtam a sok lehetőségbe...
Mekkora különbség lehet ezek között:
-MT8392 Octa Core 1.7GHz
-Rk3288
-Tegra K1 ?[ Szerkesztve ]
-
Lovi24
senior tag
válasz tjb007 #50857 üzenetére
Köszi,tudom ,már írtad Nem tudom ki kérdezte,de olvasom a topikot folyamatosan.
A kérdés inkább az lett volna (nem fogalmaztam világosan) ,hogy megéri-e a kb 100-150$+áfa különbséget a Mipad egy Pipo P8 vagy Teclast P89 3GS-sel szemben? Jobb-e annyira a Tegra K1. pl. az Rk3288-nál? A Xiaominak biztos lesz 1 év múlva is támogatottsága,lesz rá frissítés is. Ugyanezt nem tudom a Teclast-nál vagy a Pipo-nál ?
Találtam videókat a Mipadról,ahol elég jó játékokkal tesztelik. Szépen futott minden rajta,ez kétségtelen.
Nem tudom, rk3288-as procival rendelkező cuccost egyáltalán látott-e már élőben valaki?
Hosszabb időre terveznék,ezért vacillálok annyit.
A telóm egy Moto x , ehhez hasonló megbízhatóságú,gyorsaságú tabletet keresnék.[ Szerkesztve ]
-
Lovi24
senior tag
válasz monti0222w #50877 üzenetére
Nem az volt a célom,inkább kérdés lett volna
[ Szerkesztve ]
-
Lovi24
senior tag
válasz nimfas #51154 üzenetére
+ 48 usd eu warehouse shipping?
Én ezeket is megfontolnám: xiaomishop.hu és hardveraprós rendelés
De ha az általad említett áron felül már semmi költség nincs,akkor dobj egy linket privátbanNem fogok szellemi harcot vívni azzal, akinek nincs meg a megfelelő fegyverzete!
-
Lovi24
senior tag
válasz Hungarikum87 #51170 üzenetére
Én P4-et rendeltem,elvileg a héten érkezik. Kíváncsi vagyok már nagyon
-
Lovi24
senior tag
válasz Hungarikum87 #51173 üzenetére
Úgy lesz !
-
Lovi24
senior tag
válasz Eduardo89 #51226 üzenetére
Nem lehet nagy manőver kicserélni,ha van egy forrasztópákád. A szétszedés lehet cselesebb,de amit egyszer összeraktak,szét is lehet szedni. Pár láb van csak a csatinál,szerintem mobilszervízes bárki megcsinálja (ha vállalják persze).
-
Lovi24
senior tag
válasz Hungarikum87 #51173 üzenetére
Tegnap megérkezett a Pip o p4 tabom. Tinydeal-től rendeltem.
Rendelés előtt rákérdeztem van-e nekik,azt mondták nincs készleten,berendelik a gyártótól,ami pár napot igénybe vehet. Megrendeltem. 3 munkanap után (+2 nap hétvégére esett) chat-en kérdeztem tőlük,mikor lesz a rendelésből valami. Azt mondták ,hogy 8 órán belül postázva lesz. Kb 5 óra múlva kaptam TN-t,és 3 napra rá a kezemben volt dhl-lel ( 4,45$ ). Stadionok építését is támogattam az állambácsi felé
A Chuwi v88 után elég nagy az előrelépés,habár vannak dolgok amik még gyerekcipőben járnak. Gondolom ez az új modelnek köszönhető ( és a friss ( 07.23. ) szoftvernek )
Az összeszerelés jó ,nem recseg-ropog.
A tartozékok jó minőségűek : otg kábel , töltő ( átalakítóval ) , usb kábel . Agybadugós füles is volt a csomagban , egész kellemesen szól.
Fólia került előre és hátra is.
- Kijelző kiváló ,betekintési szög jó (1920x1200 PLS,elvileg Samsung) ,érzékelése pontos
- Akksi szerintem első feltöltés után sem rossz,kb 6-7 órát ment folyamatos nyomkodással ,játékkal ( 6600 mAh).
- Proci erős, gyorsan reagál ( RK3288 )
- Wifi erős és stabil
- Fényképező felejthető - ha nagyon kell hirtelen jó ,hogy van,de ennyi / vaku egész erős fényű
- Túlságos melegedést nem tapasztaltam használat közben ( Habár nem kellet volna bekapcsolva hagyni az autóban 1,5 órára,amíg elmentünk vásárolni . Na azt annyira nem szerette... ) De iszonyatos gyorsan visszahűlt kikapcsoláskor.
- GPS szabadtéren mindenféle segítség nélkül kb 2 perc alatt beállt. Majd kipróbálom valami naviprogrammal is autóban.
- OTG-n 64gb-s Kingston Hyper x ( ntfs ) -et simán olvasta , külső vinyót nem kezelte ( 2,5" usb3.0 és 2.0 is tesztelve,lehet Y-kábellel menne )
- Böngésző gyors ,legalábbis a chuwi-hoz képestAmit észrevettem negatívumot eddig ( ha annak mondható ) :
- Az akksi hőmérsékletet mindig 27.1 foknak látja,nem tudja kiolvasni gondolom
- Elvileg usbről is tölt,de a 10A-s Xiaomi powerbankkal is nagyon lassú,pc-ről is. Szinte alig tölt.
- Antutu rootolt-nak írja,de nem az ( egyelőre nem nagy veszteség )
- Family guy telepítés után elindításkor FC vel bezár (régebbi verziók is )
- Modern Combat 5 még az első mentés előtt játék közben kilép ( többször is próbáltam, mindig ugyanott lép ki ) ,ugyanaz a verzió van a telón is,ott tökéletesen megy.
- Mivel szögletes,használat közben egy idő után picit kényelmetlen,hogy a sarkai nyomják a kezemet (azért elviselhető, kell venni rá tokot )
Első Antutu:
Második tesztnél 4-5 órás nyúzás (játék ) után,belakott rendszerrel : 39674
Habár nem vagyok Antutu huszár,de sokan nézik ezt is.
Játékok amiket eddig próbáltam és kiválóan futnak : Angry Birds Seasons , ME infiltrator, GTA San Andreas, Plants VS Zombies 2, NFS shift. Langyos a gép játék közben, nem veszélyes.
2x volt "system stopped" ,de a kiíráson kívül nem vettem észre semmit. Tehát nem indult újra,fagyott le vagy valami.
Remélem majd ha lesznek visszajelzések, javítják a "hibákat ".
Mindenesetre most azt mondom megéri az árát ,de attól még lehet ,hogy lecserélem egy Mipadra
Hirtelen ennyi.
Elnézést,hogy hosszúra nyúlt[ Szerkesztve ]
-
-
Lovi24
senior tag
válasz nobela #51944 üzenetére
Nekem is volt egy pár alkalmazás ( most hirtelen a Mindig Tv jut eszembe csak) a tabletemen (pipo p4) ,amit nem tudtam letölteni play-ről,mert kompatibilitási problémát írt ki. Tudom,hogy nem a legjobb megoldás,de átküldtem a telóról az apk-t és tökéletesen működik rajta.
-
Lovi24
senior tag
-
Lovi24
senior tag
válasz nobela #52240 üzenetére
Sok eszközön egyáltalán nincs megosztva a belső tárhely (pl Moto X-emen sem). Viszont Pipo P4-en is meg is meg van osztva,csak itt 2gb. Azonban erre már van pár főzött rom,ahol én szabhatom meg mekkora legyen a partíciók mérete. 2 gb már elég,az 1 gb -ot nem értem. Mármint azt,hogy miért hagyták ennyire kevésre.
-
Lovi24
senior tag
Sziasztok!
A 3 éves tabomat valami újabbra szeretném cserélni.
Böngészésre ,filmnézésre kellene leginkább,minimális játékra.
A cél az lenne,hogy ismét kb 2-3 évig ne kelljen vásárláson gondolkodnom.
A kiszemelt egy Huawei mediapad m3 64gb,sima wifis verzió.
A kérdésem az lenne,hogy ebben méretben,hasonló hardverrel van -e esetleg valami más lehetőség?
Tudtok-e mást ajánlani vagy most ez a legjobb ajánlat?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Opel topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Bestbuy játékok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple Pencil USB C & Apple Pencil 1 - Újszerű, csomagolás bontott
- Samsung Galaxy Tab A9+ 8/128GB ÚJ 12hó jótállással!
- iPad 7th. 32GB Cellular Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3779
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest