Hirdetés
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- daninet: Automatikusan fordított magyar feliratok AI segítségével
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2026. január
Új hozzászólás Aktív témák
-
ANT
őstag
válasz
pro.polisz
üzenetére
Csak játékkal kb. jó az a 4 óra. Most töltöttem fullra az akksit, az AkkumulátorHD app is annyit becsül.

Egyfolytában még nem játszott négy órát a fiam, de szűk két óra "engribördsszel" merített 45%-ot az akkun, tehát arányosan így is kijön a négy óra.
Mér' tanuljon most az a gyerek? Nyári szünet van!
-
ANT
őstag
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Persze, én is töltöm mindenféle micro usb-s töltővel.
Szerk: ezt a töltőfejet pedig le lehetne tesztelni egy másik (biztosan jó) USB kábellel. Vagy ennek a kábelét egy másik töltőfejjel. Több variáció nincs.
-
ANT
őstag
válasz
Hegyirabló
üzenetére
-
ANT
őstag
válasz
zsigus
üzenetére
Én Predator 8-at használok. Amit már leírtam korábban, azt most nem ismételném meg.
Viszont itt egy ma reggeli screenshot a lemerített akkuról. Csak netezés + pdf olvasás volt, a kijelző fényerő pedig kb. 30%-ra le van véve.
(Eddig még nem találtam root szoftvert/leírást, pedig az engem is érdekelne!)
-
ANT
őstag
Milyen alkalmazásnál tapasztaltál akadást? Én másfél hete használok egy ilyen tabot, de eddig akadás nem volt nálam. Igaz, a bekapcsolás után az első dolgom volt felrakni a Nova launchert. (Na jó, a második, a Play automatikus frissítésének letiltása után.
) Játékok, böngésző, filmek is mennek simán.
Az alkalmazáskezelőben tudsz átpakolni az SD kártyára. De ez nem a külső SD-re megy, hanem a belső tárhely SD kártyának elnevezett "partíciójára".
-
ANT
őstag
Szia.
Akkor egy kis összefoglaló a Predator 8-ról, öt napos használat alapján.
Mivel konkrétan az akkuról kérdeztél, azzal kezdem. Tegnap volt az első csutkára lemerítés, ebbe belefért kb. 2x2 óra játék (fiam "engribördszözött"
), plusz még 2x2 óra netezés, mp3 lejátszással kombinálva, egy kis pdf nézegetés OfficeSuite-tel. Ezzel sikerült 2%-ig meríteni az akkut. Természetesen legjobban a wifi és a játék meríti, ilyenkor azért melegszik is rendesen a masina. Viszont érdekes, hogy nem egyforma a %-os merülés mértéke különböző töltöttségek esetén. Másképpen, jobban feltöltött akkunál gyorsabban merül. Lehet, hogy csak pontatlan a kijelzés kalibrálás?
A wifi atomstabil, vásárlás napján kora délutántól estig csatlakozva volt a gép, végig egyforma jelerősséggel, leszakadás nélkül. (WR1043ND router)
1080p (és minden egyéb) video, feliratok, hangsávok lejátszása problémamentes (Archos Video Player + külső kodek csomagot használok).
Úgy összességében elég gördülékeny a tablet működése, böngészőnek Dolphin + Jetpack-et használok.HDMI-t és a fotós képességeket még nem próbáltam. Amit mondhatok, 5MP-s a kamera (2592x1936), de még vaku sincs a gépben. (Én különben úgy vagyok vele, hogy fényképezni fényképezőgéppel kell.)
Az Edigital adott a tablethez egy ajándék tokot, ami kb. semmit sem ér. Egyrészt elég vacak, puha anyagból van, másrészt 4:3-as képarányhoz való "kocka", a Predator lötyög benne össze-vissza.
Ezért ma vettem egy ilyen billentyűzetes tokot.
[link]
[link]A legnagyobb problémám a tárhely, ezzel kapcsolatban van egy (számomra) rejtélyes dolog is.
8GB belső memóriából 5 látszik. Ez ketté van osztva 1 + 4 GB-ra, ami mind belső tárhely néven fut. Az 1GB területre lehet appokat telepíteni, elvileg át lehet pakolni a 4GB-os tárhelyre is. De azt tapasztaltam, hogy a 4GB-ra átrakott appok a külső 32GB-os SD kártya újra-mountolása után többet nem indulnak el, újra kell telepíteni őket a Playről.
Nem igazán értem, mi köze a kettőnek egymáshoz? Ezt a rootolás vajon megoldaná?
üdv
-
ANT
őstag
válasz
metrion
üzenetére
Ment a válasz, de beírom ide is: 3500mAh-s Li-Polymer. Töltő 2000mAh-s.
Viszont nekem is lenne két kérdésem az urakhoz: lehet rootolni ezt a kütyüt? Ha igen, milyen szoftverrel?
Másrészt (bár ez inkább általános Android kérdés lenne), mitől van az, hogy ezen a tabon a sima Nova Launcherre nem tudom rátelepíteni a Prime-ot? 24-es hibakóddal száll el. (Már korábban megvásároltam, több telefonra is tudtam telepíteni.) -
ANT
őstag
Sziasztok.
Navon Predator 8-ról mi a vélemény? Gyereknek kellene játszani, filmet nézni (hogy ne az én telefonomat kunyerálja folyton
).
Azért ezzel szemezek, mert árban kb. ez a limit (Edigitalban 35k), ráadásul a formája is tetszik.
Vagy van jobb kb. ennyiért 8"-en?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Autós topik
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- LEGO klub
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- iPhone topik
- Hardcore café
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Kompakt vízhűtés
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- iPad 11 128GB Wifi Kék Hibátlan/2026.12.21.Apple Gar./Akku 100%/p4661
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- iPad 9 gen wifi+ cellular hibátlan dobozos
- iPad Pro 11-inch M2 Wi-fi + Cellular 5G 128GB Silver
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- iPhone 16 Pro 256GB 98% (1év Garancia)
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

) Játékok, böngésző, filmek is mennek simán.

Dr.NX