- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
megyestibor
csendes tag
Sziasztok!
Kaptam ma egy Alcor Zest Q813IX tabletet, Android 4.2 van rajta. Néhány perc használat után egy különös jelenséget tapasztaltam. A képernyő felső részéről a pull down menü állandóan le akart jönni, a képernyő többi része ilyenkor nem reagál. Olyan érzésem volt, mintha hibásan kezelni az érintést az IPS panel, mert ez a pull down menü programfutástól és képernyő forgatástól függetlenül mindig le akar nyílni. Még akkor is, ha a képernyő közepére akarok nyomni. Ilyenkor a képernyő többi része nem reagál, hiszen a lenyílt menüt tekinti aktívnak. Olyan is előfordult, hogy a menüpanel alsó kék csíkja jött csak le, és maradt ott a képernyőn. Elkezdtem hát a beállítások között kutakodni.
A Beállítások / Fejlesztői menüben bekapcsoltam az érintés helyének jelzését. Ilyenkor egy kis fehér pamacs jelenik meg ott és addig, ahol és amíg megérintem a képernyőt. Így jöttem rá, és láttam meg, hogy a képernyő felső részén (ahonnan le kell húzni a pull down menüket) állandó jelleggel ott van egy (vagy több - volt hogy három egyszerre egymás mellett) ilyen pamacs. Olyannak tűnik, mintha ott mindig "nyomná" valami a képernyőt, így a szoftver azt érzékeli, hogy oda akarok "kattintani".
Van valakinek valami ötlete, hogy:
- Ez hiba-e?
- Ha normális működés, hogyan lehet kikapcsolni?A rendszer teljesen szűz, semmit sem telepítettem még rá, nincs feltörve, stb.
Köszönöm!
Megyes Tibor
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Opel topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- Apple Ipad Pro 13 256GB - Asztrofekete
- 8 magos 8 colos Sim kártyás Lenovo Tablet M8 (4.gen. 3GB/32GB)
- Lenovo Tab 7 Essential
- Bomba ár! HP Elite X2 1012 G2 i5-7300U I 8GB I 256SSD I 12" 2K+ Touch I CAM I W11 I Gari
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- Lenovo Ideapad Flex 5 - 14"FHD IPS Érintő - Ryzen 3 5300U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest