-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hungarikum87
tag
Jó napot uraim. Fél éve nem jártam a forumon, de előtte egy évig napi szinten olvastam az eseményeket h így segítsem, első tabletem megvásárlását. Szóval fél éve egy Chuwi v88 tulaj vagyok, de gondolkozom egy nagyobb legalább 10es vagy afeletti kijelző mérettel megáldott kínai tablet megvásárlásán.
Mivel fél éve nem követem az eseményeket, arra szeretném kérni a szakértőket h tudnának e adni egy gyors felvilágosítást, h azóta jött e ki vmelyik nagyobb kínai gyártó új ütős készülékkel, vagy várható e, ebben a méretosztályban vmi új ütős kínai tablet. Ha jól olvastam az RK nemsoká kijön egy új chip szettel, érdekelnének erről is a vélemények.
Ha esetleg szán vki a válaszra pár percet azt előre is köszönöm
Hülye vagyok, ezért sokat kérdezek, ilyen ez ()
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2021 2022 2024 M1 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 DEÁK TÉRNÉL AZONNAL ÁTVEHETŐ
- Magic Keyboard 11 hüvelykes iPad Próhoz (M4) magyar fekete - Csak 1db!
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest