- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hungarikum87
tag
Jó napot uraim. Fél éve nem jártam a forumon, de előtte egy évig napi szinten olvastam az eseményeket h így segítsem, első tabletem megvásárlását. Szóval fél éve egy Chuwi v88 tulaj vagyok, de gondolkozom egy nagyobb legalább 10es vagy afeletti kijelző mérettel megáldott kínai tablet megvásárlásán.
Mivel fél éve nem követem az eseményeket, arra szeretném kérni a szakértőket h tudnának e adni egy gyors felvilágosítást, h azóta jött e ki vmelyik nagyobb kínai gyártó új ütős készülékkel, vagy várható e, ebben a méretosztályban vmi új ütős kínai tablet. Ha jól olvastam az RK nemsoká kijön egy új chip szettel, érdekelnének erről is a vélemények.
Ha esetleg szán vki a válaszra pár percet azt előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke Apple
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4207
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok és fólia
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest