Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
Technológia
csendes tag
Sziasztok!
Nem nagyon vagyok otthon tablet témában, ezért kérem a segítségeteket.
Saját részre keresek tabletet.
7-8 colosra gondoltam, csak új jöhet számításba, és belföldről szeretném beszerezni.
Elsősorban netezésre, filmnézésre használnám valamint tanuláskor dokumentumok olvasására (pdf,word). 50 ezer körül szánok rá maximum, de ha tudtok valami kihagyhatatlan akciót, akkor ezt meg tudom emelni. Persze örülnék, ha minél olcsóbban megúsznám.
Ami fontos, az a 3G, mert mobil sim kártyával is használni szeretném, hogyha olyan helyen vagyok ahol nincs wifi akkor is tudjak netezni. Meg persze ne legyenek lefagyások stb.
Már egy ideje olvasgatok a témában, de egyre bizonytalanabb lettem.
Sok a számomra ismeretlen márka, amelyektől egy kicsit tartok, ami persze lehet, hogy hülyeség.
Örülnék, ha valaki szakértő tudna nekem ajánlani konkrét típusokat, amelyekből szerinte érdemes választanom.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Eladó Microsoft Surface Pro 9 i7 16GB ram 2TB ssd + Microsoft Surface Dock 2
- Ipad Mini (1.gen) 32GB Wifi+Cellular , üzletből, Garanciával
- iPad 6. gen wifi + cellular 128GB
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Dr.NX