- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Technológia
csendes tag
Sziasztok!
Nem nagyon vagyok otthon tablet témában, ezért kérem a segítségeteket.
Saját részre keresek tabletet.
7-8 colosra gondoltam, csak új jöhet számításba, és belföldről szeretném beszerezni.
Elsősorban netezésre, filmnézésre használnám valamint tanuláskor dokumentumok olvasására (pdf,word). 50 ezer körül szánok rá maximum, de ha tudtok valami kihagyhatatlan akciót, akkor ezt meg tudom emelni. Persze örülnék, ha minél olcsóbban megúsznám.
Ami fontos, az a 3G, mert mobil sim kártyával is használni szeretném, hogyha olyan helyen vagyok ahol nincs wifi akkor is tudjak netezni. Meg persze ne legyenek lefagyások stb.
Már egy ideje olvasgatok a témában, de egyre bizonytalanabb lettem.
Sok a számomra ismeretlen márka, amelyektől egy kicsit tartok, ami persze lehet, hogy hülyeség.
Örülnék, ha valaki szakértő tudna nekem ajánlani konkrét típusokat, amelyekből szerinte érdemes választanom.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad Air 2 128 GB, Wi-Fi, Ezüst
- Samsung Galaxy Tab A9 8/128 GB Újszerű Dobozos Garanciás 2027-ig
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- Takamine GD20CE elektroakusztikus gitár keménytokkal együtt. Kb 10 alkalommal használt,nem hordoztam
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3302
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest