- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Technológia
csendes tag
válasz
tjb007 #43790 üzenetére
Köszönöm a válaszod. A Lenovot én is néztem már, a concorde-t nem ismerem, de utánaolvasok.
Kicsit bizonytalan vagyok, nem lesz e mégis kicsi a 7 coll.
Még körülnézek nagyobb méretben is.
Ott egyenlőre ezt találtam:
http://www.edigital.hu/WiFi_3G_tablet/WayteQ_xTAB-100dci_3G_FUSO_tablet_(Android)-p353050.html
Szerinted ez milyen választás lenne? -
Technológia
csendes tag
Sziasztok!
Nem nagyon vagyok otthon tablet témában, ezért kérem a segítségeteket.
Saját részre keresek tabletet.
7-8 colosra gondoltam, csak új jöhet számításba, és belföldről szeretném beszerezni.
Elsősorban netezésre, filmnézésre használnám valamint tanuláskor dokumentumok olvasására (pdf,word). 50 ezer körül szánok rá maximum, de ha tudtok valami kihagyhatatlan akciót, akkor ezt meg tudom emelni. Persze örülnék, ha minél olcsóbban megúsznám.
Ami fontos, az a 3G, mert mobil sim kártyával is használni szeretném, hogyha olyan helyen vagyok ahol nincs wifi akkor is tudjak netezni. Meg persze ne legyenek lefagyások stb.
Már egy ideje olvasgatok a témában, de egyre bizonytalanabb lettem.
Sok a számomra ismeretlen márka, amelyektől egy kicsit tartok, ami persze lehet, hogy hülyeség.
Örülnék, ha valaki szakértő tudna nekem ajánlani konkrét típusokat, amelyekből szerinte érdemes választanom.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB NZXT H710I Be Quiet 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3444, 93% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest