- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- skoda12: Webshopos átverések
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrGreen
csendes tag
válasz
tjb007 #42390 üzenetére
Köszönöm a válaszokat tjb007 és bpmcwap!
Mindenképp hazai forgalmazótól vennék, mert a kínai cserét, ha beüt "a hibás példány pont nekem jut" esemény, nem szívesen szívnám végig.tjb007: a Prestigio és Alcor ezen két terméke elég hiba mentes-e ahhoz, hogy az én "karmámmal" be merjem vállalni?
Tudom, tudom... keresem a véleményeket a neten róla, de mindenkié érdekel, akinek van a fentiekről tapasztalata.Még egyszer köszönöm az eddigi válaszokat!
-
DrGreen
csendes tag
Sziasztok!
Módosult a tablet igény. "Felsőbb utasításra" 10 colos kell nézzek.
No de ez nem fér bele 50E-be, esetleg csak ha régebbi típust választunk - szerencsére a pénzkeret is bővült kicsit.
Kérdésem a következő: több felhasználó kezelése miatt 4.2-es Androiddal rendelkező 10 col körüli (9,7 is jó ám, de 8 már nem) tablet netezésre, olvasásra, IPS panellel 60E Ft-ért van-e?
Főleg olyan, amivel nagyon nagy eséllyel kapok egyből hibátlan verziót? (Ez kritikus pont, mert itthon ha hibás amit kihoznak, megveszek, egyből elutasítás lesz a válasz a további próbálkozásra. Emiatt megbízható minőségű termék kellene.)
(Plusz kis túlzással élve a "jó" szerencsém eddig szinte mindig olyan számítógépes alkatrészeket hozott első körben, amit cserélni kellett...)Szóval a "rövid" jelige: megbízható 10colos tablet, 4.2-es droiddal 60K-ba férjen bele, ha lehet.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Tom -
DrGreen
csendes tag
Sziasztok!
Tablet vásárlásra adom lassan a fejem. Kis tanácsot szeretnék kérni.
Először a paraméterek: maximum 50 000 Ft-os keretből, 7"-nál nagyobb átlójú, IPS kijelzős, 2 vagy 4 magos tabletet szeretnék venni, leginkább netezésre, olvasásra, időnként játékra.Amiket kinéztem, szinte azonos kínai gyártmány újracímkézett verziói (ha jól tudom):
Alcor Zest Q813i
Concord Slim
WayteQ xTAB-79qci
(A fentiek mind hasonlóak, az Alcor adja a legtöbb rammal szerelt masinát.)Első kérdésem: karácsonyig várható-e ebben az árkategóriában jobb vétel a fentiek közül, vagy fölösleges várni? (9-10 colos gépben nem láttam RK3188 SoC-cal ellátott 50E-be beleférő tabletet.)
Második: ha fölösleges várni, támogatottság szempontjából melyiket érdemes megvenni?A választ/okat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G2 i5-7Y57 I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K IPS Touch I Cam I W10 I Garancia
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- iPad Pro 12,9" 256 GB 2. generációs 2017 asztroszürke Doboz, tok, töltő, kábel iOS 17.7.8
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Legion Slim 5 16AHP9
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 6600 8GB Zalman S2 TG EVGA 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E5470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest