- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
halisa
tag
Mikor átvettem a gépet, egyből kibontottam a boltban és bekapcsoltam (Hibát kerestem benne, de nem találtam). Mert azért féltem mert mégis csak Refurbished. Tényleg teljesen újra van csomagolva, minden papír, töltő, kábel megvan. Tiszta, nem új lenyomatos. Az, hogy Refurbished arról csak a doboz oldalán található címke árulkodik.
Tokot tudtok valamilyen jót ajánlani? OTG kábelt hol érdemes beszerezni( Ebay v. Bp-i boltokat körbejárni?)
-
halisa
tag
Na, megvettem a Nexus7 8Gb-os verziót az Edigitalnál. Remélem nem lesz gond vele. Köszönöm mindenkinek a segítséget a választásban.
-
halisa
tag
Segítsetek! Akkor most Nexus 7 8Gb vagy concord tab speed -et várjam meg? Köszi!
-
halisa
tag
Sziasztok !
Erről a típusról mi a véleményetek? ICOO-D70 A leírást átolvastam, de szerintetek jó kis gép? KB. 64 EUR. -
halisa
tag
Sziasztok!
Kinéztem két tabletet: Allfine Fine7 Genius 7" Android 4.1.1 Quad Core ATM7029 1.5GHz
és a ICOO D70PROII 7" Android 4.1.1 Dual Core RK3066 1.6GHz
Mi a véleményetek, valakinek van tapasztalata?
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- DJI topic
- sziku69: Szólánc.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen alaplapot vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 2 128 GB, Wi-Fi, Ezüst
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- iPad Pro 12,9" 256 GB 2. generációs 2017 asztroszürke Doboz, tok, töltő, kábel iOS 17.7.8
- iPad Air (2014, 1. generáció)
- iPad Pro M2 11" 256GB wifi megkímélt 2026.08.01.Apple jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Blue Titanium Titán dizájn, Pro teljesítmény 128 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest