- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
keszo
őstag
eSTAR GEMINI
Használhatatlan vacak -
-
A wayteq meg nem kaphato, meg aztan kene varni a felhasznaloi tapasztalatokra,de ha belefer idoben akkor varj inkabb. A ccnovumra mar nem nagyon varhato frissites,hiba javitas a wayteq meg frisskent szamithat hiba javitaskora,frissitesekre...a novum meg mar kifutott darab.. lassan teszteli majd kelzsoca ,es tan zodiak is ranez,ha valami gond lenne a wayteqel gondolom szolnak majd. Ami a wayteq mellett szol meg hogy masszi honi kozossege van.
-
Elvileg a nexusnak vernie kene a samu tabot, de azert kerdes hogy siman netezesnel mennyire dob a tempon a 4 mag, nekem a 10 colos samu van dolphin bongeszo,+dolphin jetpack kiegeszitovel szinte pc tempoban megy a bongeszes. A droid is friss nagyjabol 4.12 elvileg kiadja a samu is a 4.2 ra. A nexus csak mint kutyu maniasnak piszkalja a csoret a jo hw es a jovobeni sw tamogatas miatt...de amugy nem tudom lenne e annyi plusz az n7 ben hogy azt vegyem meg...na jo ha 7 col kene n7 et vennek...ha p5110 arban lett volna 9-10 colos nexus gep azt vettem volna
.
Pedig semmi bajom a samuval,de ha egy az ar akkor az erosebb mindent visz
persze azonos uzemido eseten...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest