- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- gerner1
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simba86
senior tag
Sziasztok!
az Overmax OV-TB-09C táblát sikeresen leejtette az öcsém és berepedt a kijelzője. pont úgy repedt meg, h amikor feloldottam állandóan úgy érzékelte, mintha állandóan nyomkodnám, ezért szétszedtem. nem húztam le az LCD szalagkábelét, hanem csak az érintőpanelt választottam le róla, azóta nem ad képet, csak vmi elszíneződött "absztrakt művet" (
)
gondoltam rá, hogy HDMI-n keresztül használható maradhatna amolyan médialejátszóként (2 usb van rajta, szóval egér+billentyű nem jelent gondot+ ugye ott van a droidmote, mellyel előtte használtam), de lötyög rajta a port egy ideje, így aztán jelenleg ez sem opció(nem tudom stabilan rádugni, h képet adjon)
sztetek mennyibe fájna a digitizer? (gugli nem segít, ugyanis még a tábla eredetét sem sikerült kiderítenem, ilyen márkájú géphez meg nem találtam pótalkatrészt
)
egyáltalán érdemes foglalkozni ezzel? köszönöm a válaszokat előre is!(ha segít, tudok képet feltölteni a jelenlegi állapotáról)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- AM 4 alaplapok! Kamatmentes rèszletre is!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest