Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
buta29030 #28445 üzenetére
Az, hogy az egy másodperces művelet fél perc, az nem az Android hibája, hanem azé, hogy olcsó cuccot vettél. Próbáld ki pl. a Galaxy Note 10.1-et, ott hibátlanul megy ez. Ahogyan én is pillanatok alatt megvagyok ilyenekkel az iPad Minin. És ne mond azt sem, hogy drága. Mert számítógépet sem 45 ezerért vesz az ember.
Egyes műveleteknél valóban hiányzó lehet a Flash, Silverlight, bár ezt én speciel az iPaden nem igazán szoktam tapasztalni, az elmúlt egy évben talán a kezemen megtudom számolni, hogy hány alkalommal hiányoztak ezek a tableten.
És mint írtam is fentebb, a sebesség, minőség nem feltétlenül Android hiba, hanem annak köszönhető, hogy "gagyi", nem jól optimalizált készüléket használsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- Battlefield 2042
- Kutya topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- PocketBook 700 Era eBook olvasó Wifi, Bluetooth, beépített háttérvilágítás Sunset bronz
- Microsoft Surface Go - 4415Y - 8Gb - 128Gb
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy TAB S7 Plus 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest